Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Gemeentewerken - 8057 keer gelezen
Sinds enkele maanden wonen wij in een nieuwe wijk waar we nog wat problemen hebben met de gemeente.

Na wederom een overleg bij de gemeente had ik een voorstel uitgewerkt en wilde dat bij de buren afgeven.

Toen ik bij Ingrid en Ruud aanbelde werd er niet opengedaan en besloot ik naar Chantal en Rik te lopen.

Chantal opende de deur en vroeg mij verder te komen. Zij bleek in de tuin te zitten samen met Ingrid en Joke de overbuurvrouw. De kinderen waren naar school en genoten gezamelijk van een kopje koffie.

Ik legde uit waar ik voor kwam en Chantal vroeg of ik een kopje koffie meedronk. Terwijl zij naar de keuken liep vroeg ze mij of ik even wilde helpen met de trap. Zij was samen met Joke een slaapkamer aan het opknappen.

Ik pakte de trapleer en volgde haar naar boven. Eenmaal boven bedankte ze mij met een dikke kus, waarbij haar blouse openviel en ik uitzicht kreeg op haar prachtige borsten. Zij zag mijn blik en vroeg onbeschaamd vindt je ze mooi? Tegelijkertijd duwde ze haar borsten naar voren en opende haar blouse. Prachtig antwoorde ik en kleurde ondanks mijn 39 jaar. Chantal liet er geen gras over groeien en zij ik wordt zo geil van je, wil je me neuken. Ik stamelde nog over de anderen beneden maar zij beantwoorde mij met een diepe tongzoen. Ik streelde haar borsten en daalde af naar haar kutje. Ik steek met een vinger door haar glad geschoren kut, die intussen droop van het geil.Ik legde haar op bed en likte haar hard geworden klit. Intussen had Chantal mijn lul bevrijd en begon zij deze te pijpen. Toen ik mijn orgasme voelde komen, knielde ik tussen haar dijen en pompte met een vloeiende beweging mijn lul in haar natte grotje.

Zij ademde zwaar en begon zacht te kreunen terwijl ik met lange halen in en uit haar kut pompte. Zodra ik merkte dat haar orgasme naderde trok ik mij terug en draaide haar om. Ik drukte mijn gesmeerde eikel tegen haar kontgaatje en bewerkte haar aarsje met zachte duwtjes. Binnen een minuut ontspande haar poepgaatje en gleed mijn lid naar binnen. Bijna tegelijktijd bereikten wij een orgasme waarom zij luid gilde.

Plotseling hoorden we een stem en zagen Ingrid en Joke in de deuropening. Zij waren op haar geschreeuw afgekomen.

Beide dames voelden zich te kort gedaan en wilden meedoen. Zowel Chantal als ik waren moe en zeiden beginnen jullie maar samen dan komen wij straks wel mee doen.

Verbaasd was ik toen Joke spontaan Ingrid begon te zoenen en met één hand onder haar rokje verdween. Binnen enkele minuten lagen beide dames naakt in 69 houding.

Samen met Chantal nam ik een douche en voegden wij ons na een drankje bij de twee buurvrouwen.De rest volgt volgende keerCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners