Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Koffietijd - 4514 keer gelezen
Ik ben een huisman en vaak alleen thuis aan bezig met de al zo voorkomende werkzaamheden. Afwassen, wat stofzuigen en nog even een stekkertje van een schemerlampje dat wat kuren had bekijken en de contacten weer even goed vastgezet.
Hmmm... dat was ook weer OK.
Ik vond dat ik wel koffie verdient had, ik wreef in m’n handen...... Even zetten, ehhmmm Kon ik even de krant doorlezen.
Ja, ja het leven van een huisman was zo slecht nog niet!
Ik goot water in het koffiezetapparaat en deed koffie voor zes kopjes koffie in de filter en zette het apparaat aan. Zo en dan is koffie! Bijna
Ik ging aan tafel zitten en pakte de krant.

Tringgg!!!! ging de bel.

“Shit”, dacht ik, “toch geen collecte of Jehovahgetuigen”

Ik hees me met tegenzin omhoog en liep naar de voordeur en deed deze open.

“Hé Mirjam, jij hier”?
Mijn stiefdochter stond voor de deur.
“Wat is er aan de hand?’, vroeg ik . Mirjam had lichtelijk betraande ogen. “Kom binnen, wat is er ?”, vroeg ik nogmaals.
“Ach Dennis....” begon ze.
“Is het weer zover!”
Mirjam knikte en werd opeens fel,”die rotzak is weer vreemd gegaan. Hij kan zich niet inhouden als hij bij vrouwen in de buurt is”.
“Volgens mij is het niet alleen maar een rotzak, maar ook een stomkop” ik liet mijn blikken over Mirjam glijden. “Zo’n leuke meid”, dacht ik, “die laat je toch niet zitten voor een ander”.
Mirjam was echt leuk om te zien. Ik mag dan misschien in haar ogen een oude bok zijn, voor mij was zij een groen blaadje. En niet alleen om te zien, ze was ook intelligent en geinteresseerd in van alles en nog wat. Ze wist bovendien wat ze wilde. . Een meid naar mijn hart., kortom.
’t Was dat het mijn stiefdochter was en een prima vrouw had, maar anders had ik best een kansje willen wagen. Okee, als, als,....Ik schudde mijn hoofd als wilde ik deze gedachte van mij afschudden.

Ik maakte een uitnodigend gebaar met mijn handen. “Kom er in de koffie is klaar”
Mirjam liep naar binnen trok haar jas uit en hing deze op aan een stoel.
“Is mamma thuis?” vroeg ze.
“Nee”, zei ik,”dat weet je toch, nooit op vrijdag!” .
“Nee hoor, stiefpa”, met de nadruk pesterig op stief,” nee hoor,” ik moest er even uit even mijn gal spuwen”
Ze leek al weer wat vrolijker als net, toen ze binnenkwam.
“Kom ”, zei ik “zullen we maar omlaag gaan zitten?” “Kom je lekker maar lekker naast me zitten kan je tenminste uithuilen op mijn schouder”.
”Schenk je even de koffie in, ik heb er alleen niets bij”.
Mirjam die de koffie inschonk haalde haar schouders op:”Je weet ik hoef er nooit wat bij”.
“Dan neem je mij er maar bij” zei ik half grappend.
“Dat lijkt me geen slecht idee, Stief” en ze zette de kopjes op tafel en kwam naast me op de bank zitten.
Kameraadschappelijk sloeg ik een arm om haar heen en drukte haar tegen me aan.
“Gezellig meid”! zei ik.
“Je bent een schat, Stief, je bent altijd zo lief voor me....” plotseling kuste Mirjam me op de mond.
Er ging een lichte siddering door me heen.... zo was ik nog nooit door haar gezoend.
Ik lachtte verlegen.
“Je bent echt een schat”, zei ze nogmaals en ze kuste me weer, maar nu langer. Ik was zo verbouwereerd dat ik vergat dat ik haar stiefvader was en dat dit niet goed ging.
Mirjam sloeg nu beide armen om mij heen en kuste mij weer, maar voelde nu haar tong over mijn lippen bewegen, en toen deze enigszins van elkaar weken ging haar tong op zoek naar mijn tong. Nu ging zij nog heftiger tekeer met haar tong in mijn mond en ik beantwoordde in een reflex haar actie, die mij behoorlijk opwond.
“Lieve hemel”, dacht ik,” wie had dit ooit kunnen denken”
Ik voelde dat haar linker hand een weg zocht onder mijn shirt en nadrukkelijk mijn blote rug masseerde.
“Stief, hijgde Mirjam in mijn oor, ik wil je hebben.... ik heb er al zoveel over gefantaseerd”
Ik kon slecht knikken en voelde mijn erectie snel opkomen... Ik moest eens slikken..
De hand van Mirjam had inmiddels al zijn weg naar mijn kruis gezocht en gevonden en friemelde even aan mijn rits en trok deze langzaam open.
“Weet je dit zeker? “ vroeg ik naar de bekende weg.
Mirjam knikte slechts en tastte naar het kruis van mijn lieve stiefdochter die inmiddels ook al het bovenste knoopje van mijn broek had losgemaakt.
“Ga eens staan, Stief’ zei ze streng met een glimlach.
Ik lachtte wat ongemakkelijk terug, maar deed wat ze vroeg en dirigeerde mij tot pal voor haar en trok mijn broek langzaam naar mijn beneden, tot deze op mijn voeten lag.
Ik schopte de broek verder uit.
Daar stond ik dan voor mijn stiefdochter met mijn pik fier omhoog, Ze keek er glimlachend naar en nam hem voorzichtig tussen haar vingertoppen en masseerde hem zachtjes. Van onder naar boven en van onder naar boven. Langzaam trok ze mijn voorhuid naar achteren zodat mijn eikel glansde in het morgenlicht.
Schalks keek Mirjam omhoog:”Mag ik aan je lolly likken, Stief” Zij moest grinniken.”Nu weet ik waarom je m’n stiefvader bent.”
“Ja, en ik weet waarom dat mijn jongeheer genoemd want hij blaakt nog van levenslust!’
We lachtten om onze flauwe grappen .
Dat weerhield Mirjam er niet van de eikel zacht maar kordaat te gaan bewerken met haar tong te bewerken. Langzaam schoof ze haar lippen over mijn penis en begon heerlijk te sabbelen terwijl ze met haar mijn tong een heerlijke massage uitvoerde. Ik kroelde met mijn handen door haar blond krullend haar en drukte haar hoofd zachtjes tegen me aan.
Een siddering van genot trok door mijn pik en buik , en voelde deze langs mijn ruggegraat omhoog gaan, nee ik wilde nog niet klaarkomen.
Langzaam, en met lichte tegenzin trok ik hoofd van Mirjam. En trok haar omhoog...
“Laat je me kussen, Mirjam, overal!! ” En wij zoende elkaar heftig, terwijl mijn handen op avontuur gingen en pogingen deden haar truitje uit te trekken.
Opgewonden vroeg ik of ze haar armen omhoog wilde doen. Gewillig hield ze haar armen omhoog terwijl ze me broeierig aankeek.
“Ik wil met je neuken”, fluisterde ze.
“En anders ik nu wel met jou, gromde ik , nu pas besef ik hoe ik hier naar verlangd heb.”
Maar eerst nog even die mooie borsten van jou uit hun Hunkermolen halen.”
Opgewonden wriemelde ik de haakjes los.
De textielstukken kregen nog niet de tijd om de grond te bereiken want zo snel stonden wij in innige omhelsing en lieten de tongen door elkanders mond rollen.
Dit was andere koffie.
Ik keek haar grijnzend aan. “Zullen we maar doorgaan? De koffie is toch al koud.”
Zonder een antwoord af te wachten kustte ik haar hals. Langzaam schoven mijn handen onder haar slipje en knepen zachtjes in haar zachte stevige billen. Mirjam hield haar handen bij op dezelfde plaats en drukte mij stevig tegen zich aan zodat mijn harde paal stevig tegen haar buik drukte.
Een voor een nam ik het de tepels in mijn mond en sabbelde eraan.
“Heerlijk, zei Mirjam, mamma zei al dat jij dat zo lekker kon.”
“Echt? “ vroeg ik.
De gedachte dat Janny met Mirjam over onze sex had verteld wond me, zo mogelijk nog meer op.
Ondertussen daalde ik met mijn kussentapijt over haar lichaam naar beneden, tot ik op mijn knieën zat en haar navel met mijn tong bewerkte. Ik naderde al de rand van haar slipje en ging mijn tong langs de rand terwijl ik ondertussen langzaam het slipje naar beneden begon te rollen.
Het schaamhaar kwam al in zicht en wond me dermate op dat ik nu het slipje sneller naar beneden trok tot het spontaan op haar enkels zakte.
Ik keek vragend omhoog. “Ja doe maar, lekker,zei ze.
Ik nam haar lekkere billen aan mijn handen en ging met mijn tong op zoek in de weelderige haarbos op zoek naar haar clitoris. “Wat rook dat lekker!”
Ik hoorde Mirjam boven me kreunen terwijl ze stevig mijn hoofd vasthield en dat dichter tegen haar aandrukte, ik raakte in extase. O wat zou ik hier graag mijn dikke pik insteken.
Als kon zij mijn gedachten lezen, liet Mirjam achterwaarts op de bank vallen, zo kon ik in ieder geval al beter bij haar kutje,ik legde de benen van Mirjam ook op de bank en ging ook op mijn knieen op de bank zitten en begroef mijn tong en neus in, inmiddeks kletsnatte kutje en bewerkte met mijn tong alle kanten van haar heerlijke vrouwelijkheid,
Daarna begon ik langzaam mijn kussende weg naar boven.
“Hé mallerd je hebt nog steeds je tshirt aan,’ hoorde ik Mirjam zeggen en ze trok met enig gehannes het shirt uit, zodat ik toen onze monden elkaar bereikt hadden wij onze naakte lichamen tegen elkaar voelden.
“In naam van Oranje doe open de poort! De geile Geus ligt voor de deur, “ zong ik neuriend. Mirjam lachte en we manoevreerde wat zodat ik de warmte van haar natte kutje om mijn eikel voelde. Ik beval mijn jongeheer nog even op deze plaats te blijven en genoot van de spanning die dit opleverde, toen kon ik me niet meer houden en stootte ik diep en Mirjam slaakte een gilletje van genot. Met lange langzame halen stootte ik hem keer op keer bij haar binnen en we zoenden elkaar waar we raken konden.
“O Stief, riep Mirjam opeens, ik kom klaar hoor!” Toen voelde ik bij mij ook de volle lading komen. Mirjam kreunde luid en ik voelde hoe alles bij haar binnen bewoog.
Heerlijk!

“Nou Mirjam ik begrijp niet Dennis nou bij een andere vrouw heeft te zoeken, het is dat ik al met je moeder getrouwd ben en tevreden met haar ben, anders zou ik dit vaker met je doen.
“Ach wie weet, mijmerde Mirjam, het is ook mij goed bevallen en verder weet ik dat je misbruik van de situatie zal maken. Want ik vind je echt heel lief’
“Hier hoef ik niets aan toe te voegen, dunkt me”, antwoordde ik.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners