Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Haar fantasie - 11043 keer gelezen
Waar mannen altijd dingen roepen over hun fantasie en daar over opschepen, hebben vrouwen ook een fantasie alleen hoor je die niet snel. En vaak is die heftiger dan die van de man. Mannen roepen altijd sex met twee of drie vrouwen en vaak hebben ze het ook gedaan volgens hun bewoording. Vrouwen hoor je niet maar doen het vaak.

Zo ook bij ons thuis, ik heb natuurlijk als man mijn fantasieŽn en omdat wij er over praten weten we die dingen dan ook. Althans dat dacht ik. Na 11 jaar dacht ik toch echt te weten wat zij leuk of geil leek. Er zit een kleine 10 jaar tussen ons en ik zelf ben nu 41 jaar oud. Zij, Linda is nu 31 jaar oud en heeft nog altijd dat mooie strakke figuur met ronde 75c borsten met kleine geile tepels erop. Haar mooie witte lijfje heeft diverse tattoo's en haar kleine kutje is altijd mooi glad. Ze is niet te groot en word altijd een stuk jonger geschat.

Ik weet dat ze het geil en spannend vind om op spannende buiten plaatsen te sexen dat wind haar mega op. Ik weet dat ze wel eens een keer zou willen klieren met een leuke meid. Dus ik dacht ik weet het wel.

Twee weken terug lekker een hapje eten en een borrel erbij. Het was niet heel druk in het restaurant en we zaten mooi rustig in een hoek. Zo zaten we te kletsen over van alles. Ook de sex kwam ter sprake. Ik vroeg haar naar haar geilste fantasie. Ze keek me aan en zei, ik denk niet dat jij weet wat dat is. Waar ik begon met wat ik dacht, lachte ze en keek me aan en zei, eigenlijk is het echt wat anders. Oke ik keek haar lachend aan en zei, kom maar op dan. Weet niet of ik dit kan zeggen lachte ze. Kan het hebben zei ik.

Ze beet op haar onderlip en keek me verlekkert aan en vertelde haar verhaal. Mij lijkt het mega geil om eens lekker los te gaan op twee of drie compleet onbekende mannen. Terwijl jij dit weet of kijkt. Ze lachte verlegen en ik keek haar met grote ogen aan. Oke dit was even nieuwe voor me. Toch liet ik haar, haar verhaal vertellen. Ze raakte niet uit gesproken hierover. Het was duidelijk iets wat haar mega geil leek. Ze was duidelijk hoe het zou mogen gebeuren. Na een avond lekker stappen twee of drie onbekende kerels mee naar huis en als een geile slet te laten gaan.

Damm dat was even wennen. Ik was net als de gemiddelde man. Niemand komt aan mijn moppie. Zo bleef ze er over kletsen nu ik eenmaal wist wat ze geil leek. Doordat ik ernaar luisterde bleef ze vertellen, ze vertelde ook dat als dat een keer was gebeurd ze zeker een extra dame of misschien wel twee extra dames erbij wilde hebben om mij gek te maken.

Dat zet je toch aan het denken. Alleen had ik moeite met het idee dat andere pikken in haar zouden glijden. Maar ja ik wilde haar ook weer gelukkig maken en had liever dat ik het wist dan dat ze het stiekem zou doen. Dus tja ik stemde min of meer toe dat ze het maar eens moest proberen. Al stond ik er niet helemaal achter, ik wilde haar gelukkig maken en ach het idee dat ik het dan met haar en misschien wel twee extra leuke meiden mocht doen was ook iets wat mee woog.

Afgelopen zaterdag moest ik werken tot een uur 0f 1 in de nacht. Linda ging wel vaker uit eten als ik moest werken met een vriendin. ZO ook dit keer. Ik was rond half 2 thuis en Linda was nog even wat gaan drinken met haar vriendin. Eigenlijk dacht ik niet na over wat er mogelijk kon gebeuren. Het was klokslag drie uur en ik kroop op bed. Ik lag nog geen 5 min in bed en hoorde gelach in de straat. Oke Linda kwam thuis. De deur ging open en ik hoorde Linda thuis komen zo te horen had ze een flinke slok op.

Huh nu hoorde ik toch echt een mannen stem, ik hoorde hem zeggen. Vind je vriend het echt goed dat ik ook mee loop naar binnen. Ik hoorde Linda zeggen, ja hoor en hij slaapt toch heel vast. Ik kreeg gelijk een whatsapp. Moppie ben thuis en niet alleen met smiles met tongen eruit. Oke nu begon het weer te dagen bij me. Damm die liet er geen gras over groeien. Ik zat rechtop in bed. Wat nu dacht ik.

Naar beneden gaan en het tegen houden. Damm ik had gezegd dat ze het maar moest proberen. En gelukkig hoorde ik maar 1 man stem. Maar toch wilde ik dit dan ook echt. Tja zij wel dat wist ik nu wel.

Ik hoorde ze lachen beneden. Ik stuurde smiles terug ondanks dat ik het helemaal niet wilde dat wist ik zeker. Maar ja ik gunde haar alles en had ja gezegd. Al had ik gehoopt dat ze het toch niet dorst. En dat was dus stom van me, want als ze iets roept gebeurt het meestal ook. Zachtjes stond ik aan de trap te luisteren. Ze hadden lol dat was duidelijk. Zachtjes de trap af en gelukkig maakte die geen geluid of was het jammer dat ie geen geluid maakte. Zachtjes stond ik in de keuken. Ik stond in het donker en kon ze zien zitten en zij mij niet zien staan.

Daar zat een zichtbaar oudere man. Dat had ik al helemaal niet verwacht. Ik had verwacht een jonge gast misscchien nog wel breed gespierd. Maar niet een oudere man met grijs haar en klein buikje. Ze zaten dicht bij elkaar. Ik ging even snel wat aan trekken want ik kreeg het koud. Kwam terug en zag dat hij haar benen streelde. Ik hoorde hem zeggen. Als hij wakker word ramt hij me echt niet in elkaa.

Nee echt lachte Linda. Ik mag alles van hem. Plus hij waord toch niet wakker. Hij gleed met zijn handen naar haar borsten en knede deze. Shit ik stond nu te kijken naar een oudere kerel die mijn meisje haar borsten streelde. Met een brok in mijn keel bleef ik staan. Hij trok haar shirt uit en ik zag haar mooie kante roze/zwarte bh. Haar kleine tepels rpikte al door het roze kant heen.

Linda maakte zijn blouse los en en zijn broek. Te zien was zijn grijze borst haar en zijn onderbroek ging uit. Oke dat was best wel een flinke lul. Netjes geschoren waar ze normaal van houd. Linda kroop op haar knieen op de bank nadat ze haar broek had uit gedaan. Haar mooie roze/zwarte string zat lekker in haar kutje. Ik hoorde haar lachen en zeggen, damm je heb inderdaad een flinke lul voor een oude man. Nu moet ie nog lekker stijf. Gelijk begon ze hem te pijpen en zo te horen deed ze het goed, tja dat wist ik ook wel want pijpen kon ze als de beste.Ik probeerde me voor de geest te halen op die die man leek, hij leek heel erg op sean connery. Zonder baard dan. Ze zoog en likte zijn lul inderdaad stijf. Die man speelde nu met haar blote borsten en stijve tepels. Damm ze ging helemaal los op de lul met pijpen. Die man draaide onder haar en zei, even kijken of jij inderdaad zo nat word als je zegt. Hij trok haar string op zij en te zien was dat er slierten van haar natte uit plakte an de string. Oke dat was best wel erg geil. Die man lachte en zei, damm wat een geil kutje en wat is ie nat. Dat is lang geleden dat ik een jong kutje mag likken en begon gulzig haar natte kut te likken. Ik hoorde Linda hijgen en ze trok haar billen wat open. Het was duidelijk dat lInda in haar nopjes was. Ze wreef haar kut over zijn gezicht. Zachtjes stapte ik de woonkamer in en ging onder de eet tafel zitten. Nu moest ik toch wel lachen om me zelf. Ik ging hier zitten zodat ik het nog beter kon zien. Wat een mafkees.

Toch werd ik ook steeds geiler en verdween mijn jaloezie. Ik haalde zelfs mijn stijf geworden lul uit mijn jogging broek. Die man likte haar zo te horen naar een hoogte punt met twee vingers in haar kut en 1 in haar kont. Ze draaide rond en zoende die man en ze tongde geil. Nu zag ik hoe zij, zijn lul pakte en deze in haar kutje duwde. Wauw ze zakte langzaam over zijn lul en ik hoorde haar kutje soppen zo nat was ze. De hele kamer rook naar haar geile kutje. Ze sopte heerlijk over zijn lul heen en ik zat daar onder taffel mezelf te trekken en eigenlijk vond ik het onwijs geil.

Ze stapte af en ging op de bank liggen. Nu had ik perfect zicht. Haar kutje glom in het weinig licht wat aan stond. Hij ging op zijn knieŽn op de grond tussen haar benen. Wreef zijn oude lul langs haar klets natte kale kutje. Heel rustig duwde hij zijn gevaarte erin. Ik schatte zijn lul zeker 20cm en 4 cm dik. Wat een ding zeg. Hij rustig duwde hij zijn harde lul er weer in en begon haar borsten te bespelen en naaide mijn kleine slet. Haar benen nu wijd en omhoog en hij hield haar enkels vast en voerde het tempo op. Ze hijgde zwaarder en zwaarder en gaf een kleine geile geil dat ze klaar kwam. Even was er rust en streelde en tongde ze elkaar. Linda stond op en stapte de keuken in en nam een slok uit de wijnfles. Ze ging wijd been zitten op het aanrecht. Ik zag haar geile kutje geil open staan en glimmen van haar geile kut vocht. Hij kwam de keuken in met zijn stijve recht vooruit staande grote lul en nam een slok uit zijn bier flesje. Hij stapte tussen haar benen en duwde zijn harde lul er zo te zien weer heerlijk in.

Damm ik genoot er steeds meer van dat ik zo stiekem zat te kijken naar mijn geile sletje. Linda pakte zijn billen en duwde hem er helemaal in en spoorde hem aan sneller te neuken. Hij bonkte nu echt stevig in haar. Ze hijgde heftig en zei ga door ik kom ik kom. Nou dat kwam zeker het sap stroomde uit haar kut. Damm mijn sletje kwam gewoon spuitend klaar. Ze lachte er zelf om en zei, shit zo ben ik nog niet eerder gekomen. Damm ik zat echt verlekkert te kijken naar mijn kanjer. Ze stapte de kamer in en ging voorover staan aan de eet tafel. Die man achter haar en bonkte mijn kanjer weer lekker. ik kon het nu heel mooi zien hoe die grote lul in haar gleed. Na een paar minuten stopte ze en Linda trok haar billen open. Hij wreef zijn klets natte eikel langs haar kontje. Langzaam duwde hij hem erin. Langzaam gleed die oude lul in haar strakke kontje. 1 been opgetrokken op tafel gleed die oude lul nu soepel in haar strakke kontje. Ik hoorde hem zeggen, damm Linda wat een heerlijk stak kontje. Ik kon het niet laten en liet even een paar vingers langs haar mega natte kut glijden. Dit moest ze geweten hebben dat ik onder tafel zat.

Linda stapte weg en pakte een stoel, Liet hem erop zitten en ik schoof naar achteren zodat ik niet zichtbaar was. Ze ging op zijn schoot zitten met zijn rug naar zijn gezicht en zakte weer over zijn lul in haar strakke kontje. Nu was er oog contact tussen ons. Ze lachte en haar mond stond open. Ze zat gehurkt bij die man en haar voeten op zijn boven benen en zakte heen en weer over die grote lul in haar kont. Die man wreef en speelde met haar klets natte openstaande kut Ze stapte na een tijdje weer af en zoog zijn lul terwijl haar kont naar mij toe stond. Ik liet mijn vingers weer langs haar kut glijden en even likte ik haar klets natte kutje. Nu stapte ze weg en ging op het kleed in de woonkamer liggen. Hij kroop op haar en ze neukte hij haar strakke natte kutje weer. Haar benen wijd om zijn middel en ze duwde met haar enkels om het tempo aan te geven. Hij naaide haar zo diep en stevig en Linda gilde het nu uit en riep niet stoppen niet stoppen ik koooooooommmmm Dit was blijkbaar hem ook te veel en hij gromde en ik zag hoe zijn oude zaad in haar schoot terwijl zijn weer spuitend was klaar gekomen. Hij stapte af en ik zag zijn zaad uit haar geile natte kutje komen. Hij speelde ermee en wreef zijn zaad door haar hele kut. Linda lag alleen maar te trillen en te genieten. Heel zachtjes stapte ik onder de tafel vandaan en liep weg met mijn eigen zaad in mijn hand. Boven zag ik dat ze dik ander half uur hadden liggen neuken.

Ik lachte en hoorde de douche aan gaan. Ik dacht dat die oude man weg was en stapte de badkamer in. Nu zag ik via de spiegel dat hij erbij stond. Oke dat kon ook. Ze stonden te zoenen en elkaar te wassen en duidelijk was dat hij alweer een harde lul had. Oke ze was nog niet klaar. Ik hoorde haar al snel weer hijgen en duidelijk was dat ze nog een keer genomen werd door hem. Nu waren ze klaar en droogde ze zich af. Waar ik dacht helemaal klaar had ik het mis. Ze stapte de logeer kamer in en op bed werd er weer vrolijk geneukt. Dit kon ik vanuit mijn kamer goed zien. In diverse standje met het hele pakket werd ze weer zo te zien weer heerlijk geneukt door hem. Ik hoorde het gewoon kletsen en haar heerlijk hijgen, Het bed kraakte heftig en zo te horen kwam ze weer heftig klaar. Nu zag ik dat hij zijn zaad in haar gezicht spoot. Ik hoorde haar lachen en zeggen, damm bed is klets nat. Ze was dus weer spuitend klaar gekomen. De man ging nu weg. 10 min later kwam Linda op bed en pakte gelijk mijn lul en pijpte me. Dank je zei ze, dit was nog geiler dan ik had gedacht, en jij onder de tafel geweldig. Ze zoog mijn lul leeg en zei nogmaals dank je wel. Ik lachte en zei, ach moppie als je maar lol heb kan alles en mag alles. Ze lachte en zei, dus mag best nog een keer. Oke ik moest eerlijk zijn, ik had onwijs genoten en wilde het best nog eens zien.

Tja zo zie je maar hoe dingen kunnen veranderen. Ze is nu opzoek om mijn fantasie uit te laten komen. Nou kan niet wachten.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners