Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ga je mee verdwalen - 7106 keer gelezen
Je kent dat wel, de bucketlist…… Ja ook ik heb er één….. Een paar jaar geleden heb ik daar één van de mooiste ervaringen van kunnen afvinken. Hahahaha met als gevolg dat ik deze er inmiddels weer op heb gezet want deze ervaring was zo geweldig dat ik dat graag nog een keer wil meemaken. En zoals het er naar uit ziet gaan we dat dit jaar weer doen….

Burning Man heb ik het over. Een festival van een week lang in de Black Rock woestijn in Nevada. Ik zou hier uren over kunnen schrijven maar dan nog kan ik het jullie niet uitleggen. Dit is iets wat je zelf moet beleven.

In die week kreeg ik de opdracht om erop uit te gaan en te gaan verdwalen. Je vraagt je nu misschien af “verdwalen” hoe doe je dat…. Nou ik kan je zeggen in een woestijn gebied zo groot als de stad Amsterdam gaat dat prima. Maar dat was niet de intentie van deze opdracht. Ik ben toen ook blanco, ondanks mijn angst echt te verdwalen op de fiets gestapt en ben de woestijn ingereden zonder plan…. Wat je dan ervaart en meemaakt is zo mooi!

Sindsdien probeer ik dat vast te houden want het verrijkt je door je open te stellen voor nieuwe dingen.

Deze fantasie staat dan ook op mijn bucketlist en gaat over verdwalen met iemand die ik heel graag een keer zou willen ontdekken van dichtbij, al was het maar voor één keer……..

Na lang wikken en wegen heb ik eindelijk het lef om hem te vragen mee te gaan verdwalen en boven verwondering wordt daar na een tijd stilte positief op gereageerd….We spreken af op het parkeer terrein van natuur gebied Bosch en duin. Een groot uitgestrekt natuur terrein. Door mijn zenuwen ben ik er vroeger dan de afgesproken tijd. Wat me wel goed uit komt zodat ik me nog even kan opfrissen in het nabij gelegen restaurant en tevens nog even kan plassen zodat ik niet met een volle blaas op pad hoef.

Als ik terug loop zie ik hem aankomen en voel ik mezelf blozen en tevens mijn onderbuik samen trekken. Zou het dan nu echt gebeuren…. Maar zoals ik al schreef verdwalen kan tot vele wegen leiden dus alles staat open…

Terwijl hij zijn auto uitstapt en me hartelijk begroet met een dikke knuffel en een dikke zoen op de mond, staan we daarna even onwennig tegen over elkaar…. Hij geeft aan dat hij zich ook nog even wil opfrissen en loopt naar het restaurant. Terwijl ik op hem wacht geniet ik van het zonnetje wat zijn best doet om de dag op te warmen. Als hij terug komt besluiten we eerst nog een bakje koffie te drinken op het terras om de spanning te doorbreken. De klik is er nog steeds en al snel zitten we gezellig te praten. Na een tijdje besluiten we dan ook om lekker te gaan lopen.

Samen lopen het natuurgebied in zonder te weten waar we eigenlijk heen gaan. Genietend van het zonnetje voel ik dat we beiden ontspannen zijn en genieten van de natuur en de aanwezigheid van elkaar.

Het eerste stuk is een zand vlakte maar in de verte zien we een wat bosrijker gebied en ik merk aan mezelf dat mevrouw ondeugd langzaam de overhand neemt.

Ik ga wat dichter tegen hem aan lopen en voel een siddering door mijn hele lijf en dat blijft niet onopgemerkt. Mijn blik dwaalt af naar zijn ogen en zie die overheerlijke glinstering en geilheid in zijn ogen. Ik stop en gretig zoeken onze tongen elkaar op terwijl we elkaar blijven aankijken. Terwijl onze tongen gretig in elkaar op gaan, gaan mijn handen op onderzoek uit. Deze verdwijnen onder zijn trui naar zijn rug en dwalen langzaam af naar zijn onderrug waar mijn vingers verdwijnen naar de bovenkant van zijn billen. Ook zijn handen zijn op onderzoek en betasten mijn buik en vinden al zijn snel zijn weg naar mijn kleine borsten die hij gretig onderzoekt. Zijn vingers kneden mijn tepels, die door zijn aanraking hard en gevoelig worden. In de verte horen we stemmen maar in plaats van op te schrikken maakt dat ons alleen nog maar geiler en gaan nog meer in elkaar op.

Zijn handen dwalen af naar de rand van mijn spijkerbroek en zoeken zich een weg naar mijn schaamheuvel, deze aanraking zorgt ervoor ik in vuur en vlam sta en hunker naar meer. Zijn opwinding blijft ook niet onopgemerkt, ik voel zijn kloppende penis door zijn broek tegen me aan rijden. We kijken elkaar aan en hebben moeite elkaar los te laten maar besluiten toch nog wat verder te verdwalen en lopen richting het bosrijker gebied.Dan komen we een plekje tegen waar de zon, de bomen, het zand en wat gras ons aanlokkelijk aan kijkt en besluiten daar neer te vleien. Met zijn ogen dicht ligt hij te genieten van het zonnetje terwijl ik op mijn zij naar hem lig te kijken….. Terwijl mijn vingers door zijn haar gaan voel ik een onbedwingbare lust in me op komen. Ik ga bovenop hem zitten en hij opent zijn ogen omdat ik door deze houding de warmte van het zonnetje weg neem. Echt erg lijkt hij het niet te vinden, hij komt iets omhoog en begint me gretig te zoenen en waar ik gretig op reageer.

Mijn handen dwalen van zijn haar af naar beneden en trekken zijn trui en shirt uit zodat zijn heerlijke bovenlijf naakt onder me ligt. Mijn mond maakt zich los van de zijne en gaan op onderzoek uit naar zijn nek en dwalen af naar zijn tepels waar ik plagend met mijn tong rondjes maak en af toe zachtjes in bijt. Dit windt hem blijkbaar op want hij laat zich weer zakken en kijkt me intens genietend aan.

Dan voel ik zijn handen mijn truitje en shirt omhoog doen en ik help hem om deze uit te trekken. Dan ga ik verder met mijn zoektocht en terwijl mijn mond zijn heerlijke bovenlijf verder onderzoekt raakt mijn blote bovenlijf het zijne. Ik voel zijn handen over mijn rug een weg zoeken en langs de zijkant vinden die zich een weg naar mijn oh zo gevoelige borsten. Zijn stevige handen kneden mijn borsten en tepels zo stevig dat ik gek wordt van verlangen.

Dit verlangen is zo groot dat ik ongeduldig en hebberig zijn riem los probeer te maken zodat ik zijn broek kan openen. Door mijn ongeduld gaat dat niet zo soepel en terwijl ik opkijk zie ik hem glimlachend naar me kijken… Lukt het, zegt hij… Waarop ik alleen maar kan antwoorden met, nee niet echt.

Terwijl ik hem wat ruimte geef ontdoet hij zich van zijn broek. Verlekkerd zie ik zijn glimmende natte eikel uit zijn boxer tevoorschijn komen en nog voor hij zich kan ontdoen van die boxer heeft mijn mond zich al een weg gevonden. Ik sluit mijn mond om zijn natte eikel en mijn handen beginnen zijn harde lul te onderzoeken. Zachtjes dan weer wat harder trek ik hem af terwijl ik mijn mond afwisselend ontspan en aanspan rondom zijn eikel. Ik voel zijn kloppende penis nog harder worden.

Even stop ik en trek mijn broek en string uit. Dan ga ik weer bovenop hem zitten en pak zijn harde paal en laat mijn zeik natte geile strakke kutje langzaam over zijn eikel zakken. Met intens genot voel ik zijn dikke eikel naar binnen gaan en zak moeiteloos verder omdat ik onwijs geil en nat ben. Ik voel zijn heerlijke pik nu helemaal in me. En oh wat voelt dat lekker.Langzaam beweeg ik heen en weer en beide kreunen van genot. Onder me voel ik dat hij het tempo aan het versnellen is en om hem en mezelf nog meer te laten genieten duw ik mijn heupen wat naar achter en zet mijn handen achter me op zijn dijen. Deze houding maakt ons nog geiler waarop we het tempo nog wat versnellen. Dan plots horen we wat en stoppen even ondanks het beschutte plekje.

We kijken elkaar lachend aan en zodra we het idee hebben weer alleen te zijn pakken we ons neukritme weer op. Het idee dat iemand ons heeft gezien heeft ons nog geiler gemaakt. We verhogen ons ritme terwijl ik mijn handen op zijn gespierde borstkas plaats pakt hij me bij mijn heupen en duwt me nog steviger op en neer.

Ik voel mijn hele lijf aanspannen en mijn kutje samentrekken om zijn kloppende nog groter wordende dikke pik. Ik hoor hem zeggen kom maar lekker sletje, kom maar. Deze woorden maken me gek en terwijl ik voel dat ga klaar komen, zeg ik hem dat ik zijn zaad diep in me wil voelen. Er zijn nog maar een paar krachten stoten nodig om ons beide tot een hoogte punt te brengen. Terwijl ik mezelf probeer in te houden niet al te hard te gillen kom ik klaar en voel zijn zaad diep mijn kut inspuiten. Hijgend laat ik me op zijn lekkere lijf vallen en voel zijn snelle ademhaling tegen mijn borst. Zo blijven we nog even liggen totdat we weer een beetje op adem zijn gekomen. Fluisterend in mijn oor zegt hij, zo wil ik wel vaker verdwalen.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners