Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hoe ik bull werd - 12603 keer gelezen
Jongebull23jr,

Een jonge rustige gozer slank en goed geschapen.Dit verhaal is waargebeurd en deze ervaring heeft mij tot het zijn van een bull gemaakt.Het is een wat sombere dag in September 2015. Ik heb een baan en woon nog bij mijn ouders thuis.

Ons rijtjes huis had hier en daar wat dingen die aan vervanging toe waren en ook de badkamer was toe aan een renovatie.

Dus besloten mijn ouders dit te laten doen door een aannemers bedrijf. Aangezien de badkamer dus werd verbouwd konden wij ook enkele dagen niet douchen, en nu is 2 dagen niet douchen geen ramp, maar langer dan dat word toch lastig.

Vanwege die reden had mijn moeder aan de buren, waar zij altijd goed mee overweg kon, of wij daar zolang konden douchen. Dit bleek geen probleem te zijn en zodoende hadden wij een sleutel van hun huis gekregen.Onze buren zijn hele vriendelijke mensen van beide 38 jaar oud, de buurman Hans, een vriendelijke lange man die gek is op zijn baan in de werktuigbouwkunde, en de buurvrouw Karin, een vriendelijke en slanke mooie blonde vrouw. Die voornamelijk veel thuis is maar graag met vriendinnen optrekt.Ik had die dag lang gewerkt en had dus wel behoefte aan een lekkere warme douche, ik hoorde van mijn ouders dat de buren er beide niet waren, Hans zou nog enkele uren moeten werken en Karin had laten weten naar vriendinnen te zijn, maar dat het geen probleem was als wij ons zouden douchen.

Ik pakte de huissleutel van de buren en vertrok uit mijn huis. Bij de buren aangekomen ging ik naar binnen en liep recht door naar de badkamer, waar ik besloot dat de deur niet op slot hoefde aangezien er niemand was. Ik zette wat muziek op en draaide de douche aan begon mij te douchen. Ik had van huis ook mijn scheermes meegenomen en besloot mijn schaamstreek weer te scheren. Het warme douche water en mijn aanraking zorgde er voor dat ik wat opgewonden werd, waardoor mijn penis flink begon te groeien, ik fantaseerde erop los en trok wat aan mijn paal. Ik besloot me maar te gaan afdrogen en pakte de handoek van het rek. Ik begon met mijn haar af te drogen en hoorde op dat moment de deur van de badkamer opengaan, keek op en zag Karin de buurvrouw daar staan, ze stond in de deuropening en ik stond naakt met een stijve pik recht voor neus.

Beide waren we geschrokken en Karin vluchtte snel naar beneden toe. Ik wist niet wat ik moest doen en kleedde me maar snel aan en liep vervolgens de trap af, met het plan maar richting huis te gaan. Ik zag karin aan tafel zitten met twee koppen koffie en ze vroeg me of ik erbij wilde komen zitten omdat ze geen ongemakkelijk situatie wilde en erover wou praten. Ik ging aan tafel zitten en nam snel een slok van mijn koffie. Karin verontschuldigde zich voor het feit dat ze zomaar binnenkwam en ik antwoorde dat dat niet nodig was, Ik had tenslotte de deur op slot moeten doen.Karin keek me blozend aan en zei dat ze het niet erg vond mij naakt te zien. Ik ging daarop in en zei dat ze de Hans vast ook vaak naakt zag en dus niets zag dat ze nog nooit had gezien. Ze aarzelde even maar vertelde toen dat dit niet zo was. Hans was namelijk nogal klein geschapen, en ze had nooit iemand anders gehad dan hans. Ze vertelde dat ze altijd al fantaseerde hoe het zou zijn om een grotere en dikkere penis te voelen, en meer te genieten van de seks. Hans was vaak zo klaar en kon het niet lang volhouden.

Ik wist niet wat ik moest zeggen en zonder na te denken flapte ik eruit dat ze mijn penis wel mocht vastpakken om te voelen.

Karin keek wat verward en gaf aan dat ze dat niet durfde en haar man trouw wilde blijven. Ik was ondertussen erg geil geworden van wat Karin mij had verteld en zat met een behoorlijke bobbel in mijn broek. Ik knoopte onder de tafel mijn broek los en deed deze wat naar beneden, en vertelde Karin dat ik het niemand zou vertellen. Ik schoof mijn stoel opzij en mijn harde paal kwam onder de tafel vandaan. Karin keek recht naar mijn lul en zei toen dat ze alleen even wilde voelen maar meer niet.

Ze stond op en kwam naast mij zitten, en langzaam zag ik hoe zij haar hand richting mijn paal bewoog, Ze durfde mij niet aan te kijken en sloot haar hand om mijn lul, en keek er aandachtig naar. Voorzichtig begon ze me af te trekken met langzame trekbewegingen. Ik zei haar dat het heerlijk was, en ik merkte dat ze haar twijfels een beetje liet varen.

Haar hoofd zakte voorzichtig voorover en ik voelde hoe ze met het puntje van haar tong tegen mijn eikel kwam.

Ik wilde niets liever dan haar mond om mijn paal voelen en pakte haar hoofd voorzichtig vast en duwde deze iets omlaag, haar lippen kwamen tegen mijn eikel en ik oefende nog wat extre kracht uit op haar hoofd. Langzaam aan voelde ik hoe ze haar mond opende en mijn paal steeds verder en dieper in haar mond verdween. Ik begeleide haar hoofd langzaam op en neer en genoot intens van hoe Karin mij aan het pijpen was.Na enkele minuten voelde ik dat mijn ballen zich aanspande en ik bijna zou komen. Ik wilde haar niet onverwachts in haar mond spuiten en liet haar weten dat ik bijna zou komen. Ze stopte met pijpen en liet mijn lul langzaam uit haar mond glijden, stond overeind en keek me aan met de meest geile blik die ik ooit had gezien. Ze knoopte haar truitje open en begon zich uit te kleden, Ik hielp haar en binnen no time waren we beide geheel naakt. Haar mooie volle borsten, een goede C cup hingen recht voor mijn gezicht, ik begon haar borsten te kneden en haar tepel te kussen.

Ze keek me recht aan en zei dat Hans nog wel zeker een uur weg was en ze wilde dat ik haar zou neuken voor hij thuis kwam. Ik wilde niets liever en ging op de bank zitten. Karin kwam over mij heen zitten en haar kutje hing boven mijn penis. Ik liet mijn hand afdwalen naar haar kutje en voelde dat ze lekker gladgeschoren was. twee vingers gingen naar binnen en ik vingerde haar terwijl zij mij nog wat aftrok. Ik trok mijn vingers terug en pakte haar bij haar heupen, en begeleide haar kutje naar mijn paal, Ik vroeg of ze condooms had, en ze keek me aan en antwoorde dat daar geen tijd voor was en ze mijn paal goed wilde voelen zonder condoom, en voordat ze haar zin had afgemaakt liet ze zich over mijn keiharde paal zakken, en begon me te berijden alsof ze al jaren geen seks had gehad, ik greep haar vast en begon haar mee op te beuren om haar vervolgens weer over mijn pik heen te duwen, Karin kreunde het uit van genot en ik voelde dat ze zo al zou komen, toen we plots de deur hoorde dichtvallen. Karin probeerde nog snel van mij af te stappen maar voor ze het wist stond Hans in de kamer en zag hoe mijn paal nog half in Kain haar kutje zat.

Hans kreeg een boze blik op zijn gezicht en werd woest, Karin begon te huilen en ik wist me geen raad, maar op een of andere manier wond het me op en was mijn pik nog keihard, ik nam het woord en zei tegen Hans dat hij zijn mond moest houden en moest gaan zitten. Karin keek me vol verbazing aan en Hans zei niets, maar bleef boos kijken. Ik herhaalde mezelf en beval hem nogmaals plaats te nemen op de stoel. Mijn houding maakte iets los bij Karin en ze kreeg een hele dominante blik in haar ogen. Ze zei tegen Hans, Ik wil ook dat je gaat zitten, ons seksleven is niet wat het geweest is en ik heb ook mijn behoeften. Dus ga zitten en geniet. Hans stond met zijn mond vol tanden en had dit nooit verwacht van zijn vrouw.

Het moet hem toch hebben opgewonden ons te zien en Karin zo te horen want zonder tegenspraak ging hij zitten en keek hij onze kant op.Karin keek hem aan en hing nog steeds over mij heen. Ik stelde voor naar de slaapkamer te gaan en we liepen alledrie naar boven. Karin voorop, ik daarachter met een mooi uitzicht op haar heerijke kontje en kutje, Hans liep achter mij en zei niets.

Boven aangekomen ging Karin op haar rug op bed liggen met haar benen wijd, Hans ging op de bedrand zitten met zijn broek omlaag, zijn penis stond stijf overeind voor zijn doen, en ik ging boven op karin liggen en bracht mijn paal weer tegen haar kutje, keek naar Hans en zei, Kijk maar goed, Karin heeft dit altijd al willen meemaken en jij gaat kijken hoe zij geniet. Hij keek me aan zonder emotie en knikte. Ik zette mijn eikel tegen haar kutje en stootte vervolgen mijn paal in een keer helemaal in haar. Ik begon haar met stevige halen te neuken en kuste haar. Ze kuste me terug en kreunde dat ze nog nooit zo lekker was geneukt, waarop ze opkeek en tegen Hans zei, die kleine van jou kan dat nu eenmaal niet, Hans bleef nog altijd stil en keek toe hoe zijn vrouw hard werd geneukt door mij. Ik trok mij terug uit karin omdat ik anders zou komen, ze merkte dit en zei dat ze nog doggy wilde doen voor ik zou komen, Ik had wel eens filmpjes gezien van vrouwen die geneukt worden en gelikt door een ander, dit leek me erg geil en ik zei tegen Hans hij ook wel eens wat mocht doen, hij vroeg verbaasd wat ik bedoelde, en ik zei dat hij Karin moest likken, Hij kroop gelijk tussen haar binnen terwijl ze nog op haar rug lag, dus ik riep hem terug en zei dat is niet wat ik bedoel, ga op je rug liggen. Hij gehoorzaamde en Karin ging in standje 69 over Hans heen zitten met haar kutje boven zijn mond. Hans begon haar vol overgave te likken en Karin vroeg hem of hij het lekker vond haar kutje te likken nadat ik haar in haar kutje had geneukt. Hans kreunde met een ja, en op dat moment stapte ik op bed en ging achter Karin zitten, Mijn paal en zak bungelde boven zijn hoofd en Hans stopte met likken en wilde ermee stoppen. Karin liet dit niet toe en liet haar kont naar beneden zakken en hield hem op zijn plek. Ik liet Hans weten dat hij geen keus had en door moest likken. Hij gehoorzaamde en likte haar klitje terwijl ik mijn paal opnieuw diep in haar kutje liet glijden.Ik begon haar met flinke stoten te neuken en Karin vond het heerlijk, Ik sloeg haar op haar billen terwijl ik haar aan het neuken was en Hans haar likte. Ik genoot van haar warme natte kutje om mijn paal, en bleef zo even doorstoten. Ik voelde dat Karin klaar ging komen en haar kutje aanspande, het voelde heerlijk hoe haar kutje strakstrok om mijn paal heen en ik voelde haar hoogtepunt wegzakken en die van mij naderen door haar orgasme. Ik pakte Karin bij haar haren en begon haar nog harder te nemen, Ik kreunde en riep dat ik ging komen en mijn zaad in haar ging lozen, Karin kreunde het uit en riep dat ze mijn zaad in haar wilde voelen, en op dat moment voelde ik mijn ballen en pik samentrekken, ik voelde hoe ik straal na straal mijn zaad met elke stoot diep in haar kutje spoot, terwijl Hans nog steeds bezig was met likken.

Ik gleed uit haar kutje , en zei Hans dat hij haar moest schoonlikken. Dit deed hij zonder tegenspraak. Ik kuste Karin en zei haar dat ik het heerlijk vond. Zij vertelde me hetzelfde en dat ze nog nooit zo lekker was gekomen. Nadat Hans haar kutje had schoongelik zijn Karin en ik gaan douchen met zijn twee en Hans bleef achter op bed. Onder de douche kon Karin het niet laten mij nog lekker te pijpen en toen wij eenmaal waren uitgedouched was mijn paal weer op volle strerkte. Hans ging op zijn beurt douchen en ik zei tegen Karin dat ik toch echt moest gaan voor mijn ouder zich af zouden vragen waar ik bleef, maar dat ik niet naar huis kon met een stijve paal. Karin keek mij geil aan en zakte omlaag, pakte mijn paal vast en begon mij te pijpen, het duurde zo een aantal minuten tot ik mijn tweede orgasme voelde komen, en Karin voelde dit ook. Ze stopte met pijpen en pakte mijn paal vast, begon me af te trekken en likte mijn eikel, en wilde dat ik mijn tweede lading zaad in haar gezicht zou spuiten. Ze opende haar mond en trok nog een keer en dit werd me te veel, voor de tweede maal die avond kwam ik klaar, mijn zaad kwam deels in haar mond en op haar gezicht terecht. Ze lachte geil naar me en stond op, bedankte me voor de heerlijke avond en ik kleede me aan en nam afscheid van haar. Karin zei dat ze nog maar eens ging douchen nu Hans er toch onder stond en met haar gezicht vol zaad liep ze naar de badkamer.Ik ben naar huis gegaan en vervolgens heerlijk in slaap gevallen.

Na dit voorval heb ik nog een aantal keer heerlijke sex met Karin gehad. Hans kreeg zijn twijfels en wilde dat Karin ermee stopte en hem trouw bleef, en dit deed ze ook al had ze liever doorgegaan.Deze ervaring heeft mij tot Bull gemaakt en zou graag nog eens een stel ontmoeten die dit ook willen.

Jongen19enz op kik als iemand dit verhaal leuk vond of stel die dit willen

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners