Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Heerlijke massage - 20237 keer gelezen

Hier weer een verhaal van mij, Elise, 35 jaar inmiddels. Voor de liefhebbers, ik ben 1.65 m, weeg 57 kg, sportief slank figuur met een kleine, doch stevige B cup. Volgens mijn man heb ik een lekker klein kontje, en ik moet eerlijk zeggen dat ik het trotste ben op mijn billen. Heb dan ook maatje 34. Ik heb lang haar tot ver over mijn schouders en ben van nature een brunette.

Zoals jullie in eerdere verhalen al hebben kunnen lezen, houden mijn man en ik er een vrije relatie op na. Meestal daten we afzonderlijk van elkaar. We hebben beide een profiel op chatgirl en ondeugend daten. Zo vraag ik in mijn profiel om een masseur, welke mij erotisch wil masseren. Deze massage is echt gericht op de vrouw en mocht er meer gebeuren dan enkel masseren mag je dat als een bonus zien staat er onder andere te lezen. Dit om de platte neukers bij mijn profiel vandaan te houden. Heb hier vele reacties op gehad en als ik eens in de chatroom was, kon ik de chat aanvragen niet eens meer fatsoenlijk bijhouden. Mijn man zit dan vaak op zijn laptopje naast me. Ja, we hebben ieder onze eigen laptop, lekker decadent. Ook mijn man heeft via ondeugend daten al diverse malen een date over gehouden.

Al snel had ik diverse leuke kerels in mijn favorieten lijstje staan. Als ik online ging keek ik meteen of een van die mannen ook online was. Ik vond de aandacht op de chat wel leuk, maar een openingszin zoals, ik wil je neuken, is wel meteen een afknapper voor me. En geloof me, als je als vrouw inlogt dan krijg je tientallen van zulke afknappers te verwerken. Al die mannen blokken duurt een tijd zodat de leuke kerels moeten wachten tot ik ze eindelijk weer te woord kan staan. Het was om die reden dat ik, na overleg met Eddie, met de voor mij leukste man op Skype ging.Met de Cam aan zag ik hem voor het eerst live. Zijn fotoís op zijn profiel waren al leuk. Een foto van zijn gezicht, een foto in zwembroek aan het strand en een foto, welke voor mij de doorslag had gegeven, van zijn blote pik in stijve toestand. Het was een hele mooie grote en dikke pik. 20 cm stond in zijn profiel te lezen. Eddie had zijn profiel en fotoís natuurlijk ook al eens bekeken en zei toen, nou dat is een flinke jongen, wijzend naar de foto van zijn pik. Ja dat wel, maar ik zoek een masseur hoor. Ok, ok, zei Eddie, hij lijkt me ook wel aardig. In zijn profiel stond te lezen dat hij een masseur was en op zoek was naar vrouwen welke hij erotisch mocht masseren. Zijn naam was Jan. Een mooie grote Hollandse man. Niet het type waar ik normaal op val. Ik ben meer van de getinte mannen. Maar dit vond ik wel een lekker exemplaar.

We konden het goed met elkaar vinden op Skype. Zijn humor sloot goed aan op de mijne. Jan was vrijgezel en had al wat ervaring met daten. Hij vertelde onder andere dat hij eens was uitgenodigd bij een stel en daarvan zou de vrouw geblinddoekt en vastgebonden in bed liggen te wachten. Hij was naar hun toegegaan en werd ontvangen door de man des huizes. Hij werd na een kort gesprekje mee naar boven genomen en inderdaad, zoals het beschreven was, zo trof hij de vrouw des huizes ook aan. Vastgebonden op haar rug met een blinddoek om. Hij trok zijn kleren uit en begon met het kutje van die vrouw te spelen. De man des huizes zat ook op het bed en was met haar borsten aan het spelen. Jan had van alles geprobeerd maar kreeg zijn pik niet hard zei hij. Waarschijnlijk van de zenuwen omdat die man ook op het bed zat. Jan moest toen, teleurgesteld in zichzelf, weer vertrekken. Nu kon hij er om lachen. Na een dik uur op Skype gezeten te hebben besloot ik, na overleg met Eddie, Jan mijn 06 nr te geven.

We appten elkaar vanaf toen dagelijks. Het contact werd steeds leuker. Jan had zich de massage zoals hij bedacht had aan mij voorgesteld en dat leek me ook erg leuk. We hadden voor een zaterdag avond afgesproken bij hem thuis. Hij woonde in Breda, dus lekker dichtbij voor mij.

De bewuste zaterdag had ik een uitgebreide douche genomen. Al mijn intieme deeltjes zorgvuldig glad geschoren. Ik deed een lila paarse hipster aan met bijpassende BH. Een strak truitje en strakke spijkerbroek completeerde het geheel. Mijn make-up zorgvuldig aangebracht en mijn lange haren mooi droog gefŲhnd. Een haarelastiek deed ik om mijn pols, zodat ik die niet hoefde te gaan zoeken als de massage aanving. Eddie wenste me veel plezier en ik reed naar het opgegeven adres in Breda.

Hij woonde in een leuk rijtjeshuis in de Haagse Beemden. Ik parkeerde de auto en belde bij hem aan. Jan deed de deur open en liet me binnen. Hij begroette me met drie zoenen en zei eindelijk ontmoetten wel elkaar. In het echt zag hij er nog leuker uit. Hij was groot, 1.95 meter. Hij had een sportief figuur en een paar grote sterke handen. Hij rook heerlijk. Zijn huis zag er netjes en modern uit. Ga zitten zei Jan. Ik ging op de mooie hoekbank zitten. Wijntje? Nou graag. Jan verdween de keuken in en kwam terug met een wijntje voor mij en een baco voor hem. Hij kwam naast me zitten. We toasten en begonnen met elkaar te praten. Het was gezellig. Op de achtergrond speelde de radio.

Toen onze drankjes op waren keek Jan me aan en vroeg, zullen we? Is goed zei ik. Jan stond op, en liep naar de hal. Dames eerst zei hij en ik liep voor hem de trap op. Boven gekomen zei Jan de rechtse kamer. Ik liep de kamer in en zag een massagetafel staan. Er stond ook een kamerscherm. Kleed je maar uit achter het scherm en kom dan maar op de tafel liggen. Jan spreidde een grote witte handdoek uit op de tafel en vertrok toen uit de kamer. Ik kleedde me uit achter het scherm en hing mijn kleding en lingerie aan de kapstok. Naakt ging ik op de tafel liggen en drapeerde een klaar liggende handdoek over mijn lichaam. Jan klopte op de deur en kwam toen de kamer in. Ik zag dat hij een handdoek om zijn middel geknoopt had en verder naakt was. De verwarming stond hoog aan en het was lekker warm op de kamer. Hij zette een cd aan met daarop rustgevende muziek. Op een site table, boven de verwarming stonden diverse flesjes met massage olie.Jan kwam naast me staan en legde de handdoek over mijn billen. Ik hoorde hoe hij olie in zijn handen spoot uit een pompje en deze in zijn handen wreef. Dan voelde ik zijn grote handen over mijn rug glijden. Mijn nek, schouders en rug werden heerlijk door Jan onder handen genomen. Je kon gewoon voelen dat dit dagelijks werk was voor hem. Dan waren mijn benen aan de beurt. Eerst kregen mijn voeten een uitgebreide behandeling. Daarna kwamen mijn kuiten aan de beurt. Ik was heerlijk ontspannen en genoot van zijn grote knijpende handen op mijn lichaam. Jan pompte weer wat olie in zijn handen en begon toen aan mijn bovenbenen. Tot aan mijn liezen kwamen zijn knedende handen. Ik voelde leven in mijn kutje komen telkens wanneer Jan zijn vingertoppen mijn liezen beroerden.

Jan hield de handdoek vast en vroeg me of ik me om wilde draaien. Loom draaide ik me om. Jan drapeerde de handdoek over mijn middel. Dan kwam Jan voor mijn hoofd staan nadat hij eerst weer flink wat olie in zijn handen had gespoten. Zijn grote handen gleden over mijn borst, via mijn zij naar mijn buik. Daar draaide hij zacht rondjes en ging toen weer dezelfde weg terug. Ik voelde mijn tepels hard worden. Na dit een paar keer herhaald te hebben gleden zijn grote handen om mijn borstjes heen en begonnen deze zacht te kneden. Ik kon een licht kreuntje niet onderdrukken toen hij mijn stijve tepels tussen zijn vingers liet rollen. Mijn borstjes kregen een uitgebreide massage. Ik keek door de spleetjes van mijn ogen en zag dat Jan een aardige tent veroorzaakte in zijn handdoek.

Jan liet na en tijdje mijn borstjes met rust en ging bij mij voeten staan. Weer een flinke hoeveelheid olie werd in zijn handen gespoten. Dan pakte hij mijn bovenbenen onder handen. Zijn handen gleden weer onder de handdoek tot aan mijn liezen. Met zijn handen duwde hij mijn benen iets uit elkaar. Zijn vingertoppen beroerden nu steeds mijn lipjes. Ik voelde hoe mijn kutje langzaam vol stroomde met vocht. Na me zo een tijdje gemasseerd te hebben vroeg Jan of ik mezelf weer wilde omdraaien. Ik draaide me weer op mijn buik en Jan trok nu de handdoek van mijn billen af. Hij pakte zijn pompje en ik hoorde hoe hij flink begon te pompen. Bij elke pomp voelde ik een straal warme olie over mijn billen spuiten. Hij pompte wel een keer of 10. Ik voelde een straaltje warme olie door mijn bilnaad lopen.

Jan begon mijn billen stevig te masseren met die grote handen van hem. Hij liet zijn hand regelmatig tussen mijn billen glijden waardoor hij telkens mijn kontgaatje streelde. Ik opende mijn benen wat zodat hij er allemaal wat beter bij kon. Jan zijn handen gleden nu ook regelmatig langs mijn lipjes. Ik voelde me nu erg geil worden. Dan voelde ik zijn gladde vingers tussen mijn lipjes door glijden. Mijn klitje werd hierdoor aardig gestimuleerd. Ik kreunde zacht terwijl ik nu mijn benen nog verder spreidde. Ik voelde dat mijn kutje aardig open stond. Jan liet telkens heel zijn hand tussen mijn lipjes door glijden en masseerde dan even zacht mijn schaamheuvel. Ik hief mijn kontje op telkens als Jan met zijn hand tussen mijn lipjes door gleed. Hij masseerde nu mijn buik ook telkens mee zodat zijn behaarde onderarm langs mijn geile kutje schuurde. Ik hief mijn kontje steeds verder op en zat op enig moment op mijn knieŽn met mijn geile kontje hoog in de lucht. Met zijn volle hand pakte hij nu mijn kutje vast en begon deze stevig te kneden. Hierdoor gleden er telkens vingers van hem een stukje mijn kutje in. Ik voelde me steeds geiler worden.

Dan draaide Jan me weer op mijn rug. Hij kwam weer voor mijn hoofd staan. Zijn handen gleden nu vanaf mijn borstjes over mijn buik naar mijn kutje. Stevig nam hij mijn tietjes onder handen het vlees werd aardig samen geknepen tussen zijn grote dikke vingers. Mijn kutje kreeg ook een lekkere behandeling. Hij kneep mijn klitje tussen zijn duim en wijsvinger en trok hieraan. Zacht kreunend onderging ik zijn behandeling. Ik keek weer tussen de spleetjes van mijn ogen toen ik hoorde hoe Jan de handdoek van zijn middel trok. Zijn grote dikke pik stond recht omhoog tegen zijn buik aan. Jan trok me wat omhoog zodat mijn nek over de rand van de tafel hing en ging toen weer door met zijn heerlijke massage. Telkens als zijn handen naar mijn kutje gleden schoof Jan met zijn pik en ballen over mijn gezicht. Ik kon me niet meer inhouden en likte telkens langs zijn pik en ballen als ze weer over mijn gezicht gleden. Jan pakte na enige tijd zijn pik vast en duwde de zijn eikel in mijn mond. Genietend zoog ik me vast aan zijn eikel terwijl Jan zich nu echt concentreerde op mijn klitje. Het duurde niet lang voordat ik luid kreunend een orgasme kreeg van zijn vaardige vingers. Ik voelde hoe mijn kutje zich ritmisch en spastisch samenkneep terwijl het orgasme door mijn lijfje heen denderde.Toen mijn orgasme langzaam wegebde draaide ik me op mijn buik en greep die grote mooie pik vast om hem te bedanken voor mijn heerlijke massage met happy end. Genietend zoog en likte ik aan die mooie pik. Zacht knabbelde ik op zijn eikel om hem dan weer diep in mijn mond te nemen. Nu was het Jan die luid begon te kreunen. Na hem even lekker gepijpt te hebben trok Jan zijn pik terug uit mijn mond. Hij klom langs achter op de tafel. Ik lag nog steeds op mijn buik en opende mijn benen zover mogelijk. Ik wilde nu nog maar een ding en dat was lekker geneukt worden.

Ik voelde zijn dikke eikel voor mijn glibberig kutje geplaatst worden. Het leek wel of hij in mijn kutje gezogen werd, zo makkelijk gleed die grote pik in mijn aalgladde hunkerend kutje. Jan kwam op mijn glibberige rug liggen en glibberend en glijdend over mijn rug en billen voelde ik dat ik heerlijk geneukt werd. Het duurde niet lang voordat Jan hard kreunend nog een paar goede harde stoten gaf. Hij trok zijn pik uit mijn glibberige kutje en begon hiermee tussen mijn billen door te glijden. Dan hoorde ik Jan hard kreunen en voelde ik een paar stralen warm zaad over mijn rug heen schieten. Uitgeput kwam Jan op zijn zij naast me liggen en smeerde zijn zaad uit over mijn rug en billen. En, heeft u ervan genoten fluisterde hij vragend in mijn oor. Ik kreunde zachtjes ter bevestiging en lag nu te vechten tegen de slaap.

Kom laten we even een frisse douche nemen hoorde ik Jan fluisteren. Loom stond ik op en volgde Jan naakt naar de badkamer. Hij deed de douche aan en toen deze warm water gaf, stapten we er samen onder. Jan begon mij zorgvuldig te wassen hij waste mijn haar met shampoo en deed er daarna zelfs crŤme conditioner in welke hij ook weer zorgvuldig uitspoelde. Mijn lijfje werd met een spons helemaal gewassen. Mijn billen en kutje kregen een uitgebreide wasbeurt voordat hij zich op zijn knieŽn liet zakken en me nog eens naar een orgasme likte. Leunend tegen de muur kwam ik kreunend klaar op zijn tong terwijl het warme water over mijn lijf stroomde.

Ik zag dat zijn pik al weer aardig stijf was en hij draaide me met mijn buik tegen de muur en likte mijn kontje. Ik voelde dat hij zijn tong in mijn kontje probeerde te duwen. Dat voelde heerlijk aan. Dan kwam hij dicht achter me staan. Hij drukte zijn stijve pik weer tussen mijn billetjes en begon tegen me aan de rijden. Ik pakte zijn pik achter me langs vast en stuurde deze naar mijn nog steeds geile kutje. Hij gleed weer soepel in mijn kutje en begon langzaam te stoten. Ik voelde dat hij zijn duim in mijn kontje liet glijden. Zacht kreunend liet ik hem merken hiervan gediend te zijn terwijl ik krom stond met mijn kontje goed naar achter geduwd waardoor ik zijn stoten goed kon opvangen.

Ik wist vanuit ons app contact dat Jan een echte billenman was. Hij had ook gevraagd om een paar foto's van mijn billen, die ik hem ook gestuurd had. En zoals jullie eerder hebben kunnen lezen ben ik niet vies van anale seks. Jan had me zo lekker gemasseerd en me twee keer een orgasme gegeven dat ik besloot hem de ultieme beloning te geven.

Jan vingerde nog steeds mijn kontje terwijl hij me teder aan het neuken was. Ik liet zijn pik uit mijn kutje glijden en ving hem handig op met mijn hand. Ik plaatste zijn eikel voor mijn kontgaatje en duwde zacht mijn kontje naar achter. Toen ik tegendruk gaf met mijn sluitspier voelde ik mijn gaatje zich openen en schoot zijn eikel een stukje in mijn kontje. Ik bleef even stil staan om mijn kontje aan de grote te laten wennen. Dan voelde ik de pijn langzaam weg ebben. Zacht begon ik op zijn pik te rijden. Bij elke keer dat ik mijn kontje naar achter duwde liet ik hem steeds een stukje verder mijn kontje in glijden. Ik hoorde Jan zachtjes, oh mijn god wat lekker, fluisteren. Toen zijn pik helemaal in mijn kontje stak pakte Jan mijn heupen vast en begon zacht in mijn kontje te neuken. Hij trok me recht en pakte met een hand mijn tietjes stevig vast. Zijn andere hand drong hij tussen mijn benen en stimuleerde mijn klitje. Jan begon steeds harder in mijn kontje te neuken terwijl hij nu hard in mijn tietjes aan het kneden was. Kreunend van genot reed ik terug op zijn heerlijke pik die diep in mijn reetje stak. Dan greep Jan met twee handen mijn tietjes vast en trok me stevig tegen zich aan. Hard kreunend kwam Jan diep in mijn knijpend kontje klaar. Met een tongzoen sloten we de heerlijke douche af.

We kleden ons weer aan en wat later zat ik weer op de bank met een wijntje in mijn hand. Jan bedankte me dat hij mij mocht masseren en vroeg of het was zoals ik verwacht had. Stukken beter moest ik eerlijk bekennen. Thuis gekomen vroeg mijn man hoe het was gegaan. Ik vertelde in geuren en kleuren hoe de massage en het douchen was verlopen. Eddie was blij voor me dat ik het zo goed naar mijn zin had gehad. Jan is nog een tijdje mijn vaste masseur gebleven totdat hij een leuk vrouwtje leerde kennen. Middels de app deelde hij mij dat mede. Hij vond het niet gepast om door te gaan met mij te masseren. Ik begreep het volledig en wenste Jan heel veel geluk toe met zijn nieuwe vriendin.

XXX Elise

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners