Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mama Is Boos - 38042 keer gelezen
Elise staat voor het slaapkamerraam een kijkt naar buiten. In de tuin, op een ligbed, ligt Oscar haar nieuwe vriend. Zes jaar geleden is ze gescheiden waarna ze samen met Linda, haar dochter, een nieuw leven opbouwde. Ze kent Oscar nu ongeveer een maand of drie en ze is tot over haar oren verliefd. Ze geniet met volle teugen van zijn aandacht en liefde. Hij is van Antilliaanse afkomst en zijn kijk op het leven doet haar enorm opbloeien.

Hun leeftijdsverschil, Oscar is twaalf jaar jonger, doet er in hun relatie niet toe. Ze vindt het heerlijk om met hem te praten en leuke dingen te doen. De eerste avond dat ze met hem uit ging herinnert ze als de dag van gisteren. Hij nam haar mee uit eten, daarna naar het theater en vervolgens belanden ze samen in het smalle tweepersoonsbed in zijn appartement. Ze lagen bijna 24 uur lang te vrijen. Voor het eerst sinds 6 jaar gaf ze zich over aan een man. Ze genoot met volle teugen en liet Oscar dingen met haar doen die ze in haar 40 jarig leventje nog nooit gedaan had. Ze voelde zich weer helemaal vrouw en was trots op haar jonge minnaar en vriend.

Vandaag is haar dochter Linda op bezoek. Linda had er eerst moeite mee om de jonge vriend van haar moeder te accepteren. Ze zag hem bijna als een indringer. Sinds een paar weken woont Linda op kamers en komt ze alleen in het weekend thuis. Daardoor hebben moeder en dochter wat meer afstand genomen en elkaar de ruimte gegeven voor een eigen leven, met hun eigen vrienden. Oscar voelt het allemaal prima aan en behandelt Linda met respect en loopt Elise absoluut niet voor de voeten bij het opvoeden van haar 18 jarig “kind”. Vandaag kwam Linda al vroeg om samen van het mooie zomerweer te genieten in hun ruime tuin. Elise heeft zojuist gesport en is daarna gaan douchen. Oscar en Linda hebben haar niet huis horen komen toen ze via de zijdeur de woning in kwam.

Elise’s gedachten dwalen af naar vroeger toen Linda als kleine meid urenlang in haar eentje in de tuin speelde. Vanuit haar ooghoeken ziet ze Linda door de tuin lopen in richting van Oscar op het ligbed. Haar lange goudblonde haren wapperen in de wind. Haar blauwe bikini glinstert in de zon en steekt schitterend af bij haar gebruinde huid. Elise is trots op haar beeldschone dochter die naast school veel tijd besteed aan haar carrière als beach-volleyballer. Ze ziet hoe Linda op de rand van het ligbed naast Oscar gaat zitten en met hem begint te kletsen. Ze lachen om iets, Linda kan niet horen waar het over gaat. Even gelooft ze haar eigen ogen niet als ze de hand van haar dochter volgt. Linda streelt het been van Oscar en pakt voorzichtig zijn hand beet en legt de hand op haar bovenbeen.Linda buigt voorzichtig iets naar Oscar en laat haar vingers over zich borst glijden terwijl haar lippen zijn tepel zoekt. Ze zoent zijn borst terwijl haar handen zijn lichaam strelen. Oscar verroert zich niet en laat het meisje haar gang gaan. Haar handen kneden inmiddels de bobbel in zijn short. Elise’s hart slaat over, ze kookt van boosheid en staat alsof ze aan de grond genageld is. Iets in haar hoofd maakt het dat ze niet ingrijpt en alleen maar blijft toekijken. Ze ziet hoe haar bloed eigen dochter haar vriend’s buik begint te zoenen en langzaam zijn short naar beneden wurmt. Zijn lange en dikke penis veert op als het elastiek van zijn short over zijn billen naar beneden schuift. Linda heeft maar een fractie van een seconde nodig om hem te vangen en in haar beide handen te nemen.

Langzaam kneedt ze de neukstaaf van de gespierde Antilliaan. Met één hand onder zijn balzak en de andere om zijn stam geklemd begint ze te sabbelen aan zijn eikel. Elise rilt over haar hele lichaam. Ze is verbijsterd dat haar vriend het toelaat dat haar dochter dit met hem doet. Als Linda zich over het kruis van Oscar buigt verdwijnt zijn penis helemaal in haar mond. Zijn bruine handen duwen haar hoofd over zijn stam en houden haar stevig vast. Linda zuigt hard op zijn pik, haar wangen staan gespannen terwijl ze haar hoofd wat heen en weer beweegt. Oscar neemt haar lange blonde haren beet en draait het om zijn hand om haar volledig dat te laten doen wat hij wil. Lida pijpt hem gretig en weet van geen ophouden. Af en toe schiet zijn lange pik uit haar mond en langs haar wang. Elise ziet zijn enorm opgezwollen eikel en denkt even aan de afgelopen ochtend toen Oscar zijn eikel in haar mond duwde nadat hij haar in haar kontje geneukt had.

Hij had naar poep geroken, maar ze was bereid alles voor hem te doen. Ze had hem schoon gelikt en hem zelfs gevraagd om haar nog een keer te neuken. Oscar had beloofd alles te bewaren voor de komende nacht waarin hij haar mee zou nemen in een volgende fase van hun seksuele verkenning. Nu was het haar dochter die met hem lag te vrijen. Ze pijpt hem en streelt zijn ballen terwijl hij zichtbaar geniet van de jonge vrouw. Linda neemt het initiatief en gaat achterstevoren op hem zitten. Haar billen drukt ze tegen zijn mond en Elise ziet hoe hij dwars door het stof van haar bikini haar schaamlippen tussen zijn tanden neemt. Ze kent het gevoel, ze weet wat hij met haar dochter doet. Linda schuift naar zijn buik en doet het smalle lapje stof van haar bikinibroekje opzij. Langzaam laat ze zich op de dikke bruine penis glijden. Met haar benen links en rechts van het ligbed staat ze gehurkt boven hem en begint ze hem in een traag tempo te neuken.

Zijn pik beweegt langzaam langs het blauwe stof als hij haar heupen beet pakt. Ze voer het tempo op en Oscar trekt haar iets achterover zodat hij haar mooie borstjes beet kan pakken. Hun lijven glimmen inmiddels van het zweet en Elise besluit het raam iets open te zetten zodat ze hun kan horen. Hun gekreun dringt tot haar door. Zijn geluidjes kent ze als geen andere. Die van haar dochter klinken vreemd en onbekend. Ze hoort hoe Oscar zich laat aanmoedigen en ziet wat het met hem doet. Zijn vingers glijden in haar bikini terwijl zijn penis in haar kutje zit. Linda wipt steeds sneller op en neer en kreunt hard. Ze slaat een klein kreetje als ze klaar komt. Oscar glimlacht en trekt haar op zijn bezweet lichaam. Ze ligt nu met haar rug op zijn borst terwijl zijn handen haar borsten kneden en hij haar nek zoent. Linda’s hand omklemt zijn penis die nog steeds zo hard is als het maar kan.

Oscar fluistert wat in haar oor waarop ze glimlacht en opstaat. Vanuit staande positie neemt ze zijn pik weer in haar mond en sabbelt ze er aan. Oscar ligt nog steeds op het ligbed en pakt zijn penis in zijn hand als Linda hem steeds sneller en sneller pijpt. Dan zegt hij “stop”. Linda luistert gewillig en laat zich opzij duwen. Als Oscar opstaat van het ligbed schot hij zijn short uit en duwt hij Linda voorover. Met haar handen rust ze nu op het ligbed terwijl haar billen uitnodigend opbollen. Elise kan voorspellen wat er staat te gebeuren. Ze denkt “verdomme, klootzak, je doet met haar precies wat je ook met mij doet”. Zijn vingers trekken haar broekje iets aan de kant zodat zijn lid in haar kan glijden. Het jonge ding ontvangt hem diep in haar kutje en hitst hem op. Elise hoort haar zeggen “toe lieverd, spuit je zaad in het vrouwtje, toe maar lieverd, toe maar”. Oscar hoort haar niet en staat haar als een bezetene in haar kutje te rammen.

Elise kan het niet meer aanzien en doet een stap terug. Ze zakt ineen aan het voeteneind van het bed. Buiten hoort ze haar vriend luidruchtig klaar komen in haar dochter. Elise huilt en weet zich even geen raad. Dan staat ze op en kijkt ze weer naar buiten. Linda is uit beeld verdwenen als Oscar zijn short weer aantrekt. De beelden van zo even flitsen door haar hoofd. Dan besluit ze zich opnieuw te douchen, even afkoelen, even tijd voor zich zelf. Tijd om na te denken hoe ze dit aan gaat pakken. Onder de douche bedenkt ze een plan, ze zal wraak nemen. Niet vandaag maar later, ze zullen nooit weten dat zij het was en ze zullen er nooit achter komen dat ze hun heeft gezien. Oscar zal ze er op termijn uit smijten en Linda zal ze kort houden uit wraak. Had ze maar niet met haar vriendje moeten aanpappen.

Als ze de badkamer uit komt treft ze Linda. Met het liefste stemmetje en een glimlach van oor tot oor zoent Linda haar moeder en vraagt “was je al weer terug”. Elise antwoord “ja net, weet je waar Oscar is?” Linda wijst naar het raam en zegt “ergens buiten”. Als Elise naar Oscar loopt die weer op het ligbed plaats heeft genomen zoent ze hem op zijn wang. Ze fluistert “warm jij je een beetje op voor vannacht lekker hengst?” Hij lacht en zegt “graag mevrouw”. Als ze op een handdoek in het gras ligt besluit ze dat ze haar plan door zal zetten. Ze zullen beide hun straf krijgen want mama is boos!
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners