Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Linda En Myrthe - 13798 keer gelezen
Zoals jullie misschien hebben gelezen is Linda bij mij in getrokken na een scheiding met Jan. Angela haar jongste dochter is bij haar vader gebleven. Myrthe haar andere dochter is samen met haar moeder meegegaan. In mijn oude huis was ik al van plan om het een en ander te verbouwen. Nadat Linda besloten had om met Myrthe weg te gaan bij Jan was het voor mij alleen maar beter dat ik ging verbouwen. Tim “de biker” zoals de ex van Linda de vriend van Myrthe noemde, had mij meegeholpen met verbouwen. Bij de laatste dingen, de kleuren en styling hadden Linda en Myrthe het nodige gedaan. Een kleine twee weken later woonde ik samen met de twee dames in mijn huis.

Nu twee jaar later woont Myrthe bij haar vriend Tim. Linda en ik zijn druk bezig met het verbouwen van een kleine boerderij.
Net voor de zomer reden we weer eens langs het boerderijtje waarvan wij vaak zeiden “Als het te koop komt is het van ons.” Nu bijna aan het eind van de zomer hebben wij dus het geluk gekregen. Puur toeval en ook nog van de eigenaar zelf kregen we te horen dat hij het moest verkopen. Heel spontaan zeiden wij dat wij het wel wilde hebben. De man blij en wij ook want een maand later hadden we ‘ons huisje’ gekocht. Nu met het verbouwen hebben ook geregeld de hulp van Tim die niet alleen verstand van motoren heeft maar ook van flink verbouwen. Die jongen weet zo en zo wel wat werken en je handen uit de mouwen schudden is. Heel veel plezier hebben we van zijn inzicht en kennis.

Linda is werken als ik onder de vloer van het woonhuis zit om wat leidingen door te duwen. “Tim zie je hem al, roep ik hard terwijl ik een buis door een gat heen duw?!” “Hee, hoor ik Myrthe bij het gat roepen. Ik heb eten voor jullie. Kom je?!” “Ha lieverd, roep ik hard terug. Ik kom eraan maar is Tim er nog?!” “Ja, hoor ik Tim roepen en gelijk voel ik hoe de buis verder wordt getrokken. Hij is er!” “Eten, roep Myrthe weer hard!” Ik kruip richting het gat als ik merk dat er iemand voor het licht bij het gat staat. “Hoi schat, zeg ik en langs de benen van Myrthe onder haar rok kijk. Dit is nog eens fijn onder de vloer uitkomen!” “Hou op joh, lacht Myrthe en zich omdraait. Straks wordt Tim jaloers!” “Waarop, hoor ik Tim gelijk vragen?!” Myrthe zegt lachend wat er net afspeelde en beide kijken lachend naar mij.
Na het eten ruimt Myrthe alles op en vertrekt weer terwijl Tim en ik de keuken verder aansluiten op de leidingen die ik heb doorgeduwd. Nog een paar keer kruipen we de vloer onder om tegen de avond met plezier te kunnen zeggen dat de keuken gereed is. Het technische deel in ieder geval. Afwerken, schilderen en dat soort klein werk doen we later wel.

Tim hangt zijn werkkleding over een stoel terwijl ik twee biertjes opentrek. “Ga je zondag nog mee toeren, zegt Tim en met zijn handen doet alsof hij gas geeft op de motor?” “Ja, zeg en gelijk bedenk dat het de tweede zondag van de maand is. Nee! Ik moet met Linda weer mee hé!”

Linda ging iedere zondag naar de kerk maar ik vond dat iets te veel van het goede. Na wat praten had Linda het idee om toch ook met de kerk te stoppen. Dat hoefde van mij natuurlijk ook weer niet. Dus besloten we iedere tweede zondag van de maand ons netjes in de kerk te tonen. “Voor de goede orde” had Linda lachend gezegd. Inmiddels is iedereen eraan gewend en wij hebben er een goed gevoel bij.

“Gezellig hoor, lacht Tim pochend. Wat een gedoe is dat gezeik!” “Ach Tim, zeg ik lachend. Het valt wel mee joh! En weetje?! Er zitten best lekkere wijven bij!” Tim kijkt me aan alsof hij me niet geloofd. “Ja joh, zeg ik lachend. In ieder geval twee stoten van vrouwen!” Ik pak mijn blikje op en loop richting de stal die al omgebouwd is tot garage.

Het is er groot genoeg om een wagenpark kwijt te raken. De jeep en motor van mij staan er, de auto van Linda en inmiddels ook haar motor. Daarbij hebben we tijdelijk een caravan geplaatst zodat we gelijk konden verhuizen. Al onze spullen staan er opgeslagen, inclusief de nieuwe nog te gebruiken materialen. Al met al is het primitief maar we hebben het goed voor elkaar.

“Gaat Myrthe ook mee, zegt Tim als hij achter me aan gelopen komt en zijn autodeur opentrekt. Of bedoel je iemand anders?!” “Nee Tim, lach ik om zijn late reactie. Wij halen Myrthe zondag op. Zie ik je morgen?!” “Yep zie je morgen weer!”Tim rijdt het erf af en ik stap de caravan in. “Even douchen en eten maken want Linda komt zo meteen ook thuis, denk ik als ik op de klok kijk.”
Na een half uurtje rijdt Linda binnen met een grote glimlach op haar gezicht. “Hoi schat, roept ze als ze uitstapt en mij om mijn nek vliegt. Hoe is het vandaag gegaan?!” “Goed schat, zeg ik en de kus van Linda beantwoord. Tim is weg en het eten is klaar!” “Hmmm lekker, glimlacht ze terwijl ze in de pan kijkt en haar schoenen uitdoet. Verdorie pijn in mijn tenen!” “Hoe komt dat dan?!” “Er viel een grote doos op mijn tenen, zegt ze en begint te lachen.”
Soms erg gedetailleerd krijg ik het verhaal te horen en moet ik ook om haar gestuntel lachen.

“Hebben we nog een toetje, zegt ze na even uit gebuikt op de bank gezeten te hebben?” “Shit vergeten, roep ik en opsta. Zal ik even naar het dorp crossen voor wat lekkers?!” “Hmm nee, schat zegt ze en mijn broek opentrekt. Ik heb al wat lekkers!”

Gelijk haalt ze mijn lul te voorschijn die snel groot en stijf wordt. “Hmmm lekker schatje, zegt ze en opkijkt hoe mijn reactie is!” “Hmhm jaah heerlijk, zeg ik en zacht mijn stijve iets vooruit duw!” Linda snapt de hint en begint zacht te trekken terwijl ze op mijn eikel zuigt en likt. Langzaam met een stevige greep trekt ze mijn paal terwijl ze gelijk mijn eikel dieper in haar mond laat glijden. Lange rustige halen pijpt en trekt ze me richting een hoogtepunt. “Uhmm ohh jaah ik ohh ga zo komen schat, hijg ik en haar bij de haren beetpak en zie hoe mijn paal diep in en uit haar mond glijdt. Ohhhh jaaaahh!” Met een krachtige explosie spuit ik in haar mond terwijl ze door blijft zuigen.

“Pfff, zucht ze. vond je het lekker lieverd?!” “Ja schat heerlijk, zeg ik met een lachje. Nu jij!” Gelijk duw ik haar achterover en wil over haar heen gaan liggen. “Nee schat, lacht ze en mij wegduwt. Ik moet morgen naar de gynaecoloog?!” “Oh ja verdorie, zeg ik denkend aan de afspraak. Helemaal vergeten! Ik moet even Tim sms over dit!” “Gaat hij mee, zegt ze met een lach?!” “Nee, zeg ik en een kus op haar voorhoofd geef terwijl ik gelijk mijn mobieltje van de tafel pak. We zouden morgen iets doen wat we niet alleen kunnen doen. Even wat anders regelen!”

Ik leg Tim de situatie uit en hij verteld mij dat hij dan ook wat anders gaat doen. Hij heeft nog wat liggen wat ook gedaan moet worden. Als ik dan terug ben geef ik hem een berichtje en doen we de klus alsnog. Gelukkig dat Tim niet zo moeilijk is.

De volgende ochtend vroeg zitten we bij de gynaecoloog. Alles is goed krijgen we te horen. Linda had af en toe pijn als we aan het vrijen waren. De ene keer duurde het soms een paar uur, de andere keer was het maar heel even. Door deze vreemde pijn hadden we afgesproken met de dokter om naar een gynaecoloog te gaan. En nu een week later krijgen we dan gelukkig te horen dat het niets bijzonders is. Wel wordt aangeraden om iets rustiger seks te hebben. Iets rustiger aan zit er bij Linda niet in. Niet meer!

In het begin was ze rustig en bedeesd. Waarschijnlijk omdat haar ex alleen maar met zichzelf bezig was en haar geen genot wilde of kon geven. Naar mate ze verder los kwam in haar doen en late, wat deels ook door Myrthe kwam begon ze met de seks ook losser te komen. Wat niet veranderd is en wat ik toch wel vreemd vond. Dat Linda het lekker vindt om vluggertjes te doen als er visite komt. Soms heb ik de deur opengedaan voor visite terwijl Linda snel naar boven sloop met een nog druppende doos. Dat vind ze nog steeds lekker.

Na een paar uur van wachten en praten rij ik thuis het erf weer op. Tim is na mijn berichtje ook snel gekomen en de klus is gelukkig ook snel geklaard. Toch loopt het alweer in de avond als Tim uiteindelijk weer weggaat.
Ik maak een hapje eten voor mezelf want Linda moet weer overwerken. Dat is een standaard regeling. Voor een of andere postregeling werkt iedereen minimaal een keer per week door tot negen uur.

Dan toch onverwacht rijdt ze het erf op. De wijzers van de klok wijzen half acht aan. Wel erg vroeg, denk ik en nog een kopje koffie extra inschenk.

“Hoi schat, roept ze lachend. Ik heb leuk nieuws!” Gelijk duwt ze mij naar achter tot aan de bank waar ik met een plof opval. “Nou nou, zeg ik lachend om haar onstuimigheid. Je bent op dreef?!” “Wacht maar eens af, lacht ze en haar hakken uittrapt terwijl ze gelijk haar blouse openmaakt. Zin?!” “Met jou altijd, zeg ik en haar beetpak terwijl ik gelijk opsta!” “Met een andere niet altijd, lacht ze en haar broek opentrekt?” “Nou de buurvr…!” Gelijk krijg ik een goedgemikte mep op mijn wang. “Als je het maar laat, gilt ze omdat ik haar in de zij pak en achterover op de bank laat vallen. Hou op Neee hoou op! Nee Nee niet…. kietelen!”
Stoeiend rollen we over de bank de grond op terwijl langzaam de rest van onze kleren verdwijnen.
Ik kijk omlaag en zie haar tepels op haar deinende tieten rechtop staan. Ze blijft lachen en kronkelt onder me door als ik haar overal probeer te kietelen. Haar kutje is weer mooi glad en kaal. De dokter zal ook wel hebben genoten toen hij haar mocht onderzoeken. Mijn paal is ook al behoorlijk stijf geworden en raakt haar liezen en kutje geregeld.
Dan klemt ze me ineens met haar benen om mijn benen. Met haar voeten duwt ze omlaag en begint me te kussen. Zacht en snel kussen we elkaar terwijl we rollend van links naar rechts over de vloer rollen. Snelle kusjes worden langere en langzaam gaat mijn lul steeds meer over haar kutje.
Als ze op me ligt gaat ze ineens rechtop zitten en voel ik hoe ze mijn paal in haar kutje werkt. “Uhmm, kreunt ze zacht en haar bekken heen en weer draait. Ohhhh Jaaahh!” “Ahh lekker schat, hijg ik ook en voel hoe mijn lul verder en verder in haar doordringt. Denk je ahh om je buik?!” “Hmmm Jaaahhhh, kreunt ze zacht en recht overeind op me door blijft rijden!” Sneller en sneller kantelt ze met haar bekken heen en weer. Haar tieten hobbelen op haar ritme mee en ik begin ze zacht te kneden en te ondersteunen. “Hmm mijn ahh tepels, hijgt ze heser als ik een tepel rul. Knijp in mijn aahh tepels. Ohhh Jahh ik wordt ohhh nog geiler Mike!” Rustig rul ik beide tepels terwijl Linda harder begint te kreunen en nog sneller over mijn paal begint te rijden.

“OOhh Mike, gilt ze. Neem me!” Gelijk laat ze zich van me afrollen en gaat wijdbeens naast me liggen. Ik draai me ook gelijk om en ga tussen haar benen zitten. “Kom ik schat, hijg ik en mijn paal omlaag duw.” Mijn eikel glijd tussen haar natte glimmende lippen en verdwijnt. “Ahhh, kreunt Linda hard als ik mijn volle lengte doorduw. Hij is ohhh zo lekker hard. Ohhh Jaaaa Mike ik ohhhh mijn ohhh kutje ohhh jaaah kom! Kom Mike ik ohhhhhhh!” Ik voel haar klaarkomen en stoot door tot ik ook klaarkom.

Kussend blijven we in elkaar liggen totdat mijn pik weer slapper begint te worden.“Wat voor nieuws had je eigenlijk, vraag ik terwijl ik van haar afdraai en overeind krabbel. Of was dit het leuke nieuws?!” “Oh nee, lacht ze en ook op staat. Nou ja. Eigenlijk was dit ook leuk. Maar ehm?! Myrthe is …” “Ja is wat?!” “Myrthe is waarschijnlijk zwanger, roept Linda ineens hardop lachend. Leuk he?!” “Ja zeker, lach ik ook en Linda een zoen rechtop haar mond geeft. Hoelang al?!” “Ze denkt een week of zes, lacht Linda. Ze heeft een afspraak gemaakt met de dokter en dan zien we wel! Maar ik ehhh heb nog meer leuk nieuws!” “Wat dan nog meer?!” “Ik heb promotie gemaakt, lacht ze nog steeds!” “Naar wat?!” “Ik ben nu sectorchef, cheffin en krijg de leiding over het gebied hier, zegt ze en mij aankijkt. Alle vestigingen in de provincie vallen onder mij!” “Geweldig schat, roep ik en haar nog een dikke zoen geef. Super is dat! Per wanneer?!” “Volgende maand wordt het bekend gemaakt en dan die maand erna op de eerste ben ik de sectorchef!”

Na het leuke nieuws kreeg ik een paar weken later even wat minder leuk nieuws. Niet zo zeer in de vorm van slecht of zo. Mijn leidinggevende belde dat er een klusje te doen was. Ondanks dat ik vrij had genomen om de boerderij te verbouwen moest ik dus weer werken. Drieënhalve week aan de andere kant van de wereld. Tussendoor krijg ik van Linda alles te horen. De meiden op haar werk waren allemaal blij voor haar en gunde haar de functie ook echt. Myrthe is inderdaad zwanger wat Tim eigenlijk niet echt had gehoopt.

Drie maanden nadat ik weer terug ben rond ik de werkzaamheden in boerderij ook af en hebben Linda en ik een leuke en zeer ruime woning.

De begane grond is opgedeeld in de ruime woonkamer met een grote half openkeuken. Als je de hal inloopt heb je een toilet links en een grote brede trap rechts die met een grote draai over de toegang van de werkkamer gaat. Rechtdoor is een soort van voorhal of zoiets met de voordeur. Boven hebben we vier slaapkamers een ruime badkamer voorzien van alle gemakken. De zolder hebben we opgedeeld is een hele ruime en luxe slaapkamer voor ons zelf. Achter kijken we uit over de oude weilanden die we hebben verkocht aan de buren. Aan de zijkant kijken we vanuit ons bed over een grote vijver en kunnen we de zon achter het bos in de verte zien verdwijnen. Richting de voorkant wat zo’n beetje in het midden van het huis is. Hebben we voor ons alleen een open badkamer gemaakt. Een simpel wandje waar de wasbakken zijn gemaakt breken het slaap en bad gedeelte. Naast de badkamer hebben we een grote inloopkast. De voorzijde van de zolder is opbergruimte geworden. Puur omdat je daar door het raam niets bijzonders ziet dan de weg en een stukje erf.

Linda is druk bezig in haar nieuwe functie. Het leuke is dat ze nu iedere dag gewoon op tijd thuis is. Geen verplichte overuren of van die grappen. Ze belt me vaker op eigenlijk voornamelijk als ze onderweg is van de ene vestiging naar de andere.

Minder leuk en dan voornamelijk voor Myrthe is dat zij en Tim vaker in de ruzie zitten. Tim had al aangegeven liever geen kind te willen terwijl Myrthe het juist graag wel wilde houden. Myrthe had Tim omgepraat en uiteindelijk zag hij in dat het ook best wel leuk zou zijn. Nu is ze dus rond de vier maanden en begint lichtjes te veranderen qua vorm. Een heel klein buikje tekent zich af in haar jurkjes. Bij een broek of rok zie je helemaal niets zo klein buikje heeft ze. Je zou kunnen zeggen dat het meer een rolletje van het goede leven is dan dat je zou zeggen ze is zwanger. Maar Tim vindt het maar niets.

Het is miezerig weer als ik mijn ogen open en naar buiten kijk. De herfst is nu echt begonnen. Ik draai me om en merk dat Linda weg is. Gelijk dringt het geluid van de douche tot me door die na een paar tellen wordt dichtgedraaid.

“Ze moet weer gaan, denk ik en op de wekker kijk.” Linda loopt met een handdoek op haar hoofd naakt de inloopkast in. Zo met haar iets zongekleurde huid is ze nog mooier dan anders. Ze draait zich om en kijkt naar me of ik al wakker ben. Ze ziet niet dat ik wakker ben en naar haar lig te kijken. Blijkbaar heeft ze het idee dus dat ik nog slaap wat ook niet vreemd is. Tim en Myrthe hadden weer eens woorden gekregen toen we bij hun waren voor een bakje koffie. Na eindelijk de boel gesust te hebben waren we bij enen pas thuis. Nu ik voorlopig weer even thuis ben na nog een klus tussendoor laat Linda mij gewoon slapen.

Ze loopt de kast uit met wat kleding wat ze over een stoel legt. Wrijvend over haar lijf met een handdoek om haar hoofd loopt ze weer richting het badgedeelte. Ik hoor een doffe plof en gelijk komt ze zonder handdoek terug gelopen.

Als ze voorover bukt bij haar ondergoedlade kijk ik tegen haar billen aan en haar kale poesje. Ze trekt een string aan doet hem goed terwijl ze in de grote spiegel kijkt. Een bh volgt en daarna loopt ze weer de kast uit richting de stoel. Ze pakt een pakje en trekt er iets zwarts uit. Met een voet op de stoel zie ik met een snel groeiende paal hoe ze langzaam een kous optrekt. De andere volgt en het lijkt nog langzamer te gaan dan de andere.
Ze kijkt even richting mij en trekt de kous over haar enkels omhoog. Ik hoop niet dat de tent in het dekbed verraad dat ik wakker ben.
Op haar kuit draait ze de dunne nylon goed om dan weer langzaam uitdraaiend de kous over haar knie op haar bovenbeen te trekken. Nog een keer checkt ze of haar kousen wel mooi glad en recht zitten. Voldaan over dit stapt ze in haar rode rokje en trekt het op. Ze knikt ja als een soort van goedkeuring om vervolgens een dun truitje aan te trekken. Ze duwt haar tieten nog even iets op en kijkt weer in de grote spiegel. Bij haar toilettafel borstelt ze haar haren en zoals altijd laat ze het los hangen. Make-up gebruikt ze eigenlijk nooit en eerlijk gezegd vindt ik het ook helemaal niet nodig. Met haar laarzen in de hand komt ze naar mij gelopen en geeft me een zoen op mijn voorhoofd. Nog steeds denkt ze dat ik slaap en voorzichtig loopt ze weg. Na een paar minuten hoor ik haar auto wegrijden.

Met een keiharde stap ik mijn bed uit richting het toilet. Met het beeld van net op mijn netvlies sta ik te rukken als ik plots herinner dat ik op tijd bij Myrthe zou zijn. Myrthe moet voor controle naar het ziekenhuis. Na de toestand van gisterenavond zou ik met haar meegaan in plaats van Tim. Even denk ik aan haar dikker wordende tieten om dan gelijk mijn Linda weer voor me te zien. Bijna gelijk met deze gedachten spuit ik alles de wc in. Snel douchen, aankleden een klein ontbijtje en weg.

Tijdens het aankleden gaat mijn telefoon. “Linda” licht in mijn display op.

“Hoi schat, zeg ik als ik opneem. Ik ben al bezig!” “Oke, lacht Linda. Je kan mijn gedachten lezen. Ik belde om te zeggen dat je naar Myrthe moet. En! Vanavond gaan wij. Jij en ik uit eten!” “Uit eten?! Hoezo?!” “Gewoon zomaar, lacht ze. Trek je wat leuks aan?!” “En jij dan, vraag ik alsof mijn neus bloed!” “Dat heb je vanochtend wel gezien, lacht ze hardop!” “Ik, doe ik zo onschuldig mogelijk!” “Ja jij, lacht ze nog steeds. Of was die ehhm vlaggenmast vanochtend van iemand anders?!” “Shit, zeg ik!” “Ja shit, lacht ze. Jammer he! Ik had je wel door!” “Hmm jammer ja, lach ik terug. Zie je vanavond schat!” “Vanmiddag rond vijven Mike, zegt ze verbeterend. Myrthe zet je bij mijn werk af zodat we vanavond met een auto naar huis kunnen!” “Waarom bij jouw werk?!” “Joh die meiden willen je ook eens zien. Geef ze even hun lol!” “Nou vooruit dan, zeg ik met een veer in mijn reet!”Al een tijdje zitten haar collega’s, ‘haar meiden’ te zeuren wanneer ik eens langskom. Alle mannen en vrienden zijn al een keer langs geweest alleen ik nog steeds niet. “Ze zijn erg nieuwsgierig naar je” Had Linda weleens gezegd als ik weer een excuus zocht waarom ik weer niet langs kwam. Vandaag kregen ze dan hun zin.

Na het onderzoek van Myrthe waarbij de arts vreemd keek toen ik zei dat ik niet haar vader was. Waarschijnlijk dacht hij dat ik dan haar vriend was of zo. Jammer voor hem reageerde ik juist niet op ‘die’ vraag en draaide ik er handig omheen.

Myrthe besluit met mij mee naar huis te gaan en zo zitten we met zijn tweeën op de bank. Ze heeft hoofdpijn en gaat tussen mijn benen tegen me aan liggen. Wrijvend over haar nek, schouders en hoofd kijken we naar een film die we al even hebben liggen.
“Hmm, zucht ze diep als ik op de juiste punten druk en wrijft. Dit is zo lekker! Jammer dat Tim het niet kan!” “Iedereen kan dit, zeg ik zacht en iets ga verzitten. Misschien durft hij niet!” “Nee Tim kan het niet, zucht ze zacht en haar blouseje openmaakt terwijl ze het iets over haar armen omlaag duwt en gelijk ook gaat verzitten. Hij duwt te hard en is te ruw.” “Kan ik ook hoor, zeg ik zacht en even extra kneepje geef op een ander plekje!” “Auw, gilt ze. Zo mag je jouw dochter niet behandelen!” “Mijn dochter, lach ik!” “Ja, lacht ze terug. Geen goed idee he?!” “Waarom niet, zeg ik met een glimlach?!” “Jouw dochter, lacht ze zacht en om kijkt. Heeft je bijna verleid en het bed ingelokt!” Hiermee duid ze op een tijd dat ze bijna naakt voor me stond en met me naar bed wou. Gelukkig of misschien niet had ik toen al meer interesse in haar moeder. Anders had ik geheid met haar in bed gelegen. Het is een mooie en gezonde jonge vrouw dus waarom niet. Zij is eigenlijk ook de rede dat ik begon met hun te bespiedde. Dat ik nu met haar moeder een relatie heb had ik toen ook niet kunnen dromen.

“Ik ga even wat drinken pakken, zegt ze ineens en opstaat. Wil jij ook?!” “Ja lekker lieverd, zeg ik en kijk hoe ze wegloopt.” Haar buikje zie je langzaam groeien maar haar tieten ook. Het is zelfs opwindend zo vol en rond worden ze. Als Myrthe terug komt heb ik een lichte zwelling in mijn broek.

Ze kijkt me aan maar lijkt niets te zien en gaat tegenover me op de andere hoek van de bank zitten. Gelijk draait ze haar benen over de mijne en legt haar voeten op mijn bovenbenen.
“Zou je mijn voeten ook willen doen, vraagt ze met een glimlach en zo goed mogelijk een lief gezicht opzet. Soms lijkt het of ze aan het opzwellen zijn!” “Dat zou goed kunnen, zeg ik en haar schoenen losmaak en uittrek. Kom op!”
Met in iedere hand een voet masseer ik met mijn vingertoppen door de dikke pantystof haar wreef. Door de donkergroene kleur zie ik vaag haar roodgekleurde teennagels. Haar tenen lijken te willen krullen als ik over en tussen de pezen op haar voet duw. Na een tijdje trekt ze haar voeten terug onder haar billen om nog eens later in slaap te sukkelen.

Als de film is afgelopen til ik haar benen op en leg ze uitgerekt over de bank. Haar rokje, die volgens mij te kort is maar volgens haar niet, valt open. Het speldje wat de flappen bijeen zou moeten houden is opengesprongen. De dikke groene panty laat net niet de moedervlekjes op haar bovenbeen zien.

De tijd begint te naderen dat ze weer wakker moet worden om mij bij Linda af te zetten. Zacht maak ik haar wakker en als ze haar ogen openend begint ze te huilen. Huilend vertelt ze dat het geen vervelende droom was wat ik eigenlijk wel had verwacht. Het is wat Tim vannacht heeft gezegd nadat wij weg waren.

Hij wil een eind maken aan de relatie. Hij heeft geen zin in een kind en Myrthe wel. Gezien ze bij hem is ingetrokken heeft hij nu gevraagd of ze wil vertrekken. Troostend vertel ik haar dat ze maar even hier moet blijven slapen. Misschien draait Tim nog wel bij waar ik sterk mijn twijfels over heb. Morgen halen we wat spulletjes op en tot dan moet ze het maar even doen met de spullen en kleding van Linda.
Enigszins gerustgesteld brengt ze me weg met mijn auto. Ik zeg dat ze maar lekker moet genieten van het bubbelbad die wij in onze badkamer hebben. Vanavond voordat we richting huis gaan geef ik wel een berichtje dat we eraan komen. Dan weet ze in ieder geval dat Linda en ik het zijn en richting haar eigen kamer zal moeten vertrekken.

Bij mij binnenkomst op het kantoor van Linda, merkt Linda gelijk dat er iets gaande is. Heel kort vertel ik de situatie voordat ik aan haar collega’s wordt voorgesteld. Twee ervan ken ik en de rest is inderdaad erg nieuwsgierig. De tijd vliegt voorbij en uiteindelijk loopt ook de laatste collega de deur uit.
“Wil je nog uit eten, vraag ik en in haar bureaustoel gaat zitten. Of gaan we naar Myrthe?!” “Waarom zouden we niet gaan, zegt ze en op haar eigen bureau voor me gaat zitten. Laat Myrthe maar even lekker keutelen. En ik had al besproken dat we tegen achten zouden komen!” “Tegen achten, zeg ik en op de klok zie dat het net over zeven is!” “Ja, zegt ze lachend en aan de binnenzijde van haar laarzen de rits opentrekt. Dan hebben we nog even de tijd he?!” “Ja, zeg ik en opsta om tussen haar benen te gaan staan. We zouden ook ergens kunnen gaan drinken?! Of….?!”

Ze klemt haar benen om mijn benen en pakt me beet. Wild kust ze me terwijl ze mijn hoofd beetpakt en zich achterover op het bureau laat zakken. Ik draai me over haar heen terwijl ik voel hoe ze met een hand mijn rits openmaakt.

“Hier, vraag ik en opkijk?!” “Ja, hijgt ze kussend en mij verder op haar trekt. Hmm de hmmm deur zit mmhhmm op hmm slot!” “Zeker weten?!” “Hmm jaahhh, gilt ze extra hard en mijn lul beetpakt!” Gelijk naar dit duw ik mijn handen onder haar rokje en trek ik haar string omlaag. “Hmm jaahh, kreunt ze als ik haar knieën optrek zodat mijn lul tegen haar kutje komt. Kom maar!” Ik voel hoe mijn eikel in haar draait als ze haar bekken draait en wat rechter gaat zitten. Ze duwt en trekt zich iets op en laat zich gelijk met een diepe zware kreun om mijn stijve glijden. “Ohh Mike, hijgt ze en zich weer iets optrekt en duwt. Ohh kom schat!” “Draai je om, hijg ik en terugtrek!”

Gelijk draait ze zich om en gaat voorover schuin op haar bureau liggen terwijl ze haar rok optilt. Een been legt ze ook op de rand van haar bureau en ik duw gelijk mijn stijve onder haar rok door. “Ohhh jaaah, gilt ze en de rand van haar bureau beetpakt. Ohh jaahaaa ohh ohh ohh jahhh ohhh ahhhhh!” Snel en hard stoot ik in haar al natte doos. Haar bureau verschuift langzaam en de papieren op haar bureau vallen eraf. “Ohh schat, hijgt ze als ik haar bij haar haren beetpak en zij haar rug nog wat laat hollen. Ohh hij zit ohhh diep ik ohhhhh ga ohhh komen Mike ik ohhh!” “Ik hmm ook, hijg ik en diep in haar doorstoot. Ik uhmm ga je ahhh vol ohh vullen!” “Hmm nee, hijgt ze terwijl ze gaat staan en zich omdraait. Ik wil dat je me vanavond opvult.” Gelijk laat ze zich door haar knieën zakken en begint me te pijpen en te trekken. “Ohh Lin ik ga ohh komen, hijg ik en het in mijn klote voel borrelen.” “Kom maar, hijgt Linda en verder trekt.” Met dikke klodders spuit ik half in haar mond en half op haar wang en neus. “Ohh Lin ik ahhh lekker, hijg ik als ze gelijk mijn eikel schoon zuigt!”“Zo en nu is het tijd om te gaan, zucht ze en haar laarzen dichtrits nadat ze haar rok weer goed heeft gedaan Haar string vouwt ze op en duwt hem in mijn borstzakje. Zo een mooie pochet voor meneer!” Lachend ruimen we de papieren op om dan te vertrekken naar het restaurant waar we graag komen.

De ober kijkt vreemd als hij mij pochet ziet maar moet er wel om lachen en maakt een welgeplaatste mooie opmerking. Het eten is zoals altijd weer lekker en al snel zit ons buikje vol.
Tegen elven verlaten we het restaurant en gelijk stuur ik zoals belooft een berichtje naar Myrthe dat wij eraan komen. Linda lacht en slaat een arm om mijn arm.
“Ik ben zo gelukkig met je Mike, zegt ze en me kus geeft. Ik hou van je!” “Ik hou ook van jou, kus ik terug. En ik ben ook heel gelukkig met jou!” Rustig lopen we naar de auto en gelukkig eindigt de dag niet zoals hij begon. Een mooie heldere hemel met volop sterren, zover je kan kijken. Even blijven we staan kijken naar een vliegtuig die overkomt.

“Zullen we wachten tot Myrthe is bevallen, zegt Linda duidend op het vliegtuig. Of zullen we gelijk boeken naar een warm land.” Ik lach en haal mijn schouders op. “Wat jij wil schat, zeg ik zacht en de deur openmaakt.” Ze kijkt me aan en lacht weer. “Wat een schoonheid heb ik gekregen, denk ik bijna hardop. Mazzelpik!”

Met een paar minuten zijn we thuis. Met het uitstappen merk ik dat Linda alweer geil begint te worden. Eerlijk gezegd zij niet alleen. De vrouw die nu voor me uitloopt, in haar rode rokje met het dunne grijze truitje, de dunne zwarte kousen en haar laarzen eronder geven mij al een lekker gevoel. Een zeer lekker gevoel dat ik niet kan onderdrukken en ook zeker niet weet hoe ik het kan uitdrukken. Ik pak haar beet voordat we binnen zijn.

“Hmmm geil, kust Linda mij terug?!” “Als boter, zucht ik en haar bij de billen tegen me aantrek. Ik..!” “Jij wat, zucht Linda en de deur een zwiepje geeft die in het slot valt?!” “Ik ga je hier terplekken nemen, hijg ik en een aanval op haar nek doe. Kom hier lekker geil wijf van me!” “Pak me maar eerst, lacht ze en snel de trap oprent!” Ik controleer nog even of de deur wel goed in het slot zit. Gelijk erna ren ik ook de trap op.

“Lin, zeg ik zogenaamd zoekend naar haar. Waar ben je?!” “Hier, hoor ik haar heel zacht roepen en gelijk voel ik hoe ze mij bespringt.” Met geluk val ik op het bed en gelijk drukt ze me weer plat.

“Ik heb nog wat tegoed van u meneertje,. lacht ze zacht!” Ik schuif mijn handen onder haar truitje en kneed haar tieten. “Hmmm, hijgt ze gelijk en mijn pik beetpakt. En deze is hmmm ook al zo lekker!” Knedend onder haar truitje laat ik me achterover zakken met Linda boven op me. Ze ligt op haar rug op mijn borst terwijl ik haar tieten blijf kneden. “Schat morgen is het zaterdag he?!” “Ja hoezo vraag ik nieuwsgierig?!’ “Dan kunnen we flink doorgaan, zucht ze diep en mijn handen beetpakt. Kan je nog wat anders dan kneden?!” “Natuurlijk, zucht ik en mijn blouse uittrekt. Kom maar eens hier!”

Zittend op onze knieën tegenover elkaar trek ik haar truitje uit. Door het zwarte kant van haar bh zie ik de rozige tepels duwen. In een beweging wrijf ik over de harde knopjes naar haar rug. Kussend en likkend in haar hals rits ik haar rokje open die gelijk omlaag zakt. Ik kus haar hals en kneed een tiet waarbij ik af en toe snel haar tepel mee kneed. Langzaam kus ik verder omlaag en wip een tiet uit de bh. Likkend en zuigend op haar harde tepel maak ik de sluiting los. Twee ontblote tieten kneed ik om en om. Ik laat me onderuitzakken en trek Linda al zittend op me waarbij ik gelijk haar rokje verder naar haar voeten weet te krijgen. Als ze haar been over mij buik heen wil slaan trek ik haar rok helemaal weg. Alleen in haar kousen en laarzen zit ze op mijn borst.
We kijken elkaar glimlachend aan.

Langzaam schuif ik verder omlaag terwijl ik Linda omhoog werk. Ze zit nu net niet op mijn sleutelbeen. Haar kutje zit bijna tegen mijn kin en boven me zie ik duidelijk de vorm van haar tieten met de harde tepels.

Heerlijk zacht en stevig voelen ze aan als ik mijn handen vol op haar tieten leg. Knedend in haar tieten kijkt ze tussen mijn armen door omlaag en ziet waar ik naar kijk. Ze draai met een vinger over haar klitje en duwt erna de vinger in mijn mond. Ik trek haar verder op me terwijl ik een tiet blijf kneden.

“Hmm jaahh, kreunt ze zwaar als ik haar klitje raak met mijn tong terwijl ik met mijn handen haar tepels weer opzoek. Ohhh jaaaah lik me ohhh poesje!” Likkend over haar klitje en kneden in haar tieten en tepels begint ze op mijn gezicht te rijden. Haar kutje schuurt over mijn mond waarbij haar klitje bijna mijn neus raakt.
Ik voel de hakken van haar laarzen tegen mijn middel duwen. Het is net alsof ze me zit aan te sporen. “Ohh Jahhh Mike ohhh jaah jaahh, kreunt ze daarbij hard als ik mijn tong tussen haar kutlipjes duw. Ohh lekkkkerrr ooooh jaaahh!”

Ik trek met een hand een laars uit en dan de andere terwijl ik haar bij de billen wat in probeer te houden. Als ik dit niet doe heb ik zo meteen waarschijnlijk geen neus meer over. Wild draaiend met haar bekken berijd ze mij op mijn mond terwijl ik mijn best doe om haar klitje te likken. Ze pakt het ouderwets uitziende hoofdeind beet en trekt zich er aan op terwijl ik haar klitje blijf likken.
“Ohh Mike ik oh krijg kramp in mijn ohhh benen, kreunt ze en in haar tieten kneed. Het is ohhh zo lekker!”
Ik stop en draai haar om terwijl ik gelijk weer tussen haar benen ga liggen. Plat op mijn buik lik ik haar kutje van voor naar achteren en weer terug. Waarbij ik een tiet kneed en met mijn andere hand haar klitje bewerk.
Wild gillend en kreunend komt ze klaar terwijl ik mijn vinger in haar drijvende doos duw. “Ohh Mike ik ohhh jaaaah jahhhaahhhjjhaaahahaa blijf ohhhh komen, kreunt ze hard!” Myrthe moet dit horen denk ik ineens en flink aan haar klitje zuigt.
“Ohhhhhh Mike ik ohhhhh blijf ohhhh komen, kreunt ze weer en mijn hoofd verder tussen haar benen duwt.” Al zou ik willen stoppen dan kan ik niets anders doen dan mijn tong in mijn mond houden. Wild draait ze met haar bekken heen en weer en op en neer terwijl ze mij bij mijn haren bijna haar kutje in duwt.
Ik wordt gewoon op mijn gezicht door haar bereden. “Ohh Mike ik ohhh wil je ohh pik in me oohhhh kutje voelen, hijgt ze zwaar en mij eindelijk loslaat.”Gelijk ga ik op mijn knieën tussen haar benen zitten en laat me voorover diep in haar zakken. “OHHHHHHH, gilt ze hard en haar nagels in mijn rug kerft. Ohhhhh JAhhhhhh harder ohhh jaahhhh harder OHhhhh kom op ohhhhha jaahhhhh jAhhhh jahhh jahhhh! Ik gahhhh ohhh jaaaah kooomennn oohhhhh jaahhhh!” Rillend en stuiptrekkend spuwt ze haar vocht om mijn paal naar buiten. Ik trek haar benen tegen mijn borst omhoog en duw ze gelijk erna uiteen. Met haar benen wijd in de lucht schuif ik verder in haar en begin nog harder en sneller te stoten.
Het bed staat bijna te stuiteren en wij hebben de mazzel dat we het bed los van de muur hebben staan. Wild en bijna doorgedraaid van geilheid ram ik mijn stijve diep in het spuwende kutje van Linda.

Ze roept om te stoppen net dat ik ook mijn hoogte punt voel naderen.

Nat van ons vocht haal ik mijn stijve uit haar openstaande kutje waarna Linda voor me komt zitten. “Zachtjes nu he, hijgt ze als ze omkijkt en haar kont omhoog duwt. Zachtjes Mike!” Wijdbeens gaat ze voor me liggen met haar billen nog steeds omhoog. Ik pak haar bij de middel en met een hand duw ik mijn stijve weer onder haar. Zo gauw ik merk dat mijn eikel weer in haar kutje is duw ik mijn bekken hard vooruit terwijl ik Linda in haar middel beet blijft houden.
“AHHh Mike, gilt ze hard. Hij is ohhh diep ik ohhhh zachter ohhh jahhhh dit ohh is hem!” Steunend op haar onderrug sta ik op het bed gehurkt mijn lul in haar te stampen. Harder en harder wip ik haar diep achterlangs. Dan moet ik stoppen vanwege de krampen in mijn kuiten. Ik draai me op mijn zij en Linda komt lepeltje-lepeltje met me liggen. Ik duw mijn stijve weer naar voren terwijl ik haar been omhoog hou. Ze begeleid mijn eikel weer tussen haar lippen en laat me dieper stoten. Met twee vingers neemt ze snel en bijna pijnlijk hard haar eigen klitje onderhanden. Ik zie via de spiegel mijn lul in en uit haar roodgeneukte kutlipjes glijden. Met een hand kneed ik een tiet terwijl ik met de andere haar been omhoog hou.

“Schat ik ga ohh je vol spuiten, kreun ik en gelijk een lading diep in haar soppende kutje spuw. “Ohhh Mike, hijgt ze nu zachter. Dit was ohhhh ik voel het en ohhh. Het was nu echt lekker!”
Puffend vallen we zo in slaap.

Midden in de nacht begint het te onweren en trek ik het dekbed over ons heen. Linda is met haar kousen vol met vlekken aan in slaapgevallen en blijft doorslapen. Mijn pik is slap en duwt half tussen haar billen en ons lichaam in.

“Mam, hoor ik ineens Myrthe roepen. Mam mag ik bij jouw liggen!”

Myrthe is bang voor de onweer en komt nu naar ons. Zo oud als ze is, is ze ook nog bang voor de harde klappen van het noodweer.

“Schat, zegt Linda zacht en het dekbed dicht tegen zich aantrekt. We hebben ehh.!” “Flink liggen neuken, zegt Myrthe fluisterend en het dekbed uit de handen van Linda trekt. De buren zullen je ook hebben gehoord!”
Ik moet bijna hardop lachen maar beide dames denken dat ik slaap.
“Nou, zegt Linda lachend zo kan die wel weer. Maar ehm je weet wel!” “Ja zwanger ben ik al, lacht Myrthe. En morgen douche ik wel! Als ik niet vastzit!”
Beide dames giechelen nog even door waarbij ik Myrthe nog een paar keer hoor roepen van “Och” en “jakkes.”

In de ochtend word ik wakker en moet ik even nadenken waarom ik niet kan bewegen. Linda ligt op mijn arm en haar been ligt over de mijne en Myrthe ligt op mijn andere arm.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners