Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Fred - 6621 keer gelezen
Fred.

Zijn leven was voorgoed veranderd. Getrouwd, geen kinderen en dan overlijdt je vrouw aan een ernstige ziekte. Dat is inmiddels een jaar of wat geleden.

Hij is een stevig gebouwde gebruinde kerel van achter in de veertig en op wat leuke vriendschappen na en af en toe een date, die overigens nergens op uit loopt, is dat het wel zo'n beetje.

Maar dan leest hij een advertentie in de krant van 'een dame op leeftijd die wel eens wat wil', in de contactadvertenties.

Hij trekt de stoute schoenen aan en besluit het mailadres te gebruiken en niet te bellen. Even weten wat ze nu precies wil.

Ze is al jaren alleen, achter in de 50 en heeft nog geen vaste relatie kunnen vinden die bevredigend was maar ze heeft er, zoals ze dat zelf schrijft, “af en toe knap jeuk aan”!

Als het hem schikt zou hij dan de volgende avond willen komen en samen dineren?? Zo, die laat er geen gras over groeien. Fred kan zijn gedachten niet echt goed bij zijn werk houden en is blij dat hij om 16.00h. kan afnokken.

Thuis kruipt hij onder de douche en trekt iets casuals aan en dan in de auto naar het opgegeven adres. Het is een betere buurt waar hij terecht komt en ziet het nummer op de gevel van een grote villa naast de voordeur.

Ze heeft hem al zien uitstappen en opent de deur en stelt zich voor: Hilde. Ze is niet lelijk, ziet er verzorgd en sportief uit. Ze heeft een behoorlijke bos hout voor de deur stelt Fred tevreden vast. Haar truitje staat behoorlijk ver open en ziet de aanzet van haar tieten goed een haar strak zittende ¾ broek verraad een 'cameltoe'. Fred stelt zich als Fred voor. Beurtelings vertellen ze elkaar kort hoe de vork voor hen persoonlijk aan de steel zit. Wat of hij wil drinken voordat ze aan tafel gaan. In deze toch wel chique omgeving wordt dat een koel wit wijntje.

Hilde heeft eigenlijk geen zin meer om al die vrouwelijke speeltjes die ze heeft, diverse dildo's en vibratoren en meer van dat spul, telkens maar weer te voorschijn te halen. Ze wil nu wel eens een echte lul in haar rijpe kut hebben.

Als ze zijn uit gebabbeld en gegeten hebben neemt ze hem mee naar boven en omhelst hem heel innig. Ze heeft een heerlijk parfummetje op en, dat valt nu pas op waarschijnlijk door het licht in de kamer, wat doorzichtige kleding.

Ze draagt, voor haar leeftijd opmerkelijk, een kleine string en een bustehouder zonder schouderbandjes. Fred voelt zijn pik groeien en dat heeft Hilde in de gaten en wrijft met haar hand over zijn enorme kanon.

Dan trekt ze spontaan haar truitje over haar hoofd en vallen haar grote tieten helemaal op die netjes in de cups liggen. Dan gaat Fred's overhemd er aan en bewondert ze zijn redelijk zwaar behaarde borst. Dat vind ze altijd heel spannend. Ze laat haar driekwart legging zakken en wordt haar super kleine string met open kruisje zichtbaar. Haar kuthaar dringt aan alle kant onder de string uit. Even later staat Fred ook in zijn slip.Hilde is zo geil als boter en weet niet wat ze allemaal wil doen. Ze haalt zijn enorme pik uit zijn slip die ze even bewonderd. Nooit zo'n lange en dikke pik gezien. Dan gaat de bustehouder uit, de string houd ze aan. Op haar knieën gezeten neemt ze Fred's 'jongen' in haar mond. Ze heeft een flinke behaarde driehoek, iets waar Fred ook helemaal gek van is. Kale kutten kunnen hem niet beroeren.

Hij probeert haar clitje te vinden maar is te vergeefs. Haar gevoelige puntje is niet zo groot. Niet elke vrouw heeft een flinke clit. Maar ze laat wel merken dat ze voelt dat hij er aan zit. Ze wordt er onrustig van.

Dan legt ze hem ruggelings op bed en begint met zijn enorme pik te spelen die nog harder wordt. Hij gaat zelfs zeer doen zo hard als zijn pik is. Ze gaat met haar tong zijn gaatje in, zuigt aan zijn ballen en masseert het grote ding. Ze pakt een flesje en laat wat druppels olie op zijn pik vallen en masseert hem helemaal grondig en gaat flink op en neer.

Als ze er genoeg van heeft gaat ze in het 69 standje op hem zitten en bewerken elkaars kut en pik. Ze steekt hem, zover als ze kan, in haar mond maar een dergelijke lengte is haar toch wat te veel. Ze bewerkt de kop van zijn pik en dan weer helemaal haar strot in en geniet met volle teugen. Wat is dát lang geleden dat ze een echte dikke pik in haar hand en mond heeft gehad. Ze draait zich om en buigt wat voorover zodat hij haar tieten kan bewerken en schuift met haar flamous over zijn pik heen zodat haar klit goed wordt geraakt.

Fred laat zich niet onbetuigd en bewerkt haar tieten, trekt aan haar flinke uitstaande tepels die ook aardig hard worden. Hij trekt er flink hard aan en ze schijnt dat lekker te vinden. Hij voelt dat ze op zijn pik heen een weer rijdt en wordt steeds natter. Maar aan alles komt een eind en geeft ze te kennen dat ze klaar wil komen.

Op haar rug liggend met haar benen wijd en wat opgetrokken ziet Fred haar flink behaarde rijpe kut die uitnodigend om zijn pik er in te steken. Hij zet zijn pik tegen haar kut aan en drukt hem langzaam naar binnen tot aan zijn kloten. Dat redelijk snel weer terug en weer naar binnen, nu ietsjes sneller. Ze begint met haar kut omhoog te komen. Dan steekt hij zij pik weer bij haar naar binnen, helemaal echt diep en blijft even zitten. Dan spontaan en snel er weer uit en kan ze een kreetje niet onderdrukken. Nog een keer hetzelfde en weer ontsnapt haar een kreetje.

Dan ineens er lekker in en er weer uit om haar nog heter te maken. Dan begint hij haar langzaam klaar te maken met regelmatige diepe stoten, af en toe er helemaal uit, er wel voor zorgend dat hij zelf niet klaar komt. Dan maar gewoon de vrouw klaarmaken en begint hij haar gewoon te neuken en dat zet zoden aan de dijk want ze begint te kreunen, haar klit te bewerken en dan is het een en al spastisch gedoe onder hem en komt ze op een geweldige manier aan haar gerief. Het vocht druipt er bij haar uit en moet ze even bijkomen.

Dan is het Fred's beurt en trekt ze haar benen heel hoog op en wijd en laat ze Fred klaarkomen en voelt ze dat zijn pik gaat schokken, trekt hem uit haar kut en maakt hem met haar hand verder klaar en spuit tot in haar haren zijn sperma over haar heen. Ze is kletsnat maar is, zoals ze dat zegt, 'ouderwets klaargekomen'.

Ze gaan samen onder de douche en betasten elkaar nog wat. Na een klein uurtje verlaat Fred haar terwijl ze heel tevreden achterblijft.
Achteraf had hij haar er voor willen betalen maar ze gaf hem 100 eurootjes waarmee hij zich dik betaald voelt.

Sjoerdpieter.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners