Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Gelukkig Nieuwjaar! - 5163 keer gelezen
10.9.876. Hij voelde hoe ze heerlijk tegen hem aangeleund stond met haar armen om hem heengeslagen. Haar volle borsten drukten tegen hem aan. Hij lachte om haar vrolijkheid. Samen met alle andere feestgangers hier bij het hotel op Tenerife telden ze vrolijk mee af naar het nieuwe jaar. Hij had zijn handen op haar goedgevormde billen gelegd en drukte haar nog iets dichter tegen zich aan.
Pieter was hier 5 dagen geleden met 3 vrienden aangekomen om lekker vakantie te vieren en oud & nieuw te vieren. Hij was getrouwd, maar zn huwelijk had zn beste tijd wel gehad. Zijn vrienden ook allemaal getrouwd- hadden op de eerste dag allemaal al een vakantiescharrel, maar zoals alle jaren daarvoor stond hij er niet zo open voor. Tot..hij twee dagen geleden Hanna ontmoette: een prachtige vrije wilde sensuele vrouw. Ze had een heerlijk lijf, slank met een volle cup c, en ronde heupen Vanaf het eerste moment was er een sexuele spanning tussen hen twee geweest. Vanmiddag op het strand had hij haar uiteindelijk durven vragen om oud & nieuw met hem te vieren. En gelukkig had ze ja gezegd.3.2.1.Gelukkig nieuwjaar!!! De band begon te spelen: Hanna maakte zich van hem los en begon te dansen. Ze was uitgelaten en geil en keek hem verleidelijk aan. Hij voelde dat ze hem uitdaagde. Hij liep weer op haar af. Ze draaide zich om. Hij legde zn handen op haar heupen en trok die tegen zn kruis aan. Met haar handen reikte ze naar zijn hoofd, terwijl ze heerlijk met haar heupen langs zn keiharde pik wiegde. Ik wil je, ik heb je nodig , kreunde hij in haar oor. Je bent zon godvergeten heerlijk wijf, je maakt me al twee dagen gek. Ze draaide zich om, sloeg haar armen weer om zn nek en keek hem aan. Kus me. Hongerig drukte hij zn mond op de hare en drong wild met zn tong naar binnen. Deze tongzoen was zalig: nat, wild en heerlijk geil. Hij wilde dat het nooit ophield.
Hanna pakte zn hand en liep met hem door de feestende menigte. Eenmaal binnen in de drukke lift drukte Pieter Hanna heel dicht tegen zich aan. Hij voelde ze haar billen heel subtiel heen en weer bewoog. Deze vrouw maakte hem gek!

Bij de 8e etage aangekomen stapten ze uit de lift. Hij draaide haar om en tilde haar op. Ze sloeg haar benen om hem heen en kuste hem. Eenmaal op zijn hotelkamer, liet hij zich op bed vallen en trok haar bovenop zich. ik wil je Hanna, ik wil je helemaal. Ik wil al sinds ik je ontmoette met je naar bed. Hanna ging rechtop zitten en keek hem geil aan. Ze maakte de knoopjes van haar jurk los en gooide haar haar los. Ze trok haar jurk uit en daar zat ze bovenop hem in een prachtig lingeriesetje van kant. Pieters adem stokte in zn keel. Hij ging rechtop zitten. Hanna sloeg haar benen om hem heen. Hij reikte naar de achterkant om haar BH los te maken .Eenmaal los keek jij vol bewondering naar haar prachtige tieten: vol, rond en heerlijk rechtopstaande tepels. Met zijn mond sabbelde hij op zn nieuw gevonden schatten. Hij was gek op borsten: wild likte hij ze helemaal nat. Hanna kreunde: oh ja, ga door met likken. Zuig lekker hard op mijn tepels, je maakt me zo geil schatje. Hij draaide haar op haar rug en stond op: snel kleedde hij zich uit. Toen hij zn boxer uitdeed, sprong zn pik er keihard uit. Hij zag hoe Hanna bewonderend en verlangend naar zn lul keek . Ja hij was niet ontevreden, hij was groot geschapen. Maar hij was alleen nog nooit iemand tegengekomen die hem helemaal kon hebben Zijn vrouw moest er niets van hebben, daarom (en om heel veel andere dingen) neukten ze ook 1,5 jaar niet meer. Maar vanavond zou daar eindelijk verandering in komen.

Eenmaal uitgekleed trok hij Hannas slipje naar beneden. Een heerlijk geschoren kutje. De kutsappen dropen langs haar lippen Zo zag hij het graag! Hij knielde tussen haar benen, spreidde ze en trok haar lipjes uit elkaar. Een heerlijk groot genotsknopje lachte hem tegemoet. Hij likte haar natte spleet eerst van beneden naar boven. Zo lang geleden dat hij warm kutsap had geproefd. Hanna smaakte heerlijk. Gretig begon hij haar kutje te likken. Hij hoorde haar kreunen, dat maakte hem nog geiler. Met zijn mond op haar kut, lekker likkend , kneep hij zachtjes in haar tepels. Wat een heerlijk geil wereldwijf was ze.Opeens hield hij het niet meer en ging bovenop haar liggen. Ik wil je nu neuken Hanna, ik ga je pakken, ik hou het niet meer. Hij kuste haar en voelde hoe ze haar eigen geil van zijn lippen likte. Ik ben helemaal klaar voor je schatje: mijn kutje is helemaal klaar voor die heerlijk grote staaf van je.. Pieter drong voorzichtig bij haar naar binnen. Tot zn verbazing en grote vreugde kon ze hem helemaal hebben. Een oerkreet ontsnapte vanuit zn binnenste. Hanna was gewoon voor hem geschapen, zijn grote pik paste helemaal in haar warme kut.!! Hij voelde hoe Hanna helemaal warm om hem heensloot. Hij werd overvallen door een gevoel in zn kruis en een intense geilheid, zoals hij nooit had gehad. Hij schoof zn lul diep in haar, tot aan zijn ballen. Wat een genot. Hij stootte met diepe lange halen en zoog ondertussen op haar tepels. Ooooooh ja, ooooh wat een geil neukbeest ben je hoorde hij haar roepen. Oooooh , ga alsjeblieft door, neuk me, neuk me harder. Hij haalde zn pik uit de warme grot van Hanna en draaide haar om. Ze ging op haar knieen zitten. Achterlangs schoof hij nu in een keer hard bij haar naar binnen. Hij pakte haar bij haar heupen en drukte zijn pik zo diep in haar kut als hij maar kon. Deze vrouw was heerlijk nat. Hij had nog nooit zon lekker kutje gehad. Wild stootte hij zn pik op en neer in haar kut. Hij merkte hoe Hanna haar klitje masseerde: nog even en ze zou klaarkomen . Hij voelde hoe haar kut zich om zijn pik begon samen te knijpen, ze kreeg een geweldig orgasme. Hij voelde hoe de kloppende beweging van haar kut zaad uit zijn pik wilde melken. Dit was teveel voor hem. Met een enorme ontlading spoot hij zaad in Hannas warme kloppende kut.. aaaaah, aaaaaah, Hanna geil wijf, voor jou, al mijn zaad is voor jou, kreunde hij hard. Hij was nog nooit zo intens klaargekomen.Ze kropen dicht tegen elkaar aan. Gelukkig nieuwjaar schatje fluisterde hij in haar oor. Het nieuwe jaar was nog nooit zo lekker.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners