Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hij komt onze tuin doen - 11704 keer gelezen
De adviezen die ik gekregen heb, hebben me geholpen een beslissing te nemen over Khalid, de jonge, mooie, opwindende Marokkaanse jongen, die de tuin van de achterburen doet (en niet alleen de tuin..). Zoals beschreven in mijn dilemma hadden mijn man Paul en ik (Susan) besloten op zoek te gaan naar iemand die regelmatig onze tuin wil doen. We werken allebei en hebben geen zin in al te veel werk in de tuin.
Wie wil weten hoe ik aan het telefoonnummer van Khalid gekomen ben die moet mijn verhaal “Dilemma: komt hij onze tuin doen?” lezen.
Na lang aarzelen en na het lezen van alle adviezen heb ik besloten mijn gevoel te volgen en Khalid te vragen om onze tuin te komen doen. Ik mag van mezelf wel een beetje flirten om te zien of hij me aantrekkelijk vindt, maar verder wil ik niet gaan.
Met het beeld van die mooie jongen in zijn strakke shirt en zijn driekwart broek voor me, en die opwindende bruine ogen, stuur ik hem een smsje. “Wanneer kun je beginnen aan onze tuin? Gr. Susan”, type ik en ik voel de spanning in mijn lichaam als ik op send druk. Al heel snel krijg ik een berichtje terug: “Wanneer je wilt en als je het met je man hebt besproken. Khalid”, staat er. Op de een of andere manier wekt de verwijzing naar mijn man extra spanning in me op. Misschien is het feit dat ik het wel overlegd heb met mijn man dat ik iemand heb gevonden voor de tuin, maar hem niet verteld heb dat het een erg aantrekkelijke jongen is, daar mede schuld aan. Het is een geheim en het feit dat Khalid dat lijkt te weten maakt het extra spannend.
Met een beetje trillende vingers type ik snel: “Ik heb het met mijn man besproken. Kun je overmorgen beginnen?”. Zo snel als het antwoord de vorige keer kwam zo lang duurt het nu. Ik kijk iedere paar minuten naar mijn mobiel, maar steeds niks. Ik merk dat ik ongeduldig wordt. Hij zal toch nog wel antwoorden, of ziet hij er toch niks in? Het voelt alsof hij eraan twijfelt of ik wel aantrekkelijk genoeg ben.
Pas na twee uur piept mijn mobiel weer. Snel open ik het berichtje. “Ik kan overmorgen beginnen. Hoe laat wil je me hebben?” Onwillekeurig associeer ik de laatste zin met sex, en vraag me af of hij het ook zo bedoeld heeft. Ik merk nu al hoe gevaarlijk dit spel kan worden als ik hem teveel ruimte geef. Ik besluit dan ook te wachten met antwoorden om hem te laten voelen dat ik geen haast heb om op dergelijke flauwiteiten te reageren.
Maar op de een of andere manier kan ik het niet heel lang uitstellen om hem terug te smsen. NA een uurtje pak ik mijn mobiel. “Wanneer jij wil”, type ik eerst, maar zie al snel de dubbelzinnigheid ervan in. “Om een uur of tien?”, maak ik er van. Meteen komt het antwoord terug: “OK, ik ben er om tien uur, Susan..”.
Als die dag om kwart over tien de bel gaat ben ik fris gedoucht en draag een strak shirt en een kort rokje. Daaronder een push up bh en een string. Ik heb zin om te flirten.. Een beetje teleurgesteld over zijn late komst ben ik wel. Als ik de deur open doe en zijn mooie, donkere ogen goedkeurend over mijn lichaam glijden ben ik die teleurstelling als snel weer vergeten. Hij is nog lekkerder dan ik me herinnerde. Een slank gespierd lichaam, donker krullend haar, een lichtgetinte huid en prachtige ogen. Hij heeft zijn vertrouwde strakke shirt weer aan en een driekwart broek.
“Laat ik maar snel beginnen”, zegt Khalid, met zijn blik op mijn tieten gericht. Mijn adem stokt even in mijn keel, totdat ik in de gaten heb dat hij natuurlijk de tuin bedoeld, en niet mijn tieten. Ik kan bijna alleen nog maar aan sex denken.
Als hij aan het werk is bekijk ik hem regelmatig stiekem. Mijn fantasie gaat al snel weer naar de geluiden die ik van mijn buurvrouw hoorde toen ze op de tuintafel door hem genomen werd. De situatie windt me op. “Vind je het zo goed, Susan?”, zegt hij opeens. “Prima”, fluister ik met schorre stem. “Ik bedoel de tuin”, grijnst hij. “De tuin ook”, antwoord ik blozend.
“Ik zou wel koffie lusten, eigenlijk”. “Och, sorry, dat had ik je meteen moeten aanbieden. Ik zal het meteen zetten”.
In de keuken zet ik de koffie. Terwijl het koffie apparaat pruttelt verlies ik me weer in mijn fantasie. De gedachte aan Khalid wint me enorm op. Ik ben 38 en getrouwd, heb een goede baan en opleiding, zie er goed uit, met mijn 1m72, 65 kilo en halflang bruin haar en 80B borsten. En ik word opgewonden van deze jonge Marokkaan. Ik staar naar buiten.
Dan voel ik een hand op mijn dijen. Een hand die me naar achteren trekt, waardoor mijn billen tegen een onderlichaam aankomen. “Hier dacht je aan, he?”, hoor ik Khalid in mijn oor fluisteren. “Nee”, fluister ik hees. “Jawel”, zegt hij en hij streelt mijn buik, zijn hand gaat langzaam omhoog naar mijn borsten. “Je bent een mooie, sensuele vrouw”, fluistert hij. En zijn hand glijdt langzaam verder omhoog. Dan raakt hij mijn borsten. “Nee.. Khalid..”, fluister ik. “Jawel, Susan…” Zijn vingertoppen raken mijn tepels en kneden ze zachtjes. Ze worden hard. “Ze zijn hard, Susan..”, fluistert hij. Ik kreun zachtjes. Hij duwt zijn heupen naar voren. Ik voel iets halfhards en voel hoe groot hij nu al is. Ik kreun opnieuw. Hij schuurt met zijn paal tegen mijn billen en zijn handen kneden mijn tepels. We staan voor het keukenraam. Als er iemand langskomt…
“Je hebt een lekker lichaam”, zegt hij en kneedt mijn tepels en beweegt tegen mijn billen. Ik voel zijn paal groter worden. Zijn woorden en opwinding vleien me, maar mijn God.. dit mag niet. Een beetje flirten is ok, maar hij is nog geen kwartier binnen en nu dit… “Niet doen, Khalid.. ik ben getrouwd…”, fluister ik. “Dat is Paula ook, Susan..”, grijnst hij. “En je weet wat ik met haar doe..”. Tegelijk glijdt zijn hand naar beneden, over mijn buikje, over mijn schaamheuvel, verder naar beneden zodat hij onder mijn rokje zit, en dan weer langzaam omhoog. Via de binnenkant van mijn benen glijdt zijn hand omhoog. Ik hou mijn adem in. Wat is hij opwindend en dierlijk lekker. Dan raakt hij mijn schaamlippen door mijn string heen. Zijn vinger vindt mijn klitje en ik kreun gesmoord.. “Je bent al nat..”, fluistert hij. “Oohhh..”, kreun ik en bijt op mijn onderlip. Ik duw mijn billen onwillekeurig naar achteren, op zoek naar zijn lul. Mijn billen schuren nu tegen zijn lul terwijl hij me streelt. “Wat ben je lekker..”, fluistert hij in mijn oor en bijt in mijn oorlelletje..
Ik voel hoe hij achter mijn rug zijn gulp open maakt. “Oohh.. nee…”, zchiet door mijn hoofd. Dit kan niet. Ik ben getrouwd, 38 jaar, hij een jonge Marokkaan. En binnen twintig minuten maakt hij al aanstalten om te gaan neuken. “Neeee…”, kreun ik, “dat niet..” “Jawel, Susan.. ik ga je neuken..”
Ik voel hoe hij me voorover probeert te duwen, maar ik verzet me. “Nee.. alsjeblieft.. nee…” Hij schuift mijn string opzij en zet zijn lul tegen mijn schaamlippen.. “Nee.. Khalid.. neeee…”
Hij houdt in… “Ik weet zeker dat je wel wilt, Susan.. je wilt mijn grote jonge lul diep in je…” Plagerig gaat hij langs mijn schaamlippen met die enorme eikel. Zijn eikel raakt mijn klitje en ik kreun diep. Ik voel mijn weerstand verdwijnen. Hij doet dit zo geraffineerd. Hij bespeelt me, de blanke oudere getrouwde vrouw. “Zeg maar wat je wilt…”, fluistert hij plagerig. “Zeg het maar.. zeg maar dat je geneukt wilt worden door me.. door mijn jonge Marokkaanse lul.. diep in je blanke kut...”. “Oohh.. neee…”, kreun ik. “Pas als je het zegt, Susan, pas dan krijg je hem…” “Oohh… neee… Khalid… neeee……”
Dan duwt hij even zijn grote eikel tussen mijn schaamlippen. Hij is zo groot.. ik duw mijn heupen iets naar achteren om hem dieper te voelen. Hij trekt zich meteen weer terug. “Oohh.. oooohhhh…”, kreun ik, “toe….”. “Toe wat, Susan?”, vraagt hij plagerig…
“Neu….” En dan gaat de telefoon.. Ik kijk Khalid aan. “Neem maar op..”, zegt hij. Ik neem op en hoor mijn man aan de andere kant. “Het netwerk hier doet het niet, dus ik kom thuis werken”. “Das goed, schat, ik zie je zo wel”. Khalid heeft het gehoord en met teleurgestelde blik kijk ik toe hoe hij zijn grote paal weer terug stopt in zijn broek. Terwijl ik nog met mijn man aan het bellen ben fluistert Khalid in mijn andere oor: “Ik weet zeker dat je me binnen twee dagen smst, Susan, en dan neuk ik je zoals je nog nooit geneukt bent..”
Bellend met mijn man zie ik hem de deur uitgaan, me vertwijfeld achterlatend. In mijn hart weet ik dat ik niks liever wil, mijn verstand zegt duidelijk nee. En net als de vorige keer ben ik benieuwd naar jullie adviezen....Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners