Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Flexkracht - 13018 keer gelezen
Ik werkte al een paar dagen met een flex kracht omdat een vaste collega ziek was. Ik kende haar al langer omdat ze stage had gelopen op een andere afdeling.
Ze zag er goed uit volle rondgingen waar ik wel van hou. Ik ben netjes getrouwd en zei heeft plannen. Ze was ook een stuk jonger , begin 20 en ik halverwege de 30, dus braaf als ik ben bleef het bij gedachten. Toch ontstond er een klik. We werkten gezellig en hadden het over van alles en nog wat. Soms werd het gesprek wat ondeugender. Er bleek een ondeugend meisje schuil te gaan achter dat blozende gezicht. Af en toe zag ik een glinstering in haar ogen.

Gedurende de dagen ontstond er een gezonde spanning. Gelukkig hadden de andere collegaís het niet door. Op een moment waren we allebei in het kantoor van de afdeling. We maakte grapjes en plaagden elkaar wat. Opeens stonden we heel dicht tegenover elkaar. Ze lachte lief naar me en haar ogen glinsterde weer. Voor we het wisten kusten we elkaar . Niet lang want er kon een collega binnen komen. De dag ging snel voor bij en af en toe kruiste onze blikken elkaar. Aan tafel zochten onze voeten elkaar op. Aan het eind van de dag bleven we met collegaís nog wat na praten zonder dat er iets gebeurde.

De volgende dag had ik veel zin om te gaan werken. Zij moest ook weer werken. De spanning was er nog. Als ik zag dat ze op een plek alleen was liep ik naar haar toe en kuste haar snel. Aan het eind van de dag gingen de andere collegaís vroeg naar huis. Wij bleven met zín 2e op kantoor achter. Voor we het wisten waren we weer aan het zoenen. Nu met meer passie als daarvoor. Onze handen onderzochten elkaars lichaam. Mijn hand verdween onder haar blouse en ik voelde haar mooie borsten. Zei ontdekte dat ik inmiddels al iets groeiend in mijn broek had. Ik lied haar even los en controleerde de deuren. Voor de zekerheid deed ik ze op slot.
We konden weer door gaan waar we mee bezig waren. Langzaam deed ik haar blouse uit. Een mooie BH kwam tevoorschijn. Verlegen en ondeugend keek ze me aan. Met mijn handen voelde ik aan haar borsten. Ik schoof haar BH aan een kant opzij en likte aan haar tepel. Mijn broek stond inmiddels strak. Ze deed haar BH uit zodat ik goed zicht had op haar volle borsten die ik dan goed verkende met mijn handen en mond.
Ze begon ondertussen mijn broek los te maken zodat mijn stijve pik ruimte kreeg. Goedkeurend keek ze er naar en nu was het haar beurt om mij te verkennen. Ze bleek zalig te kunnen pijpen. Het duurde dan ook niet lang voor ik voelde dat ik klaar kon komen. Ik trok daarom de rest van mijn kleren uit en deed baar haar het zelfde. Naakt stonden we te zoenen op het kantoor.
Ik maakte ruimte op het bureau en zette haar er op. Haar kutje was erg nat geworden. Mijn vinger gleed als vanzelf in haar strak geschoren poesje. Ze kreunde diep en geil. Dit nodigde mij uit om verder te gaan. Ik ging op mijn knieŽn naast het bureau zitten en begon haar klitje en poesje zalig te likken. Haar geil stroomde langs mijn kin. Ze begon steeds meer te kreunen. Niet hard maar erg opwindend. Na een aantal minuten hield ze het niet meer en kwam heftig klaar. Ik likte nog een paar keer plagend op haar klitje, die nu erg gevoelig was.

Toen ze weer een beetje bij zinnen was ging ik voor haar staan en al zoenend duwde ik mijn pik tegen haar kutje aan. Voor ik het wist zat ik diep in haar, zo nat was ze. Langzaam begon ik te stoten. Een goddelijk gevoel was het wat ik thuis niet kende. Het liet haar ook niet onberoerd. Haar tong ging steeds heftiger over die van mij heen. En zachtjes kreunde ze weer. Verrassend genoeg hield ik het vol. Normaal voelde ik het zaad al snel door mijn pik naar voren stromen. Na een paar minuten. Tilde ik haar op mijn lul nog ik haar kutje. Toen ze snel een been op de grond zette draaide ik haar om. Ze leunde voorover op het bureau terwijl ik mijn Penis achter langs haar poesje in schoof. Na weer een aantal heerlijke minuten versnelde haar gekreun teken voor mij om me te laten gaan. Terwijl ze klaar kwam spoot mijn sperma diep bij haar naar binnen. We bleven nog even genieten zo staan tot mijn zaad langs mijn pik over haar dij stroomde. Toen ik mijn pik uit haar haalde likte zij hem gelijk schoon. Waarna we weer heftig zoenden afscheid namen. Ik proefde mijn eigen geil nog in haar mond.

Ik wist dat dit niet de laatste keer was. ;-)

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners