Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Feestje met collega - 12931 keer gelezen
Vrijdag avond 19.00 uur ik zat te wachten op een busje dat me op zou halen voor een feest ik was door mijn vriend Ton uitgenodigd om mee naar een feest te gaan .
Hij werk bij de gemeente in mijn woonplaats bij de sociale dienst we zijn beiden vrijgezel en 28 jaar daarom vroeg hij me mee als introducé.
We gingen altijd samen stappen inmiddels stopte het busje en ik stapte in we zouden naar een feesterij gaan met diverse zalen muziek en eten het busje zat vol met collega's met of zonder aanhang men grapte nog zo Ton is dat je vriendje ziet er lekker uit we lachten iedereen wist wel dat wij niks hadden en dat we 100 % hetero waren.
Na een 3 kwartier rijden kwamen we aan op de plaats ven bestemming we gingen naar binnen en het was behoorlijk druk zo’n 500 personen ieder ging zijn weg er waren 4 zalen en wat kleine barretjes dus voor elk wat wils Ton en ik gingen naar de grote disco natuurlijk we dronken wat en daarna naar de eetgelegenheid goed gegeten. En weer naar de disco het was inmiddels al tegen tienen er heerste een gezellige stemming we stonden bij een groep collega’s van Ton en uiteraard ging het veel over het werk Ton was zeker geen saaie ambtenaar maar zijn collega’s toch wel meer. Allemaal ook wat ouder 30 tot 60 jaar we stonden rond een grote bierton met barkrukken de dames zaten en de heren stonden er werd gedronken en gepraat. Veel gezemel en Ton loste zich al snel op in de menigte aan de andere kant van de bierton zat een leuke meid zwart halflang haar best wel knap iets van 40 schatte ik haar een mooie lach verder kon ik niet zoveel zien vanwege het getemperde licht en de bierton er tussen.
Ze zat eigenlijk alleen en niemand die met haar praatte wie of wat ze was wist ik ook niet ik liep in haar richting en zei niet veel aanspraak Ze keek me aan en zij nee niet echt ,werk jij bij Ton nee zei ze mijn man werkt bij Ton geloof ik Oh je bent met je man hier Ja zei ze maar waar die is weet ik niet nou das lekker zei ik ach laat hem maar het is zijn avond , nou zei ik dat wil niet zeggen dat hij jou geen aandacht hoeft te geven wouw zei ze dat een man dat kan zeggen hoe bedoel je. Ja ik krijg normaal niet van zulk antwoorden ach zei ik voor mij normaal en ik zei
Ik heet Livio Dorine zei ze terug leuke naam heb je haha ja jij ook wel. Ik had wel in de gaten dat ze toch een wat verlegen was waarom zit je alleen. Ken je verder niemand nee eigenlijk niet mijn man houd me overal van weg. Hij is nogal jaloers nou zei ik dat is niet goed in een relatie nee zei ze ik mag bijna niks zelf ondernemen nou dan houd hij je wel erg kort ja dat kun je wel stellen. Wat voor werk doe je oh ik werk niet hij vind dat niet goed voor me en hij verdiend. Genoeg zegt hij wat doe je dan de hele dag zo niet erg veel het huishouden en alles wat er bij komt hebben jullie geen kinderen dan nee zei ze dat lukt ook al niet. Oh sorry zei ik geeft niet ik ben het wel gewend hij verteld iedereen dat ik ze niet kan krijgen.
Oh das jammer voor je ja inderdaad en we raakten meer in gesprek over veel dingen. Intussen waren manlief en de anderen weer aan de bierton verschenen en Ton stelde. Me aan zijn collega’s voor dit is Livio een vriend van me en als laatste werd ik aan. Freek voorgesteld en dat was de man van Dorine nou die zag er inderdaad uit als een dooie diener beetje kalend dik mannetje zo’n professor type hallo zei hij leuk je te ontmoeten ja ook leuk zei ik we raakten aan de praat wat ik deed en dacht. En gaf wat minachtend commentaar terug droogneuker dacht ik , ken je mijn vrouw. Dorine al ja zei ik we hebben al een tijdje met elkaar gepraat oh waarover dat dan.

Ohhh over mijn vakanties ik ben nog al een reiziger oh mooi ja je kan haar je hele. En alle vakantie rips wel vertellen kan ik met mijn collega’s babbelen vanavond .
Hij lachte en zei vermaak je maar met je verhalen aan Dorine steekt ze nog eens wat op .. Dorine had het allemaal meegekregen en keek wat beteuterd de groep ging wat uit elkaar en ik liep naar Dorine Nou je man Freek is nou niet bepaald de gezelligste zei ik och dat ben ik gewend laat hem maar mooie droog neuker zei ik oeps sorry zei ik,. geeft niet droog neuken is niet het goeie woord want ook dat gebeurd erg weinig.
Ik reageerde maar niet en veranderde van onderwerp na een tijdje kwamen Freek. En de anderen weer terug met de mededeling dat ze naar een andere bar gingen. De borrelbar daar was het wat rustiger om te praten ik zei al meteen nou ik blijf liever hier nou Dat kan en hij delegeerde Dorine om mee te gaan ik zei waarom blijft je niet het was net zo leuk en ik zei tegen Freek wilde haar zojuist vragen. Om naar de dans salon te gaan om mijn dans kunsten te laten zien ik dans nl de salsa erg goed oh zei Freek Wil jij dan toekijken hoe hij dat doet Uh ja Freek als je er niets op tegen hebt ach nee ik heb veel te bepraten en gelijk zei hij tegen 2.30 gaat het busje weer ik zie jullie wel bij de uitgang.
Dorine kon haar oren niet geloven hij liet haar de rest van de avond in mijn gezelschap, ze vertrokken en ik stelde voor aan Dorine om een andere bar te zoeken in het complex we dwaalden dus door het complex toen we in de jazz bar kwamen. Rustige piano muziek op de achtergrond en niet erg druk.
Leuk hier zei ze ja inderdaad om lekker te babbelen wel we raakten weer in gesprek dronken wat ze zat op een barkruk en ik zag haar nu ook wat beter iets meer licht een donker wollen truitje aan een aardige cup B of zo haar boven benen. Waren vrij stevig en bij het lopen had ik wel gezien dat ze een fors achterwerk had. Maar toch een slanke lijn haar kont stak bol naar achter zeg maar een lekkere reet.Met stevige benen eronder. Ze droeg een zwart rokje tot boven haar knieen en half hooge laarzen tot net onder haar knieen.

We hadden al aardig wat van elkaar verteld en ze zei jou leven zit vol avontuur en spanning dat mis ik wel in mijn leven nou dan verander je dat toch zei ik ja hoe. Ik ben de hele dag thuis verveel me nogal veel slapen ed. En voor ik het wist vroeg ik haar en je sexleven dan ze keek me even aan ach zei ze dat is net een dooie mus 1 of 2 keer per maand en dan ook maar recht op en neer en hij valt in slaap nou klink niet echt opwindend nee zei ze maar ook dat ben ik wel gewend heb je nooit de gedachte om eens iets ontdeugends te doen dan. Vroeg ik haar nee ik zit altijd maar thuis hoe moet ik dat doen maar haar fantasie. Viel me wel wat tegen nou gewoon eens uit de ban en iets ontdeugends doen. Ja zoals zei ze ja daar vroeg ze wat op eens schoot me wat te binnen. Ik vroeg haar nogal stout welke kleur heeft je slipje wat je nu aanhebt het ijs was. Inmiddels wel zover gebroken dat ik dacht het te kunnen vragen een zwart hoezo. Vroeg ze ja nee zomaar er zijn nogal wat vrouwen die vaak geen slipje dragen en het uitdagend vinden.

Oh dat zou ik niet weten en ze veranderde van onderwerp even later zei ze ik moet even naat de wc moment oke zei ik en bestelde nog wat drankjes. Even later kwam ze teug en nam weer plaats met haal bolle reet op de kruk weer praten en plots zei ze Livio ja zei ik ik heb mijn slipje uitgedaan wouw geil zei ik. En hoe ervaar je het wel vreemd zei ze en zeker nu dat jij het weet op de achtergrond speelde nu een saxofoon en het licht temperde wat ze was in de hoek gaan zitten en eigenlijk kon niemand haar zien er zat verder niemand naast ons. De barkeeper stond aan de andere kant ik vroeg haar wind het je wat op geen slipje. Te dragen en in je blootje hier te zitten ja best wel zei ze erg zei ik ja best wel erg en ik legde een hand op haar volle boven been en schoof hem wat naar boen tegen de rand van haar rok ze keek me aan en zei wat doe je stil zei ik ik schoof mijn hand naar de binnenkant van haar volle dij en zei doe ze eens wat uit elkaar. Dat kan toch niet zei ze niemand kan het zien en ik stond er ook voor uh ja uh nee en ik trok min of meer haar been naar buiten en haar benen spreiden zich wat open verder ging niet door haar strakke rok doe je rok wat hoger zei ik en zonder overgave deed ze het wat een stel poten had ze zeer mooie volle dijen en mijn hand schoof meteen door niks zeggen zei ik geniet er maar van ja zei ze. En ik bleef haar dijen strelen oh Livio dat we dit hier nu doen ja spannend he. Ja best wel en ik ging verder en voelde aan haar kut mmmmm zei ze ze was al aardig nat zo geil vroeg ik ja best wel en ik begon haar te strelen en ze werd steeds natter eerst een vinger in haar soppige kut en daarna 2 min middel en ringvinger zaten nu volledig in haar kut en sopten op en neer oh zei ze wat geil. En ik begon behoorlijk te soppen voelde naar haar G spot en bewerkte hem goed. Na nog geen 3 minuten kwam ze klaar zonder een kik te geven maar intens genietend schokte ze helemaal klaar wouw zei ze dat is lang geleden dat ik zo klaar kwam ik vroeg haar wil je meer hoezo meer ja je moet wel door gaan nu. Ja dat kan hier toch niet nee dacht ik dat is even te veel laten we naar buiten gaan. Koud is het niet oke zei ze we liepen naar buiten over de parkeerplaats naar een onverlicht gedeelte en gingen achter een aantal auto’s staan en ze greep me vast. En begon met me te vrijen ik wreef haar overal en trok haar rokje naar boven. En greep ze in haar volle dikke reet ze begon aan mijn broek te sjorren en in een notime hing die op mijn enkels ze zocht mijn pik en nam hem stevig beet al aardig gezwollen oh Livio wat een lekkere pik en wreef ook mijn ballen die is wel 2 keer zo groot als die van freek nou dan moest freekje wel een klein pikkie hebben.

Ze trok en wreef er aan en zakte op haar hurken en begon me te pijpen ja Dorien. Zei ik pijp me en nam mijn eikel gewillig in haar mond gulzig zoog ze mijn lul naar binnen wat een lekkere pik zei ze na een lekkere pijp scene zei ik kom en ik drukte haar achterover op een van de motorkappen van een auto trok haar benen uit elkaar en begon haar te beffen wat een lekkere stevige dijen had ze. Ze was zeik en zeik nat ik nam mijn pik beet plaatste hem tegen haar kut en perste. Hem in een stoot naar binnne ahhhhhhhh zei ze maar niet van pijn maar van genot ik begon haar lekker te neuken oh ah ja oh ah ja zei ze telkens neuk me Livio lekker is dit ik had mijn handen om haar boven benen en kon lekker doordrukken na een tijde gesopt te hebben zei ik kom draai je om ik trok haar van de motor kap en boog haar voorover trok haar rokje tot over haar rug wat een geile volle dikke reet het ze dacht ik ik plaatste mijn lul weer tegen haar kut. En boorde hem naar binnen met felle stoten naaide ik ze nu oh ah ja lekker ja daar neuk me harder zei ze mijn handen op haar heupen en pompte mijn harde pik in en uit ze greep mij bij mijn ballen en ze maseerde me ik kon het niet lang meer houden en ze kreunde maar ja ja ja ik hou het niet meer zei ze en perste haat kut samen en op dat moment kwam ook ik klaar een paar flinke ladingen zaad spoten in haar kut oh oh ja ja zei ze en bleef even hijgend voorover liggen. Ze draaide zich daarna om en omhelsde me wat heerlijk doe je dat Livio je heb mijn hele kut volgespoten kijk zei ze en mijn zaad droop uit haar kut ze nam een. Zakdoek en veegde het sperma tussen haar benen uit.

Laten we snel terug gaan in de bar aangekomen kwamen we ook de anderen tegen. Het was inmiddels als 2.15 en het busje kwam zo. Was het gezellig zei freek uh ja leuke vrouw heb je freek jajajaja mijn Dorien. Is een best dienertje zei hij. Ja dacht ik en zoooooooo geil toen we in het busje zaten gaf Dorien me een briefje. Met haar telefoon nummer op maandag heb ik haar gebeld en ze wilde wat afspreken met me.

Aan de telefoon heb ik haar nog erg geil gekregen ik gebruikte wat hoerige taal. Wat haar duidelijk opwond ik had wel in de gaten dat ze tot meer bereid was. En zo was dit nette huis vrouwtje op de goede weg een gewillige hoer te worden.
Word vervolgd..Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners