Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geilste vakantie ooit beleefd - 2896 keer gelezen
Al zeven jaar werkte ik samen met Sander bij het zelfde bedrijf op de binnendienst, buiten het werk om raakte we op een gegeven moment ook bevriend waardoor we ook privé bij elkaar over de vloer kwamen, iets wat was begonnen met de verjaardagen, hierdoor waren onze vrouwen langzamerhand ook goede vriendinnen geworden. Regelmatig gingen zij samen winkelen, naar de film en soms ook wel eens naar het theater. Ook deden we wel dingen met zijn vieren zoals ergens uit eten gaan, een dagje strand als het lekker weer was of een dagje weg enz.


Zijn vrouw Eva was behalve een lekker ding ook wel een beetje ondeugend, ze daagde mij maar al te graag uit al was er nooit iets gebeurd, ja een kusje als begroeting of als er gedag gezegd werd, of even stiekem per ongeluk met haar hand over mijn kruis wrijven, net zoals ik even haar lekkere billen vast pakte als we elkaar begroette met een zoen. Ook Sander deed dit trouwens bij Karlijn, die had me al eens gezegd dat ze heerlijk billen had die hij wel eens zonder verpakking wilde voelen en zien. Mijn vrouw zag in Sander ook wel een lekker vent had ze me al eens toevertrouwd onder een vrij partij om eens een beschuitje mee te eten, kortom wel lagen elkaar wel. Dus vorig jaar besloten we dan ook samen op vakantie te gaan. Dus zo gezegd zo gedaan, de meiden hadden op internet een middel grootte familie camping gevondenen waar ze ook zomerhuisjes en chalets verhuurde. Het bleek mogelijk om twee huisje naast elkaar te krijgen zodat we ook nog privacy hadden en niet hele dagen met zijn vieren op elkaars lip zaten. De camping lag in de Belgische Ardennen naast Malmedy, ergens vlak bij Spa voor de geïnteresseerden.We konden er op een vrijdag al in en het waren werkelijk schitterende huisjes voor niet al te veel geld, de ligging was prachtig met uitzicht aan de achterkant over een stuk land dat eindigde tegen een stuk bos. Onze tuintjes grensden aan elkaar maar wel zo dat je elkaar niet hoefde te zien als je dat niet wilde, ideaal omdat Karlijn als de zon schijnt ze graag topless wil zonnen omdat ze bruine borsten nu eenmaal mooier vind als van die witte bollen boven haar gebruinde buik.


Nadat we onze spulletjes in de huisjes gelegd hadden en we ons verder geïnstalleerd hadden wilde de meiden eerst maar eens lekker van het warme zonnetje genieten. Het eerste schutting deel die als afscheiding tussen de huisjes diende bleek tevens een deur te zij die je open kon zetten zo hadden we een gezamenlijke grote tuin die aan de zijkanten afgescheiden was door twee grote coniferen hagen waardoor we beschermd werden nieuwsgierige ogen, dus Karlijn kon heerlijk topless zonnen wat ze dan ook deed met enkel het broekje van haar string bikini aan, “als je er niet tegen kunt moet je het maar zeggen hoor” zei ze tegen Sander en Eva, “geeft niets hoor meid” zei Eva “ik lig thuis ook wel eens topless en som ook wel eens lekker naakt” zei ze met een verlegen lachje.


“Dat geloof ik niet” zei ik in de hoop dat ze wat zou laten zien, “altijd al gedacht dat jij ongelovig was” zei Eva lachend, die over haar bikini broekje een licht doorzichtig zomerjurkje droeg dat niets aan mijn verbeelding over liet, ze deed het uit waardoor opeens ze met haar ontblote borsten voor me stond. Het viel me meteen op dat ze een paar prachtige volle en puntige borsten had die fier recht vooruit priemden, haar tepels waren hard en groot en wezen recht naar voren. “Kijk maar als je het niet gelooft dat ik wel eens naakt in de zon lig” zei ze waarop ze haar broekje een stuk naar beneden trok zodat ik net niet de aanzet van haar schaamlippen zag, maar wel kon zien dat ze net als Marianne helemaal geschoren was want er was geen stoppeltje op haar venusheuvel te ontdekken. Ze deed haar broekje weer recht en ging naast Karlijn op haar rug op een ligstoel liggen met haar stevige borsten trots omhoog wijzend. Sander pakte een stoel en kwam naast mij zitten nadat hij voor ons een biertje gehaald had. Ik zag hem vanachter zijn zonnebril regelmatig een blik werpen op de iets kleinere borsten van Karlijn waarbij er in zijn slip enige beweging te zien was voor de oplettende kijker.


S’ avonds gingen we gezellig uit eten in een restaurantje in Malmedy waarna we nog een terrasje pakte, de dames hadden alle twee een luchtig niet al te lang zomer jurkje aan waardoor mijn uitzicht niet aan de verbeelding over liet. Karlijn had haar slipje thuis gelaten wat ze overigens wel vaker doet als het lekker weer is in de zomer, alleen nooit eerder als we met anderen waren. Toen ik haar aan keek spreidde ze haar benen iets zodat ze me inkijk gaf waardoor ze zag dat ik het in de gaten had en meteen groeide er iets in mijn broek. Karlijn gaf me een knipoog en een lucht kusje, de geile donder zat me gewoon te narren door me op te geilen. Ik was dan ook blij dat we naar huis gingen maar toen ik naast Karlijn op de achterbank wilde gaan zitten zodat ik stiekem even aan haar vast al vochtige kutje kon voelen zei ze, “niet doen joh je mag straks als we thuis zijn.“Je meisje geil” vroeg Sander toen ik in stapte, ik knikte lachend met mijn hoofd waarop hij zei “dacht ik al volgens mij heeft ze geen slipje aan, lekker dat doet Eva ook wel eens” waarna hij de auto startte en we naar de camping gingen. Karlijn was heerlijk die nacht en de volgende morgen moest aan mij te zien geweest zijn dat ik totaal bevredigd was geweest door de gelukzalige glimlach op mijn gezicht.


Maar goed na het ontbijt wilde de meiden nog even van de zon genieten, ik zette koffie en Sander deed het tweede rondje en zorgde voor iets fris tot Eva tegen de middag vroeg wie er even mee naar de winkel ging om brood of broodjes te halen want er was niet genoeg brood om tussen de middag te eten voor zijn vieren zei ze, “ik ga wel even met je mee hoor, mijn shag is bij op en misschien kunnen we gelijk nog wat meer boodschappen doen dan kan ik ze wel voor je dragen” zei ik.


Ze stond op en liep even naar binnen om iets aan te trekken en kwam even later naar buiten in een ultra kort luchtig zomerjurkje waar haar heerlijke ronde billen als ze stil stond net door bedekt werden. Samen liepen we naar de campingwinkel waarbij we, of liever gezegd Eva door diverse mannen werd nagekeken, waarom begreep ik even later in de camping winkel toen ze bukte om iets onder uit een schap te pakken, de geile deugniet had haar slipje thuis gelaten waardoor iedereen die achter haar liep kon zien dat ze in haar blote kont liep. Ik nu dus ook en Eva betrapte mij erop dat ik naar haar billen stond te staren toen ik het in de gaten had gekregen.


Mijn hoofd kleurde als een kleur als pioenroos toen ik mezelf betrapt voelde door de geil lachende Eva, gelukkig viel het niet zo heel erg op omdat de zon er voor gezorgd had dat mijn hoofd net als de rest licht verbrand was, maar de groeiende bobbel in mijn short ko ik moeilijk verbergen. Eva merkte het op en zei “ik vroeg me al af wanneer ik eindelijk indruk op je zou maken” en keek me breed lachend aan terwijl ze op stond pakte ze me even in mijn kruis en gaf me een kus. “Als we straks terug zijn in ons huisje help ik je er wel even vanaf” fluisterde ze in mijn oor. Ik lachte wat en knikte verlegen naar de geile Eva die lachend haar lippen likte. We deden verder onze boodschappen en toen we een half uurtje later terug kwamen bij de huisjes zagen we niemand. “Ik denk dat jouw vrouwtje door mijn hitsige eega verwend wordt op dit moment” lachte ze naar me. Iets wat ik me eigenlijk niet voor kon stellen maar toen we samen hun huisje binnen kwamen hoorde ik een flink gekreun uit de slaapkamer komen.


Eva wenkte me dichterbij te komen, voorzichtig en zo zachtjes mogelijk liep ik naar de slaapkamerdeur. Samen met Eva kon ik doordat de deur op een kier stond naar binnen kijken, ik zag Sander tussen Karlijn’s benen geknield zat e aan haar kale kutje likte, zijn tong deed goed zijn werk en flitste tussen de gladde lippen door, over haar knopje tot ze haar hoofd in haar nek gooide, iets wat ze altijd deed als ze door mij gelikt werd en kwam luid kreunend klaar.


“Zo” zei Eva “die hebben er geen gras over laten groeien”, ze pakte mij in mij kruis en begon over de groeiende bobbel te wrijven. We zagen hoe Karlijn het restant van kleding nu uit dat ze nog aan had, ook Sander rukte zijn short naar beneden waarna hij op haar ging liggen, zijn harde kloppende pik tegen de schaamlippen van mijn vrouw stuurde en hem in één keer bij haar naar binnen tussen de van haar vocht glinsterende schaamlippen duwde. Heel even bleef hij stil op haar liggen, kuste haar hartstochtelijk waarna Karlijn met haar heupen draaide en tegen hem zei, “kom op neuk me ik wil je pik in mijn kut voelen stoten kom op neuk me”.


Sander trok haar wat omlaag, trok zijn harde pik iets uit haar terug en begon mijn vrouw met lange halen en harde stoten te neuken, hard zoals Karlijn het graag had. Ze sloeg haar benen om hem heen en ik zag haar een minuut of vijf verkrampen toen ze klaar kwam met de rammende lul van Eva’s man in haar soppende kut. Na hijgend en kreunend begon ze nu Sander aan te moedigen om zijn zaad in haar te spuiten. “Ja kom op met die lul van je” riep ze “spuit me vol, lekker diep in mijn spleet, ja kom op met je zaad geile vent neuk me jaaaaaaa” gilde ze toen hij even later zijn zaad diep in haar krampende spleet spoot. Karlijn begon ook weer harder te kreunen onder zijn laatste stoten en kwam voor de derde keer klaar.Samen met Eva zag ik de bilspieren van haar man aanspannen toen hij zijn warme sperma diep in het kutje van mijn anders zo gereserveerde Karlijn spoot. Karlijn had hem aangemoedigd om haar snel vol te spuiten omdat wij zo terug konden komen dacht ze, maar Sander bleef op haar liggen en fluisterde iets in haar oor. Nu had Eva mijn lul te pakken en fluisterde “kom”, ze trok me aan mij stijve pik mee naar ons huisje en zei “laat ze mar liggen het komt wel goed”. De raderen in mijn hoofd draaide op volle toeren en ik begreep dat ze dit samen met haar man had opgezet, de geile sloerie. Ik begreep dat Karlijn het ook wel door zou hebben want Sander fluisterde niet voor niets iets in haar oor

.

Even later was ik met Eva in ons huisje ze ontdeed mij van mijn shirt en short, duwde mij achterover op het tweepersoonsbed. Ze deed nu de bandjes van het jurkje over haar schouders, liet het van zich afglijden tot het op de grond viel en stapte eruit zodat ik haar in haar volle glorie kon bewonderen, “pfffffft “floot ik tussen mijn tanden, wat een lekker wijf ben je” zei ik toen ze op haar knieën voor me op de grond viel en mijn stijf kloppende piemel tussen haar lippen nam. Ze liet hem nog even tussen haar lippen vandaan ontsnappen en zei “wie weet worden wij straks ook wel bekeken, maar dan niet laten merken dat je het weet hoor” lachte ze en begon me vol overgave te pijpen

.

Eva wist wat ze deed en verwende me zalig met haar warme rode lippen, haar tong krulde zich om mijn eikel, ze zoog erop en haar hand masseerde de stam van mijn piemel echt waanzinnig lekker zodat ik al snel moeite had om niet klaar te komen wat ik zo lang mogelijk probeerde uit te stellen. Alleen dat likte me niet echt goed, ik waarschuwde haar dat ik ging komen maar alles wat ze deed was even naar me kijken en gaf een knipoog dat het goed was. “Ohhhh jaa ga door wat doe je dat lekker zeg” riep ik terwijl mijn zaad zich een weg naar buiten zocht. “Ohhh lekker wat zeg” kreunde ik toen mijn ballen zich leegden en ik in Eva’s zuigend mond spoot. Ze slikte alles door en likte haar lippen af toen ze mijn nog steeds stijve piemel uit haar mond liet glippen.


Ze bleef even op haar knieën zitten en keek naar mijn nog steeds stijve jonge heer die geen aanstalten maakte om te verslappen. “Zo te zien kun je nog wel een keer lachte ze, stond op en kwam over me heen zitten, pakte mijn pik beet en stuurde hem voor haar vochtige spleet waarna ze zich over me heen liet zakken met een zucht. “Ohh wat heb jij een lekkere dikke zeg” lachte ze toen ze zich op mijn pik posteerde. “Je bent al klaargekomen nu duurt het tenminste wat langer voor je weer spuit en kun je mij ook lekker bevredigen” zei Eva terwijl ze op mijn pik begon te wippen. Ik voelde haar kutje als het ware om mijn lul een melkende beweging maken, net of ze erin kneep met haar spieren. “Ohh ja lekker wat vul je me lekker” kreunde ze op en neer wippend over mijn pik.


Ondertussen kon ik me te goed doen aan haar slingerende borsten voor mijn ogen, ik pakte ze vast en zoog om beurten op haar stijve tepels. “ja lekker ohhhh ze zijn zo gevoelig mmmm geil “ kreunde ze. Ik merkte dat ze door haar tepels te stimuleren geiler werd, dus pakte ik haar borsten in mijn handen, masseerde ze stevig en nam haar tepels tussen mijn duimen en wijsvingers. Hierop reageerde door ze nog heftiger te kreunen en begon me nog harder te berijden dan ze al deed. “Ja ohhh lekker, ga door hier wordt ik zo geil van ohhh jaaa ik kommmmm” kreunde ze haar orgasme aankondigend. Ik voelde haar kutje om mijn piemel samentrekken en met een haast dierlijk gegrom kwam ze nogal nat klaar.
“Ohhhh ja lekker” kreunde ze hijgend “daar was ik echt aan toe”. Ze bleef nog even stil op me zitten en merkte dat mijn lul niet in haar verslapte. “kun je nog” vroeg ze me zachtjes in mijn nek kussend. Ik knikte bevestigend en Eva draaide zich naast me en ging met haar kontje omhoog op haar knieën zitten. “Neem me doggy style, en neuk me zo hard als je kan en niet stoppen voor ik ben klaar gekomen hoor” zei lachend ze met haar kontje draaiend. Nou ik was nog steeds geil en voldeed graag aan haar verzoek, ik ging achter haar zitten duwde mijn harde lul in haar openstaand vochtige spleet, of zeg maar zeik natte kut want god wat was ze lekker nat en geil. Ik pakte Eva stevig bij haar heupen en begon haar met lange halen hard te neuken. Het duurde niet lang voor ze begon te roepen dat ze het zo lekker vond, “Ja oh god die ballen mmm ja lekker die ballen tegen mijn klit ohhh ja lekker tegen mijn kut ga door, ga door neuk me” riep ze.


Het zou me me verbaast hebben als Karlijn en Sander nog niets hadden gehoord, maar al zag ik hen dan niet ik wist bijna zeker dat ze ons stonden te begluren. Eva gilde het nu werkelijk uit zo geil was ze en kwam even later klaar als een stoomtrein, schokkend liet ze zich voorover op het bed vallen maar dat was niet wat ik wilde, ik was nog niet klaargekomen en tilde haar bij haar heupen weer omhoog en zette ze weer op haar knieën. “Ohh nee stop even kreunde ze even bijkomen ohhh het is zo lekker kreunde ze. “jij wilde neuken zei ik dan neuk ik je ook en hervatte mijn werk, ik hield haar stevig vast zodat ze niet weg kon komen en neukte mezelf nu in haar krampende kutje voor de tweede keer klaar. Met mijn laatste stoot kwam de geile donder zelf ook nog een keer. “Ik had nog nooit een vrouw zo heftig klaar horen komen als Eva. Ze gilde, hijgde, kreunde en vloekte niet normaal voor ze even helemaal out ging en bewegingloos onder me lag na te genieten van haar orgasme.


Ik rolde van haar af en ging naast haar liggen, streelde haar billen toen ik pas bemerkte dat Karlijn en Sander ook aanwezig waren. “Wow” zei Karlijn “dat was heftig zeg” kwam vervolgens naar me toe en zoende me vol op mijn mond, pakte mijn verslappend piemel in haar hand en masseerde hem zachtjes, maar veel beweging zat er niet meer in. Lachend keek ze naar mijn slappe geval. Sander was nu ook bij ons komen zitten, streelde zijn vrouw en vroeg “was het lekker meisje”? “Mmmm heerlijk schat fluisterde ze, al was ik wel zenuwachtig hoor” lachte ze verlegen. Ik zag nu dat mijn sperma uit haar glad geschoren kutje op het laken liep, Eva die nu ook iets voelde lopen sprong op en rende naar de badkamer. Karlijn en ik stonden nu ook op en liepen naar de woonkamer waar Eva even later ook naar terug kwam, ook Sander voegde zich nu bij ons en nam plaats op de bank waar Eva bij hem op schoot ging zitten en haar man kuste.


Karlijn kwam bij mij zitten en lachte naar me, zei tegen me dat het super geil was om mij met een ander te zien neuken, iets wat ik aan haar bevestigde dat ik dat ook gevonden had toen ik had zien neuken met Sander. “Was je niet boos toen je het zag”vroeg ze me, iets wat ik moest ontkennen omdat ik daar de kans ook niet voor gekregen had doordat Eva zich op dat moment met mij ging bezig houden.


Sander zei nu “ik begrijp dat het jullie niet is tegen gevallen” waarop we beide lachend ontkennend reageerde. “Nou ons ook niet hoor lachte Eva” waarop Karlijn zei dat ze dat toch niet geloofd had na wat ze gezien had. Het bleek dat ze beide al jaren gefantaseerd hadden over sex met een ander maar eigenlijk nooit geweten hadden hoe daar een stel voor te vinden die ze behalve aardig ook leuk genoeg vonden om sex mee te hebben, “en toen kwam het vakantieplan” zei Eva, “Sander was bang om onze relatie te verzieken, maar ik wist zeker dat jij er wel voor te porren was” zei ze naar mij kijkend, “van Karlijn waren we niet zeker maar toen Sander gisteravond merkte dat ze geen slipje aan had en dat tegen mij vertelde hebben we een plannetje gemaakt om te proberen jullie zonder vervelende gevolgen te verleiden”.


Terwijl ze dit ons vertelde zag ik haar een kleur krijgen toen ik haar even aankeek en een knipoog gaf, ik zei “om jullie heel eerlijk te vertellen was het ook onze fantasie, en ook wij hadden het probleem van hoe en wat en naar een parenclub wilde we alle twee niet, en wat ons betreft is jullie actie behoorlijk geslaagd, maar hoe nu verder”?


Lijkt me geen moeilijke vraag” zei Sander, “we kunnen met zijn vieren hier vannacht verder lol maken of jij met Eva hier en ik met Karlijn bij ons, wat jullie willen”. Het werd met zijn vieren bij ons nadat we uit hun huisje de matrassen gehaald hadden en die samen met de onze in de woonkamer op de grond gelegd te hebben we de hele nacht met zijn vieren genoten met en van elkaar.


Dat ging zo de hele vakantie verder, we zijn nog steeds goede vrienden en meer dan dat, af en toe ruilen we van vrouw en dan brengen we de nacht met elkaars partner door in aparte huizen of gewoon met zijn vieren dan leggen we alle matrassen bij hen of bij ons op zolder en hebben een waanzinnig weekend. Ook hebben we die vakantie elkaar nog een paar keer met de ander zien vrijen en neuken toen we van elkaar dachten dat de ander er niet was, ook hebben we wat ondeugende filmpjes van elkaar gemaakt en geile erotische foto’s die ik samen met Karlijn wel eens bekijk. Daarna draait het stee vast uit op geile sex wat we dan een volgende keer weer aan de anderen vertellen, wat er dan gebeurt kun je wel raden. Maar goed eenmaal weer thuis alles weer zijn normale gang en op het werk werkte ik gewoon samen met Sander of er niet gebeurd was, en voor dit jaar hebben we met zijn vieren weer een op voorhand al heerlijke vakantie gepland, naar Duitsland en in de herfstvakantie gaan we naar een huisje in Limburg, want we kunnen geen genoeg van elkaar krijgen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners