Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Getrouwde vrouw wil graag ervaring met andere man - 8842 keer gelezen
Laatst was ik op een avond ff aan het rondneuzen op internet. Ik surfde naar www.focus-in.nl en kwam in de darkroom van de chatsite terecht. Daar klikte ik op Jeanet en zond haar een berichtje: hallo jeanet'..hoe gaat het met je lekkertje? Bijdehand reageerde ze: Hoe weet je dat ik een lekker ding ben? Dat wordt ingegeven door mijn mannelijke intu´tie antwoordde ik. Kennelijk vond ze dat wel een grappig antwoord. Ze bleef in ieder geval mijn berichtjes beantwoorden.
Blijkbaar wekte ik wel vertrouwen bij haar. Ze werd steeds openhartiger. Ze vertelde dat ze naast haar man nog nooit met iemand anders naar bed was geweest. Al op haar zeventiende had ze al een relatie met hem gekregen en ze was hem natuurlijk altijd trouw geweest. Nu ze 31 begon ze zich toch af te vragen hoe het zou zijn met een andere man. Van de gedachte om heerlijk verwend te worden door een andere man werd ze erg opgewonden. Ze begon er steeds meer naar te verlangen. Maar ze vertelde dat ze niet wist hoe ze het voor elkaar zou moeten krijgen zonder dat ze haar relatie op het spel zou zetten. Grappig bedoeld zei ik tegen haar: dan moet je een keer een afspraakje maken met een chatter. Dat wil ik wel vertelde ze, maar als ik een leuke chatter tegenkom dat woont hij altijd veel te ver weg. Toen ik vertelde waar ik woonde zei ze: dan is dat in ieder geval geen probleem. Zij bleek in de buurt te wonen en heel dichtbij de plek waar ik werkte. Opeens vroeg ze mijn emailadres. Nadat ik haar die gegeven had was ze weg.
De volgende morgen opende ik mijn e-mail. Tot mijn verbazing zat tussen mijn e-mail een foto van Jeanet. Het was een mooie vrouw. Mooie ondeugende bruine ogen met lange wimpers, een grappig neusje, prachtig volle lippen, lang zwart krullend haar en haar vrouwelijke vormen logen er ook niet om. Gelukkig had mijn broer net een digitale foto van mij gemaakt waardoor ik de foto kan replyen. Bijgevoegd bij de foto schreef ik dat ik haar wel eens wilde ontmoeten en heerlijk ondeugend wilde verwennen.
Ik kreeg een heerlijk ondeugend mailtje van haar terug. Al snel kwam ik haar weer tegen op de chat. Over en weer werd er gezinspeeld op een ontmoeting. We wisten alleen niet hoe en waar. Een tijdje hoorde ik niks meer van haar. Na een aantal dagen kreeg ik een mailtje van haar dat ze me wilde ontmoeten. Ze had precies omschreven waar en wanneer. Het bleek in een natuurgebied te zijn met veel bossen aan het eind van een doodlopende weg. Met mijn auto ging was ik op de afgesproken tijd op de afgesproken plek. Het duurde vijf minuten, 10 minuten''.maar geen Jeanet. Toen ik op het punt stond weg te rijden kwam er ineens een auto aan met Jeanet achter het stuur. Nadat ze haar auto had geparkeerd kwam ze naar mij toegelopen. Ze had een heerlijk elegante tred, super vrouwelijk. Ze stapte bij me in en verontschuldigde zich dat ze wat later was doordat de oppas te laat was gekomen. Dat kost je een zoen grapte ik. Ze keek me ondeugend aan en langzaam gingen haar lippen naar de mijne. Ze zoende me teder. Langzaam raakten onze tongen in elkaar verstrengeld. Met steeds meer hartstocht en passie begonnen we elkaar te zoenen. In haar blouse begonnen zich haar tepels af te tekenen. Voorzichtig ging ik erover heen. Ze kreunde zachtjes. In mijn oor fluisterde ze: neem ze in je handen. Ik ging met mijn handen bij haar blouse naar binnen. Voelde haar harde tepeltjes. Masseerde haar borsten. Rolde haar tepels tussen mijn vingers en kneep er zachtjes in. Heerlijk vond ze het. Zelf deed ze haar blouse helemaal los. Ze wilde dat ik aan haar borsten sabbelde. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zegen. Terwijl ik haar likte ging ze met haar handen over mijn mannelijkheid. Ze drukte precies op de goede punten'..maakte mijn riem los'..de knoop van mijn broek''.en trok de ritssluiting zachtjes naar beneden.
Ze begon me lekker af te trekken''ik wil je proeven zei ze''.ze likte met haar tong over mijn eikel'..en keek me daarbij geil in de ogen'..haar lippen omsloten mijn paal'..ze begon me heerlijk te pijpen''zalig''.Toen ik bijna kwam duwde ik haar hoofd weg''.ik duwde haar terug op de leuning. Ging met mijn tong over haar buik''maakte haar pantalon los''en trok die langzaam over haar mooie heupen. Ze werkte goed mee''ze was super opgewonden. Toen haar pantalon helemaal uit was'..ging ik met mijn tong over haar liezen''en de binnenkant van haar benen. Heerlijk kronkelde ze door de bewegingen van mijn tong. Steeds dichter ging ik naar haar klitje. Ik duwde het stringetje een beetje opzij en ging met mijn tong over haar klitje. Ze schokte van genot. Ik begon haar heerlijk te likken.
Mijn tong gleed over haar lipjes''..trok haar lipjes een beetje uit elkaar om met mijn tong diep naar binnen te kunnen''mijn tong maakte plaats voor mijn vingers''terwijl ik haar vingerde'..sabbelde ik lekker op haar klitje'.ik zoog er lekker op. Mmmmmm'.wat bef je lekker kreunde ze''oh ja'oh ja''..ga door''..geil ventje van me'''ga door'''''neuk me neuk me'''langzaam ging ik me mijn eikel over haar klitje'''neem me''neem me. Een stukje ging ik bij haar naar binnen''.maar trok toen mijn harde paal terug'''neuk me''toe neuk me kreunde ze''neuk me diep en hard. Met een harde stoot ging ik bij haar naar binnen''..een siddering ging door haar heen.. Ze kreunde hard. Was bijna in extase van genot. Langzaam begon ik haar te stoten''diep en hard''..steeds sneller''ze was inmiddels helemaal bezweet''zo opgewonden was ze'''het neukte heerlijk in haar nauwe kutje''ik voelde haar prima''ondanks dat ze zo heerlijk nat was. Ik neukte haar beestachtig''oh wat geil'..wat supergeil''..oh ja'..oh ja''oh wat neuk je lekker''je durft me tenminste te nemen''..lekker hard te nemen'''.ga door ga door''''haar geluidjes werden steeds geiler''.door haar kreunen werd ik steeds meer opgewonden''..onze ademhalingen verzwaarden''beiden kreunden we''''.ik kom zo''ik kom zo'''oh ja'..ik ga zo komen kreunde ze'''op haar gelaatstrekken stond haar geilheid getekend'''.ik voelde haar klitje kloppen''.kon het haast niet meer houden'..neukte haar steeds harder'..dieper''.steeds schokkender''..ik kom ik kom gilde ze''.ik spoot mijn zaad diep in haar''.diep in haar'''heerlijk kwamen we samen klaar''''.super ik was nog nooit zo geil klaar gekomen. Dankjewel zei ze''ik wist niet dat het zo lekker zou zijn.
Badend in het zweet lagen we nog in elkaar verstrengeld'.gelukkig had ik een sporttas bij me met een handdoek''..liefdevol droogde ik haar af''ze werd langzaam weer opgewonden''.ze keek me geil aan'''haar heupen ging van geilheid weer heen en weer'''ze kon er echter geen gevolg aan geven want ze moest op tijd in huis zijn. Ik hielp haar bij het aankleden''..met een heftige zoen namen we afscheid'''te laat reed ze weg''''


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners