Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Getrouwde Sophie 1 - 29673 keer gelezen
Tijdens n van mijn opleidingen leerde ik een vrouw kennen. We vielen nagenoeg direct voor elkaar. Alleen was zij getrouwd met een oudere man. Dit verhaal beschrijft haar affaire met mij. Het begin, het verloop en de ommezwaai in de relatie met haar man. Ik leerde een kant kennen van mijzelf waar ik me niet bewust van was of onderdrukt had. Het merendeel van dit verhaal is berust op de waarheid. Althans... op mijn waarheid.

"Sorry dat ik zo laat ben." zegt ze. "Geeft niet, we zijn nog niet begonnen. Je kunt op de gang wat te drinken pakken en als je gesetteld bent gaan we beginnen" repliceert de docent haar. Bij binnenkomst ben ik direct verkocht. Wat een knappe vrouw komt daar binnen zeg. Ze loopt naar de gang en komt een paar tellen later het lokaal weer binnen. Drie plaatsen verder gaat ze zitten. Ze heeft een blikje cola gehaald. Ik heb moeite om niet te staren. Ik val eigenlijk op vrouwen met lang donker haar, liefst wat gezet. Zij voldoet met haar korte blonde haar, groene ogen en veel te slank lichaam helemaal niet aan dat beeld. Door iets aan haar raak ik volledig gentrigeerd. Ik probeer me tijdens deze eerste avondles te concentreren op wat de docent vertelt. Management en Organisatie, eerste les van de eerste module van de tweejarige MBA. Het heeft wat gezeur gekost op m'n werk, maar na wat onderhandelingen en een financile regeling heb ik toch mooi toestemming gekregen. Nu nog zien vol te houden. De eerste les is vooral voorstellen. We zitten met 10 man, inclusief docent, in het kleine lokaal. Ik luister sowieso goed naar de andere, maar met zeer veel interesse in haar verhaal. Ze heet Sophie, is 27 jaar en komt uit Gouda. Ze is getrouwd en heeft twee stiefkinderen. Ze volgt een Master gericht op Human Resources. Iets anders dan ik, maar blijkbaar met wat overlappende modules. Ze komt over als een sociaal, gezellig extravert persoon. Ze heeft een bijzonder knap gezicht met een geweldige glimlach. Haar groene ogen steken af bij haar wat donkere wenkbrauwen wat als geheel weer afsteekt bij haar mooie blonde haar wat in een speels doch volwassen model zit. Er is tijd en moeite in gestoken. Ze is erg verzorgd zie ik.

Ik zelf ben 29 jaar en alweer een poosje single. Bezoek af en toe de sportschool, maar te weinig. Ben ook niet superfit of gespierd. Sterker nog... een beginnend bierbuikje begint zich te vormen.

Het eerste deel van de les vordert snel met de voorstelronde en de introductie op de module. Deze module duurt 8 weken en wordt afgesloten met een individuele opdracht in de vorm van een onderzoek. 8 weken lang, iedere maandagavond zitten we dus met dit ploegje bij elkaar om de stof en opdrachten door te nemen, maar ook de vorderingen te bespreken van de moduleopdrachten. Het vooruitzicht op haar aanwezigheid is al een motivator op zich. Na anderhalf uur hebben we even kort pauze. Ik loop naar de blikjesautomaat en heb niet door dat zij vlak achter me aan loopt. Pas bij de automaat zie ik haar en galant als ik kan zijn zeg ik dat dames voor mogen. Ze kijkt me aan met een brede smile, bedankt me en klikt de cola aan. Geen light, maar gewoon echte cola. Ik volg haar voorbeeld en nadat ik het blikje opgeraapt heb steek ik mijn hand uit. "Michael, aangenaam". Ze schudt mijn hand. Gelukkig geen slap handje, maar een normale hand. Ik werp er snel een blik op en zie tot mijn opluchting een goed verzorgde hand. Nageltjes gedaan, lange vingers die net niet te dun zijn. Een mooie vrouwenhand. "Sophie" zegt ze terug. We kletsen kort wat over de module en verwachtingen. Ze heeft een continue glimlach tijdens het korte gesprek en komt daardoor over als bijzonder amicaal, vriendelijk en toegankelijk. Ze is leuk.

's Avonds denk ik aan haar en eenmaal op bed geef ik mezelf een goede trekbeurt met Sophie in gedachten. Wat een leuk en lekker wijf is het! De week erop spreken we elkaar weer. Zowel voor de les als tijdens de pauze een paar minuten. Het gaat vooral over de lesstof en opdrachten. Ze blijft leuk en ik doe mijn best om zo vriendelijk en charmant mogelijk over te komen zonder te overdrijven. Na de les gaat iedereen weer zijn eigen kant op. Dat verandert de derde week. Als de les erop zit loop ik naar de gang om een blikje cola te pakken voor onderweg. Bij de machine komt Sophie op me af."Hoe ging het?" vraag ik haar.

"Met de stof wel goed, maar ik maak me zorgen over de eindopdracht."

Ik zie mijn kans schoon en besluit er werk van te maken. Ik wil haar beter leren kennen. Het interesseert me niet dat ze getrouwd is. "Heb je al eerder zo'n soort opdracht gedaan?" vraag ik haar.

"Nee, en ik heb eigenlijk geen idee waar ik moet beginnen." Ze kijkt een beetje onzeker ondanks haar guitig gezicht met die altijd parate smile.

"Die opdrachten hebben vrijwel allemaal dezelfde structuur." zeg ik.

Zo gaan we nog even verder en ik probeer uit te leggen wat er verwacht wordt en hoe zo'n opdracht in elkaar steekt. Uiteindelijk waag ik het erop: "Als je wilt kunnen we de opdracht samen doornemen deze week." Ze kijkt me bedenkend aan en na een paar tellen zegt ze: "Ja, dat is goed!" Ik probeer mijn opluchting niet te laten merken. We wisselen telefoonnummers uit.

"Ik app je morgen" zeg ik.

Ze knikt, lacht en zegt: "Leuk! Fijne avond Michael!". Ze loopt naar de deur van het trappenhuis en gaat er vandoor. Ik maak mijn blikje cola open en heb een smile van oor tot oor. Direct begin ik een plannetje te maken in mijn hoofd. Tegelijk vraag ik me af of zij daar wel voor in is of dat ze echt alleen haar opdracht zo goed mogelijk wil doen. Nou ja, daar kom ik maar op n manier achter.

We hebben afgesproken dat we donderdagavond bij mij thuis de eindopdracht doornemen. Ik kijk er naar uit en de tel de dagen af. Donderdag tel ik de uren af en als eindelijk de bel om half 8 gaat stokt m'n adem even. Daar staat ze dan, een beetje verlegen, maar toch weer met die mooie glimlach. Ik laat haar binnen en neem haar jas aan. Ze ziet er weer geweldig uit. Casual, maar toch erg netjes. Haar strakke jeans verraden een goed figuur en als ik naar haar strakke billen en dijen kijk voel ik mijn hartslag omhoog schieten.

"Wijntje?" vraag ik haar.

"Graag!" zegt ze enthousiast.

Ik schenk een zachte grenache in en zie haar verraste blik bij de eerste slok. "Dat is een lekkere!" zegt ze. Ik zie aan haar gezichtsuitdrukking dat de wijn erg bevalt. Het is een begin van een gezellige avond. We hebben het de eerste uren vooral over de opdracht. Ik heb al vaker vergelijkbare modules gevolgd en weet ondertussen wat er ongeveer verwacht wordt. Ze lijkt het te begrijpen en geeft aan dat er echt wel wat gedaan moet worden. Ik laat enkele opdrachten zien van andere opleidingen en ook wat eindopdrachten die op internet staan. Gaandeweg krijgt ze een redelijk goed beeld van wat er moet gebeuren. Ze is kwiek, leert snel en legt rap verbindingen. Ontzettend aantrekkelijk, een goed figuur en ook nog eens slim!Na een poosje praten we ook over allerlei andere zaken. Ik merk al snel dat haar huwelijk niet helemaal meer is wat het was. Jong getrouwd met een oudere weduwe met twee kinderen. Ze schelen bijna 15 jaar en dat merkt ze nu. Zij wil graag nog kind, maar hij absoluut niet. Ik merk aan alles dat ze de aandacht die ik geef thuis mist. Ik luister graag naar haar en moet mijn best doen om niet te staren of te verdwalen in haar ogen en haar mooie mond. Ze stelt ook wat vragen aan mij. Het begint wat oppervlakkig met waarom ik deze studie doe. Naarmate de tijd verstrijkt worden de vragen persoonlijker. Ze wil weten waarom ik geen vrouw of vriendin heb. Mijn antwoord dat ik de juiste nog niet tegen het lijf ben gelopen neemt ze niet zo maar aan.

We praten de hele avond verder en de wijn doet haar werk ook. Ondanks dat ze nog moet rijden drinkt ze toch een paar flinke glazen. We schrikken op als haar telefoon gaat. Manlief wil weten hoe laat ze thuis is, want het is al 12 uur geweest. We zijn de tijd helemaal uit het oog verloren. Ik hoor haar zeggen op de gang dat de les wat is uitgelopen en dat ze nog wat zijn gaan drinken met de andere cursisten. Interessant, denk ik bij mezelf. Haar man weet dus niet dat ze hier is. Na het ophangen komt ze de kamer weer in.

"Het is echt al laat. Ik moet gaan." zegt ze. Ik kijk haar met voldoening aan en knik langzaam.

"Het was erg gezellig." zeg ik tegen haar en voordat ze iets terug kan zeggen vervolg ik "Jij, bent erg gezellig!" met de nadruk op de jij. Ze kijkt me aan, maar zonder smile dit keer. Ik weet niet of ik nu te veel heb gezegd en haar misschien heb afgeschrikt. Ze stapt op me af en zoent me vol op m'n mond. Het duurt een seconde voor ik door heb wat er gebeurt, maar ik herpak me snel. Ik zoen haar terug en binnen een paar tellen staan we uitgebreid te zoenen. Ik voel haar zachte lippen en haar zachte tong tegen de mijne. Met haar lippen pakt ze mijn bovenlip en zuigt er zachtjes op. Bij het loslaten neemt haar tong het langzaam over. Haar tong verplaatst zich naar beneden, naar mijn onderlip en in dat stukje daartussen vinden onze tongen elkaar. Een klein lik- en duwspel vindt plaats en ik proef haar. Een mengelmoes van een heerlijke wijn en een heerlijke vrouw. Terwijl we innig staan te zoenen, leg ik mijn hand op haar onderrug en duw haar zachtjes tegen me aan. Langzaam laat ik mijn hand zakken tot ik haar spijkerbroek voel en besluit door te zetten. Ik voel haar heerlijk stevige bil in mijn hand en ik zet wat druk. Een combinatie van een flinke, doch zachte, bilgreep en een duw van haar onderlichaam tegen de mijne. Ik duw haar tegen mijn hard geworden lul aan, die het erg moeilijk heeft in mijn broek. Ze moet het voelen, maar bij haar voel ik geen enkele weerstand. Ze laat het over zich heen komen.

We zoenen door en terwijl haar handen zich over mijn rug en hoofd bewegen, knijp ik wat harder in haar heerlijke bil. De zoen lijkt een eeuwigheid te duren en mag wat mij betreft voor altijd doorgaan. Toch verbreekt ze de kus en kijkt me aan met een blik die uitspreekt dat ze helemaal niet wil stoppen. "Ik moet echt gaan" zegt ze verontschuldigend. Ik knik begripvol. "Tot maandag" zegt ze terwijl ze op de gang haar jas pakt en naar de voordeur loopt. "Tot maandag" zeg ik nog snel voordat ze de deur dicht doet. Ik pak een glas water en neem een paar slokken. Aangekomen in mijn slaapkamer wil ik zo snel mogelijk alles uittrekken en mezelf verwennen. Voor ik de kans krijg, ontvang ik een sms. Het is van Sophie. Ze rijdt net of is net bij haar auto aangekomen bedenk ik me. 'Dank je Michael. Voor de lesstof en een geweldige avond. Slaap lekker en ik spreek je snel xxx'. 'Jij ook bedankt voor een geweldige avond. Ik denk aan je! Drive safe x' stuur ik terug.

De vrijdag verloopt traag. Ik kijk continu op mijn telefoon en bij ieder sms'je kijk ik direct of het van Sophie is. Helaas, geen enkel bericht van haar. Ik kan niet wachten tot ik haar maandag weer bij de les zie. Zaterdagochtend als ik net wakker ben en mijn dikke ochtendlul wil aftrekken met Sophie in gedachten, gaat mijn telefoon. Het is Sophie! Ik neem direct op met "Goedemorgen!"

"Hoi" zegt ze terug. "Ik wist niet of je al wakker was, maar zo te horen wel."

"Klopt" zeg ik terug "Maar echt net hoor."

Ze vervolgt "Ik ben bij de hockey van m'n dochter. Dus heb even tijd." Het blijft even stil. "Ik heb veel aan je gedacht" zegt ze.

"Ik ook aan jou" zeg ik. We praten rustig over koetjes en kalfjes. Ik merk dat ze niet voluit kan praten en hoor ook wat geroezemoes op de achtergrond van andere mensen die praten. Na een minuut of 10 moet ze gaan.

"Ik kan niet wachten tot maandag" zegt ze lief en zachtjes.

"Ik ook!" zeg ik terug. "Fijn weekend Sophie, ik zie je maandag!""Tot maandag Michael!" Nadat we opgehangen hebben krijg ik een sms van haar 'xxx'. Ik stuur hetzelfde terug.

Die maandag ben ik vroeg voor de les. Ruim een uur te vroeg. Als ik net ga zitten in de algemene ruimte gaat de liftdeur open. Sophie stapt uit en bij haar eerste stap uit de lift kijken we elkaar direct aan. Ze loopt naar me toe met stevige passen. Ze blijft me aankijken, altijd met die smile. Maar ik zie meer dan alleen die smile. Ik zie begeerte in haar ogen en maak me op voor haar actie. Als ze vlak bij me is laat ze haar tas geleidelijk op de grond zakken. Nog voordat we een woord gewisseld hebben zoenen we elkaar heftig. Onze handen gaan over elkaars lichaam met wat focus mijnerzijds op haar heerlijke billen. Ik kneed haar billen en voel haar tong in en rond mijn mond, lippen en eigen tong. Ze ruikt heerlijk en smaakt nog lekkerder. Na een paar minuten stoppen we met zoenen. Ik houd haar beet en lach naar haar.

"Hoi" zegt ze en we lachen allebei.

"Hoi" zeg ik terug.

We gaan zitten en praten over van alles. Haar hand ligt op mijn dij en beweegt langzaam op en neer. Naarmate de tijd verstrijkt komen de andere cursisten en docent binnen. De les begint, maar mijn gedachten zijn ergens anders. Ik zie aan Sophie dat haar gedachten ook ergens anders zijn. Ik hunker naar haar en ik zie dat zij mij ook wil. Als de les voorbij is lopen we naar buiten. Op de parkeerplek is het vrij druk. Alle lessen zijn tegelijk klaar en de cursisten zoeken hun weg naar hun auto's. Sophie loopt naast me. "Ik rijd achter je aan, ok?" Ik kijk haar aan en knik. "Tot zo" zeg ik.

Ik loop haar voor m'n woonkamer in. In de woonkamer pak ik haar jas aan en hang die van haar en mij op de kapstok. Als ik de woonkamer weer instap staat ze vlak voor me met haar rug naar me toe. Haar jeans zitten weer strak om haar heerlijke billen en ik kan mezelf niet bedwingen. Ik ga tegen haar billen aanstaan en voel de warmte van haar afkomen. Mijn armen leg ik om haar middel en mijn handen op haar buik. Ze leunt nu tegen me aan en legt haar hoofd schuin op mijn schouder waardoor haar hals vrij komt. Ik kus haar hals zachtjes en druk met mijn handen haar lichaam dichter tegen me aan. Haar ademhaling versnelt terwijl ik haar hals afwisselend kus en zachtjes lik. Mijn mond beweegt zich langzaam wat naar boven, langs haar nek, over haar kaak en wang, tot bij haar oorlel. Ik sabbel zachtjes op haar oorlel en zie met een schuin oog dat zij haar beide ogen dicht heeft.

Opeens beweegt ze haar arm naar me toe en ze pakt achterwaarts mijn hoofd beet. Ik blijf haar oor en wang zoenen en likken tot ze haar hoofd een beetje draait. We zoenen met passie en ik merk aan haar ademhaling dat ze geil is. Net als ik. Mijn handen hebben ondertussen haar borsten gevonden. Ik kneed die twee heerlijkheden door haar trui en bh heen en voel haar tepels hard worden. Zelfs met alle kleding ertussen. Mijn linkerhand blijft haar zachte borst beroeren en terwijl ze nu hard haar schitterende kont tegen mijn hard geworden lul aanduwt, laat ik mijn rechterhand over haar buik zakken. Ik voel haar spijkerbroek en druk mijn volle hand tegen haar kruis aan. Daar voel ik de warmte van haar vrouwelijkheid tegen mijn handpalm. Ik word gek van geiligheid. Ik word gek van deze vrouw. Mijn hand duwt harder en harder tegen haar kruis waarop zij haar kont harder tegen mij aandrukt. Mijn keiharde staaf heeft het erg moeilijk in mijn broek.

Met mijn beide handen knoop ik haar spijkerbroek los en vrij snel trek ik haar broek uit. Terwijl ik wat gebukt sta zodat ik haar broek verder naar kan trekken zie ik haar zwart kanten slip van de achterkant. Haar ultieme vrouwelijkheden, verscholen achter een dun laagje mooi kant, stralen warmte en geil uit. Ik ruik haar. Ik ruik haar geiligheid en kus haar bil. Ik zak op mijn knien en kneed haar billen via haar kanten slipje. Ze bukt wat voorover en pakt n van de stoelen in de kamer beet. Haar benen gaan wat uit elkaar tot haar broek ze belemmert. Ik kneed en kus haar billen. Ik lik haar blanke dijen die in dit donkere licht afsteken bij de donkere slip. Haar benen zijn vol, licht gespierd, met een heerlijk vetrandje waardoor ze zo lekker zacht zijn. Stevig doch zacht. Ze bukt wat verder voorover. Ik zie haar kutje zitten door haar slip en geef er een kus op. Ze ademt hard uit. In n beweging trek ik haar slip omlaag en aanschouw ik op dat moment het mooiste kutje wat ik ooit gezien heb. Haar lipjes zijn vrij vol, mooi roze gekleurd. Het lijkt wel een photoshopplaatje. Tussen haar lipjes glinstert de ultieme bevestiging van haar opgewonden toestand en gewilligheid. Haar kutje is zo nat dat ik het kan zien en ruiken zonder dat ik het gevoeld heb.

Mijn staren en bewonderen duurt haar te lang. Ze drukt haar lichaam wat naar achter en instinctief pak ik haar beide billen beet, trek ze wat uit elkaar en laat mijn tong tussen haar schaamlippen gaan. Ik lik haar nectar op en proef haar heerlijke vocht. Ik voel haar lipjes tegen mijn tong bij de tweede haal en duw haar wat verder naar beneden. Ze staat nu voorovergebogen voor me en ik houd me niet langer in. Ik lik haar kutje zo goed en gulzig als ik kan. Ik zoek haar kleine knopje en zuig deze vast terwijl mijn tong heen en weer blijft gaan over haar gevoelige puntje. Terwijl ik haar bef trekt ze haar trui en bh uit. Ik voel dat ze haar eigen borsten kneedt en masseert terwijl ik haar klitje en lipjes blijf likken en zuigen. Mijn neus zit net onder haar kleine kontgaatje en het windt me op. Ik blijf haar kutje likken en zuigen en haar vocht oplikken tot ze keihard klaarkomt in mijn mond. Ze kreunt het uit en haar ademhaling is erg snel. Ik hoor haar hijgen en kreunen. Haar lichaam pulseert en ze maakt ongecontroleerde bewegingen. Ik blijf likken en zuigen tot ze zelf wat afstand neemt."Holy shit" zegt ze na een paar tellen.

Ik zit nog op m'n knien op de grond. Mijn gezicht is nat van haar heerlijke vocht. Ik voel het rond mijn mond en op mijn kin zitten. Sophie schopt haar broek en slipje uit die ondertussen op haar enkels zaten en komt met haar naakte lichaam op haar knien tegenover me zitten. Ze pakt mijn hoofd beet en geeft me een heerlijke tongzoen. Ze proeft zichzelf. Ik pak haar mooie lichaam beet en druk haar naaktheid tegen me aan. Mijn hand kneedt haar bil weer. Ik kan daar niet van afblijven. Ze stopt met zoenen en kijkt me nu aan met een blik die ik ken. Een blik van begeerlijkheid. Ze trekt mijn shirt uit en verplaatst haar handen naar mijn broek. Ze knoopt mijn broek los, maar ik neem het van haar over. Ik duw haar achterover en gewillig gaat ze op de grond liggen en spreidt haar benen. Met haar hand wrijft ze direct over haar kutje en gaat met een vinger naar binnen. Ik zie het vocht glinsteren op haar vinger die ze langzaam in en uit haar kutje laat gaan. Haar gezwollen en gekleurde labia zien er heerlijk uit!

Ik trek wat onbeholpen mijn broek en boxer omlaag en nog voordat ik ze helemaal uit heb komt ze wat overeind en trekt ze me op haar. Mijn lul staat hard. Keihard! Ze pakt hem beet en trekt mijn lul richting haar kutje. Ik leun ondertussen op mijn handen boven haar en laat mijn onderlichaam op haar zakken. Mijn ontblote eikel heeft haar schaamlipjes snel gevonden en heel even haalt ze mijn lul door haar natte lippen. Mijn lul vindt haar grotje en ik duw mijn eikel tussen haar lippen door. Met een lichte stoot zit mijn eikel in haar. Haar kleine natte en warme kutje zuigt zich vast. Althans zo voelt het aan mijn lul. Haar mond staat open en ze ademt zwaar. Ze kijkt me met grote, geile ogen aan terwijl ik mijn lul millimeter voor millimeter dieper in haar kutje duw. Het duurt gevoelsmatig uren voordat ik helemaal in haar zit. Dat gevoel van een nat, strak en warm kutje om je lul is onbeschrijfelijke lekker. Ik haal mijn lul weer terug en stoot hem rustig weer in haar. Bij de lange haal hijgt ze hard. Ze pakt mijn bovenlichaam beet en drukt deze op haar naakte lichaam. Ik voel haar borsten met keiharde tepels tegen mijn borstkast. Ze plet haar eigen borsten tussen ons in en kust me in mijn nek.

"Neuk me" hijgt ze in mijn oor. "Neuk me hard Michael!"

Haar vraag is niet aan dovemans oren gericht. Ik begin langzaam te pompen en verhoog het tempo met haar gehijg en gekreun als indicatie dat het goed is. Ze laat m'n lichaam wat losser en ik steun op mijn armen terwijl ik mijn lul ondertussen goed in en uit haar laat gaan. Ze kust me op m'n mond en ze tongt en hijgt tegelijk. Tussen het zoenen door knijpt ze in mijn tepels. Bij iedere stoot knijpt ze wat harder. Het is een heerlijk, machtig gevoel als een vrouw haar genoegdoening zo laat blijken. Ze slaat haar benen om me heen en ik wissel de harde stoten af met langzame lange halen. Ik pak haar beet met n hand terwijl de andere nog als steun fungeert.

Ik voel haar strakke kutje bij iedere stoot in mijn lul knijpen. Mijn zaad borrelt naar boven en ik voel het opkomen. Mijn gevoelige eikel botst tegen haar schede aan en stuwt het sperma naar buiten toe. "Ik ga zo komen schat" zeg ik hijgend tegen haar. Ik voel dat het zweet op m'n gezicht staat en ook mijn lichaam transpireert. Bij haar is dat niet anders en terwijl ik haar diep in haar ogen aankijk en zij mij, zegt ze "Kom in me klaar. Ik wil je in me voelen als je komt."

Ze is nog niet uitgesproken als mijn zaad de weg naar buiten vindt. Dwars door mijn overgevoelige eikel spuit het sperma uit mijn lul, vol in haar vrouwelijkheid. De stralen zijn hard en hevig. Ik denk dat ik tegen haar baarmoeder aan spuit, zo hard voelen de stralen. Ik weet niet hoeveel stralen ik spuit, maar mijn lul blijft in haar kutje pulseren. Mijn hele onderlichaam pulseert mee. Het lijkt haast wel een soort spasme waardoor mijn orgasme blijft duren. Onder het klaarkomen blijft ze me aankijken en trekt mijn lichaam strak tegen dat van haar. Als mijn lichaam is uitgeraasd zoent ze me.

"Wil je zo even op me blijven liggen?" vraagt ze zachtjes.

Hijgend zeg ik ja. "Jezus wat was dit lekker" zeg ik.

"Nee" zegt ze. "Het was heerlijk" vervolgt ze direct.

We blijven zo liggen en zoenen elkaar met passie en verlangen. Ik kijk haar aan en merk aan mezelf dat dit meer is dan alleen lust. Ja, ze is getrouwd, maar dat interesseert me geen ene reet.

Als ze een half uurtje later vertrekt mis ik haar. Haar lichaam, haar geur, haar smaak, haar smile, haar ogen. Ik kan niet wachten tot donderdag als ze weer langskomt.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners