Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hoe ik mij vermaakt op de truckshow - 14848 keer gelezen
Mijn man en ik zijn wel echte truckliefhebbers.
Bovendien is mijn man chauffeur van beroep en zijn vrachtwagen is ook wel zijn hobby, mede ingegeven door het enthousiasme van zijn baas en collega’s zijn hun auto’s rijkelijk voorzien van extra’s.
Dus gaan we ook regelmatig naar truckers bijeenkomsten en ook naar truckshows, waar we dan weer de nodige bekende tegenkomen natuurlijk.
Helene is mijn naam, 32 jaar ben ik zelf heb ik geen vrachtwagen rijbewijs maar ben er wel bij betrokken en ik vind het leuk om mee te gaan naar dergelijke meetings.
Zo ook naar een “truckshow” ergens in Zeeland, dat begon op vrijdagavond, we zouden dan in de cabine overnachten en op zaterdag komt er dan het nodige publiek kijken.
Op de vrijdagavond is er dan een BBQ, de nodige muziek er wordt natuurlijk een stevig pilsje gedronken ook.
Met een paar vrouwen van collega’s was ik lekker aan het dansen geweest, de stemming zat er weer prima in, helaas vond ik het jammer dat mijn vent wat teveel gedronken had inmiddels want ik had nog plannen met hem die avond in de cabine.
De volgende morgen, zaterdagmorgen dus moest hij op tijd weg want hij zou met een collega in Vlissingen een container gaan lossen en ze zouden dan proberen om na de middag weer terug op de show te zijn.
Eenmaal na het feest die vrijdagavond waren we in de cabine en mijn plannen voor op bed draaide op niets uit helaas.
Dus mijn vent ging op het beneden bed liggen en ik geil als ik was op het bovenbed, nog even vingerde ik mij klaar maar ik was zeer zeker niet bevredigd.
Die zaterdagmorgen kreeg ik hem met pijn en moeite wakker, en rond de klok van 08.00 uur gingen ze toch op pad, ze hadden voor deze zaterdag mooi weer opgegeven dus met de beperkte mogelijkheden waste ik mijzelf, deed een rode string en een rode BH aan, en een zwart niet zo lang stretch jurkje aan wat ook mouwloos was.
Omdat het best nog wel fris was en er nog weinig te beleven was zat ik met de kachel aan op de bijrijdersstoel rond te kijken, mijn voeten lagen omhoog op het dashboard.
Plotseling trekt er een goede bekende van ons de deur aan mijn kant open en begroet mij enthousiast.
Ik begroet hem terug, omdat hij op de straat staat realiseer ik mij dat hij onder mijn jurkje waarschijnlijk zo tegen mijn string aan kan kijken, via de opstap van de cabine klimt hij een stuk omhoog terwijl hij zegt : “je zit er weer heerlijk bij en geeft mij een prachtig uitzicht Helene”.
Lachend antwoord ik : “alles is keurig bedekt dus is er niets te zien” maar brutaal als hij is legt hij een hand op mijn blote bovenbeen en gaat langzaam omhoog. Ik kijk hem aan maar hou hem niet tegen.
Als hij mijn benen iets uit elkaar duwt en ik zijn vingers tegen mijn string tegen mijn kale kut voel zeg ik hem : “jij komt wel een beetje op verboden gebied nu Johan”.
Maar ik vind het wel spannend en ook wel lekker dat hij wat aan mijn kutje friemelt ik voel dat hij mijn string wat opzij werkt en voel zijn vingers tegen mijn blote kale kut………….
Automatisch doe ik mijn benen wat verder uit elkaar en niet veel later laat ik mij door hem vingeren met de cabine deur open.
Mijn kut voel ik natter worden en zeg : “we kunnen hier beter mee stoppen voordat we betrapt worden Johan” dieper drukt hij zijn vingers in mijn kutje en zegt : “lekker nat en geil ben je volgens mij we kunnen ook even op het bed gaan liggen achter jou”.
Allerlei spookbeelden spelen er door mijn hoofd maar met mij nog aanwezige geilheid van gisteren lijkt het me wel lekker om even door Johan klaargemaakt te worden.
Rondkijkend of niemand op ons let zeg ik dan : “kom snel in da cabine dat niemand het ziet” snel verplaats ik mij op het onderbed en komt Johan naast me liggen. Al snel heeft hij mijn jurkje omlaag gewerkt en lig ik met mijn tieten bloot die hij heerlijk kneed en ze ook kust.
Met zijn andere hand weet hij mijn string uit te krijgen, mijn jurkje zit zo’n beetje rond mijn middel en mijn tieten en kut heeft hij bloot dan wil ik ook zijn paal voelen en maak ik zijn broek los.
Als ik lekker aan zijn paal aan het trekken ben geeft hij aan dat hij mijn kale kut wil likken, zover mogelijk ga ik naar boven liggen en met opgetrokken benen biedt ik hem mijn kut aan.
Geweldig lekker is hij mij aan het beffen en aan het vingeren, mijn kut is zo nat dat ik mijzelf hoor soppen op zijn bewegingen.
Dan komt het moment dat ik geweldig klaar lig te komen, super lekker doet hij alles en mede door de spanning ben ik wel zo gruwelijk geil dat ik mij volledig laat gaan.
Onstuimig en heftig kom ik klaar, helaas maakt het mij alleen maar nog geiler en ik kijk Johan aan en zeg : “neuken moet je me nu ik ben zo vreselijk geil” hij trekt me omlaag en komt gelijk op mij liggen.
Omdat ik net klaargekomen ben is mijn kut drijfnat en staat nog open.
Dus zonder moeite voel ik zijn harde paal mijn kut binnenkomen met een langgerekt “jaaaaaa” geef ik aan dat ik dit wil.
Als hij er helemaal in zit houdt hij even stil kijkt me aan en zegt : “tering wat een strakke en hete kut heb jij Helene” geil kijk ik hem aan en zeg : “die is nu voor jou neuk me maar even goed klaar ik heb het nodig”.
Dan begint hij mij op een heerlijk tempo te neuken en steeds voel ik bij elke diepe stoot zijn ballen tegen mijn billen slaan.
Echt diep komt hij bij elke stoot in mijn kut, wel moet ik opletten dat ik niet teveel geluid maak zodat ze me buiten de cabine kunnen horen.
Johan komt een stuk omhoog en met beide handen omvat hij mijn maat C tieten en kneed ze hard en ruw en tegelijk ramt hij zijn paal hard en diep in mijn zeiknatte kut.
Ik moedig hem aan dat hij zo door moet gaan en dat hij mij op deze manier op zeker klaar gaat neuken.
Hij roept dan over de top geil terug dat hij mij wel klaar wil neuken maar dat hij mijn kut dan wel vol gaat spuiten.
Daar antwoord ik hem op dat hij dat wel mag doen want dat ik klaar moet komen en zijn zaad dan wel in mijn kut wil voelen spuiten.
Dus vanaf dat moment gaan we ongeremd vrijuit door neuken en voel ik de spieren in mijn buik aanspannen wat aangeeft dat mijn orgasme aanstaande is.
Dan hou ik het niet meer en wild wip ik met mijn kut omhoog doordat ik vreselijk aan het klaarkomen ben, mijn hand heb ik voor mijn mond om niet teveel herrie te maken.
Johan ragt mijn klaarkomende kut verder af en als ik al even aan het klaar komen ben komt hij ook en voel ik zijn dikke eikel nog grote worden en voel hoe hij met kracht meerdere stralen zaad in mijn kut pompt.
Als hij uitgespoten is gaat hij op zijn knieën tussen mijnbenen zitten en komen we beide ieder op zijn manier klaar van deze wel hele heftige neuk partij.
Ter voorkoming dat er sperma vlekken op het bed komen leg ik een handdoek onder mijn billen en zeg even later tegen Johan : “dit was wel machtig lekker maar mag natuurlijk niemand te weten komen”.
Lachend geeft hij aan dat hij dat ook wel begrijpt maar gaat hij verder, “mijn paal staat nog steeds stijf dus ga ik je nog een keer neuken hoor” ik kijk even op de klok en zie dat we nog ruim de tijd hebben en geef aan dat ik er nog geil genoeg voor ben dus dat hij nog wel een keer over mij heen mag.
We pakken uit de koel lade even wat te drinken en moet ik van Johan op handen en knieën gaan zitten, met een hand tussen mijn benen door hou ik zijn paal voor mijn kut en drukt hij hem er weer in.
Omdat ik al lekker volgespoten ben gaat hij er super makkelijk en soepel in, en met heel veel genot voel ik zijn stotende paal weer in mijn kut bewegen.
Door zijn harde stoten bungelen mijn maat C tieten hard heen en weer, hij neukt mij op het ruwe af maar dat heb ik nu ook nodig als ik zo geil ben.
Met een hand tussen mijn benen door kneed ik Johan zijn ballen en speel ondertussen ook met mijn klit.
Werkelijk hard en diep ramt hij zijn paal bij elke stoot in mijn soppende kut en hijgend geef ik aan dat ik er al weer bijna ben, dus kneed ik wat extra en laat ik zijn stotende paal tussen mijn vingers door gaar waardoor ik hem wat extra stimuleer.
Dan begint hij wat krampachtiger te stoten en weet ik dat hij er is, bij mijzelf knijp ik een paar keer in mijn klit en kom ik ook weer lekker klaar.
We komen natuurlijk veel minder heftig klaar als de eerste keer maar wel genoot ik weer heel erg van dit orgasme.
Geweldig heb ik van deze vreemde paal in mijn kut genoten, met een handdoek wrijf ik mijn nu twee keer volgespoten kut wat schoon.
Mijn BH doe ik weer aan en mijn jurkje ook weer op zijn plaats, mijn string laat ik nog even uit.
Voorzichtig kijken dat niemand Johan uit ziet stappen verlaat hij de cabine, ik werk mijn make up wat bij en fatsoeneer alles weer een beetje.
Bij de ingang van het truckshow terrein zijn een paar autobedrijven, ik besluit naar één ervan te lopen en vraag of ik van hun toilet gebruik mag maken.
Daar kan ik even het zaad van Johan uit mijn kut wassen en daarna trek ik mijn string weer aan.
Weer bij onze truck aangekomen maak ik voor mijzelf koffie en drink deze op mijn gemak op en praat zo hier en daar met wat bekende.
Als mijn man terug is vraagt hij hoe alles gegaan is, ik vertel dat ik mij prima vermaakt heb.
Mijn kut is wel een beetje gevoelig maar dat vertel ik niet tegen mijn vent met een heerlijk gevoel in mijn lichaam zit ik later lekker in de zon te genieten en voel Johan zijn zaad nog in mijn buik zitten.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners