Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hoe ik een hoer ben geworden - 23553 keer gelezen
Ik ben een getrouwde vrouw van 27 jaar, best knap, slank en met een lichaam die alles heeft wat een vrouw wenst.
Mijn verhaal begint circa een jaar geleden, ik ben getrouwd al 6 jaar, mijn man is 13 jaar ouder dan ik , hij heeft een aannemersbedrijf en is de hele dag aan het werken en s'avonds doet hij nog de administratie en offerte, met het gevolg dat ik altijd alleen was.
Tot vorige jaar ging ik veel om met mijn buurvrouw, van het zelfde leeftijd, wij hadden ook een vrouw/ vrouw relatie, maar sinds vorige jaar april is zij naar het buitenland verhuist, dus helemaal alleen.
Vorige jaar mei leerde ik een Carla kennen die werkt in een kroeg niet ver van mijn huis vandaan. Kom eens langs, in het week eind is altijd gezellig, stelde Carla voor.
Netjes vroeg ik mijn man wat zou hij vinden om samen uit te gaan, maar hij houdt niet van kroegen, maar hij was blij dat ik eindelijk iets ging doen om mezelf te vermaken.
De eerste vrijdag avond ging na het eten naar de kroeg, het was druk, een paar vrouwen, maar de meest waren mannen van rond de 40 jaar en ook wat oudere. Ik kwam niet ongemerkt binnen, het werd een stoel vrijgemaakt aan de bar en de eerst glaasje wijn werd werd mij aangeboden, en zo ging de hele avond door, ik moest hier en daar uitleggen waarom ik alleen was, een paar mannen probeerde een afsprak met mij te regelen, maar ik hield mij vast aan mijn princiep, was immers toch getrouwd. rond een uur ging terug naar huis, mijn man was nog op en vroeg gelijk hoe het was, heel gezellig zei ik, een nadeel is dat elke man wilde met mij naar bed, voeg ik toe. Waren gezellige mannen, vroeg hij, daar antwoordde ik van wel, waarom doe je dan niet, geniet van je avondje, stelde hij voor. Ik keek hem verbaast aan, je meent toch niet antwoordde ik, doe je niet zo gek, genieten van, spoorde hij mij aan.
Vrijdag avond ging ik weer naar de kroeg, Hallo meid ben je er weer, Jan verwelkomt mij, een drankje werd voor mij neergelegd en zo ging de hele avond. Toen ik vond dat tijd was om naar huis te gaan, kwam Jan en bod met mij te lopen.
Samen ging we er uit, hij sloeg een arm om mijn schouders een, buiten de kroeg leidt hij mij in een steegje en daar begon mij te zoenen op mijn nek en op mij mond, ik liet toe, zijn hand was al onder mijn rokje, ik deed mijn benen iets uit elkaar, hij trok mijn slip omlaag, ik deed de rest terwijl hij zijn broek open deed, zijn stijf lul kwam er uit
hij tilde een benen van mij omhoog en schoof zijn lul in mij, daar in die steeg werd ik door hem geneukt. Tot twee keer achter elkaar spoot hij zijn sperma diep in mijn vagina. Tevreden deed ik mijn slip aan en hij bracht mij tot aan mijn voordeur, daar met een tongzoen naam ik afscheiding. Mijn man slip al, het was inmiddels 3 uur, stilletje kroop ik in bed, door mijn koude lichaam werd hij wakker, hallo ben je thuis, hoe was het, vroeg hij, leuk en gezellig antwoordde ik, ik kon het niet laten en biechtte hem dat ik met een man had geneukt. Zijn reactie overrompelde mij, heb je genoten, op zijn vraag kon ik alleen maar ja antwoordde. Daarna gingen we slapen.
Jan was de eerste man die mij had geneukt, de daarop komende vrijdag's heb ik meer mannen geneukt. Op een zaterdag avond werd ik uitgenodigd door een paar gasten van de kroeg naar een feest bij hun thuis. Dat was mijn eerste orgie, ik was de enige vrouw met 8 mannen, allemaal uit de kroeg, het was drinken en neuken, wij lagen in de woonkamer waar een matras was neergelegd en om de beurt werd ik geneukt tot zon opkomend, mijn lichaam was vol sperma, zowel in mijn vagina anus en mond.
Toen besloot ik geld te vragen, en van de ene komt de andere, een advertentie op een site geplaatst met telefoonnummer, de reactie waren velen, zo naast mijn genot werd ik financieel ook wijzer.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners