Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Laat je gaan - 17707 keer gelezen
Wat doe je als je een fanntasie heb, tja dat moet je delen met je vriendin. Dit was al een lange tijd bekend bij haar maar altijd hield ze het af. Altijd met de tekst. Nee dit is echt niks voor mij. Er werd wel eens over gefantaseerd maar meer niet eigenlijk.

Wat is dan die fantasie, tja het leek mij spannend om eens een extra man erbij te hebben om haar eens flink te laten genieten op een andere lul. Daarbij leek het mij onwijs geil om haar dan te betrappen of te begluren.

Maar goed het moet wel van beide kanten komen. Een paar weken terug was een goede vriend van ons op bezoek. Hij was er wel vaker. Normale gast die al een lange tijd een relatie heeft wat meer weg had van broer en zus. Ik wist dan ook dat hij mijn kanjer een lekker ding vind.

Tja ze is niet groot en heeft een mooie figuur met heerlijke billen. Altijd een mooi glad geschoren kutje welke mooi dicht valt van haar kleine lipjes. Haar borsten waren mooi rond met kleine tepels in de maat 75c. Haar haren dit keer in een blond kort kapsel.

Een paar weken terug was hij er weer.
Zoals wel vaker dronken hun wijn en ik bier. Het werd al later en zoals zo vaak was hij haar aan het pesten of klierde ze wat. Ik ben niet gauw jaloers dat wist hij.

Ik besloot de hond uit te laten en stapte naar buiten met de hond. Zo wandelde ik wat met de hond. Wat normaal toch wel een lange ronde was, was het dit keer een korte ronde. Ik kwam terug de straat in en liep bijna bij ons huisje. Huh de rol gordijnen een stukje open? Die had ik toch dicht gedaan? Ik keek door de kier naar binnen. Nu stond ik toch even versteend. Ik zag hoe mijn kanjer zat te tongen met die vriend. Ik bleef staan en keek ernaar. Ze droeg een pyjama en te zien was dat zijn handen er onder haar blote borsten streelde. Zijn hand gleed omlaag en gleed haar broek in, te zien was dat ze ervan genot en ze zich graag liet vingeren door hem. Haar ogen dicht haar mond open en hij likte haar tepels. Damm dat zag er toch wel geil uit. Haar hand kneedde zijn kruis en ze liet zich toch wel geil gaan. Na 10 min besloot ik naar binnen te gaan.Ik opende de deur en beide zat weer normaal. Hij ging daarna best wel snel weg. Ze vertelde dat toen ik weg ging, zij hem verleiden. Ze had gezegd die maakt toch een grote ronde. Toen hij de deur hoorde werd hij toch te nerveus en stopte helaas met alles. Dus ze wilde het zelf dat was duidelijk. Ze gaf ook toe dat ze het onwijs spannend vond en het graag wilde.Ze wist dat ik keek aangezien ze zelf de rolgordijnen had open gedaan.

Er gingen een kleine twee weken voorbij en ondertussen had ik die vriend gesproken en verteld wat ik had gezien en hoe ik het vond. Hij moest er aan wennen maar gaf aan dat hij het ook spannend vond en haar graag zou willen neuken.

Hij was er weer en in het begin vond hij het moeilijk maar de drank ging alweer snel en de lol was er. Ik deed de hond met de hoop dat ik weer mocht kijken. Kwam terug maar ze deden nog niks. Jammer dacht ik. Ik stond ik de keuken wat een open keuken is en kijk zo op de bank. Stak een sigaret aan en bekeek hun die aan het lachen waren. Liep de tuin in om te roken. Keek op mijn mobiel en zag een whatsapp van die vriend. We hebben net gezoend en wei weet wat er straks gebeurt. Oke dat was toen ik mijn hond uitliet dus gebeurd. Ik keek weer naar binnen en ja hoor ze zaten weer te tongen. Ze stonden op en liepen naar boven. Ik bleef even staan en zag dat boven de slaapkamer licht aan ging. Ik liep nu zachtjes naar binnen. Liep zachtjes naar boven. Boven aan de trap kijk je zo de slaapkamer in. Ik zag dat ze op bed lagen en haar kleding ging net uit. Haar benen wijd en te zien was dat haar kutje iets open stond en klets nat was. Hij vingerde haar en likte haar stijve tepels. Zijn kleding ging uit en ik hoorde haar zeggen, je wilt dat ik je pijp. Nou graag zei hij. Ze ging op haar knieŽn en nam zijn stijve lul in haar mond. Wauw zo te zien zoog ze lekker. Hij lag daar toch flink te hijgen. Na een paar min pijpen kroop ze op hem en zakte over zijn lul heen. Hij kneedde haar borsten en begon haar zo te zien lekker te neuken. Wauw dat zag er echt geil uit. Beter dan in mijn fantasie. Ze hijgde lekker en liet zich lekker op en neer hoppen op zijn lul. Ze ging liggen en hij kroop op haar en ik was op bed gaan zitten. Streelde haar borsten en zag hoe hij zijn lul in haar liet glijden. Kroop op haar en begon haar lekker diep en lekker te neuken. Zijn lul sopte zo te horen lekker in haar klets natte kutje. Ze tongde geil en ze sloeg haar benen om zijn billen en spoorde hem aan. Ze hijgde geil en diverse standjes gingen voorbij. Steeds zijn lul diep in haar kutje. Zijn handen over haar lichaam. Ze lag op mijn schoot met haar hoofd en zoog mijn lul en hij likte en vingerde haar geil. Ze had moeite met pijpen en kwam dan ook met een gil klaar. Hij kroop weer op haar en ik stapte weg en keek hoe hij haar in diverse standje heerlijk naaide en zij helemaal weg zweefde op zijn lul. Ze zat op haar knieŽn en ik zag hoe hij haar stevig naaide. Zijn lul gleed soepel en snel in haar klets natte kut. Ik liet me pijpen door haar en ze was duidelijk in haar nopjes. Na bijna 2 en half uur neuken spoot hij zijn zaad tegen het kutje op van mijn kanjer. Ik kwam over haar borsten.

Die vriend was weg en ze was duidelijk dat ze het wilde en het onwijs geil was. Het was zeker voor herhaling vatbaar. Nou van mij mag het. Dat weet ze ook. Aan komend weekend heb ik zelf nachtdiensten en heb haar al gezegd als je wilt mag je doen wat je wilt zolang ik het maar weet.

Dat word een dolle boel hier.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners