Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Happy New Year - 8316 keer gelezen
Het is oudjaarsavond en het verplichte eten, drinken, vuurwerk afsteken begint ook weer. Dit jaar zijn we voor het eerst thuis. Ik Michael samen met mijn vriendin Liz een mooie blondine met een slank figuur en heerlijke cup C. Onze oude achterburen komen langs, daar hadden wij een goed contact mee en mijn vriendin heeft ze uitgenodigd om samen het nieuwe jaar in te luiden. Patrick is een rustige jongen waar soms te weinig pit in zit vind ik zelf. Zijn vrouw Esmee is daarin tegen een leuke vrouw om te zien. Mooi lang zwart golvend haar normaal postuur en schat een cup B.

Samen hebben ze ook al een kind van bijna een jaar, deze hadden ze bij de schoonouders gebracht om een keer lekker te kunnen drinken. Toen ze er waren was ik bezig het drinken naar de woonkamer te brengen, had voor de dames een wijntje ingeschonken en voor mij en Patrick een koud biertje. Alleen toen ik het biertje voor hem neer zette zei die nee doe me maar een cola, ik heb storingsdienst hij werkt als monteur bij de bekende gele auto’s voor pechgevallen. Esmee keek er niet blij mee, en toen kwam het er wel uit. Een collega van Patrick had zich ziek gemeld en ze hadden hem vanmiddag gebeld om de storingsdienst over te nemen. Natuurlijk was Esmee hier niet blij mee, hadden ze speciaal de kleine naar opa en oma gebracht gaat hij een dienst overnemen van een collega. Maarja het verbaasde me niet zoals ik al eerder in het verhaal zei vind ik het een vent zonder ballen.

Bij ons vloeide de drank wel rijkelijk, en Patrick had er best een paar kunnen drinken want hij kon het meeste werk wat aan telefoontjes binnenkwam doorschuiven naar collega’s toe. Tegen elf uur begon het bij mij toch al te kriebelen, en moest ik natuurlijk al wat vuurwerk afsteken kon niet meer wachten tot 12 uur. Ik vroeg wie er mee ging, Patrick was druk met bellen en mijn vriendin vind het helemaal niks. Gelukkig wou Esmee wel mee even al wat afsteken. Een echt klein kind werd ik weer even en liep blij met mijn pakketten naar buiten. Samen stonden we er naar te kijken en vroeg Esmee wat ze nu er van vond dat hij weer ging werken omdat me opviel dat ze er niet echt blij mee was. Ach soms kiest hij de verkeerde dingen boven de belangrijke dingen zei ze. Ik zei op een lachende toon ” wat moet je toch met die vent”. Ja ja ik weet wel dat jij het een watje vind, steek die potten nu maar aan riep ze. Oke duidelijk gevoelig onderwerp en stak maar snel het vuurwerk aan.

De rest wou ik nog bewaren tot 12 uur dus gingen we weer naar binnen, waar de sfeer niet top was. Maar het gesprek kwam al snel weer op gang. En voor we het wisten was het 12 uur en wensten we elkaar allemaal een gelukkig nieuwjaar. En snel naar buiten met zijn vieren om het vuurwerk aan te steken. De buurt schudde elkaar ook allemaal de hand met de beste wensen. En er werd door iedereen wat drank opgehaald en zo stonden we al snel gezellig nog buiten onder het genot van een drankje. Tegen kwart voor 1 keek Esmee moeilijk ik liep naar der toe en vroeg wat er was. Patrick had nu oproepen gekregen dat auto’s niet meer wouden starten dat hij ook echt zelf op pad moest. Ja natuurlijk de mensen gaan nu weg bij familie’s en dan gaat het mis. Ze wist eigenlijk niet hoe ze naar huis moest, lopen zo midden in de nacht vond ze niet wat. Ik riep mijn vriendin erbij en waren er al snel over uit dat ze gewoon bij ons op de logeerkamer ging slapen kon ze nu ook nog gezellig wat blijven drinken. Top idee vond ze het. De tijd vloog voorbij en de drank naar binnen. Voor we het wisten was het al half 3. De meeste buren waren weg en ook wij gingen naar binnen. Ik zag mijn vriendin van links naar rechts lopen die had al een goede slok op.

De dames wouden nog 1 wijntje drinken, ik hield het voorgezien en ging al vast het bed in. Aangezien mijn vriendin met drank op altijd heel veel zin in sex krijgt kroop ik al lekker naakt onder de dekens. Niet veel later hoorde ik hun ook naar boven komen, Liz liet Esmee de logeerkamer zien maar hoorde toen een gevloek. Het bed was niet opgemaakt, ach kom gewoon bij ons in bed dat bed is groot zat. Ik heb geen slaapspullen ach in je string alleen kan toch riep ze we zijn geen vreemden van elkaar zijn ook wel eens naar de sauna geweest. Dat was ook weer zo hoorde ik Esmee zeggen, kruip er maar vast in hoorde ik Liz op de badkamer zeggen tegen Esmee ik kom er zo aan. Ik deed alsof ik half sliep en zag helaas weinig toen Esmee alleen in haar string de kamer binnen kwam omdat het licht uit was. Het was al weer een aantal jaar geleden dat we bij de sauna waren geweest en ze had een kind gehad, dus was benieuwd naar der lijf. Ze kroop aan de andere kant het bed in. Even later kwam ook mijn vriendin van uit de badkamer de slaapkamer in, ik hoopte dat ze in het midden kwam liggen. Maar ze zei tegen Esmee schuif eens een stukje op, ik bedacht me ineens dat Esmee nu naar het midden zou schuiven en dicht bij mijn naakte lichaam zou komen te liggen. Ik bleef maar doen alsof ik al sliep. Hun kletsend nog wat door maar al gauw kreeg Esmee geen antwoord meer. Liz lag al helemaal in coma van alle drank. Ze sliep erg onrustig draaide verschrikkelijk in bed. Ik hoorde Esmee nog een keer zeggen he doe is rustig duwt me alle kanten op. Maar Liz reageerde niet en Esmee kon niet anders dan meer mijn kant opschuiven. In de bewegingen die ze maakte om mijn kant op te komen kwam ze per ongeluk met haar hand langs mijn ballen heen. Ik schrok zelf ook deed dan alsof ik sliep op mijn rug maar voelde toch duidelijk Esmee haar hand langs mijn kale ballen gaan.
Een minuut later leek ze nieuwsgierig te worden en voelde ik haar vingers over mijn boven been en haar adem in mijn gezicht ze keek vast of ik sliep, ik hield mijn ogen dicht en ja hoor haar vingers gleden richting mijn ballen. Ik kon doen alsof ik sliep maar mijn lul reageerde hier op in schokjes kwam hij overeind, Esmee nam hem in haar hand en trok er heel zachtjes aan. Ineens voelde ik nog meer warmte om mijn lul heen en wat nats. Ze was gewoon bezig met der tong om mijn eikel te likken en liet mijn eikel in der mond glijden en zoog hem steeds iets verder bij der naar binnen. Dit was heel geil maar ook heel fout. In 1 keer was ze gestopt is maar beter ook dacht ik. Maar kreeg het ineens erg koud mijn dekens gingen omhoog en voelde Benen langs me heen gaan en Esmee der hand die mijn lul vast hield en zichzelf met der kletsnatte kutje in 1 keer over mijn lul liet zakken tot die er helemaal in zat. Ze ging niet op en neer maar liet hem diep in zich zitten en draaide rustig met der heupen. Ik deed mijn ogen open ze keek me aan boog voor over en zoende me en begon zachtjes op en neer te gaan. Ik zei meteen stop hier mee dit is zo fout, maar erg lekker lachte ze. Dit kan niet zei ik weer jij getrouwd ik een vriendin stop er mee en duwde haar van me af. Morrend ging ze naast me liggen. Ik wist niet wat ik er mee aan moest was super geil geworden maar dit was heel fout. Ik ging mijn bed uit om wat water te drinken in de badkamer.

Op het moment dat ik voorover boog om wat water uit de kraan te drinken werd ik ineens van achter ruw in mijn ballen geknepen ik kwam in een schrik omhoog. Draaide me om en zag Esmee staan, ze was me achterna gekomen. Ze pakte weer met der hand mijn ballen beet kneep er stevig in en keek me strak in de ogen aan en zei; pak dit niet van me af, je weet zelf wat voor watje Patrick is. Neuk me nu met die gigantische genotsstaaf van je geef me de beurt die ik verdien. Dit was de druppel ik verloor ook mijn controle en we belanden in een innige zoen en gingen richting de douche. Ik draaide de douche open en terwijl de douche op temperatuur kwam was Esmee al met haar handen bezig mijn lul en ballen te verwennen. Ik stapte onder de douche en liet het warme water over ons heen stromen, ze zakte door benen en ging op haar knieën voor me zitten en begon me langzaam af te trekken terwijl ze mijn eikel heerlijk met haar mond en tong bleef verwennen. Ik streelde met mijn hand haar haar uit haar gezicht weg en keek heerlijk naar beneden hoe ze mijn pik diep in der keel liet glijden. Ze keek me af en toe heel geil aan omhoog haar handen verdwenen naar mijn billen en ze zette haar lange nagels in mijn billen. Ik begon haar nu rustig in haar mondje te neuken ze genoot er van en zette meer druk met haar nagels dat ik nog sneller ging en als snel schoten de stralen zaad er uit gulzig slikte ze alles door.

Ik wilde haar ook proeven en hielp haar omhoog en ging met mijn mond al snel over haar lijf heen speelde met haar tepels beet er zachtjes in maar had maar 1 doel snel omlaag en der kutje proeven ik ging tussen haar benen zitten. Pakte met beide handen haar lipjes vast trok ze wat uit elkaar en liet mijn tong er plagend tussen door gaan nog niet het grotje zelf in maar likkend er langs en af toe even snel likkend over haar clitje heen. Ze begon met haar heupen al tegen mijn gezicht aan te draaien toen ik mijn tong in der liet glijden en mijn duim op haar clitje zette werd het voor haar te moeilijk zichzelf in balans te houden. Ze trok me omhoog en zoende me vol passie en vroeg me haar nu dan eindelijk te neuken.

Natuurlijk hijgde ik der toe lekker doggy hmmm jaaa daar had ze zin in. Heb je condooms hier liggen vroeg ze. Ik keek der vreemd aan en vroeg condooms hoezo? Ja onze eerste zwangerschap duurde erg lang Patrick heeft traag zaad, daarom ben ik nu al een tijd met de pil gestopt we willen weer graag zwanger worden. Sorry zei ik heb hier geen condooms maar beloof je op tijd terug te zullen trekken, oke lachte ze doe dan maar ik heb nu zo’n zin dus.

Ze zette haar handen tegen de muur en duwde haar kontje naar achteren tegen mijn kruis aan, ik zette mijn lul voor haar kutje en liet hem heel langzaam in haar glijden en er weer uit tot aan mijn eikel om er daarna ineens heel snel in te stoten. Hmmm wild en hard ja pak je buurvrouw maar hijgt ze. Met 1 hand hou ik der heup vast met mijn andere hand pak ik der haar vast en trek er rustig aan terwijl ik hard in der stoot. Elke keer een diepe stoot en er weer uit tot aan mijn eikel om dan ineens met 1 stoot helemaal diep in der te komen. Ik werd alsmaar geiler wat is er lekkerder dan het diep penetreren van een kletsnat kutje. En dan de ploffen horen als ik mijn lul diep in der stoot en zij haar kontje naar achter duwt. Ze begint steeds wat harder te kreunen en moedigt me aan om der billen te spanken ik sla met mijn platte hand op der billen terwijl ik ongecontroleerd begin te stoten. Ik haal dan ineens mijn lul uit der ze draait zich om ik pak der bij der billen en til der op. Ze slaat haar benen om mijn middel en haar handen om mijn nek, terwijl ik haar billen iets op til en mijn pik weer voor haar kutje zet. En laat haar dan ineens over mijn pik heen zakken. Haar ogen worden super groot ze trekt mijn hoofd naar der toe en begint me te zoenen. Ik zet der rug tegen de muur aan en probeer zo snel en diep mogelijk in der te komen, ook Esmee begint haar controle te verliezen ze zet haar nagels in mijn rug en krast met haar nagels in striemen in mijn rug zo wild word ze. Ik minder dan het tempo ze vraagt meteen wat ik doe, ik zeg der ik ga komen zou op tijd stoppen. Oooh nee niet stoppen ik ga ook komen. Maar je bent niet aan de pil toch vraag ik der nog. Aaah nee please ga door geef me het kindje wat ik wil doe het ga door. Ik word zo geil door die woorden en begin als een dolle stier te stoten diep in der terwijl zij me in mijn hals en nek zoent en zachtjes bijt en der nagels in mijn rug zet voel ik dat zij komt en hou ik het ook niet meer en spuit ik met krachtige stralen diep in der.

Een aantal minuten hebben we in de zelfde positie nog staan zoenen onder de lekkere warme douche, toen we besloten om het bed maar eens op te zoeken. Ik lag in bed op mijn rug en voelde nu de pijn van de striemen, ik dacht nog hoe leg ik dit morgen mijn vriendin uit. En wat legt Esmee haar man uit als blijkt dat ze straks zwanger is…

Wordt vervolgd.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners