Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hyves - 4963 keer gelezen
Al meer dan een jaar ben ik nu lid van Hyves en heb al heel wat vrienden uit mijn verleden terug gevonden. Erg leuk, maar contact blijft erg minimaal.

Vorige week kwam daar verandering in!

Ik zat achter mijn pc en logde in op mijn Hyves. “u heeft 1 vrienden uitnodiging” was de melding in mijn scherm. Nieuwsgierig als ik ben opende ik het profiel en zag tot mijn verbazing dat het een vriendinnetje van zo’n 15 jaar terug was. Ik accepteerde de uitnodiging en ging verder met Hyven. Er ging een dag overheen, voordat ik weer eens in logde en ik was nog geen minuut online, toen er links onder in mijn scherm iets begon te knipperen. De chatbox gaf aan dat Lisa met mij wilde chatten!

Lisa is inmiddels een vrouw van 30 jaar, waar ik zo’n 15 jaar geleden ondeugende dingen mee deed. We hebben nooit daadwerkelijk sex gehad, maar het zat er altijd dicht tegen aan. Ik had toen der tijd verkering met een vriendinnetje van haar en kon mezelf er maar niet toe zetten om vreemd te gaan. Eerlijk gezegd heb ik hier altijd spijt van gehad.
Nu inmiddels zo’n 15 jaar later wilde Lisa ineens met mij chatten. Het werd een gezellig gesprek over vroeger, mijn huidige relatie en over haar verbroken relatie.
Ze vroeg mij of we een keer konden afspreken, dat leek me een leuk idee, maar hoe zou mijn vriendin daarop reageren. Tenslotte heb ik iets met haar gehad en zij is nu weer vrijgezel. Ik besloot toch wat af te spreken, maar onder de voorwaarden dat mijn vriendin dit niet te weten zou komen, gewoon om jaloezie te voorkomen. Aanstaande dinsdag zou mijn vriendin een dagje naar haar moeder gaan en had ik de gelegenheid om onopvallend weg te gaan.

Dinsdag middag om 12:45 uur belde ik aan bij Lisa. Ze deed de deur open en moest gelijk bekennen dat ze nog geen spat was veranderd. Jij bent ook nog steeds lekker, zei ze met de zelfde ondeugende blik van vroeger. Door de manier hoe ze dat zij en hier bij keek voelde ik licht wat beroering in mijn broek, maar schoof die gedachte snel opzij. Ik kwam tenslotte voor de gezelligheid en om oude verhalen op te halen.

De middag ging best snel en onder onze gesprekken door had zij haar handen vol aan haar zoontje Mike van twee jaar oud. De gesprekken gingen veelal over vroeger, wat een lol we hadden op mijn oude slaapkamertje. Inmiddels was het 19:00 uur en kleine mike was al in bad geweest en ging toen zijn bedje in. Lisa kwam beneden en ging dicht naast mij zitten. Ze legde een hand op mijn been, erg dicht bij mijn lul, die hier ook gelijk op reageerde en zei “zo nu hebben we het rijk voor ons alleen. Voor dat ik kon reageren vonden haar lippen de mijne en begon ze me teder te zoenen. Ik wilde protesteren, maar op de een of andere manier ging dat niet, nee! Ik zoende haar gewoon terug en liet mijn tong heerlijk met die van haar spelen.

Er ging van alles door mijn gedachten heen, waar was ik mee bezig, ik heb een heerlijke vriendin en hier zit ik te zoenen met een oude vlam. Ik wilde stoppen, maar de geilheid overwon mijn verstand en ik bleef haar zoenen. Ik voelde haar hand over mijn borst kroelen en voelde dat mijn lul hier heftig op reageerde. Ik liet mijn handen over haar lichaam glijden en begon langzaam van haar hals naar beneden te zoenen. Mijn mond vond haar borsten, die ik met een simpele beweging ontblootte. Zacht zoog ik aan haar tepels en kneedde met mijn hand heerlijk haar geile borsten. Ik besefte me dat we vroeger nooit zo ver waren gegaan en dat ik net als vroeger nu ook een relatie had, maar ik kon gewoon niet stoppen. Mijn lul barstte nu bijna mijn broek uit en ik stopte met het likken en zuigen aan haar borsten. Mijn handen vonden het randje van haar broek en stringetje, die ik dan ook met een soepele beweging uit trok en op de bank gooide. Haar opwindende kale, vochtige kutje glom mij te gemoet en nodigde mij uit om eens dichterbij te komen. Alsof ik door een magneet werd aangetrokken, begon ik haar teder op haar onderbuik te zoenen. Ik liet mijn tong hierbij steeds net iets boven haar geile grotje langs glijden en hoorde haar zachtjes kermen.
Na een aantal minuten haar lichtelijk gepest te hebben, hield zij het niet meer vol en pakte me bij mijn haren. Dit was voor mij het teken dat ze nu echt gelikt wilde worden en ik liet mijn tong tussen haar lipjes doorglijden. Ze was inmiddels al kletsnat en in notime liep haar geil over mijn kin. Ik likte haar grotje en na een poosje liet ik mijn tong heel langzaam, maar doeltreffend haar clitje strelen. Ze gaf hierbij een ferme kreun en ik voelde haar bekken aanspannen. Heel langzaam begon zij te trillen en toen ik twee vingers in haar liet glijden, werd dit beantwoord door een flinke hoeveelheid van haar geil dat over mijn hand naar buiten droop.

Na dit heerlijke orgasme, was ze botergeil en begon mij te zoenen en ondertussen ontdeed ze ook mij van mijn kleding. Haar hand vond al snel mijn opgezwollen lul en ze begon hem zachtjes te kneden. Met soepele geile bewegingen trok ze mij af en ik voelde hoe mijn staaf begon te groeien en kloppen. Ik mag wel zeggen dat hij in tijden niet zo hard geweest is, en hij beloonde haar door een flinke druppel voorvocht naar buiten te werken. Gulzig likte zij dit direct op en nam mijn eikel tussen haar lippen. Haar tong streelde mijn harde knop en langzaam liet zij haar lippen over mijn schacht glijden. Een onbeschrijflijk gevoel werd meester over mij en mijn staaf begon steeds harder te kloppen. Het voelde erg warm in haar mond en ze zoog zo ontzettend lekker, dat het niet lang duurde dat ik mijn hoogte punt bereikte.
Ik probeerde haar nog te waarschuwen, maar voor ik iets kon zeggen spoot ik een aantal flinke stralen van mijn sperma in haar geile mondje. Ze kreunde van genot en zoog gewillig mijn hele zaadstaaf met grote teugen leeg.

We vielen in zoenend in elkaars armen en ik proefde mijn eigen zaad. Haar handen streelde mijn afgezwakte erectie en in een paar tellen stond deze weer fier overeind.
Met dezelfde soepele beweging als daarstraks trok ze mij weer heerlijk af, terwijl ik twee vingers in haar druipende kutje liet glijden. Haar geil liep met dikke stralen over mijn vingers en lokte mijn tong weer naar beneden. Gretig likte ik haar geile kutje, zoog aan haar heerlijke lipjes en vingerde haar inmiddels met drie vingers. Gillend bereikte zij haar tweede orgasme. Ik deed snel een condoom om en dook weer in haar armen. Mijn inmiddels keiharde eikel vond zijn weg naar haar neukgrotje en drong zich soepeltjes naar binnen, maar net op het moment dat mijn eikel in haar zat, hoorde we boven aan de trap de kleine Mike roepen. Hij was wakker geworden van zijn gillend klaarkomende moeder en was in paniek geraakt. Snel stond Lisa op en kleedde zich aan. Toen zij boven was heb ik mij ook aangekleed en ben een sigaretje gaan roken.

Ik heb nog een bakkie koffie gedaan en we spraken af dat ik de volgende keer zou komen als kleine Mike bij zijn vader was, dan hadden we meer vrijheid en doen we dit nog een keer dunnetjes over. We namen innig afscheid en het was weer net als vroeger. Ik een relatie, zij vrijgezel en vreselijk geil op elkaar.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners