Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Kerkelijk Tutje - 38662 keer gelezen
Het is heerlijk weer, een beetje fris nog maar warm genoeg om met mijn oude spider een stukje te rijden. Eerst dacht ik aan gewoon een rondje doelloos rond tuffen. Hier en daar even een kopje koffie of een hapje eten en weer verder. Nu heb ik wel een doel voor ogen. Ik heb nog een onderdeel nodig en via, via ben ik aan een adres gekomen die mij kan helpen. Zo rij ik dus binnendoor naar het oosten van het land.

Veel bos met slingerde wegen, een dorpje dan een gehuchtje en weer een dorp. Zo wisselt de dorpen en gehuchten elkaar af. Kerk in het midden een café ernaast en dan een paar winkels. Steeds weer hetzelfde net als de dames die er lopen. De heren wissel wel sterk van elkaar maar de dames niet. Op een enkeling na dan en die zijn op een hand te tellen.

Wat me iedere keer weer opvalt bij de dames is dat ze altijd lachen. Als je ze groet groeten ze terug maar wel gelijk met een roodhoofd en iets harder giechelend als ze met meerdere lopen.

Wat ik ook leuk vindt en dat is een afwijking van mij zal ik maar zeggen, dat is hun kleding. Allemaal, weer op de enkele uitgezonderd na dan, lopen ze in rokken. De ene heeft een wat hippere aan voor hun doen en de andere lijkt wel in de tijd stil gestaan te hebben. Ik kijk en verdraai me nek dan ook geregeld als ik vanuit mijn auto weer wat leuks voorbij zie komen.

Minder leuk is dat mijn auto, een oude alfa spider ook in de tijd stil is blijven staan. Geen GPS ook geen TOMTOM bij me. Op mijn telefoon zit gelukkig ook nog een navigatie die redelijk nauwkeurig is. “Even terug in de tijd, denk ik als ik op mijn telefoon zie dat mijn accu ook bijna leeg is.” Gelukkig heb ik een Hollandse mond en zo niet dan komen we er met hand en voetgebaren er ook wel. Nu alleen in het volgende dorp iemand aanspreken.

Ik heb dubbel op geluk in het eerstvolgende dorp. Een jonge vrouw loopt met twee zware tassen langs de weg. Ik stop en spring uit mijn auto om haar de weg te vragen.

“Sorry jonge schoonheid, begin ik met een glimlach haar aan te spreken!”

Het is inderdaad een schoonheid van halverwege, misschien eind twintig. Slank en zo ongeveer 1,75m lang, met donkerblond haar op een staart. Leuke en vrolijke blauw grijze ogen en haar wangen kleuren gelijk als ik haar aanspreek. Haar jasje heeft ze losjes open en door de opening duwen twee mooie bollen in haar blouseje. Haar lange rok bedekt haar benen.

“Ehh… H- hallo, glimlacht ze verlegen!” “Kunt u mij de weg vertellen, glimlach ik en haar de straat en plaats noem. Ik weet dat ik in de buurt moet zijn?!” “Nou u treft het, glimlacht ze en uitlegt hoe ik moet rijden.” “Nou dat is gemakkelijk onthouden, glimlach ik. Dank u voor de heldere uitleg.” “Ehh J- ja, glimlacht ze weer met rode wangen. Graag gedaan!” “Kan ik u misschien ergens heenbrengen, vraag ik en naar haar tassen wijs. Misschien is dat wat makkelijker dan het gesjouw?!”

Ze lijkt mijn vraag en aanbod te overwegen en glimlacht terwijl ze ja schud met haar hoofd. “Graag, glimlacht ze. Ik moet ook naar hetzelfde adres!” “Wat? Waarom zegt u dat niet gelijk, lach ik verbaasd?!” “Dat is niet zo netjes he, glimlacht ze verlegen!” “Waarom niet, vraag ik nog meer verbaasd over haar antwoordt. Het is een vrij land en vragen mag hoor. Eerlijk gezegd vindt ik een beetje gek dat u het niet zegt!” “Eh ja eh zo zijn…Zo ben ik opgevoed, volgens ons geloof!”

Ik had het kunnen weten denk ik en de twee tassen optil. Het geloof zegt dit dus doen we dat. Ik heb respect voor iedereen en ieder geloof maar er zijn wel uitzonderingen zoals nu weer.

“Zo! U mag instappen, zeg ik nadat ik de tassen op de achterbank heb laten zakken en gelijk met mijn andere hand de portier opentrek. Zal ik mij even voorstellen?! Ik ben Jim…..?!” “Aangenaam kennis met u te maken meneer Jim…..! Ik ben Rosalie……! Maar iedereen noemt mij Roos!” Nou Rosalie, glimlach ik en haar bij de hand pak. Stap maar in!”

Als Rosalie in gestapt is stap ik ook in om dan naar haar woonadres te rijden. Ondanks dat Rosalie overtuigd is van haar geloof is ze toch vrij in haar praten nu we zo zitten. Net als haar gebabbel.

Rosalie blijkt de vrouw van Jan te zijn waar ik een afspraak mee heb. Ze moesten al vroeg trouwen doordat ze zwanger bleek te zijn. Seks voor het huwelijk is hier duidelijk taboe en dan ook gelijk zwanger raken. Een paar weken nadat ze hals over kop getrouwd waren kreeg ze een miskraam. Scheiden doe je ook niet dus…., lekker simpel als je zo kan leven!

In mijn ogen is toch een zonde dat zo leuke vrouw de rest van haar leven met de man moet blijven waar ze eigenlijk niet van houdt. Als ik haar verhaal goed begrijp.Na een paar minuten rij ik het erf op van een soort van boerderij. Een woonhuis met twee schuren en een moestuin. Achter de schuren ligt alleen maar weiland met een paar koeien. De weilanden en de koeien zijn niet van Jan en Rosalie. Hun eigendom stopt achter de schuren.

“Jan is even weg, merkt Rosalie op terwijl ze rondkijkend richting het woonhuis loopt. Ik zal hem wel even bellen! Komt u maar mee hoor!” Met de tassen in mijn hand loop ik achter Rosalie aan naar de achterzijde van het huis. “Wilt u wel uw schoenen uitdoen, vraagt Rosalie terwijl ze haar jurk iets optilt en haar schoen uittrekt?!” “Eh ja natuurlijk, zeg ik en naar de aangeboden slippers kijk!”

Om de voeten en het stukje been onder de rok van Rosalie uit zie ik dat ze een witte panty draagt. Als je mij gek wil krijgen is toch wel een vrouw met een panty helemaal een witte panty. Maar ik knap gelijk af als het pantykousjes zijn.

In mijn onderbuik voel ik gelijk het bekende maar vreemde gevoel. Het vreemde gevoel als ik me geil voel worden wat nu wel erg ongelukkig uitkomt. Niet dat Rosalie lelijk is of het type waar ik op afknap maar ze is wel gelovig en getrouwd. Een combinatie waar ik niet eens aan begin om iets meer mee te willen doen.

“Zet de tassen maar neer hoor, zegt Rosalie terwijl ze een telefoon pakt. Gaat u maar zitten!” Ze draait een nummer en terwijl ze wacht trekt ze haar jas uit. Een witte blouse met vaag doorschijnend een hemdje eronder. Haar lange bruine rok zit in haar middel met een riem aangetrokken. En weer haar witte pantyvoeten in de ouderwetse pantoffels. Steeds weer trekken mijn ogen naar haar voeten en benen. het gevoel in mijn onderbuik blijft hierdoor ook maar aanwezig.

“Ja! Hallo met mij, zegt Rosalie ineens. Jouw afspraak is hier! Ja! Ehh meneer Jim ……?! Ja! Momentje!” Rosalie kijkt mij aan terwijl ik net weer een glimp probeer op te vangen van haar pantybenen die ze over elkaar heen heeft geslagen. “Meneer, zegt ze met de hand op de hoorn?! Heeft u vandaag een afspraak?! Jan is nog wel even weg?! Hij heeft namelijk niets in zijn notitieboekje staan?!” “Eh? Ja! Volgens mij wel, zeg ik en mijn agenda raadpleeg voordat de accu het helemaal begeeft. Hier ziet u!” “Eh! Jawel Jan, zegt ze terwijl ze mij aankijkt en haar hand van de hoorn laat glijden. Meneer heeft het wel in zijn agenda staan.” Even is het een tijdje stil op het gepraat aan de andere kant van de lijn na waarna Rosalie met een “dag” de hoorn oplegt.

“Ehm! Ehh, zucht Rosalie. Jan had dus geen afspraak staan en is vanavond pas thuis. Kunt u volgende week misschien weer terugkomen? Dat was wat Jan aan mij vroeg om aan u te vragen.” “Eh! Tja er zit niets anders op. He?!” “Sorry meneer, glimlacht Rosalie gemaakt. Mag ik u wat te drinken aanbieden?!” “Eh een andere keer, glimlach ik terug. Ik ga maar weer rijden!” “Dan wordt u waarschijnlijk erg nat! Het begint te regenen!” “Shit! Mijn dak, roep ik en naar mijn auto ren!”

Kleine druppels vallen uit de lucht die snel groter worden en met miljoenen tegelijk vermenigvuldigen. Binnen een paar tellen ben ik drijfnat en loopt de regen mijn sokken in. Rosalie kijkt vanuit de deuropening toe hoe ik mijn dak dichtklap. Met een paar minuten is mijn dak dicht en sta ik weer in de deuropening van het huis. Het water drupt van mijn overhemd en broek op de grond.

“Wilt u ehm.. Misschien een kopje thee terwijl uw kleding droogt?!” “Ja graag, besluit ik na een kleine overweging van blijven of gaan!” “Ik zal een broek en overhemd van Jan pakken, glimlacht Rosalie terwijl ze een fluitketel op het gas zet!” Gelijk verdwijnt ze en komt even later terug met een broek en overhemd die ze mij aanbied. “Deze mag u wel even lenen, glimlacht ze en naar het gasfornuis loopt. Hang uw natte kleding maar over die stoel naast u!” “Ja dank u, glimlach ik en Rosalie zich omkeert naar het gasfornuis!”

Ik ben vrij opgevoed en heb mijn zus en moeder ook vaak naakt gezien. Hierdoor trek ik mijn overhemd zonder enige schaamte uit. Nu hoef ik mij ook nergens voor te schamen. Ik heb een goed en een schoon lichaam. Geen overdreven afmeting van mega borstkast of scheepkabels van armen. Gewoon een normaal sportief gezond figuur van rond de 1,85m lang.

Terwijl ik met een ontbloot bovenlijf mijn drijfnatte overhemd over de rugleuning van de aangewezen stoel hang, zie ik Rosalie stiekem kijken. Als zij merkt dat ik haar doorheb kijkt ze snel weer voor zich. Het overhemd van Jan is net iets te klein maar wel droog en warm. Mijn broek duw ik van mijn benen af en hang deze ook over de leuning van de stoel. In mijn ooghoek zie ik Rosalie stiekem kijken. Zou ze naar bepaalde delen kijken die onder de te korte overhemd en in mijn strakke short duidelijk zichtbaar zijn? Of zou ze gewoon kijken wat ik doe?! Aan het bewegen van haar schouders wat samengaat met ademhalen zou ik aan het eerste denken.“Waar kan ik mijn natte kleding laten, vraag ik en de droge broek optrek?!” “Op de… ehm eh..., zucht Rosalie stotterend als ze mij aankijkt en gelijk weer terugdraait met een roodhoofd. Laat mij het maar doen!” “Als je mij zegt waar het heen moet?!” “Nee! Nee daar ben ik voor!” “Daar ben jij voor?! Thuis heb ik ook geen dame die mijn kleding droogt of wast! Zeg maar waar ik het kan drogen!” “Laat mij maar, zucht Rosalie en mijn natte kleding oppakt zonder ook maar een tel mij aan te kijken!”

Ik loop achter haar aan naar een bijkeuken. Langs de lange wand is een draad gespannen waar nog een paar sokken hangen. Rosalie hangt mijn broek en overhemd ernaast terwijl vanuit de keuken de fluitketel zich laat horen. Ik draai me gelijk om en in de keuken draai ik het gas dicht terwijl Rosalie weer naast mij komt staan. Net als ik de fluitketel wil oppakken heeft Rosalie hem al beet. Mijn hand komt hierdoor over die van Rosalie.

“Sorry, glimlach ik terwijl Rosalie stokstijf blijft staan!” Ze zegt niets maar haar ademhaling is ineens erg zwaar en haar wangen verschieten naar rood. Ik laat mijn hand van de hare glijden en blijf haar aankijken. Rosalie durft mij niet aan te kijken. Heel even probeert ze het maar slaat gelijk haar ogen neer alsof ze iets verkeerd heeft gedaan.

Stil schenkt ze de twee glazen vol en even later krijg ik een kopje hete thee voor mij op de tafel. Rosalie gaat op een stoel bij het aanrecht zitten en kijkt me stiekem aan als ik voorzichtig een nipje van de hete thee neem. Ik begin wat vragen te stellen over de ligging van het huis en de omgeving. Langzaam ontspant Rosalie zich en begint een beetje met haar voet te wiebelen. Mijn aandacht wordt weer naar haar voeten in de witte panty met de ouderwetse sloffen getrokken.

“Is er iets mis, vraagt Rosalie mijn blik volgend naar haar voeten terwijl ze haar rok optilt tot aan haar knieën?!” “Nee! Niets, glimlach ik en zie dat het geen pantykousjes zijn. Ik zat gewoon…?! Een beetje te denken!” “Ik zag u zo kijken?!” “Zou je alsjeblieft Jim, jij en jou willen zeggen in plaats van U en Uw?! Ik voel me anders zo oud!” “Als jij dat dan ook doet?!” “Uiteraard, glimlach ik!”

Rosalie trekt haar rok nog een stukje hoger op tot net over haar knieën. Kijkend naar haar benen en dan naar mij probeert ze haar voeten achter de stoelpoten te verbergen. Ik glimlach en vertel haar dat er echt niets mis is integendeel floept het uit mijn mond en ik voel mijn wangen kleuren. Gelukkig vangt Rosalie het goed op. De tijd vliegt voorbij en de regen blijft aanhouden maar het is gezellig.

“Ik ga maar eens de aardappels schillen, zegt Rosalie terwijl ze op de klok kijkt en opstaat. Eet u… Jij ook een hapje mee?!” “Nee! Dank je, zeg ik en ook opsta. Ik ehh… ga eens kijken of mijn kleding al droog is. Mag ik?!” “Ja natuurlijk, glimlacht Rosalie terwijl ik al half richting de bijkeuken loop. Ga je gang!”

Mijn broek en overhemd zijn lekker droog en warm geworden door de verwarming. Ik trek de te krappe overhemd en broek uit. Terwijl ik mijn broek van de lijn afhaal komt Rosalie binnengelopen waarop ik me gelijk omdraai.“En zijn ze… al… droog, vraagt ze in slow motion en ik mijn broek aantrek?!”

Haar gezicht kleurt en haar ademhaling is in een klap zwaarder geworden. Met een bijna open mond kijkt ze mij aan. Vanaf mijn kruis naar mijn gezicht en weer terug.

“Sorry, glimlach ik. ik had je niet verwacht!” “Ehm..?! Ehh… Ik… ehh! Ik moet de ehhh… Aardappels ehh?! De aardappels liggen hier, zucht ze en naar een grote zak wijst terwijl haar gezicht zo rood als een biet wordt!” “Ohh is dat het, glimlach ik en mijn overhemd dichtknoop. Zal ik ze oppakken?!”

Allebei tegelijk pakken we de zak. Onze gezichten zijn vlakbij elkaar en onze blikken kruisen elkaar. Iets langer dan het hoort kijken we elkaar recht in de ogen.

“Ik… Eh? Ik.. voel me..eh?! een beetje ongemakkelijk, zucht ze zacht fluisterend bij mijn oor.” “Hoe komt dat dan, fluister ik terug?!” “D d dat weet ik niet, fluistert ze terug.”

Een paar seconde staan we slechts een enkele centimeters van elkaar. Ik voel haar warmte en adem langs mijn wang gaan. In mijn onderbuik is het gevoel nu heel sterk. Ik ben geil en wil nu niets liever dan Rosalie nemen. Ik word nu alleen maar geiler door haar warmte, haar luchtje, haar….

“Meneer Jim, hoor ik ineens Rosalie vlakbij mijn oor zuchten. We moeten terug!” “Ehh..?! Ja! Ik ehh…Ik zal de zak wel oppakken, zucht ik ook en mijn woorden waar maak!”Een paar seconde duurte dit wat minuten leek te zijn. Ik moet echt weg, denk ik. Anders gaat et niet goed komen. Wel voor mij maar voor haar niet. Zij moet erna, als haar man thuiskomt alles uitleggen. Ik niet! ik heb niemand thuis op mij wachten.

“Zet de zak maar hier neer, glimlacht Rosalie met rode wangen wijzend op de stoel waar ze net opzat. Wil je nog wat drinken?!” “Nee dank je, zeg ik kijkend naar buiten. Het is maar beter als ik ga!” “Denk je?!” “Ja, glimlach ik. Het is nog een stukje rijden voordat ik thuis ben en ik rij ook niet graag in het donker. In deze auto dan. Anders maak het mij niet uit.” “Nou ja wat je wil, glimlacht Rosalie terwijl ze weer een aardappel in een bak water legt. Je kan en mag mee eten hoor!” “Nee! Dank je! Wil je tegen Jan zeggen dat ik over twee weken weer terug kom. Rond drieën ben ik hier. Als het uitkomt uiteraard?!” “Eh Ja, glimlacht Rosalie. Over twee weken rond drie uur. Ik zal het doorgeven!” “Indien hij niet kan hoor ik dit graag. Dit is mijn nummer!”

Nadat ik mijn telefoonnummer heb opgeschreven vertrek ik nagezwaaid door Rosalie.

De twee weken zijn snel om. In het begin heb ik nog wel een paar keer, bijna gedroomd van Rosalie. Haar figuurtje en haar karakter wat ik tot zover heb kunnen peilen bevalt mij wel. Maar ja er zijn nog meer van dat soort vrouwen en dichterbij dan ik dacht. Tijdens het stappen met vrienden heb ik weer een scharrel meegenomen. Helaas voor haar bleef ik maar aan Rosalie denken.

Tegen het einde van de tweede week, twee dagen voor ik weer naar het oosten zal rijden ben ik eindelijk van de gedachten over Rosalie af. Bijna twee volle weken heb ik met een vrouw op mijn netvlies rondgelopen die waarschijnlijk nooit dichterbij zal komen. Niet dichterbij dan de paar centimeters boven de zak aardappel en een hand op of onder de mijne.

Het is donderdag. Vanmiddag rij ik weer richting het oosten voor dat ene kleine onderdeel waar zo lastig aan te komen is. Net dat onderdeeltje heeft Jan in een van de twee schuren liggen.

Met een volledig opgeladen telefoon stap ik in mijn andere auto. Dit is de auto waar ik iedere dag in rij en niet voor de hobby heb. Deze heeft ook een ingebouwde GPS dus de weg kwijtraken doe ik niet meer en ik weet de weg nog wel van de vorige keer.

Half drie rij ik weer door de hoofdstraat waar ik vorige keer Rosalie voor het eerst aansprak. Even een flesje water kopen en dan verder naar het huis van Jan en Rosalie.

Als ik naar buiten loop zie ik aan de overkant van de weg Rosalie weer lopen. Het lijkt wel een rendez-vous. Weer in haar jasje met de bruine rok eronder die haar voeten en benen verbergt. Snel steek ik de weg over achter Rosalie aan.

“Hallo Rosalie, glimlach ik als ik naast haar kom!” “Ohh! Hallo meneer Tim, glimlacht Rosalie terug!” “Alsjeblieft geen meneer en u meer, glimlach ik. Kan ik je een lift aanbieden?!” “Ehh ja graag!” “Nou kom maar mee, zeg ik en mijn handen op hou om de tassen over te nemen. Mijn auto staat aan de overzijde.” “Deze heeft wel een dak, lacht ze en mij een tas geeft. Dank je!”

Al pratend lopen we naar mijn auto om uiteindelijk na een paar minuten weer bij Jan en Rosalie het erf op te rijden. Als we uitstappen loopt Rosalie gelijk naar het huis met waarschijnlijk het idee dat ik de tassen wel oppak, wat ik natuurlijk ook doe.

“Je schoenen, glimlacht Rosalie wijzend naar twee slippers bij de deur. Alsjeblieft?!” “Natuurlijk, glimlach ik!” terwijl ik mijn schoenen uittrek gluur ik stiekem even naar de voeten van Rosalie. Haar witte pantybenen zie ik tussen de ouderwetse sloffen en de lange bruine rok. De rok gaat iets omhoog en gelijk kijk ik vanuit mijn ooghoek richting Rosalie die naar haar voeten kijkt.

“Is er weer niets, vraagt ze op een bepaalde toon. Of vindt je het interessant?!” Shit betrapt, denk ik en een glimlach op mijn gezicht tover. “Ja! Nee! Ehh…?!” Even is het stil. “UHm, schraapt Rosalie haar keel. Zet de tassen maar op het aanrecht. Als je wil?! Hier bij de deur is ook niet zo juiste plaats! Of niet?!” “Ehh? Nee! Ik ehh.. Op het aanrecht he?!” “Ja graag!”

Sinds tijden sta ik even met een mond vol tanden en weet ik niet hoe ik me moet gedragen. Het gevoel in mijn onderbuik, de geiligheid steekt gelijk de kop op. Eerlijk gezegd deed het al even. Toen ik Rosalie zag lopen een half uurtje geleden begon het gelijk en nu wordt het niet minder. Bij het zien van haar witte pantyvoeten en het stukje been omhuld door het witte stofje werd het gevoel alleen maar erger.

“Kopje thee, vraagt Rosalie en zonder antwoord af te wachten de fluitketel op het gas zet. Kunt u… Ik bedoel wil jij me misschien zo nog een keer helpen?!” “Natuurlijk, glimlach ik. Maar waar is… Jan?!” Weer is het even stil. “Jan! Eh. ik eh…! Ik ben denk ik de afspraak vergeten door te geven.” “Sorry?!” “Eh ja! Toen ik je zag schoot het door mij heen! Sorry! Maar nu is het niet de schuld van Jan!” “Balen is dit, zeg ik en rondkijk. Ik heb dat ding nodig voor die andere auto. Die ik vorige bij me had?” “Eh ja Jan had het er wel over. Je mag het ook zelf pakken! Ik loop wel even mee en eh... Sorry voor het ongemak! Het is echt mijn schuld!” “Nou ja! Het maak ook eigenlijk niet uit, glimlach ik. Waar had jij mijn hulp voor nodig?!” “Oh ja dat komt zo wel! Als je tenminste tijd heb?!” “Ja hoor ik heb tijd genoeg, glimlach ik. Rustig aan!”

Pratend drinken we langzaam onze theekopjes leeg en dan volg ik Rosalie richting de moestuin. Ze wil de moestuin sproeien en heeft daarbij even wat hulp nodig. Wat voor gekke smoes is dit nu weer, denk ik als Rosalie vraagt of de kraan open kan.

Na het sproeien komt een nog vreemdere vraag. Of ik kan helpen met het plukken van de tuinbonen. Ze wil vanavond tuinbonen eten en het plukken gaat sneller als je met zijn tweeën ben. Wat een rotsmoes, denk ik en gelijk zeiknat wordt door het water wat van de bladeren op mijn shirt valt

“Wat de…, roep ik hard en nog net op tijd een bepaald woord kan inslikken. Waarom?!” Rosalie glimlach nadat ze van mijn harde roep en haar schrik is bekomen. “Wat, hoor ik haar lachend vragen terwijl ze weer doorloopt?!” ‘Had je niet eerst kunnen plukken en dan sproeien?!” “Nee, zegt ze en een lading bonen in mijn handen duwt.” Het gevolg is dat ik nog natter wordt. “Het plukken gaat nu beter, glimlacht ze en mij aankijkt en nog een lading in mijn handen duwt. Jij eet nu toch wel mee?! Of zijn de lampen van deze auto ook niet zo best?!” “Maar ik ben nu zeiknat, roep ik en weer achter Rosalie naar het huis loopt!”Via een andere deur komen we direct in de bijkeuken. Ik trap de klompen die ik aanhad uit en Rosalie zet ze gelijk weg waarna ze haar klompen uitduwt. “Ik heb hier nog een droge broek en overhemd hangen, glimlacht ze en naar een mand wijst. Leg de bonen maar in die mand daar!” “Ik ben echt helemaal doordrenkt, zucht ik zwaar en de natte plakkende overhemd van mijn lichaam lostrek. Steeds als ik hier kom wordt ik zeiknat. Heb je een handdoek?!” “Een moment, lacht Rosalie en met de mand vol bonen wegloopt!”

Met rode vingers van het nat en de kou heb ik de eerste knopen open gepulkt als Rosalie weer binnengelopen komt met een handdoek.

“Het is een stuk kouder geworden, glimlach ik en mijn rode vingers opsteek! Ik krijg niet eens mijn knoopjes fatsoenlijk los!” “Hier een handdoek, glimlacht ze en de grote doek aan mij geeft. Kom! Ik help je wel even!”

Zonder wachten maakt ze de knopen van overhemd verder los terwijl ik mijn handen droog. Glimlachend kijkt ze mij aan en ik naar haar.

Wat gaat er gebeuren? Gebeurt dit echt? Dit is niet de vrouw die ik dacht te zien of is dit toch een droom. Wordt ik zo wakker en is het donker in mijn slaapkamer. Ik knipper even met mijn ogen terwijl ik voel hoe mijn overhemd verder open gaat.

De flappen van mijn overhemd worden uit mijn broek getrokken en ik voel de vingers van Rosalie over mijn buik glijden. Ik kijk naar Rosalie die zwaar ademend het laatste knoopje losmaakt en de natte overhemd van mijn schouders duwt. Vluchtig kijkt ze van mijn schouders naar mijn borst en buik als een soort van goedkeuring. Ze glimlacht iets als ze merkt dat ik haar aan sta te kijken.

Zou ik de gok wagen? Is het wel een gok of was dit een uitnodiging? Een uitnodiging tot wat? Rosalie begon met ongevraagd mijn overhemd uit te trekken. Of zou dit het heilige en kerkelijke goeddoen zijn en wil ze echt alleen maar helpen?!

“Jouw blouse?! Is ook nat, zeg ik zacht en een beetje twijfelend.” “Ik heb nu ook koude en natte vingers, glimlacht ze zacht zuchtend terwijl ze haar vingers voor mijn gezicht houdt!” Rosalie neemt de handdoek uit mijn handen en begint haar eigen handen te wrijven. Toch twijfel ik even en dan neem ik de gok.

Voorzichtig maak ik het bovenste knoopje los. Rosalie begint nu nog zwaarder te ademen en laat mij het volgende knoopje losmaken waarna de derde en vierde ook volgen. De kleine losse knoopje hebben nu een opening gevormd tot net onder de rand van een soort hemdje die met dunne bandjes over haar schouders loopt. Haar zware ademhaling vormt een op en neergaande bolling in haar blouse en het hemdje. De knoopjes zijn nu tot op haar buik los en zachtjes trek ik de blouse uit haar rok om de laatste knoopjes los te maken.

Net als wat Rosalie bij mij deed doe ik nu bij haar. Ik duw de blouse van haar schouders en kijk omlaag naar haar decolleté. Het dunne hemdje schijnt net niet genoeg door om haar bh te zien. Onze ademhaling is zwaar en wordt nog zwaarder als ik voorzichtig een stapje dichter bij haar ga staan.

“Heb… Heb jij ook…van die… koude… lippen, glimlacht ze zacht en zwaar ademend?!” “Net zo koud als je jouwe, vraag ik en haar in de ogen kijk?” “Ik.. weet.. niet hoe…koud… de jouwe… zijn?!” “Heel koud, zucht ik zacht en voorzichtig mijn lippen tegen die van haar duw!” “De jouwe… zijn warmer, zucht ze zacht en mij met knipperende ogen aankijk!” “Zal ik, zucht ik en mijn lippen weer tegen de hare aanduw?!”

Onze lippen drukken tegen elkaar en langzaam open ik mijn mond. Gelijk voel ik de mond van Rosalie mee open gaan en het puntje van haar tong tegen mijn mondhoek tikken. Ik trek terug en kijk haar aan.

“Sorry, zucht ze met half gesloten ogen en haar lippen nog getuit. Ik ehh ik!”

Ik druk mijn mond weer op die van Rosalie en beantwoordt het puntje van haar tong door mijn tong tegen haar lippen te drukken. Rosalie openend haar mond en bijna gelijk vinden onze tongen elkaar. Tongend staan we onder de waslijn in de bijkeuken. Het duurt misschien een paar minuten of misschien een paar tellen als we onze tongendans verbreken.

“Roos, zucht ik. Weet je het zeker?!” “JA, zucht ze. ik ben ook maar een mens.” “Ik bedoel meer…Je geloof toch?!” “Ja, zucht Rosalie. Maar daarom betekent het niet dat ik niets weet van lief hebben!” “Lief hebben?! Een opwelling, glimlach ik en een plukje haar uit haar gezicht wuif. Lief hebben doe je met je man!” “Mijn man, lacht Rosalie spottend. Mijn man neemt zijn eigen lusten en dan is het gelukkig over.” “Gelukkig over?!” “Ja gelukkig over, zucht Rosalie!”

Ze loopt richting de keuken terwijl ze haar blouse weer dichtknoopt en ik haar volg met de droge overhemd in mijn hand. In de keuken schenkt ze nog een kopje vol met heet water terwijl ik naast haar ga staan en mijn blouse dichtknoopt.

“Wil je er over praten, vraag ik en de blouse in mijn broek duw?!” “Jan neemt mij als hij wil, zucht Rosalie met tranen in haar ogen. Maar ik hou niet van hem. Ik ben zwanger geraakt door hem toen ik voor het eerst en per ongeluk beschoten was.” “Dronken?! Je mag toch niet drinken?!” “Niet mogen doen en toch doen is een groot verschil, glimlacht Rosalie weer een beetje. Maar ik was dus dronken en werd gelijk bij mijn eerste keer ook nog eens zwanger.” “Dat is dan…?!” “Daar wil ik niet meer aandenken, zucht ze en mij weer aankijkt. Ik was dus zwanger en dan is trouwen nog een uitvlucht. Want anders wordt je hier in de omgeving echt niet meer geaccepteerd. Dus wij trouwen en toen kreeg ik een spontane miskraam. Scheiden mag ook weer niet dus…” “Ben je al die tijden ongelukkig, zeg ik voorzichtig?!” “Precies, zucht Rosalie weer en gelijk weer glimlacht. maar dat betekent dus niet dat ik niets weet, kan of voel!” “Ben je niet bang dat Jan erachter komt, zeg ik en mijn theekopje leegdrink?!” “Nee waarom, glimlacht Rosalie stiekem als een klein kind. Wil jij het hem vertellen. Hem vertellen dat jij en ik hebben staan kussen en….?!” “Natuurlijk niet, zeg ik. Maar en wat?!” “Niets, glimlacht ze!”Rosalie pakt een paar bonen en begint ze te ontharen. “Eet je eigenlijk mee? Of durf je nog steeds niet in het donker te rijden?!” “Ik wil wel mee eten maar ik ben bang voor iets anders!” “Wat dan, vraagt Rosalie terwijl ze opkijkt van haar werk?” “Ik ben bang dat ik jou echt leuk ga vinden!” “Mij?!” “Ja, glimlach ik en terwijl ik ga zitten biecht ik mijn gevoel voor haar op!” “PFF, zucht ze glimlachend met rood aangelopen wangen. Dat is bijna liefde op het eerste gezicht?!”

Rosalie gaat ook zitten en lijkt het een en ander af te wegen als ik haar gezichtsuitdrukkingen goed begrijp. Mijn ogen trekken weer naar haar witte pantyvoeten in ie pantoffels.

“Kan je het goed zien, glimlacht Rosalie en haar rok optrek tot op haar knieën. Waarom kijk je steeds naar mijn pantoffels. Ach ja het zijn ook belachelijke dingen!” Voordat ik het helemaal kan volgen heeft ze de pantoffels uitgedaan en zit ze met haar voeten over elkaar heen te wrijven.

“Nu heb je koude voeten, glimlach ik!” “Een beetje, glimlacht ze terug en mij aankijkt!”

Een tijdje is het stil en lijken we allebei in gedachten te zitten. Opeens staat Rosalie op en zet de pan met bonen op het aanrecht. Zuchtend staat ze de bonen te wassen waarna ze weer gaat zitten.

“Trek je pantoffels toch aan joh, glimlach ik als ze weer haar voeten over elkaar wrijft.” Ze kijkt me aan en begint te glimlachen. “Of… zal… ik.. ze.. opwarmen, vraag ik een beetje twijfelend?!” “Ze glimlacht en legt haar voeten op mijn knieën.

Langzaam begin ik haar voeten te wrijven. Mijn broek wordt wat kleiner door de aanraking van haar voeten in de panty. Het is ook zo fijn gevoel. De gladde stof wat een beetje stroef aanvoelt als je er dwars overheen wrijft. Het is warm en toch ook erg dun. De panty die Rosalie aanheeft is niet zo heel erg dun maar ook niet zo dik als een maillot. Mijn pik wordt langzaam aan steeds harder en stijver als ik van haar voeten naar haar kuiten en schenen wrijf.

Rosalie glimlacht en lijkt te genieten van mijn aanraking. Ze schuift iets onderuit op haar stoel en duwt hierbij haar voeten tegen mijn buik. Ze moet nu ook de bult in mijn broek hebben gevoeld en aan haar reactie te zien is dit ook zo. Ze krijgt rode wangen en haar ademhaling wordt weer zwaarder. Zonder wat te zeggen trekt ze haar rok weer over haar knieën en kijkt mij aan. Op mijn beurt wrijf ik langzaam steeds wat hoger tot aan haar knieën en weer terug.

Rosalie schuift weer iets onderuit en klemt haar tenen achter in mijn zij terwijl ze mij glimlachend aankijkt. Ik glimlach terug en zie hoe ze haar rok tot ver op haar bovenbenen legt. Ik wrijf over haar knieën en schuif verder over haar bovenbeen. De ademhaling van Rosalie stokt als ik net voor haar rok stop. Ze houdt haar adem in totdat ik weer terugwrijf richting haar knieën.

Haar ademhaling is zwaar en onregelmatig als ik na nog een paar opsta. Haar voeten glijden langs mijn zij over mijn benen omlaag terwijl ik verder vooroverbuig. Ik schuif haar rok nog verder omhoog terwijl ik in haar bovenbenen kneed. Rosalie pakt met beide handen mijn hoofd en geeft me een zoen. Ik kijk haar aan en geef een zoen terug waarop Rosalie gelijk weer een geeft. Steeds sneller en langer raken onze lippen elkaar terwijl ik Rosalie onder haar bovenbenen beet hou. Haar voeten en onderbenen klemmen op mijn bovenbenen als ze zich bijna plat op de stoel laat glijden.

Hangend aan mijn nek, omklemt ze mijn middel terwijl ik haar onder haar benen optil. Onze monden zijn op elkaar gedrukt en onze tongen dansen wild om elkaar heen van de ene mond naar de andere. Hangend aan mij, tongen we elkaar terwijl ik met een paar kleine pasjes weer op mijn stoel neerplof. De stoel kraakt onder het gewicht van ons twee maar blijft gelukkig heel.

Rosalie zit met gespreide benen op mijn bovenbenen en trekt de blouse die ik net aan had weer open. Kussend zakt ze in mijn nek terwijl ik haar benen van onder naar boven kneed en met mijn andere hand haar rug aftast.

Overal kussen we elkaar waar we zo zittend bij kunnen komen. De korte nagels van Rosalie krassen over mijn borst en rug. Haar adem stokt weer als mijn hand vanaf haar schouder onder haar arm door, langs een tiet naar haar buik laat zakken.Haar ademhaling is niet te volgen zo onregelmatig ademt ze. Glimlachend kijkt ze me aan en trekt haar blouse open. Ze kijkt me aan terwijl ze haar beide tieten opduwt, alsof ze wil zeggen “hier alsjeblieft.”

Ik kijk haar aan en dan naar de bollen in het hemdje terwijl ik mijn handen over haar buik omhoog breng. Een hand gaat naar haar rug en de andere glijdt verder omhoog tussen haar tieten door naar haar nek. Ik trek haar tegen mij aan en zoen haar in de hals. Ze zucht en trekt mijn hoofd verder haar hals in richting haar decolleté terwijl ze haar benen om mij heen klemt. Kussend en likkend zoek ik met mijn hand haar tiet op en voel bijna gelijk haar tepel. Een klein kreuntje en een diepe zucht is haar antwoord.

Zuchtend en zacht kreunend woelt ze door mijn kort geknipte haarbos en krabt ze zacht over mijn rug. Ik draai mijn middel en kruis zo dat ik tegen haar kruis aan moet zitten terwijl ik haar overal betast en kus.

Rosalie begint mee te rijden en ik voel de bult in mijn broek harder en pijnlijker worden. Onder kleine kreuntjes, een hoop gezucht en gehijg berijden we elkaar terwijl we elkaar overal kussen, likken en kneden.

Ik kneed haar tieten door de stof van het hemdje en haar bh als ik voel hoe ze mijn broek opentrekt. Ze schuift iets naar achteren om meer ruimte tussen ons in te krijgen en mijn broek nog verder op te trekken. Ik voel onder haar rok, door de panty haar slip en kneed haar bil. Rosalie trekt met een hand mijn boxershort open terwijl ze gelijk iets omlaag kijkt. Haar gezicht kleurt rood als ik mij achterover tegen de rugleuning duw waardoor zij vrij zicht krijgt in mijn boxershort. Haar hand verdwijnt in mijn boxershort terwijl wij elkaar aankijken. Ik zie Rosalie roder worden dan ze al was als ze mijn stijve beetpakt. Even kijkt ze weer omlaag en met een glimlachje en een vuurrood hoofd ontbloot ze mijn natte eikel.

Ik kus haar terwijl ik haar vingers mijn paal voel verkennen. Knedend in haar tiet en billen voel ik hoe ze mijn eikel lijkt los te willen trekken en draaien. Het gevoel rondom mijn eikel is bijna pijnlijk in haar zachte handen maar toch ook lekker. Rustig met korte rukjes en dan stevige lange rukken trekt Rosalie mij af. Ik trek haar panty een stukje omlaag tot op haar billen en gelijk springt Rosalie van mij af.

“NEE! STOP, roept ze hard terwijl ik over mijn pijnlijke eikel wrijf!” “WAT, roep ik terug en ook opsta!” “We kunnen…! Je mag niet verder….!” “Dat zeg je nu pas, zucht ik hardop. Kon je dit niet eerder bedenken?!” “Ja! Eh..?! Nee, zucht Rosalie schokkend met haar schouders!” “Hee kom op, zucht ik en haar beetpak. Niet huilen alsjeblieft?! Ik ehh.. bedoelde het niet zo! Ik eh… Ik ben een beetje… ehm?! Te ver heen! Snap je?!” “JA! Ik snap het wel, zucht Rosalie en mij aankijkt. En ik wil ook wel verder! Alleen eh..?!” “Ben een beetje bang, maak ik haar zin af?!” “Nee! Absoluut niet! Ik eh.. Ik heb eh..?! Iedere maand?! Dat is nu bij mij…?!” “Ohh, zucht ik glimlachend maar wel balend. Je maandelijkse periode?!” “JA, glimlacht Rosalie en gelijk haar gezicht weer strak trekt. Sorry! Het is vanochtend begonnen. Ik kon je niet bellen en toen je er was…. Nou ja! Sorry!” “Ja! Nou nee, glimlach ik en haar een zoen op haar voorhoofd geeft. Er is niets aan te doen he?! Het komt en gaat!” “Ja maar…, glimlacht Rosalie. Volgende keer! Volgende week misschien?! Dan is het weg!” “Dat is zo, glimlach ik. Alleen jammer dat we nu zo ver zijn….! Opgefokt?!” “Ja, zucht Rosalie ook en mij kust. Ik maak het de volgende keer goed!” “Weet je het zeker, lach ik en haar nog een zoen geef?!” “Heel zeker, glimlacht ze. Zal ik het nu al goed maken?!”

Zonder iets te zeggen trekt ze mijn broek weer open die ik tussendoor dicht heb gedaan. Ze kijkt me en zoent me op mijn mond terwijl ik haar hand weer in mijn boxershort voel verdwijnen. Binnen een paar seconde is mijn verslapte pik weer keihard en stijf getrokken. Kussend met onze tongen om elkaar heen draaiend wordt mijn broek nog verder opengetrokken. Zonder mijn stijve los te laten duwt ze mijn broek omlaag tot op mijn bovenbenen. Ze kijkt even omlaag en pakt mijn zak beet terwijl ze mijn stijve vanaf de wortel tot aan de grote roze helm trekt. Dit heeft ze duidelijk vaker gedaan merk ik aan het gevoel rond mijn paal die door haar zachte handen heen en weer schuift.

“Rooo salie, kreun ik als ze weer over mijn eikel draait. Ik gaahh zo komen!” Rosalie zegt niets maar glimlacht met rode wangen. Ze kijkt weer omlaag en voor ik het door heb is mijn eikel in haar mond verdwenen. “OHHh JAAAh, kreun ik en Rosalie bij haar hoofd beet hou. OHH JAAAH Lekker!”

Duidelijk is dat ze dit niet zo vaak of nog nooit heeft gedaan. Het is wel lekker maar super lekker of heerlijk helaas niet. Ik begin zachtjes in haar mond te neuken terwijl ik haar hoofd zo stil mogelijk probeer te houden. Rosalie kucht en puft als ik iets te ver door duw wat voor mij weer lekkerder is. Haar lippen houdt ze strak om mijn paal geklemd terwijl ze me probeert te trekken. Met haar andere hand kneed ze mijn zak hard en dan weer zacht. Het begint mij toch te veel te worden en voel dat ik zo ga komen. Met een zuigend geluid uit de mond van Rosalie en een paar slierten speeksel aan mijn eikel trek ik terug terwijl Rosalie door blijft trekken aan mijn glimmende paal.

“IK ohh gahhh zo ohh komen, hijg ik terwijl ik steun zoek op het aanrecht en de schouders van Rosalie. Ohh jaahh ik ohh ga oohh! Ik kom!” Gelijk stuwen de eerste klodders uit het kleine gaatje in mijn eikel. Dikke klodders vliegen door de lucht en komen in de hals van Rosalie terecht. De volgende klodders vallen op haar rok doordat ze gehurkt voor me zit. De laatste klodders die eruit worden gespuwd vangt ze op.

“Mag ik, zegt ze en haar hand met de witte pudding naar haar mond brengt en mij aankijkt?!” “Moet je dat vragen, zucht ik glimlachend?!” Gelijk likt ze haar hand schoon. “Smaakt lekkerder dan ik dacht, glimlacht ze en nog een kloddertje van mijn druppende eikel veegt!” “Heb.. je… nog… nooit..?!” “Nee! Nog nooit!” Ik kijk haar een beetje ongelovig aan waarop Rosalie begint te lachen. Ik neem je niet in de maling, lacht ze en met een vochtige doek de klodders uit haar nek en van haar rok veegt. Echt! Dit was de eerste keer in mijn mond!” “Dus jij wil zeggen dat je nog nooit de….?!” “Nee! Ik bij Jan dit nog nooit gedaan, lacht ze en mij een zoen geeft. Maar ehh? Heb ik het goed gemaakt?!” “Een klein beetje, lach ik. Volgende week doen we alles nog een keer over! En beter dan!” “Was het niet goed, vraagt Rosalie gelijk. Sorry! Ik…!” “Het was heerlijk, lieg ik nu een beetje. Volgende keer wordt het gewoon hemels!” “Was het maar zover, glimlacht Rosalie en zich tegen mij optrekt.”Na nog een tijdje geknuffeld te hebben staat Rosalie op en maakt ze het eten af. Onder het eten zit ze mij maar aan te staren en tijdens het eten van het toetje komt het.

“Jim, begint ze waarop ik haar aankijk. Moet ik voor de volgende keer nog iets bijzonders weten of doen?!” “Nee, lach ik en haar hemdje iets omlaag duw. Misschien iets sexier?!” “Ja echt?” “Nee joh, lach ik. Ik vind je zo ook leuk?!” “Ook in deze kleding?!” “Nou Ja! Het is niet mijn smaak! Maar de persoon die het draagt vind ik juist wel leuk zoals ze is. Snap je?!” “Ja! Ik begrijp je wel, lacht Rosalie met een roodhoofd!” “Je hoef niet gelijk te kleuren, lach ik en haar een zoen geef door iets op te staan. Je bent zoals je ben. En ik vind jou leuk! Heel leuk!”

“Weet je, zegt Rosalie na een poos stilte. Vanaf het begin in het dorp?! De eerste keer dat we elkaar zagen. Toen voelde ik al een vreemd maar fijn gevoel!” “Ik ook, glimlach ik en haar weer een zoen geef!”

Kussend staan we op waarbij Rosalie haar billen tegen de tafel draait. Tongend en elkaar weer overal knedend staan we minuten tegen elkaar aan. Dan gaat de telefoon.“Ik moet even opnemen, zucht ze glimlachend en onder mijn armen door wegdraait!”

“Met Roos! Hallo Jan, zegt Rosalie terwijl ze mij aankijkt en met haar ogen draait. Ja! Nee! HmHmm….”

Rosalie gaat zitten terwijl ze verder praat met Jan. Ik ga op de grond voor Rosalie zitten en kijk haar smekend aan. Ze glimlacht en duwt me weg wat ik niet accepteer en terug draai. Gelijk pak ik haar benen beet en kus over de pantystof naar haar knieën terwijl ik haar kuiten masseer. Rosalie krijgt het wat moeilijker met het gesprek maar zakt op mijn gebaar wel onderuit in de stoel. Kussend over haar benen schuif ik haar rok omhoog. Nog verder schuif ik over haar knieën omhoog tot bijna in haar liezen. Rosalie zucht zwaar en ik hoor haar een smoes opzeggen van net een stuk gelopen en druk geweest.

Lachend kijk ik haar aan en duw de rok verder omhoog van het laatste stukje bovenbeen af. Voor me zie ik haar pantybroek met daardoor heen schijnend haar witte slip. Kussend en knedend over haar been ga ik langs de rand van haar panty en slip naar haar andere been en weer terug. Mijn lul is weer zo stijf en hard als een gummiknuppel maar nu heb ik mezelf dit aangedaan.

“…Ja! Tot zo dan, maakt Rosalie een eind aan het gesprek. Doei!” Gelijk als ze telefoon is neergelegd trekt ze mij aan mijn haren over haar heen. “Jan is onderweg, zucht ze kreunend als ik haar tieten kneed. Hij.. is …zo… hier!” “Hoe laat?!” “Klein uurtje, zucht Rosalie en mij in mijn oor bijt. We kunnen nu niets doen. Ik …..HMMm moet opruimen!” “Ja, zucht ik. Jammer he?!” “Volgende week weer, lacht Rosalie en haar rok goed doet. Maar nu moet ik echt alles opruimen! Ga!” “Zeker weten, lach ik en haar nog een zoen geef!” “Zeker weten! Ik bel je nog wel!” “Oke, glimlach ik en haar nog een zoen geef. Zie je volgende week! Schoonheid!” Met veel tegenzin stap ik in mijn auto en vertrek ik.

Na nog geen minuut passeert een auto mij in de tegengestelde richting. Zou dat Jan zijn, denk ik. Wie anders dan hij moet hier rijden? Als hij het is ben ik toch op tijd vertrokken. Eigenlijk ook veel te vroeg voor wat Rosalie en ik willen doen en als ze niet in haar periode zat ook zeker hadden gedaan. Vreemd hoe sommige dingen verlopen.

Ik als totaal niet gelovige, kom in contact met een gelovige en zeer aantrekkelijk vrouw, in een plaatsje waar ik drie weken geleden nog nooit van had gehoord.

Hoe vreemd kan het zijn?! Over een week zie ik Rosalie weer en dan vliegen de vonken ervan af. Hoop ik?!

De week verloopt heel traag, heel traag. Na twee dagen heb ik alweer zoiets van was het maar donderdag. Dan zie ik Rosalie weer. Het is woensdag als mijn telefoon oplicht met het geluid van een berichtje.

Rosalie verteld dat ik vrijdag moet komen in plaats van de donderdag. Vrijdag in het dorp moet ik op de eerste rotonde naar links gaan. Dan na een kleine tweehonderd meter is een zandweggetje. Aan het eind daarvan rond de klok van drieën is Rosalie daar ook.

Mijn hart begint te bonzen en het gevoel in mijn onderbuik keert weer terug. Het is dan wel een dag later geworden maar het is niet anders. Het zal wel met de planning van Jan te maken hebben.Uiteindelijk is het toch vrijdag geworden en rond drie uur stop ik aan het eind van de zandweg. Op de open plek vlakbij waar ik ben gestopt ga ik op de grond zitten. Na een paar minuten komt Rosalie aangelopen met een tas en een koffertje. Bij mijn auto laat ze de tas en koffer vallen terwijl ze rondkijkt of ze mij ziet. Ik roep haar en zodra ze mij ziet rent ze op mij af.

“Hoi, roep ik en terwijl ik haar opvang til ik haar gelijk op!” “Hallo, zucht ze en mij een zoen geeft!” Direct krijgt ze haar zoen van mij terug wat snel overgaat in een tongzoen. Tongend staan we aan de rand van de open plek elkaar af te tasten.

“Pff, zucht Rosalie en mij nog eens knijpt. Het is soms net een droom waarin ik zit. Maar gelukkig is dit echt.” “Ja heel gelukkig, lach ik en haar tegen mij aantrek. Een weekje heb ik je niet gezien. Ik dacht dat ik gek werd de afgelopen dagen. Ik hou van je!” Even is Rosalie stil terwijl ze mij doordringend aankijkt. Een glimlach en dan zou ik zweren een glinstering in haar ogen gezien te hebben. “ik hou ook van jou, glimlacht ze zacht en mij een zoen geeft. Ik… ik geloof dat ik ehhh… verliefd op je ben?!” “Dat komt mooi uit, glimlach ik zacht en haar een zoen terug geef. Ik ben ook verliefd op jou! Geloof ik?!”

Gelijk drukken we ons tegen elkaar aan terwijl we elkaar kussen. Onze tongen dansen als wilde om elkaar heen van de ene naar de andere. Luide smakken vullen de stilte om ons heen samen met een zware ademhaling en lichte zuchtgeluiden.

Na een paar minuten zo gestaan te hebben lopen we naar mijn auto en vraag ik waar de tas en koffer voordienen. Gelijk met het optillen voel ik dat beide gevuld zijn en hoor ik van Rosalie dat ze het weekend bij een goede vriendin slaapt. Glimlachend kijk ik haar aan. “Die woont toch bij jouw in huis, lacht ze en mij een kus geeft. Kom op laten we geen tijd meer verliezen?!”

Snel zitten we in de auto en nog sneller rijden we het dorpje uit. Onderweg wordt ik geregeld aangehaald door Rosalie die mij dan vertelt hoe blij en gelukkig ze zich voelt. Na ongeveer drie kwartier stop ik bij mijn huis en help ik Rosalie uit de auto. Terwijl ze rond kijkt hoor ik haar wat zeggen over een groot huis en mooie straat. Ik haal haar spullen uit de auto en dan lopen we samen mijn huis binnen. We staan nog geen minuut binnen in de hal of er wordt op de voordeur geklopt. Rosalie krijgt een hoofd zo rood als een biet als ik Mia, de overbuurvrouw en goede vriendin voorstel.

“Is je suiker weer op Mia, glimlach ik en Mia een wenk geef?!” “Eh ja, glimlacht Mia. Hoe wist je dat?!” “Waar kom je anders voor he?!” “Ja, lacht Mia en Rosalie aankijkt. Ik vergeet bijna altijd suiker te kopen. Sorry!” Mia loopt achter mij aan naar de keuken terwijl ik Rosalie de woonkamer wijs.

“Leuk vrouwtje, fluistert Mia in de keuken terwijl ik een zak suiker pak. Alleen haar kleding…” “Dat komt wel een keer, sis ik tegen Mia en haar weer wegduw!” “Nou we gaan wel een keer winkelen, glimlacht Mia naar Rosalie. Wat beter kennis maken dan he?! Fijne dag verder! Doei!” “Dag, lach ik en Mia een zetje geef richting de deur! Misschien morgen!”

“Leuke vrouw, glimlacht Rosalie als ik weer de huiskamer binnenloop!” “Ja en een flapuit, glimlach ik. Zo is ze altijd! Kom ik zal je rondleiden!”

Samen lopen we door de keuken de tuin in en zo door naar de garage waar de spider, mijn hobbyauto staat. Vanuit de garage komen we via de tussendeur weer in de hal waar we de trap oplopen. Boven laat ik Rosalie de slaapkamers zien en de badkamer. Als laatste is mijn slaapkamer op de zolder aan de beurt.

“Wow, lacht Rosalie. Een bad in je slaapkamer?!” “Mooi he, lach ik. Moet je dit eens zien?!” “Een kast waar je in kan lopen?!” “Ja een walk-in closet, lach ik. En kijk zo sta je weer in het badgedeelte!” “Dit lijkt wel een hotelkamer, lacht Rosalie hardop!” “Echt niet, lach ik ook en haar nakijk. Een hotelkamer is tijdelijk en deze blijft van mij en niemand anders.” Rosalie kijkt om en lacht. “En van jouw, glimlach ik. Als je wil natuurlijk!” “Dat ehh…Ik ehh!” “Rustig maar, glimlach ik en richting Rosalie loop. Het is jouw keus en wil. Niet die van mij of die van wie dan ook. Alleen jij beslist wat je wil en gaat doen! Niemand anders!” “Dat weet ik, glimlacht ze en mij aan mijn broekband naar zich toetrekt!”Met kleine kusjes trekt ze mij mee richting het bed terwijl ze mijn broek openmaakt. Samen zakken we op het bed terwijl we elkaar overal kussen en kneden. Tongend rollen we om en om over elkaar heen. Ik voel hoe mijn broek losser wordt gemaakt en een hand in mijn broek verdwijnt. Rosalie kijkt me aan en glimlacht waarna ze haar hoofd achterover het kussen induwt.

Ik kus haar in de hals en voel langs haar schouder over haar arm naar haar been terwijl ik met mijn andere hand haar haren uit haar gezicht veeg. Ze glimlacht en maakt met een hand haar blouse open terwijl ze mijn stijver wordende paal aftast.

Ik kijk haar aan en kus haar overal terwijl ik langzaam verder zak richting haar decolleté. Haar ademhaling wordt steeds zwaarder en zwaarder terwijl ze onder mij door ligt te woelen. Mijn hand glijdt voor mijn mond uit over haar borst naar haar buik steeds een knoopje verder. Mijn andere hand glijdt over haar gladde pantybeen onder haar rok tot ver op haar bovenbeen. Ze spreidt haar benen door er een over de mijne te kruisen.

Kussend zak ik nog verder terwijl ik me half omdraai om zo haar blouse uit haar rok te trekken. Kussend schuif ik weer omhoog terwijl ik mijn hand onder haar hemdje wring en met mijn andere weer over haar been wrijf. Rosalie zucht zwaar en woelt hard door mijn haar en krabt over mijn rug en schouders.

Rustig kus ik over haar hemdje naar haar hals terwijl mijn hand over haar naakte buik onder haar hemdje mee omhoog glijdt. Ik voel de rand van het tussenstukje in haar bh en Rosalie kijkt me aan terwijl ze haar hand weer in mijn broek laat verdwijnen. Ik tast rustig langs het randje van het tussenstukje richting de onderkant van haar.

Rosalie begint nog zwaarder te ademen en duwt haar hand mijn boxer in over mijn lekkende eikel terwijl ik haar tiet nog gevangen in haar bh beetpakt. Op de stevige zachte bolling onder mijn hand voel ik een hard puntje duwen gelijk met een diepe zware zucht van Rosalie die mijn paal omklemt.

Ik draai iets verder op mijn zij om Rosalie ruimte in mijn broek te geven en mezelf onder haar rok. Terwijl ik tastend naar de rand van haar pantybroek zoek kneed ik zacht om en om in haar tieten. Kussend zak ik van haar wangen en mond naar haar tieten terwijl ik mezelf in de strakke panty worstel. Zwaar zuchtend en kreunend schuif ik tussen haar panty en haar slip door naar haar kruis.

Rosalie trekt mij arm terug en ik stop met alles terwijl ik haar aankijk. Rosalie glimlacht alsof ze in een trance is. Ze gaat rechter op zitten en trekt het hemdje over haar hoofd weg. Terwijl ik naar haar bh en haar lekkere tieten kijk hoor ik onder ons een scheurend geluid. Gelijk kijk ik omlaag en zie de handen van Rosalie onder haar rok vandaan komen. Ik glimlach met het idee wat ze heeft gedaan en laat Rosalie weer mijn broek in glijden. Trekkend aan mijn stijve gaat ze weer liggen met een glimlach op haar gezicht. Ze pakt mijn hand en legt hem weer op haar been waarna ze mijn andere hand op haar tiet legt en mij een kus geeft.

Onze tongen draaien om elkaar heen terwijl ze mij trekt en ik haar tieten kneed. Onder haar rok voel ik ineens een stuk blote huid en dan haar slip. Ze heeft een gat in haar panty getrokken. Terwijl ze mij vragend aankijkt duwt ze met beide handen mijn broek omlaag waarna ze met haar voeten om en om verder gaat. Wiegend ligt ze half onder mij mijn broek omlaag te werken terwijl ik haar tieten bevrijd.

Twee harde roze tepels verschijnen onder mijn neus en terwijl ik er een kusje opgeef voel ik hoe Rosalie mijn hand in haar kruis duwt.

“Vrij met me, zucht ze zwaar terwijl ze zich onder mij duwt. Ik wil jou!” Ik duw haar slipje opzij en voel een licht behaard kutje. Haar lippen zijn al vochtig als ik mijn vinger onder een zware kreun van Rosalie er tussen duw. “HMM Ohh, kreunt ze wat minder hard en zwaar. OHH Dit is ohhh lekker!”

Ik ga op mijn knieen tussen haar benen zitten en terwijl ik haar aankijk trek ik haar slip omlaag. Een licht behaard met strak geknipt kutje heeft ze. Ik laat me weer voorover zakken terwijl Rosalie haar benen optrekt en op mijn benen legt. Ik kijk haar aan en zoen haar terwijl ik mijn middel laat zakken en haar beetpak. Mijn eikel raakt haar kutje en Rosalie kikt me in mijn ogen.

Een knipoog, een glimlach gevolgd door een kreun en weer een glimlach als ik mijn paal rustig in haar natte kutje duw.

“OHHH JIiimmmm, kreunt Rosalie zacht en begint te schokken. Ik ohhhh! Ik?! Nee! Nee! Ooohhh jaaahh ohhh jaaah ohh ohhh ohhh! JAAHHHHH!”

Een stuipbeweging met een diepe zucht gevolgd door een explosie in mijn eikel. Pompend voel ik hoe mijn zaadjes de nat en knijpende kut van Rosalie vullen. Hijgend en kreunend kijken we elkaar aan waarna we elkaar zoenen. Tongend draaien we om en om totdat ik verslap.

Na een uurtje volgens mijn wekker en de tijd die ik als laatste zag, wordt ik wakker. Rosalie ligt naast me zacht te snurken en ik blijf haar bekijken. Uiteindelijk stap ik het bed uit om via het badgedeelte naar beneden te gaan.

In de hal staat haar koffer en tas nog steeds te wachten op een plekje in mijn huis. ik pak het op en loop terug naar mijn slaapkamer waar ik ze bij de kast neer zet op een stoel. Rosalie ligt nog te slapen en ik besluit weer naar beneden te gaan.Een het symbooltje van een berichtje zie ik op mijn telefoon knipperen. Een berichtje van Mia met de vraag of wij misschien zin hebben om uit eten te gaan in de stad. Ik stuur een berichtje terug dat ik wat laat weten als Rosalie wakker is. Nog geen minuut later staat Rosalie in de keuken en krijg ik een tongzoen.

“Ik hou van je, glimlacht ze en uit mijn beker een slokje koffie neemt!” “Ik ook van jou, glimlach ik terug.” Ik vertel haar over het berichtje en de vraag van Mia. Rosalie stemt gelijk in en geeft de rede op dat ze zo gelijk beter kennis kan maken met mijn vrienden.

Het is inmiddels zeven uur als wij, Rosalie, Mia en ik nog wat vrienden en vriendinnen ontmoeten. Het klikt goed tussen hun en Rosalie ondanks de verschillende geloofsovertuigingen en manieren van doen en laten. In een groep lopen we door de stad. Aan Rosalie merk je gewoon dat ze dit niet of bijna nooit heeft meegemaakt. Of misschien op een geheel andere manier. De vrouwen merken dit waarschijnlijk ook en slepen Rosalie van de ene naar de andere winkel en van straat naar straat. De tassen worden door de mannen meegenomen en zo lopen we tegen negen vol bepakt een kroegje binnen. In dit kroegje zoals wij het noemen kan je lekker eten maar ook gewoon wat drinken tot in de late uurtjes wat we ook doen.

Tegen een uurtje of twaalf zie ik in mijn ooghoek dat Rosalie door Mia en Angela, de vrouw van mijn beste vriend en collega word meegenomen. Rosalie kijkt nog om en ik laat haar weten dat ik het zie. Met een glimlachje en een wat gemakkelijkere loopje volgt ze de twee vrouwen.

“TAtatada, hoor ik ineens Angela roepen en gelijk zie ik dat Rosalie door Mia en Angela te voorschijn wordt getrokken. Kijk eens!”

Rosalie heeft een zwart jurkje aan met een strik in haar middel. Onder het zwarte jurkje komen twee zwart omhulde benen met een hakje. Het gezicht van Rosalie is iets opmaakt. Onhandig en een beetje onzeker draait ze de hulp van Angela en Mia een rondje.

“Wow, roep ik en Rosalie nog een keer laat draaien om haar van top tot teen te bekijken!” Een paar vrienden fluiten het bekende toontje en een paar andere klappen. “Haar zo, lacht Angela en de staart van Rosalie pakt of zo?!” Met een paar bewegingen valt het haar van Rosalie losjes over haar schouders. “Zo houden roepen twee vrienden!” “Ben ik het helemaal mee eens, lach ik en Rosalie naar me toe trekt!” Onder een hoop geklap en gefluit en geroep kus ik Rosalie waarbij ik mijn tong tussen haar lippen pers.

Eerst verzet Rosalie zich een beetje en dan laat ze me toe. Tongend staan we een paar kleine minuutjes tussen al mijn vrienden die nu ook de vrienden van Rosalie zijn geworden. Onder een nog luider geroep en geklap geef ik een rondje en stel ik de nieuwe Rosalie voor die op haar beurt verschrikt om kijkt.

Rond half lopen we allemaal terug naar onze auto’s. Na een laatste groet vertrekt iedereen. Mia rijdt met ons mee en bij de oprit van haar huis tegenover de mijne stapt Mia uit.

“Fijne nacht, glimlacht ze waarna ze mij en Rosalie een zoen geeft. Roos als ik je ergens mee kan helpen hoor ik je he?! Je hoeft je nergens voor te schamen gewoon aankloppen of bellen!” “Ook welterusten Mia, lach ik en haar nog een zoen geef. Doei!” “Doei, roept Mia nog na als ik de auto naar mijn oprit draai!”

“Gaan we gelijk naar boven, glimlacht Rosalie en haar hakken uittrekt. Of nemen we nog een slokje drinken?!” “Wat wil jij, glimlach ik!” “Naar bed, glimlacht ze en mij bij mijn blouseboord naar zich toe trekt. Je hebt nog wat te goed?!” “Wat dan, glimlach. Hoe kom je trouwens ineens om dit te kopen?!” “Dit heb ik niet gekocht, lacht Rosalie en mij een zoen geeft. Ik heb dit van de vrouwen gekregen!” “Alles?!” “Niet alles, glimlacht ze. Maar dat krijg ik toch wel van jou?!” “Van mij?” “Ja toch, glimlacht Rosalie en een pruillip opzet. Of moet ik het terugbrengen?!” “Dat dacht ik niet he, glimlach ik en haar optil!”

Lachend en kussend loop ik de trap op met Rosalie in mijn armen. In mijn slaapkamer vraagt Rosalie om even een momentje geduld te hebben terwijl ze uit mijn handen glijdt en naar de badkamer verdwijnt.

Ik trek mijn schoenen uit en dim de lichten terwijl ik in een stoel ga zitten. Rosalie drukt de verlichting in de badkamer uit en komt naar me toe gelopen. Voor me slaat ze haar benen over de mijne en komt wijdbeens op mijn benen zitten. Kussend trekt ze mijn blouse open en krabbelt over mijn borst en schouders terwijl ze mij overal kust. Ik trek de strik in haar middel, die dienst doet als een soort riem los. Rosalie trekt mij met mijn neus tegen haar borst aan en ik ruik gelijk een bekend zoet luchtje. Woelend door mijn haren laat ze zich achterover zakken terwijl ze mij met mijn gezicht tegen zich aan geduwd houdt.“Hmm, zucht ik snuivend. Je ruikt lekker!” “Hier ook, lacht Rosalie zacht en mij weer tussen haar tieten duwt als ze weer rechtop gaat zitten?!” “Hier op zijn lekkerst, zucht ik zacht en Rosalie tegen mij aantrekt.” “Oehh, lacht Rosalie gespeeld. Wat zit daar?!” “Waar, lach ik en gelijk haar hand in de verdikking van mijn broek voel kneden. Oh dat?! Dat is niets!” “Hmm zal toch denken wat dat wel is. Het voelt lekker hard en groot aan, lacht Rosalie terwijl ze mijn paal flink kneed. Misschien moet ik eens goed kijken wat jij daar heb!”

Gelijk schuift Rosalie van mijn benen af en komt voor mij op haar knieën zitten. Kussend en knedend schuift ze over mijn benen naar mijn kruis. Een kus volgt op mijn gevangen paal en een paar kneepjes. Langzaam maakt ze mijn rits open terwijl ze maar door blijft kneden. Ik geniet van haar aanrakingen en laat haar lekker doorgaan.

Langzaam gaat mijn rits steeds verder open en voel ik haar hand verder mijn broek inglijden. Iedere keer weer trekt ze de rits een stukje verder open en duwt gelijk haar hand ook weer iets verder.

Ze kan mijn paal beetpakken wat ze ook doet even een klein rukje aan mijn paal nu alleen nog gevangen in mijn boxershort. Rosalie kijkt me aan en komt al knedend weer op mijn benen zitten.

Een kus volgt en bijna gelijk volgen onze tongen hun bekende dansje. Wild woelend door mijn haar, knedend en krabbelend over rug, schouders en borst zakt ze weer van mijn knieën af. Even mag ik in haar jurk kijken en zie haar tieten gevangen in een zwarte bh.

Mijn broek wordt bijna onder mijn kont vandaan getrokken waarna ze met beide handen rondom mijn paal een cirkel in mijn boxershort drukt. Doordat de stof van mijn boxershort zo strak wordt getrokken lijkt mijn stijve groter dan hij eigenlijk is. Niet dat ik slecht bedeeld ben maar het is geen paal van mega meters en omvang.

Rosalie kijkt me aan en likt langs haar mond terwijl ze verder voorover buigt. Een kusje krijg ik op mijn gevangen eikel. “Kom! Lik er aan, zucht ik en Rosalie door haar haren wrijft. Kom! Als...je…blieft?!”

Ik kan smeken wat ik wil maar Rosalie komt weer op mijn benen zitten. Rijdend werkt ze zich verder tegen mij aan en trekt me weer tussen haar tieten. Knedend en kussend in beide snoepjes berijdt Rosalie mij waarbij ze mijn paal niet vergeet mee te nemen. Als ik nog geen natte eikel had dan was het nu zeker wel gebeurt. Wat zou ik nu graag haar willen nemen. Panty en slip weg en BAM paal erin. Tjee zeg wat wordt ik gek gemaakt door haar.

Ik hou het niet meer en duw haar van me af terwijl ik gelijk opsta. Rosalie houdt mij tegen en laat zich gelijk voor me op haar knieën zakken terwijl ze mijn paal bevrijd. Trekkend kijkt ze mij aan en steekt dan haar tong uit.

“Oh ja, glimlach ik. Kom! Zachtjes likken!” “Zachtjes, zucht Rosalie en met haar tong tegen mijn eikel tikt?!” “Ja graag, glimlach ik en Rosalie mijn eikel zie af likken!”

De eerste keer dat ze dit deed was een week geleden en dat was voor mij niet echt een pretje. Ze heeft me wel laten komen nadat ik een aantal keren bekrast ben met haar tanden. Nu lijkt het alsof ze een spoedcursus heeft gevolgd. Heerlijk zacht en stevig likt ze mijn eikel en laat ze mijn paal diep in haar mond glijden. Trekkend aan mijn paal likt ze om en over mijn eikel terwijl ze mijn zak kneed of mij aan mijn billen tegenhoudt. Lange diepe halen met luide smak en zuiggeluiden wordt ik lekker gepijpt.

“RO roos! Ik hmm ohh jah ga zo ohh komen, kreun ik en haar haren weer uit haar gezicht veegt!” “Hmm Kom Hmm maar, zucht ze smakend!” Dit laat ik me geen twee keer zeggen en ontspan.Mijn paal begint te kloppen en te pompen terwijl Rosalie maar doorblijft zuigen en trekken. Het gevoel dat alles uitelkaar springt wordt groter en dan ineens…

“OHHHH jAAHHh, hijg ik en Rosalie voel zuigen terwijl mijn paal staat pompen. Ohh Dit is ohh zo ohh lekker!” “Dat heb ik gehoord, glimlacht Rosalie en haar mond afveegt!” “Oh Ja, glimlach ik met waarschijnlijk een groot vraagteken op mijn hoofd!” “Angela, glimlacht Rosalie!”

Natuurlijk denk ik gelijk. Angela is mijn ex. Een dik jaar later na onze breuk kwam Jeroen, mijn collega en goede vriend onverwacht met haar op een feestje. Lachend vertelde Angela en ik dat we een relatie hebben gehad. Jeroen vroeg gelijk of ik het niet erg vond dat hij nu wat had met Angela. In tegendeel vertelde ik hem en beide veel geluk en liefde wenste. Ander half jaar later was hun geluk en liefde bezegeld met een jongen.

Nu had Angela waarschijnlijk het een en ander verteld aan Rosalie. Daarom waren die twee zo close vanavond bedenk ik me ineens.

Rosalie komt weer tegen mij aanstaan en kust me overal op mijn borst en in mijn nek. Ik kus haar terug en al snel draaien onze tongen weer om en om. Terwijl ik me omdraai en Rosalie meeneem duw ik haar ook de stoel in. Het is mijn beurt.

Kussend zak ik van haar mond naar haar nek door naar haar tieten in de zwarte bh. Het kleine ritsje onder haar arm geeft mij meer ruimte als ik het open trek. Met mijn handen onder en over haar tieten knedend zak ik kussend verder omlaag. Mijn ene hand blijft haar tieten kneden terwijl ik de andere over de zwarte panty onder haar jurkje duw. Met mijn arm til ik de jurk verder omhoog op haar benen en kus haar andere been.

Rosalie ademt zwaar en kreunt zachtjes terwijl ze haar jurk verder omhoog trekt. Voor me zie ik ineens een openkruis in haar panty en haar slip is weg. Haar kutje ligt open en bloot voor me. Zacht wrijf ik met mijn duim tussen haar natte lippen door. Ik glimlach en kijk omlaag waar mijn duim in Rosalie is verdwenen. Knedend ik haar tieten draai ik mijn duim in en uit haar natte kutje terwijl ik met mijn wijsvinger over haar klitje draait. Rosalie ligt te kreunen en te hijgen waarbij ze mij af en toe dromerig aankijkt en glimlacht. Haar kutje begint te soppen en haar klitje wordt roziger en wat groter.

Ik kijk Rosalie aan zak tussen haar benen terwijl ik mijn wijsvinger en middelvinger haar kutje inpers. Likkend langs mijn vingers kneed ik Rosalie overal waar ik bij kan komen. Rosalie ligt zwaar te kreunen en te hijgen waarbij ze mij tussen haar benen drukt en mijn knedend hand op haar tieten drukt.

Rosalie begint te draaien en te rillen. Haar kreunen worden onregelmatige zware zuchten en het nat loopt langs mijn hand op de stoel en haar jurk waar ze deels op zit.“Ohh Jim! Ik OHH Ik HMM JAAH OHH Krijg ohhh geen ohh geen ohh HMM jAHH AHHH OHH geen ohhhh genoeg ik OHHHHHHH!” Met een harde zuchtende kreun knijpt ze mijn vingers diep in haar soppende kutje. Het vocht loopt langs mijn handen als ze rillend om mijn hoofd klemmend beetpakt.

“Dit was geweldig lekker, hijgt ze zwaar en mij versuft aankijkt. Wat heb ik toch allemaal misgelopen?! Tjee zeg geweldig!”

Ik til Rosalie onder haar armen benen op en loop zo naar het bed. Nog zuchtend laat mij haar kleding verder uittrekken waarna ze mij al kussend ook verder uitkleed.

Kussend zak ik naast haar op het bed terwijl ik overal probeer te aaien, vegen, wrijven en kneden. Rosalie doet hetzelfde bij mij maar meer gericht op mijn half slappe paal die door haar doen weer harder wordt.

Trekkend aan mijn steeds stijver wordende paal komt ze op mij zitten. Langzaam glijdt ze verder naar achteren en verder voorover tot ze mijn inmiddels stijve niet meer beet kan houden.

We kijken elkaar aan terwijl ik mijn middel opduw en Rosalie nog verder naar achteren schuift. Mijn eikel raakt haar kutlipjes en even houden we ons in. Rosalie draait haar middel en in ook alleen in de tegenovergestelde richting. Nog iets verder schuift Rosalie onderuit en daarbij ook achteruit. Mijn eikel raakt weer haar kutlipjes waarna ik iets mijn middel draai.

Met een diepe zucht van Rosalie terwijl ik mijn adem in hou schuift mijn eikel verder in haar kutje. Ik kan niet dieper met mijn eikel en met een zware kreun draait Rosalie ineens haar middel onderuit. Ik voel mijn eikel heel snel en hard diep in haar warme en drijfnatte kut doordringen. Even, een tel zit Rosalie stil waarna ze pompend met haar middel mijn paal in en uit haar kutje laat glijden.

“Ohh OHH OHH, kreunt Rosalie!” “Hm ohh jaahh, hijg ik zwaar mee op het ritme van haar gepomp.” “Ik wil ohh dat dit ohh blijft ohh voor ohh al ohh altijd, kreunt Rosalie hard en hijgend. Ik ohhh wil je ohh niet meer ohhh kwijt!” “Ik hmm jou ohh ook niet hmm meer, hijg ik en Rosalie aan haar benen omdraai!”

Met haar benen op mijn armen ligt Rosalie krom onder mij. Onze bekken slaan tegen elkaar en bij iedere stoot, nu van mij slaat mijn zak tegen de kruis van Rosalie.

“Ohh Jim Ik ohhh hou ohh het niet ohhhh meer!” “Gaahh je hmm weer komen?!” “JAahhh JAahh JAHHH Ik OHHh KOMMM. Ik ohhh KOMM KLAARRR JIIIMMMMMM!” Met het spuwend kutje van Rosalie kom ik ook klaar. Schokkend en hijgend zak ik over de hijgend Rosalie.

De volgende ochtend wordt ik wakker gemaakt door Rosalie met een ontbijt op bed. Tijdens het ontbijt begint het gesprek wat in flarden de hele dag doorgaat. Wanneer trekt Rosalie bij mij in en hoe gaat of wil ze alles regelen en nog belangrijker, bekend maken?!

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners