Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Jij neukt veel lekkerder - 31331 keer gelezen
Zesenveertig jaar oud, kort zwart haar, slank en een meter zestig lang. Dat is Mirjam. Tot voor kort was ze gehuwd met Thomas, politicus, landelijk bekend, altijd van huis en amper tijd voor haar. Nu was ze weer alleen, lag er een wereld voor haar open, een wereld die ze zou veroveren.

De scheiding verliep vlot en probleemloos, het was verkiezingstijd, hij kon zich geen ophef veroorloven. Ze had hem betrapt met een jongeman, thuis in het souterrain had hij seks met hem gehad. Ze had gegruweld van zijn daden. De jongeman kermde het uit, Thomas stootte hard en diep in zijn strakke kont. Ze had de korte dikke piemel van haar man gezien tussen de zongebruinde billen van de knappe jongen. Ze vroeg zich af hoe hij hem had ontmoet. Ze vroeg zich af hoe lang dit al gaande was en of dit de reden was dat ze al jaren geen seks meer hadden.

De jongeman was min of meer gevlucht, zich verontschuldigend en half aangekleed. Thomas had zijn broek opgetrokken en was met de rug naar haar toe gaan staan en had gesproken ‘toe maar wordt maar kwaad’. Ze had niets gezegd, een sigaret opgestoken en minutenlang zwijgend naar hem gekeken. Hij had de stilte doorbroken met de vraag ‘hoe lang rook je al’. Ze had spottend gezegd ‘al jaren…. maar alleen na een goede neukpartij’.

De volgende dag hadden ze gesproken. Hij wilde verder, zij was er klaar mee. Ze dreigde, hij zwakte alles af. Hij verontschuldigde zich. Op de vraag “hoe lang al’ gaf hij geen kik. Ze wist genoeg, schoof een brief over de tafel naar hem toe en zei ‘lees het, als je instemt ben ik weg zodra het geld op mijn eigen rekening staat’. Hij keek haar verbaasd aan toe ze een sigaret opstak en weg liep. Haar hoge hakken tikten op de marmer keukenvloer, haar slank lichaam kwam perfect uit in het strakke zwarte jurkje. Hij had tranen in zijn ogen, zag hij nu pas haar schoonheid, zag hij nu pas wat hij weggegooid had?Ze was amper tien stappen weg of ze zette haar mobiel aan haar oor. De telefoon ging twee keer over, de stem klonk vertrouwd ‘hoi, hoe is het’. Ze antwoordde kort en bondig ‘ja gaat wel, ik red me wel’. Haar koffer lag al in haar auto, het grind spatte op toen ze van de oprit reed. Thomas keek haar na door het keukenraam en overpeinsde de situatie. Hij las de brief, ze wilde drie ton, haar auto en haar persoonlijke spullen. Hij mocht het huis houden met alles er op en er aan. Hij schudde zijn hoofd, van boosheid, over zichzelf maar ook omdat ze zich tekort deed met haar eis.

Een half uur later parkeerde ze haar auto achter het appartementengebouw en haalde de grote rolkoffer uit de kofferbak. Haar hakken tikten op het beton, ze stak een sigaret op en liep zelfverzekerd naar binnen. Ze had een pasje voor de entree en voor de lift. Op de vijfde verdieping zwaaide een deur voor haar open. Hij nam haar koffer over, de deur viel achter haar in het slot. Ze zette de sigaret nog één keer aan haar lippen, inhaleerde en duwde hem toen uit in de asbak op de bar.

Ze draaide zich naar hem om, sloeg haar armen omhoog, vormde een kusmondje en zei ‘hoi lieverd, je was perfect’. Ze sloot hem in haar armen en zette haar fel rood gestifte lippen op ze zijne. Er volgde en intense tongzoen, zijn handen waren over haar hele lijf. Ze wreef plagend over zijn billen, zoende hem opnieuw en vroeg ‘deed het echt pijn’. Hij schudde zijn hoofd, glimlachte en zei ‘niet na alles wat jij al met me gedaan hebt’.

Hij is tweeëntwintig, een meter zeventig lang, heeft een geweldig lijf, slank en gespierd waar het hoort. Zijn blonde haren steken af bij zijn extreem bruine kop. Ze kent hem nu bijna een jaar, ze ontmoette hem bij de sportschool waar hij inviel als instructeur. Nog dezelfde avond lag hij tussen haar benen, onwennig, ongeduldig en bovenal geil. Ze leerde hem in de maanden daarna geduld hebben, liet zich masseren, speelde met zijn mannelijkheid en experimenteerde er op los. Haar nagenoeg seksloze huwelijk van bijna twintig jaar maakte plaats voor iets nieuws, iets onbekends en iets zondigs.

Thuis bleef ze het grijze muisje, in dienst van de politicus trad ze op. Ze zorgde voor hem, ze stond hem publiekelijk bij en leefde vooral in zijn schaduw. Thomas zag haar meer als noodzakelijk kwaad dan als partner of vrouw. Zijn gereformeerde afkomst, zijn politieke voorkeur stompte alles af. Een seksleven hadden ze niet meer, Mirjam was vooral op zichzelf aangewezen en durfde nooit verder te gaan dan een snelle flirt. Toen ze Pascal ontmoette op de sportschool gierden de hormonen door haar lijf. Er heerste een ware tsunami in haar afgetraind lijf en ze was er gelijk van overtuigd dat ze hem moest hebben.

Pascal was voor haar de verbinding met het echte leven. Zijn aandacht deed haar opbloeien, het lichamelijk contact bevestigde haar vrouw zijn. Hij vond haar knap, sexy en bovenal spannend, veel spannender dan zijn leeftijdsgenoten. Hij leeftijdsverschil merkten ze zelf niet op. Als ze seks hadden hield ze het langer vol dan hij, als ze met elkaar in gesprek waren bleek hij van alle markten thuis. Welbespraakt, hij had manieren en toonde respect.

Seks met Pascal was een ware ontdekkingsreis. Samen ontdekten ze alle geneugten en waren ze grensverleggend. Ze kon uren lang tegen zijn naakt lichaam liggen zonder seks te hebben. Maar er waren ook momenten waarop ze zijn enorm geslachtsdeel al in haar drijfnatte kut had voor ze überhaupt haar jas uit had. Ze liet hem elke vierkante centimeter van haar lijf verkennen, bij hem had ze geen enkele schroom. Elk spleetje, elk gaatje en elk intiem plekje deelde ze met hem.

Zijn tong en lippen waren gretig, warm en onverzadigbaar. Net als zijn heerlijke piemel die in haar aanwezigheid altijd op oorlog sterkte leek te zijn. Hij liet zich gewillig aftrekken of kon zich uren lang laten strelen, likken en pijpen. Het uitstellen van een orgasme leerde ze hem zonder enige moeite. Als hij na lang spelen eindelijk zijn goddelijk zaad loosde dronk ze gretig van hem. Ze zoog hem leeg, likte hem schoon en masseerde voorzichtig zijn enorme lul.Hun experimenteren ging steeds verder en nam extremere vormen aan. Bij gebrek aan een dildo had hij in een van de eerste weken een komkommer gebruikt. Ze had gegild en hem gesmeekt door te gaan. Het koude maar dikke ding in haar hete kut had haar laten exploderen. Hij had haar kont gevingerd terwijl hij het groene gevaarte diep in haar pompte. Daarna hadden ze samen online ingekocht. Een dildo, een vibrator en een cockring waren hun eerste aanwinsten. Daarna volgden een but plug en een anaalketting. Ze keken samen porno, platte seks zonder romantiek. Ze speelden het na zonder remmingen en fantaseerden over meer veel meer.

Ze wilde hem voor altijd bij zich hebben, elke dag elke nacht. Ze wilde voor het slapen neuken en ze wilde hem ‘s ochtends pijpend wakker maken. Ze fantaseerden, ze speelden rollenspellen en als Thomas weg was voor zijn werk sliep Pascal bij haar. Neukte hij haar in het bed waar ze normaal met haar man lag. Ze hadden seks door het hele huis, ze bond hem vast aan het hakblok in de keuken en neukte hem daarna met haar nieuwste aanwinst, een voorbind penis, hard in zijn kont.

Pascal genoot van haar perversiteiten en noemde haar zijn privé hoer. Het deerde haar niet, het hoorde bij hun spel, het hoorde bij hun relatie en ze rekende er een shit huwelijk me af. Op een dag liet ze zich door hem vastbinden in zijn bed. De opblaasbare but plug vulde haar van achteren helemaal op. Ze had hem gesmeekt om het ding te gebruiken maar uiteindelijk ook weer gesmeekt om de druk te verlagen. Hij had het geweigerd en was wijdbeens voor haar gaan liggen te masturberen en zijn eigen kont te vingeren. Ze schampere opmerking gemaakt, iets in de trend van ‘ik zou wel eens willen zien dat je Thomas neukt’. Hij had niet gereageerd.

Weken later lag hij achter haar, zijn paal gleed soepel in en uit haar natte kut. Zijn handen streelden haar gevoelige borsten terwijl hij haar tergend langzaam neukte. Hij fluisterde in haar oor ‘dus jij wil dat ik je man neuk’. Ze kende veel van zijn fantasieën en merkte gelijk de toon op in zijn stem. Hij had er over nagedacht, het leek alsof hij er over gefantaseerd had. Ze kreunde iets onverstaanbaar, hij vatte het op als bevestiging en fluisterde bij haar oor ‘deal…. Maar daarna kom je bij mij wonen’.

Ze wilde protesteren maar bezweek onder zijn krachtige handen. Hij draaide haar op haar buik, deed met zijn knieën haar benen wijd en duwde zijn kloppende eikel tegen haar poepgaatje. Zijn mond was bij haar oor, hij fluisterde ‘dan gaat hij dit voelen’. Daarna stootte hij zich ongenadig hard in haar kont. De eerste pijnscheut verlamde haar, daarna hervond ze zich, bewoog ze mee, ontspande ze zich en moedigde hem uiteindelijk aan. “Toe maar lieverd, toe maar…. Neuk me daar maar”.

Ze had wijn ingeschonken, rookte een sigaret om te ontspannen. Haar kont stond in brand, hij was ruw geweest, erg ruw maar ze vond het heerlijk en verlangde naar meer, veel meer. Daarna had hij haar gevingerd, eerst met twee vingers, daarna drie en uiteindelijk was het een vuist geworden. Haar opgerekte kut voelde heerlijk als hij daar rond doolde. Of het nu zijn pik was, een vinger, zijn tong of zijn hand maakte haar niet uit. In de juiste stemming vond ze alles fijn. Hij keek toe hoe ze rookte en zei ‘mag ik proberen hem te verleiden’. Ze schudde haar hoofd en zei ‘te gevaarlijk, straks ontdekt hij dit’. Hij schaterde het uit en zei ‘of jij betrapt ons’. Ze schudde haar hoofd en liet het rusten.

De weken daarop zag ze hem regelmatig, ze ging niet naar de sportschool, ze ging naar Pascal. De seks was geweldig, hun band groeide, ze was verslaafd aan hem en hij aan haar. Op een ochtend dronk ze koffie bij hem. Hij nam haar in zijn armen, zoende haar nek en zei dat hij iets moest bekennen. ‘Ik heb Thomas gesproken en een paar keer met hem afgesproken’. Ze keek ongeloofwaardig over haar schouder en zag gelijk dat hij het meende. Ze vroeg ‘hoe?’. Hij vertelde verder, van de foyer bij de opening van het theaterseizoen, van de borrel die hij met Thomas dronk en het zogenaamd toevallig tegen het lijf lopen in het café.

Mirjam luisterde aandachtig, schudde haar hoofd. Het moest niet gekker worden, hoe was het in godsnaam mogelijk dat Thomas op de avances van Pascal in was gegaan. Viel hij dan op mannen, en hoe zat het met Pascal? Ze durfde amper te vragen hoe het zat. Pascal was net een waterval en vertelde zonder gene dat hij Thomas eerst dagenlang heeft gevolgd en hem een keer naar een specifiek adres zag gaan. Toen wist hij genoeg en trok hij zijn plan.Ze vroeg hem of hij wat met Thomas had gedaan, hij knikte. Alleen zoenen, strelen en ik heb hem gepijpt achter in zijn dienstauto. Mirjam trilde over haar hele lijf. Wat had dit te betekenen, wist hij wel hoe gevaarlijk het was en waarom had hij haar niet gevraagd? Zijn warme lijf en de zoenen op haar mond bracht haar weer wat tot rust. Ze vroeg hem hoe nu verder. Hij vertelde het plan, hij zou contact blijven zoeken en de grenzen steeds verder oprekken.

Op haar vraag of hij het fijn vond met Thomas, of hij gevoelens voor hem had. Schudde Pascal zijn hoofd. ‘Nee, ik voel niks voor hem, ben niet verliefd….. al is het wel geil om iemand te pijpen’. De weken daarna vertelde hij haar van zijn vorderingen. Thuis observeerde ze Thomas maar ze ontdekte geen enkel signaal van zijn avontuur. De seks met Pascal werd alleen maar intenser, ze speelden een rollenspel. Met haar voorbindpenis speelde ze een man die hem domineerde en hem hard en ongenadig nam.

Vier weken later was het zo ver. Pascal gaf aan dat Thomas toenadering had gezocht en tijdens hun laatste ontmoeting en toespelingen had gedaan om verder te gaan dan strelen en pijpen. Hij had eerst gedaan slof hij twijfelde. Pascal wilde niet gezien worden, en bij hem thuis kon het niet omdat zijn zus daar woonde. Thomas gaf aan dat ze een hotel konden nemen, dat vond Pascal de zakelijk en te kil. Met een beetje hulp noemde Thomas het gastenverblijf in het souterrain van zijn huis. Zijn vrouw bleek een obstakel, tenzij hij vrijdag zou kunnen. Dan was ze twee dagen naar haar zus.

De avond van te voren had ze intense seks met Pascal. Warm, teder en stomend. Hij spoot haar vol, keer op keer tot ze door haar knieën zakte van vermoeidheid. Ze belde haar man nadat ze een flinke borrel had gedronken en een joint had gerookt. Ze vertelde over hoe gezellig het was, hoe vermoeiend en dat ze pas zaterdag thuis zou komen. Vrijdagavond zette ze Pascal af aan het begin van de straat. Hij sms’te en kreeg een berichtje terug en liep toen resoluut naar het grote herenhuis. Er brandde licht bij de zijdeur, de ingang naar de keuken en het trapje naar het souterrain. Hij verdween naar binnen, ze zag schimmen. Een omhelzing, gekuch en een riem die hard op de vloer kletterde. Dat was het signaal van Pascal. Ze sloop geruisloos dichterbij en tuurde door het luikje van de doorgeefkast. Pascal zat op zijn knieën en pijpte haar man die de haren van haar jonge vriend stevig beet hield.

Ze zag hoe Pascal stopte, ging staan en zijn hand om de stijve piemel van Thomas sloeg. Hij zoende zijn mond, draaide zich om en boog voorover. Hij kreunde hard, moedigde hem aan en liet zich daarna gewillig in zijn kont neuken. Even leek ze in een soort van trance, het extreme beeld, haar man, haar geheime vriend, neukend. Daarna stapte ze kordaat binnen, vloekte hard, de mannen schrokken. Thomas stootte hard en diep in zijn strakke kont. Ze zag de korte dikke piemel van haar man gezien tussen de zongebruinde billen van de knappe jongen.

De jongeman was min of meer gevlucht, zich verontschuldigend en half aangekleed. Thomas had zijn broek opgetrokken en was met de rug naar haar toe gaan staan en had gesproken ‘toe maar wordt maar kwaad’. Ze had niets gezegd, een sigaret opgestoken en minutenlang zwijgend naar hem gekeken. Hij had de stilte doorbroken met de vraag ‘hoe lang rook je al’. Ze had spottend gezegd ‘al jaren….. maar alleen na een goede neukpartij’.

Daarna had ze hem alleen gelaten. Met zijn broek om zijn enkels, een slap geworden piemel en een enorm gevoel van schaamte. In de hal las ze het berichtje op haar mobiel ’jij neukt veel lekkerder’.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners