Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Greta (3) - Perversiteiten - 4239 keer gelezen
Ook na de affaire met de schoonmaaksters kreeg ik het niet gedaan om Greta aan te raken. Ze trok elke dag iets geilers aan, maar haar blikken verboden mij ook maar een hand op haar schouder te leggen.
Ik nu ik dit schrijf zit ze tegenover me. Ik zou allerlei accountantsverklaringen door moeten worstelen, en ik werk ze ook uit op mijn computer, maar tegelijk voer ik dit verhaal in. En zij weet het. Zij kijkt naar mij met die langbewimperde ogen en zij ziet mij lichtelijk hijgen. Vandaag heeft ze een strakke trui aan van dat stretchspul, en je ziet dat ze geen BH draagt. Haar tepels priemen door de stof. Ze heeft haar lippen zeer rood gestift en ze draagt een kort rokje bij haar mantelpak. Haar lange benen zitten in lichte panties, en ze draagt hoge hakken. Zeer hoge hakken.
Ze is haar nagels aan het lakken. Ze heeft ook lange nagels.
Ze glimlacht.
"Wil je dat ik je pijp?' vraag ze.
"Ja."
"Nu?"
"Ja."
"Hm."
Zal ik eens voordoen hoe ik het normaal doe, dan moet je zeggen of je het zo wil."
Ze doet haar handtasje open en pakt daar een geweldige voorbinddildo uit. Een geweldig zwart, rubben apparaat. Ze begint er zachtjes aan te likken.
"Ik kan het zo doen, heel zachtjes." zegt ze.
"Of zo."
En ze gaat met haar pijplippen zo over het gevaarte, dat ze het diep in haar keel krijgt. Ze kreunt. Ze hijgt. Net of ze echt pijpt. Ik knoop mijn broek open en begin zachtjes aan mijn luk te trekken. Gaat het nu echt gebeuren?
Ze haalt hem uit haar mond, en zegt: "En dan.."
Ze zit maar haar benen wijd. Ze heeft geen slipje aan. Haar kutlippen zijn dik, gezwollen. Met haar ene hand vingert ze haar klitje.
"Kijk maar goed, jongetje. Dit wil je neuken, he."
Dan steekt ze zachtjes de dildo naar binnen. Zachtjes duwt ze hem naar binnen. Dan steeds harder en harder. De kunstpik wordt glibberig van haar kutgeil. Hij sopt naar binnen en naar buiten. Met haar vrije hand grijpt ze onder haar truitje. Ze haalt een borst tevoorschijn en wrijft erover, knijpt in haar tepel. Dan kreunt ze: Ja, ja, ja, ooooo.
Als ze opgehouden is, kijkt ze me glimlachend aan.
"Zo iets zou je wel willen?"
Ik knik.
"Misschien mag dat ooit wel. Als je blijft doen wat ik zeg. Laat mij eens zien hoe je het zou willen. Kom eens hier jongetje."
Ik wil naar haar toe lopen.
"Nee. Op je knieen."
Ik ga op mijn knieen zitten. Ik kruip naar haar toe, met mijn broek op mijn enkels. Mijn lul zwabbert eruit.
Ineens haalt ze een stel handboeien tevoorschijn.
"Kinky, he."
Ze zit op mijn knieen onder mijn bureau. Ze maakt me vast aan de poten. Mijn kont steekt aan de andere kant er onder uit. Ik ben te verbouwereerd om iets te zeggen.
Ze bindt de dildo voor.
"Zo, slaafje, nu mag jij eens voordoen hoe je gepijpt wil worden."
Ze steekt hem in mijn gezicht.
"Likken maar."
Ik begin te likken. Eerst heel behoedzaam, maar dan krijg ik de smaak te pakken en neem hem diep ik mijn mond, tot in mijn keel. Zij grijpt mij bij mijn kraag en rukt me wild op en neer. Ik voel het gigantische rubberen ding tot in mijn keel komen en moet bijna kokhalzen. Maar dat houdt haar niet tegen.
"Pijp me, pijp me hard, geile slaaf."
We gaan door en door, tot ze klaar lijkt te komen.
Ineens trekt ze hem uit mijn mond. Ik kuch en spuug.
Dan staat ze achter mij. Ze trekt mijn broek helemaal naar beneden.
"Zo, gaan we eens kijken of je nog maagd bent."
Ze spuugt een grote klodder op mijn billen, wrijft het ruw over mijn aarsgat, en drukt dan zacht maar dwingend de rubberen eigen tegen mijn sterretje. Ik probeer te ontspannen, verzetten heeft geen zin. Ze werkt hem naar binnen.
"Ja, toe maar. Kreunen heeft geen zin. Tegenstribbelen ook niet. Je bent helemaal van mij, geile slaaf!
Voel je dit. Lekker he. Zeg maar dat je het lekker vindt. Ik zeg, zeg dat je het lekker vindt."
Ik zeg ja.
Met steeds langere halen neukt ze me in mijn kontgat. Het doet vreselijk pijn en ik hou het bijna niet, tot het gevoel plaatsmaakt voor een gevoel van genot en pijn door elkaar.
"Ja, neuk me, meesteres, neuk me door.
Ik ben je slaaf, ik wil helemaal doorgeneukt worden.
Doe me pijn...
Ze haalt de dildo eruit.
Ze doet haar kleren goed.
Ze gaat weg.
Ik blijf achter, met de broek op mijn knieen. Geketend aan het bureau. Mijn kont doet zeer. Ik moet wachten op de schoonmaaksters. Misschien maken zij me los.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners