Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Getrouwde Thea - 22889 keer gelezen
Getrouwde Thea en haar ondeugende man..

Henk was al 30 jaar met Thea getrouwd, met haar 52 jaar was het blondje nog steeds zeer aantrekkelijk om te zien met haar eeuwige jeugdige uitstraling, met haar slanke lichaampje en beentjes een voorbeeld van vrouwelijkheid, menige man keek haar smachtend na en Henk neukte haar dan ook graag.

Dit tot genoegen van Thea die heel tevreden was met haar leventje, aan andere mannen dacht ze vrijwel niet dit in tegenstelling tot haar man die geile dromen had van een andere lul die Thea neukte en hij haar daarna lekker kan na- neuken.

Henk had het wel een paar keer aan Thea geopperd maar kon niet te ver gaan, Thea was tamelijk conventioneel.

Hij ging twee keer per week naar de fitness wat bijdroeg aan een redelijk figuur, deze avond was het weer zover en na enkele uren hard trainen liep hij naakt naar de gezamenlijke douches, er stond al een goede kennis die hij diverse malen had gezien in de sportzaal, he Wim hoe is het ?/ Wim draaide zich om en groette Henk terug, het was de eerste keer dat Henk Wim naakt zag en hij verschoot van kleur toen hij de zware lul van Wim zag bungelen. mijn god !!

Wim zag hem kijken, ja ik ben goed bedeeld door de natuur grapte hij. Na het douchen namen de mannen nog een glaasje fris en liepen daarna naar buiten, Henk werd opgehaald door Thea die de auto die avond nodig had, h Thea dit is Wim stelde Henk hem voor en na een paar prettige woorden te hebben gewisseld gingen ze elk naar hun huis.

Sympathieke man die Wim merkte Thea op onder het rijden, Henk reageerde adrem, ja dat vond hij van jou, hij heeft alleen een klein probleem hij is namelijk alleen, zullen we hem aanstaande zaterdag verwennen met een etentje vroeg hij ? Ok antwoordde Thea.

De donderdag was de tweede sportdag van Henk en Wim was ook weer aanwezig, na het sporten praten ze even bij en Henk bracht het onderwerp terloops op sex en vroeg a passant wat Wim van Thea vond, ik wilde het je niet zeggen antwoordde Wim, maar je hebt een verrekt fris vrouwtje het is dat ze met jou getrouwd was maar anders...grapte hij.

Wim, begon Henk ik moet je wat vragen en hij praatte over zijn geile dromen en dat hij het fantastisch zou vinden als die zware lul van Wim in haar kutje zou glijden, Wim was verbaasd maar vrij in erotiek en raakte sterk opgewonden door de gedachte het mooie vrouwtje aan te kunnen raken, laat staan haar intieme delen te mogen strelen, zijn penis reageerde al, maar waarschuwde Henk hem, het moet op een natuurlijke wijze plaatsvinden want anders kan Thea tegenstribbelen.

Het was een zomerse zaterdag geweest en nog een zwoele warme avond Thea was dan ook luchtig gekleed in haar minirokje, met zijn drieen liepen ze naar een gezellig klein restaurant in Amsterdam en namen achterin plaats, het was lekker schemerig door het gedempte licht waardoor ze intiem zaten, Wim schoof onverwachts voor Thea naast haar en ze maakten keus uit het menu, haar man Henk zat tegenover haar aan de brede tafel die veel verborg..

Na een paar glazen wijn werd de sfeer lekker los en Wim lag regelmatig zijn warme rechterhand op het blote been van Thea onder het mom van allerlei verhalen en bewegingen, het gaf haar een behaaglijk gevoel en daarnaast voelde ze sympathie voor hem ontstaan waardoor er een onbewuste chemie ontstond wat ze later op de avond zou bemerken.

Plotsklaps viel zijn bestek op de grond en Wim boog onder de tafel en bij het overeind komen streek zijn warme hand totaal onverwachts zacht tussen haar benen tot hij bijna het slipje had bereikt.

Thea verschoot, ze had het niet verwacht maar voelde tegelijkertijd ongekende vlinders in haar buikje, ze keek verschrikt naar haar man die had niets gemerkt (dacht ze), daarna verwijtend naar Wim maar die maakte alweer andere grapjes.

Het was laat geworden en het restaurant was vrijwel leeg, ze zaten alleen achterin, in het duister de kok en obers waren de keuken al aan het schoonmaken, Henk stond op, knipoogde even naar Wim, even naar de WC zei hij en liep weg.

Thea voelde de zachte hand van Wim weer aan de binnenkant van haar beentjes en keek hem aan, Wim keek terug en liet zijn hand zachtjes doorglijden tot de rand van het slipje en stak zijn pink eronder haar strak aankijkend met een oogopslag die aangaf dat hij haar wilde bezitten.Stop fluisterde Thea, ik ben getrouwd wat zal mijn man wel denken, ze wilde zich naar Wim toedraaien maar dat was een verkeerde beweging omdat ze daardoor haar beentjes iets uit elkaar zette. Wim profiteerde direct van de situatie en zijn vingers schoten achter het pijpje van het kleine slipje direct in haar inmiddels vochtige kutje. Met een schok voelde Thea haar kutje gevuld worden door een zachte vreemde vinger en een duim die stevig haar kittelaar masseerde, niet doen Wim wilde ze hijgen maar tot haar eigen verbijstering zei ze niets en liet het toe, alles tolde in haar hoofdje en heerlijke krampen trokken door haar buikje, ze werd ongewild lustig.

Niemand zag ze, Thea keek met een angstige blik naar de WC richting maar Henk bleef bewust nog even weg alles van een afstand volgend, haar beentjes werden door Wim nu geheel gespreid en de vingers deden vakkundig hun geile werk, sta op zei Wim zachtjes tegen Thea die direct opstond, om zich heen kijkend of iemand iets zag wat gelukkig niet het geval was, Wim trok snel haar slipje naar beneden en stopte het in zijn colbertje en draaide zijn stoel naar haar, onderwijl had hij zijn gulp al opengemaakt en stak zijn zware lul naar buiten die Thea amper kon zien vanwege de verduisterde ruimte, hij greep haar heupjes en draaide haar een kwartslag en trok haar tegen zich aan op zijn schoot waardoor de dikke eikel tegen haar schaamlipjes duwden, de inmiddels natte eikel glom van het geile voorvocht en schoof daardoor glad en soepel er een paar centimeter in en Wim ruste even voor de beslissende beweging.

Thea was verbijsterd en wilde protesteren maar alles tolde door haar hoofd, wijdbeens zonder slipje en een sensatiegevoel in haar buikje en tegelijkertijd voelde ze een zachte druk van een warme eikel tegen haar kutje, Thea was hulpeloos en voelde haar heupjes naar beneden geduwd en een volle dikke zachte lul in haar openstaande kutje glijden, nee nee niet doen mijn kutje is te kl.. wilde ze zeggen en eensklaps werd ze een stukje opgetild en met een vloeiende beweging op zijn schoot getrokken en haar buikje werd in een vloeiende beweging geheel gevuld met de dikke eikel die tot haar baarmoeder naar binnen gleed en intens langs haar zachte kutvlees streek.

Dit had Thea nog nooit meegemaakt, ze voelde de binnenkant van haar kutje dik en warm gevuld, de zachte dikke eikel schoof plat tegen haar kutwandjes en de dikke schacht slurpte haar kutvlees mee naar binnen en naar buiten onderwijl haar kittelaartje mee sleurend langs de natte schacht van zijn zachte dikke penis, haar kittelaar werd zo afgezogen door die vette schacht dat ze binnen een paar stoten het orgasme in haar buikje voelde ontploffen, haar hele lichaam hierbij verstarde van genot.

Wim voelde de sensatie aan zijn lul die zelden zo een sappig en onervaren kutje om zijn schacht had gevoeld, hij hield zich stil om Thea te laten na sudderen maar hield haar stevig vast enorm genietend van haar lichaampje en lekkere buikje, zachtjes gaf hij het lekkere vrouwtje een kus waarbij zijn tong langs haar lipjes gleed waarop Thea sensueel reageerde zijn mond verwennend met een intieme kus.

Inmiddels had Wim had Henk terug zien lopen en ze hadden al van afstand naar elkaar geseind dat het lekker ging wat haar man vreselijk opwond.

Thea opende haar ogen en zag Henk tegenover haar plaats nemen die met belangstelling en vragend keek naar het stel, immers ze zat onverwachts op de schoot van zijn vriend deels verborgen onder het brede tafelblad, Henk, sorry ik, ik , wilde ze zeggen, maar Wim zijn penis was inmiddels weer stevig geworden door het lekkere en warme genotskutje van Thea en begon weer met zijn heupen te stoten en met zijn zware dikke eikel haar kutje zachtjes te masseren daarmee hevige lustgevoelens opwekkend bij het vrouwtje, Thea veranderde op slag en leunde hulpeloos van genot hijgend op de tafel en keek smekend naar Henk die haar lief aan keek.

Wim verhoogde zijn tempo en Henk zag Thea met elke stoot opveren en met volle overgave zacht kreunen en hoorde gelijk het heerlijk smakken van de schaamlipjes als die dikke eikel eruit en erin gleed, Thea keek verdwaasd en voelde de lul diep in haar buikje, de kloppende lul stopte even en was bewegingsloos en toen moest Wim zich overgeven aan het genot van het heerlijke vrouwtjes lichaam met haar blonde haar en begon enorm te schokken in het heerlijke kutje en Thea voelde het geil in haar kutje lopen en de vette penis zacht schokken in haar vagina en keek nog steeds als verlamd naar Henk haar man.

Wim pakte een servet en maakte beiden schoon, Thea zat weer op haar stoel, Henk zweeg nog steeds, heb je wat te zeggen lieverd begon hij dan toch., Henk... het ging per ongeluk, was niet zo bedoeld, weet niet hoe het kwam, hijgde ze. Henk keek vriendelijk Thea aan, we gaan naar huis, de pret heeft lang genoeg geduurd en we gaan thuis lekker verder.

De auto werd bestuurd door Wim die hen thuis afzette, kom op Wim nog een borrel zei Henk en gedrieen liepen ze naar binnen. Thea maakte de drankjes klaar en liep naar het bankstel waar de mannen zaten, haar handen hielden de glazen vast waardoor ze niet kon voorkomen dat Henk haar bij de beentjes greep en naar zich toe trok, machteloos stond ze voor hem en voelde ze zijn hand tussen haar beentjes naar haar blote kutje glijden en er een vinger in stoppen met zacht draaiende bewegingen.

Henk trok zijn vinger terug en likte ze af, heerlijk zei hij Thea aankijkend en stopte hem er weer snel in, Thea draaide haar hoofd om naar Wim en tot haar verbijstering was Wim vrijwel naakt en zag ze de uitzonderlijke mooie penis in volle omvang vlak voor haar gezicht bengelen.

Henk trok zijn vingers terug en keek naar Thea die terug keek tussen Henk en het genotswapen van Wim, doe alsjeblieft datgene waar de natuur om roept sprak Henk, Thea een klein duwtje gevend naar Wim die alweer begerig keek naar het lekkere blonde vrouwtje met haar om penis vragend kutje wat nog vochtig was van de eerdere penetraties.Thea was in een vreemde gemoedstoestand gekomen, heet en geil, erotisch en verlangend, ze liep achteruit naar de hoge rug van het bankstel en ging met haar kontje erop zitten en liet haar lichaam ontspannen achterover vallen onderwijl haar beentjes wijd uit elkaar bewegend zonder enige schaamte maar helemaal zoals de natuur het bedoeld heeft.

Ze zag de mannen om de bank heen lopen en met begerige blikken kijken naar haar volkomen openstaande kutje met uitnodigende glinsterende schaamlipjes die ontdaan waren van haargroei waardoor het nog sensueler aandeed, Henk deed een stapje opzij en Wim bracht zijn forse eikel voor de derde keer die avond naar haar schaamlipjes en duwde hem een paar centimeter naar binnen waarna hij zacht de weerstand van het kleine kutje voelde, millimeter voor millimeter schoof zijn natte schacht haar buikje in waardoor zijn geslachtsdeel heerlijk warm gestreeld werd, tot zijn verbazing groeide zijn penis groter dan hij ooit had meegemaakt en begon zachtjes op en neer te schuiven in het zachte natte vrouwtjes lichaampje dat zich geheel overgaf, het smakkend geluid van de actie was opwindend en Henk keek geconcentreerd en geil naar het gezichtje van Thea, verder Wim dieper sprak hij zachtjes en hij zag het gezichtje van Thea vertrekken van genot.

Thea zag en hoorde niets meer en voelde de zachte dikke lul haar kutje helemaal vullen en zachtjes stoten tegen haar baarmoeder het orgasme trok na enkele minuten door haar buikje en de zware penis loosde wederom zijn gezonde geil in haar diepste plek. Wim hijgde na en realiseerde zich niet eerder zon lekker kutje te hebben gevoeld en stapte met trillende benen opzij.

Henk nam direct zijn plaats in en drukte zijn veel kleinere pik tegen het (door de dikke penis van Wim) nog steeds openstaande kutje en gleed er tot zijn ballen in, het kleverige geil van Wim om zijn lul voelend het kutje was zeik en zeiknat en binnen een paar seconden spoot Henk zijn lul ook leeg en het geil van de twee mannen mengde zich.

Thea ging overeind zitten, wat gebeurt er nu sprak ze stamelend en verward door de heerlijke onverwachte gebeurtenissen, niets schat spraken Wim en Henk vrijwel gelijk lachend, alleen is wereld vanaf vandaag voor jou veranderd want we gaan je voor jaren heerlijk neuken stilzwijgend en met je toestemming want de natuur geeft ons die heerlijkheid cadeau.

Na een paar lekkere wijntjes gingen naar bed, met zijn drieen en het werd een heerlijke natte en lange hete nacht.

De volgende morgen ging Henk naar zijn werk en Wim naar zijn appartement wat een paar kilometer van hun huis aflag, na een paar uur belde Wim onverwachts naar Thea, wil je meteen even komen want ik verlang zo naar je kutje en heb je nodig, ja zei Thea maar Henk is naar zijn werk en ., wilde ze zeggen, maakt niets uit zei Wim en verbrak onverwachts de verbinding.

Met alle heerlijke belevenissen van die nacht gaf Thea zich over aan de gevoelens die de natuur bij mensen opwekt en binnen 5 minuten had Thea met haar auto zijn appartement bereikt en belde aan de deur, deze ging direct open en Wim liep zonder woorden naar het bankstel in zijn ochtend jas draaide zich om en sloeg hem helemaal open zijn dikke penis met vette eikel in volle glorie tonend.

Thea liep zwijgend naar Wim in haar minirokje met daaronder haar blote kutje en knielde voor zijn grote balzak en likte vandaar langs zijn schacht naar de pulserende eikel en zoog hem diep in haar kleine keeltje waardoor Wim botergeil werd en zette direct daarna haar beentjes aan beide kanten van Wim zijn benen en bracht de zware eikel voor haar wijd openstaande kutje en zakte zacht door haar knieen zich meteen enorm gevuld voelend.Thea bewoog sneller haar kontje pompte op en weer, ze voelde de lul haar leegzuigen en vullen en toen voelde Wim zijn lichaam verstarren en zijn heet zaad wederom in haar kutje lopen haar eigen orgasme blussend, wat ben ik verslaafd aan je lekker lijfje sprak hij.

Dank je zei Wim nog na hijgend van het heerlijk lustgrotje wat hem verwend had en Thea vertrok weer voldaan naar huis. Henk arriveerde in de middag en gaf zijn vrouwtje een welkoms kus en voelde meteen met zijn vinger in haar kutje het natte vocht van Wim, ja sprak Thea ontspannen hij heeft me weer geneukt vanmorgen en ik vond het heerlijk want zijn lul hoort in mijn lichaam en op elk moment wil ik en ga ik hem graag verwennen.

Henk keek haar glimlachend aan, zijn dromen werden werkelijkheid, hij trok zijn kleren uit en duwde zij geile eikel zachtjes naar binnen haar kussend in de hals, heerlijk, ik hou van je sprak hij onderwijl lekker stotend in het warme kleine natte kutje dat zich graag overgaf.

Verdomme ik voel je kutwandjes bijna niet meer door die vette penis van Wim fluisterde hij, Thea keek hem geil aan, wacht maar af, als ik de komende weken constant geneukt wordt door Wim en zijn lekkere geslacht met vette eikel is mijn kutje helemaal ruim en mag jij er alleen maar lekker in soppen.

De natuur, er is niets mooiers en lekkerder, je leeft maar een keer, geniet!!!

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners