Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geile buurman - 19325 keer gelezen
18 januari, wat een dag, om niet meer te vergeten!! Ik ben anoeska, 22 ben een slanke dame met een flinke cup c en woon samen met me vriend in een apartementje op de begaande grond met tuin. we hebben aansluitend een berging die je wel alleen kan betreden door via de voordeur naar buiten te gaan een meteen ernaast dus de deur naar de berging, daar staat onze vriezer, wasmachine,droger en de fietsen.

Ik was vrij in tegenstelling tot me vriend en was lekker bezig geweest in huis. Daarna even lekker onder de douche en ik merkte dat ik aardig geil was. Een beetje vingeren onder de douche kon geen kwaad dacht ik zo en dus voegde ik daad bij woord en begon mezelf lekker te vingeren. Heerlijk even zo ontspannen, en bleef een poosje onder de douche mezelf vingeren. Uit eindelijk kwam ik heerlijk klaar en spoelde me nog even af, en ging me toen lekker afdrogen. Ik trok lekker mijn badjas aan met alleen een string eronder, want ik wou me vriend verrassen als hij thuis kwam. Want ik had nog super veel zin in een heerlijk neukbeurt, meestal is hij rond 6 wel thuis en het was pas kwart voor 5, dus had nog lekker even de tijd voor mezelf. Ik zag dat de wasmand nog vol was en dacht even snel wasje aan te zetten.

Ik verzamel alles bij elkaar en neem de mand mee naar de berging. Doe de was in de machine en sluit de deur. Ik buk om het wasmiddel enzo te pakken, tot ik in ineens '"hoi buurvrouw"" achter me hoor. Ik schrik overeind en kijk op. Staat de buurman daar ineens die ik niet verwachte eigenlijk. Ik groet hem en zet ondertussen me wasje aan. Stervens koud dat ik het inmiddels heb want het is niet boven 0 vandaag, voel ik me tepels stijf worden. aangezien ik in me badjas sta sla ik me armen over elkaar om nog een beetje warm te blijven, ik sluit de deur achter me en vraag hoe het is met de buurman, hij heet nico, en is 34, alleen en absoluut niet lelijk.Hij zegt dat hij een rustige dag had en dus lekker optijd naar huis kon voor de verandering. Hij vraagt hoe het met mij is en ik lach een beetje onhandig dat het nogal koud is en hij schiet in de lach en zegt "" vind je het gek als je er zo bij loopt"". het schaamrood werd zichtbaar op me wangen en lachte het ongemakkelijk weg. Nico had het door en zegt dat ik me nergens voor hoeft te schamen. Ik bedank hem en zeg hem dat ik naar binnen ga en wens hem een fijne avond. ook hij wenst mij dat eveneens. Als ik me sleutel in het slot van de voordeur wil doen laat ik de sleutel vallen en ongemakkelijk in mijn badjas buk ik om ze te pakken. Nico schiet in de lach om mijn gestunt en opent zijn deur. Ook ik vervolg mijn weg naar binnen.

eenmaal binnen ril ik nog even door van de kou tot rond 5 over 5 de deurbel gaat. Ik doe open en het blijkt de postbode te zijn met een pakketje voor de Nico, maar die doet niet open en of ik het wou aannemen. Natuurlijk als goed buur doe ik dat en hij duwt een briefje bij hem in de bus dat het zijn pakketje bij mij ligt. ik sluit de deur en ga weer naar binnen, poging 2 tot opwarmen inmiddels. rond kwart over 5 weer de deurbel, het is Nico die zijn pakketje komt ophalen. Hij bleek onder de douche te staan toen de postbode aanbelde. Ik zei hem dat het geen punt was en hij maar even binnen moest komen want had het inmiddels al koud genoeg gekregen van iedere keer in de kou te staan. Dus hij volgde me naar binnen. Niet meer aan mijn badjas denkende buk ik om zijn pakketje te pakken van de grond en hij heeft nu vol zicht op mijn zwart met rood kanten string.

"" uhmm buurvrouw... je badjas..."" zegt hij""ooshit!!"" roep ik en maak mijn excuus

"" Ik vind het niet erg om naar je te kijken, maar toch'''' vervolgt hij en ik loop weer rood aan.

''''dat vat ik dan maar op als compliment'''' en lach het weer een beetje weg. toch vind ik het stiekem wel opwindend dit.

ik overhandig Nico zijn pakketje en op het moment dat hij hem aanpakt pakt hij mij bij mijn arm en trek mij naar zich toe. Ik voel zijn stijve lul tegen mijn buik maar schrik toch wel.

''''oo fuck hij is ook geil en me vriend komt zo thuis en ...'''''me gedachtes gaan even alle kanten op maar mijn lust overwint alles.

Ik draai me naar hem toe en zoen hem, zonder twijfel zoent ie terug. Hij duwt me naar achter de gang in, en legt zijn pakketje al zoenend op het kastje dat er staat. Mijn tepels worden nog stijver en ik geef me volledig over. Kreunend van geilheid trek ik zijn shirt over zijn hoofd uit, maak zijn broek los en ga met me hand zijn broek in, pak zijn lul en begin er langzaam aan te trekken. Hij kreund een beetje en laat zijn broek zakken. Hij opende mijn badjas en zakte met zijn mond naar mijn tepel en zijn hand zakte naar mijn natte poesje. zijn vingers vonden mijn geile lippen en al snel zaten zijn vingers in mijn kutje!

''''oo aa oo ja oo'' meer kwam er niet uit bij mij.

Hij draaide me om en nam me achterlangs tegen het kastje aan. diep, met lange halen, dan weer snel en hard. wat was dit toch heerlijk zeg. wetend dan als me vriend binnenkomt hij ons zou betrappen. met alle risico's van dien. Maar ik nam die gok, ik dacht niet meer helder. Zijn handen vonden mijn tepels en zachtjes trok hij eraan en kneep hij erin. Ondertussen stoote hij hard door en ik stond op het punt te komen. Dat had Nico ook door en ging door, kneep en trok iets harder.''Oo fuckk ja ooja, ik ga komen ga door ik kommm ooooooooo''

Ik spande helemaal samen en dat had ook effect op Nico. Hij trok terug omdat hij nog niet wou komen. Toen ik bij kwam keek ik op de klok, 10 voor 6, ooo fuck dacht ik nog, maar al snel voelde ik zijn lul weer een weg naar binnen zoeken en was ik weer helemaal in de ban van deze beurt!

Ik ging rechtstaan, zette me kont op het kastje, sloeg me benen om Nico's middel en begeleide hem naar mijn kutje. Met een diepe haal gleed hij zo naar binnen met zijn 18 cm. Een paar stoote verder stond ik op het punt weer te komen, en Nico hield het ook niet lang meer vol.

'''' fuck ja ik kom weer oooooooooo ja ooooo ''''

weer spande ik samen, en Nico hield het ook niet meer en spoot zijn zaad onder een luide brom heerlijk in mijn kutje. Allebei na hijgend, elkaar in de ogen kijkend, niet wetend waar dit vandaan kwam waren we beide stom verbaasd. Snel fatsoeneerde we ons weer en ik trok me string op en knoopte me badjas dicht. Nico trok ook alles weer aan en liep naar de voordeur. Ik wenste hem een fijne avond en op dat moment zie ik me vriend aan komen rijden, ik schiet vuurrood aan. En kijk Nico aan, Nico zegt '''' van mij hoort hij niks'''' met een opluchting lach ik hem toe. Me vriend komt aanlopen en vraagt hoe het met hem is, en ze praten even. Dan zegt Nico; '' ik kom mijn pakketje ophalen''. Het sperma glijd me langs de benen...

''oooja helemaal niet meer aan gedacht door de sexbeurt bedenk ik me"

"' Ik zal hem even voor je pakken Nico'''' zeg ik hem.Me vriend loopt ondertussen naar binnen en geeft me onderwel een kus. Ik wens de buurman nogmaals een fijne avond en hij meld dat dat nu wel gaat lukken en hij vertrekt nar zijn huis. Me vriend vraagt me hoe me dag was, en ik moet zorgen dat hij mijn schaamrood niet ziet en zeg; '' ja goed hoor schat maar ik moet even naar de wc!''''

op de wc, die op de badkamer zit, haal ik alle overtollige sperma van Nico weg en pak een schone string van het wasrek.

Eenmaal binnen pakt me vriend me vast en zoent me, zakt af naar mijn nek, sleutelbeen...maakt mijn badjas los en zakt verder weg naar mijn borsten. Hij is zo geil als wat merkte ik en wist even niet wat ik moest doen. Ik had natuurlijk nog wat sperma van Nico in me zitten. Ik trok me vriend zijn broek uit en meteen ook zijn boxer. Zijn 19,5 cm keek me verleidelijk aan en begon hem intensief te pijpen, want ja geil door al die spanning was ik nog steeds!! Ik gooide de badjas van me af en boog voorover, me kontje aanbiedend naar hem, hij begreep me en zonder te vingeren duwde hij zijn lul naar binnen

'' schatje toch, wat ben jij nat zeg, zozo''

''ja Schat ik heb de hele tijd op je gewacht'' antwoorde ik

ondertussen denk ik bij mezelf... je moest eens weten wat ik net heb gedaan lieverd!!!

de rest...de rest zwijg ik maar over ;)
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners