Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Kamerjongen - 8998 keer gelezen
Vorig jaar naar Hugrada met mijn man Jo geweest, hij voor het duiken en ik voor zonnen en leuke avonduurtjes. Opvallend in die hotels is dat ze geen kamermeisjes maar jongens/mannen hebben. Het was erg warm en het nadeel van dat hotel was dat de airco stuk was. In de vroege morgen ging Jo naar duikles en daarna met de boot de zee op,ik bleef dan nog wel liggen. De eerste dag werd ik om 9.00 gewekt met een klopje op de deur en ik riep ja? Even later kwam z'on grote kamerjongen, bijna zwart de kamer in en vroeg of hij kon schoonmaken.Ik lag nog naakt in bed en vroeg of hij zich wilde omdraaien, ik ging het bed uit de badkamer in en zag dat de jongen mij nakeek. Ik liet de badkamer een stukje open en ging me douchen, ik zag dat hij door de kier mij stond op te nemen. Even later was hij weg en had ik spijt dat er niet meer was gebeurd. De volgende dag werd er weer geklopt om 9.00 uur, ik lag naakt op de lakens en zodanig dat hij mijn borsten en kut goed kon zien als hij binnen zou komen. Ik zei niets en hield mij slapend,ik hoorde de deur opengaan en de jongen stond aan het voeteneinde naar mij te staren, ik kreeg harde tepels en mijn kut werd nat. Tussen mij oogleden door zag ik dat hij over zijn kruis stond te wrijven. Even later deed hij zijn broek open en pakte zijn lul in zijn hand, wat een joekel, zoiets had ik nog niet eerder gezien.Zeker 20 cm lang maar vooral héél dik 6 cm zeker. Nog steeds deed ik alsof ik sliep en hij begon zich zachtjes af te trekken en deze gigant werd nog groter. Ondertussen begon mijn kut erg nat te worden want ik lag me vreselijk op te geilen.Ik kon het niet meer houden en verdraaide mij een beetje, hij bleef gewoon staan en had nu zijn broek naar beneden gedaan. Ik deed mijn ogen open en deed alsaf ik schrok, hij begon te lachen en gaf aan dat ik spelletje met hem speelde. Nou dat wilde ik wel en ik nam zijn zware zak en lul in mijn handen, wat een genot. Hij kleedde zich uit en begon mijn kut en borsten af te likken, ik werd botergeil en vroeg of hij me wilde neuken,ja dus.Ik werd op mijn knieen met mijn hoofd op het kussen gelegd met mijn billen omhoog, ik lag volledig open voor hem.Even later voelde ik dat hij zijn grote eikel tussen mijn schaamlippen wreef en duwde hij héél langzaam zijn grote lul naar binnen, dit had ik nog nooit meegemaakt, hij spleet mijn kut en het was zalig.Na een paar minuten had hij zijn lul er helemaal in want ik voelde zijn haren tegen mijn aars, pas toen begon hij me te neuken, en ik bedoel neuken,zoals ik nog niet eerder was geneukt. Ik kwam klaar als een fontein, en hij bleef maar door pompen, en ik voelde hoe hij mijn schaamlippen volledig oprekte door steeds maar zijn grote eikel in en uit mijn kut te duwen en trekken.
Plots bleef hij stil staan en spoot een lading sperma in mijn kut zodanig dat ik overstroomde en het sprma langs mijn benen liep. Met een plop trok hij zijn gigant uit mijn kut, die wel op een grot leek, mijn kut stond helemaal open.Ik was afgeneukt door een kamerjongen in een vreemde stad en ik had er van genoten, ik had nog niet eerder zo'n neukbeurt gehad.
Hij kleedde zich aan en ging de kamer opruimen, ondertussen ging ik in bad en hoorde ik wat later de deur dicht gaan.

Vanaf die dag, Jo ging toch duiken, werd ik bijna iedere dag afgeneukt door die jongen en heeft hij mij alle sterren laten zien door mij in allerlei standjes te neuken, pijpen lukte niet omdat hij te dik was, maar mijn kut en aars werden in deze vakantie verwend als nooit te voren. Ik heb het Jo nooit verteld, maar hij wil niet meer naar Hugrada, als ik vraag waarom niet dan geeft als antwoordt dat hij liever kamermeisjes heeft, zou hij het dan toch weten?Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners