Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lola - 6284 keer gelezen
Als beveiliger leer je veel mensen kennen. Dat was ook het geval met Lola. Lola is werkzaam bij een opdrachtgever van het bedrijf waar ik werk.

Op een avond moest Lola laat werken en ook ik had dienst. Op een gegeven moment raakt ik in gesprek met Lola en dat was een heel persoonlijk gesprek. Het kwam naar voren dat Lola het niet makkelijk had. Ze is een alleenstaande moeder met 2 kinderen en met 1 van die kinderen ging het niet goed. Gaandeweg voelde ik haar verdriet en bij het einde van dat gesprek gaf ik haar een stevige knuffel en drukte een kus op haar voorhoofd. Het was een lange en zachte kus. Het was de kus die het een en ander veranderde.

Lola hield op dat moment de boot af bij iedere toenadering die ik zocht bij haar. Toch bleef ik proberen om toenadering te zoeken. Ze vertelde dat ik weg moest gaan omdat het anders fout zou gaan. Je moet weten dat ik getrouwd ben. Ondanks dat ik thuis niets te klagen heb, bleef Lola mij fasineren en kon ik haar niet los laten.

Na een tijdje van om elkaar heen dralen gaf Lola mij een papiertje waar haar e-mail adres op geschreven stond. Ze zei dat ze het leuk zou vinden als we mail contact kregen en vroeg me of ik dat ook leuk vond. Natuurlijk vond ik dat leuk!!!

Zo bleven we elkaar teasen via mail alhoewel we het “netjes” hielden.

Tot dat het moment kwam dat ze mij een kus op mijn mond drukte. Dat ging toen van kwaad naar erger. Ik probeerde zoveel mogelijk van haar te zien en ieder moment dat we even alleen samen waren, konden we niet van elkaar afblijven. Zoenen ging over tot gepassioneerd tongen en strelen werd steeds heftiger. Als we samen in de lift stonden, tongden we er op los alsof ons leven er vanaf hing. Daarbij kneedde ik haar borsten en kont terwijl zij met haar hand stevig over mijn pik wreef.

Op een avond was het weer zover. Lola was nog het enige personeel in het pand en ik had dienst met een collega van mij. Lola belde naar ons en vroeg of iemand haar even kon helpen met het verplaatsen van een aantal zware tafels. Ik gaf aan dat ik haar wel wilde helpen en ging naar boven. Ik hoefde me geen zorgen te maken dat mijn collega op onderzoek zou gaan omdat hij niet van zijn plaats kon gaan. Er moest minimaal 1 persoon die ruimte bezetten. Aangezien hij nu de enige was, kon hij geen kant op. Ik gauw naar boven toe en toen ik Lola zag pakte ik haar vast en kuste haar hevig. Zij duwde met kracht haar tong in mijn mond en ging als een bezetene te keer. Ik kneep in haar heerlijke tieten en kont. Ze droeg een heel sexy jurkje die avond. Mijn hand gleed onder haar jurk en ik haakte haar BH los. Die heerlijke tieten kwamen nu lekker los te hangen. Ik kneep in haar lekkere tepeltjes en die stonden al snel keihard naar voren. Ik ging met mijn mond naar haar tepel en nam ze een voor een in mijn mond en likte en zoog er aan. Ze genoot met volle teugen en kreunde in mijn oor dat ze nog meer wilde.

Mijn hand verplaatste zich naar haar billen. Ik gleed met mijn hand onder haar onderbroekje en voelde het zachte vlees van haar heerlijke kontje. Zachtjes kneep ik er in en ze genoot er van.

Na dit eventjes volgehouden te hebben verplaatste ik mijn aandacht naar haar heerlijke kutje. Ze heeft mooi onderhouden kutje met heerlijke kale lipjes en op haar heuveltje kort getrimd schaamhaar. Heerlijk…..

Mijn vinger gleed tussen haar lipjes en ik kon voelen dat ze al goed nat was. Mijn vinger verdween steeds verder in haar natte kutje en ze begon steeds harder te kreunen. Ik stopte er nog een vinger bij en begon haar met mijn vingers te neuken. Vervolgens begon ik haar afwisselend met mijn vingers te neuken en rondjes te wrijven over haar geile klitje. Ze kreeg er geen genoeg van en ik ook niet.
Op een gegeven moment vond ze het tijd dat ik ook verwend werd. Ze trok mijn broek naar beneden en gelijk daarna mijn onderbroek. Mijn pik sprong gelijk naar voren. Ze pakte mijn pik vast met haar mooie handen en begon me lekker af te trekken.

Na dit heel eventjes gedaan te hebben zakte ze door haar knieën en nam ze mijn lul in haar mond. Ze likte het voorvocht van mijn eikel en begon me steeds harder en geiler te pijpen. Ze kan geweldig pijpen maar we hadden niet zo veel tijd. Lola vertelde dat ze mij in haar wilde voelen. Ik tilde haar op en zette haar met haar kont op het aanrecht. Ik trok haar onderbroek uit en ging tussen haar benen staan. Ik vroeg haar of dit echt wilde en ze pakte mijn pik vast en leidde deze naar haar kutje. Na mijn eikel een aantal keer door haar geile natte kutlipjes gehaald te hebben, drukte ik door en begon haar te neuken. Heel zachtjes ging ik heen en weer in haar kut. Ze kreunde geil en vond het heerlijk. Ook ik vond het enorm geil. Eindelijk had ik deze vrouw waar ik al zo veel over gefantaseerd had om mijn pik zitten. Geweldig!!!

Toen werden wij gestoord door de telefoon. Het was mijn collega die vroeg of ik terug kon komen omdat het te druk werd voor hem alleen.

Ik ging terug naar beneden en ging verder met mijn werk. Alleen concentreren was behoorlijk moeilijk. Ik kon alleen maar denken aan Lola en haar prachtige lijf.

Toen Lola klaar was met werken kwam ze bij ons nog even afscheid nemen. Mijn collega en ik wensten haar nog een fijne avond en ik gaf haar nog even stiekem een knipoog.

Tijdens die dienst kreeg ik nog een mailtje van haar waarin ze schreef dat ze het erg fijn en lekker vond. Ze wilde echter nog meer en we besloten om een keer af te spreken bij haar thuis als zij het huis voor zich alleen had.

Er gingen weken overheen voordat we de gelegenheid hadden om elkaar bij haar thuis te zien. We hadden een datum afgesproken en op de bewuste dag had ik een nachtdienst. Met een smoes wist ik ’s avonds al op tijd van huis te gaan.

Met spanning in mijn hele lijf reed in naar Lola thuis. Ik parkeerde de motor voor haar deur en belde aan. Ze deed open en had een sexy jurkje aan. Op het moment dat de deur dicht ging, vlogen de vonken er van af. Heftig en onbeheerst kusten en tongen we elkaar.

Nadat we weer iets tot rust kwamen, deed ik mijn motor kleding uit. We gingen naar de woonkamer en zetten daar onze zoenpartij voort. Lola zat naast mij en ik trok haar op mijn schoot. Wild gingen mijn handen over haar lijf. Lola wreef met haar kutje over de flinke bobbel in mijn broek. Heerlijk was dat, die ongeremde lust naar elkaar.

Ik gleed met mijn handen onder Lola’s jurk en maakte haar BH los. Ik wreef over haar tieten en voelde haar tepeltjes al hard worden. Na een tijdje haar tieten te hebben gemasseerd, ging ik verder naar beneden en begon haar kontje te masseren.

Lola trok mijn t-shirt over mijn hoofd en zij kroelde mijn borsthaar. Ook wreef ze met haar handen over mijn inmiddels flink stijf geworden pik.

We trokken het allebei niet meer en gingen naar haar slaapkamer toe. Daar aangekomen begonnen we elkaar uit te kleden. Ik trok haar jurk over haar hoofd en haar BH kon ik toen helemaal uit doen bij haar. Zij trok mijn broek uit en daar lagen we dan op haar bed. Allebei hadden we onze onderbroeken nog aan. We begonnen weer te tongen en onze handen vlogen over onze lijven heen. Ik daalde af naar beneden en liefkoosde haar tepels met mijn tong, mond en vingers. Ik streelde met mijn hand over haar buik en draaide rondjes met mijn vingers langs haar navel. Daarna gleed mijn hand in haar sexy slipje en ik voelde dat Lola inmiddels zeiknat was geworden. Ik vingerde haar teder en gleed met mijn vinger steeds verder haar kutje in. Ze begon haar heupen heen en weer te bewegen en kreunde er lekker op los.
Inmiddels besloot Lola dat het nu mijn beurt was. Ik ging op mijn rug liggen en zij gaf me nog even een natte tongzoen. Zij zakte af naar beneden en begon mijn tepels te likken. Zalig zoals ze dat deed.

Haar hand kwam uit bij mijn stijve lul die nog steeds verstopt zat in mijn onderbroek. Ze gleed met haar hand steeds heen en weer over mijn pik. Ze plaagde me gewoon.

Het werd mij te veel en ik wilde door naar het echte werk. Ik legde Lola op haar buik op bed en trok haar slipje uit. Daar lag ze dan, helemaal naakt voor mij op haar bed. Klaar om stevig geneukt te worden. Ik ging over haar heen liggen en kuste haar nek. Mijn tong gleed van haar oorlelletje verder langs haar nek en nog verder door naar beneden. Bij haar billen aangekomen begon ik deze ook te tongen. Zij heeft zo’n lekkere kont, die mag niet overgeslagen worden! Tijdens de verwenpartij van haar billen voelde ik met mijn hand ook tussen haar benen. Ze had een kletsnat kutje. Na een tijdje met haar kontje en kutje bezig geweest te zijn, draaide ik Lola op haar rug.

Ze spreidde haar benen en ik spreidde haar kutlipjes. Ik stopte een vinger in haar kutje en ging stevig heen en weer. Even later stopte ik er nog een vinger bij. Lola kreunde geil en wilde gelikt worden. Dat klonk als muziek in mijn oren en ik viel aan op haar natte openstaande kut. Ik likte langs haar schaamlippen en er doorheen en zoog er op. Lola gaf aan dat ze haar klitje verwend wilde hebben. Met mijn tong ging ik heen en weer en draaide rondjes rond haar klit. Ik deed dat steeds sneller zoals ze dat graag wilde en ze kwam heerlijk klaar.

Na weer een beetje bijgekomen te zijn, trok Lola mijn onderbroek aan en nam mijn pik vast in haar hand. Ze trok me zachtjes af en ging steeds sneller op en neer. Ze kwam dichter bij met haar hoofd en likte rondjes rond mijn eikel. Ook likte ze langs mijn schacht op en neer. Ze opende haar mond en nam mijn lul nu in haar mond en zoog mijn lul naar binnen. Ze ging flink op en neer met haar hoofd en tegelijkertijd trok ze me af met haar hand. Ze deed dat zo zalig dat het niet lang zou duren voordat ik zou komen. Ik gaf dat aan en ze stopte er mee.

Ze kwam naast me liggen en we begonnen weer te tongen.

Na eventjes rustig aan gedaan te hebben trok ik Lola over me heen en ze bewoog haar kut over mijn pik heen en weer. Ze draaide haar bekken en zo gleed mijn pik bij haar naar binnen. Ze zakte helemaal over mijn lul heen en bleef en zitten en genoot. Ze ging steeds sneller bewegen en mijn pik schoof zo heerlijk in en uit haar grotje.

Lola plaatste haar voeten naast mijn heupen zodat ze nu gehurkt over me heen zat en ging op en neer. Wat een genot om haar kutje zo over mijn pik te zien glijden. Dit standje hielden we maar even vol.

Lola kwam nu met haar kutje over mijn gezicht zitten zodat ik haar lekker kon beffen en zij begon mij heerlijk te pijpen. Ook dit hielden we niet zo heel lang vol.

Lola kroop van mij af en ging op haar handen en knieën zitten met haar kutje naar mij gericht. Ze vroeg me om haar zo te nemen. Ik twijfelde geen seconde en schoof mijn pik bij haar naar binnen. Ik neukte haar hard in doggy style en genoot volop. Ook Lola genoot ervan. Ze kreunde hard en riep allerlei geile dingen.

Ik draaide Lola op haar rug en trok haar benen uit elkaar en iets omhoog. Ik had fantastisch uitzicht op haar heerlijke natte geile kut! Ik plaatste mijn eikel tegen haar kutje en bewoog mijn pik een paar keer op en neer door haar heerlijke spleet. Ik raakte daarbij ook steeds haar klitje en ze vond het heerlijk. Ik duwde door en begon haar nu weer te neuken. Lola begon steeds zwaarder te hijgen en te kreunen en kon het niet meer houden.

Ze kwam heerlijk klaar en ik kon het ook niet langer ophouden. Ik haalde mijn lul uit haar kut en begon mij af te trekken. Na een paar rukken spoot ik mijn zaad over haar buik en tieten heen. Lola keek mij geil aan en wreef alles over haar lichaam uit.

Ik plofte naast Lola op bed en we bleven elkaar geil aankijken en strelen. Lola bood mij aan om even te gaan douchen voordat ik naar mijn werk zou gaan. Daar maakte ik graag gebruik van. In de douche kwam ze er bij staan en we bleven elkaar opgeilen. Ik had echter niet veel tijd meer en moest me echt gaan aankleden.

Op mijn werk aangekomen liep ik volgens mij de hele tijd rond met een enorme joekel van een glimlach. Later die nacht kreeg ik nog een mailtje van haar waarin stond dat ze enorm genoten had en dat ze dit graag nog een keer over zou willen doen.

Dat is echter nog niet gebeurd, maar het zou best eens zo kunnen zijn dat dat niet zo lang meer op zich laat wachten……….

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners