Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Feest - 5093 keer gelezen
Het was zaterdagavond en het lang verwachte feest was reeds in volle gang.Iedereen had het waanzinnig naar zijn/haar zin en de sfeer zat er al goed in. De muziek knalde door het zaaltje de de drank vloeide rijkeljk. Ik was al redelijk aangeschoten en was van al dat gedans (met veel lekkere maar voor mij vreemde vrouwen) al redelijk geil aan het worden. Zoals gewoonlijk draag ik op dit soort gelegenheden nooit een onderbroek of iets dergelijks en dus voelde in mijn natte eikel lekker tegen mijn broek aanplakken. Nadat ik met alweer zo'n lekkere vreemde vrouw gedanst had gingen we even samen naar de bar voor een drankje en we begonnen wat tegen elkaar aan te praten. Opeens keek ze me recht in mijn ogen en vroeg zonder schroom : Loop daar die trap op naar het bovengedeelte dan kom ik zo bij je voor een blowjob!! Ik wist niet wat ik hoorde en dacht in eerste instantie dat ze een grapje maakte om te kijken hoe ik zou reageren, maar ze bleef me strak aan kijken. Ik wist niet goed wat te doen maar voelde mijn LUL wel steigeren van al dit lekkere gedoe. Dus liep ik nonchalant en zo onopvallend mogelijk de trap op terwijl ik keek of ik mijn vrouw tussen de feestgangers kon ontdekken. Toen ik zag dat zij aan de andere kant van de zaal stond te dansen liep ik rustig de trap op en wachtte op wat er zou gaan gebeuren.
Daar kwam zij ook al aan en jezus wat zag ze er lekker uit zeg in de heerlijke strakke korte leren rok met netkousen eronder. Zonder wat te zeggen kwam ze op me af en begon me direct vurig te kussen terwijl ze mijn hand onder haar rokje schoof. Shit, ze had net als ik geen slip aan en haar licht behaarde kutje was natter dan nat en heter dan heet. "Ik heet Carla" zei ze, "en ik zit de hele avond al naar je te kijken terwijl je met al die andere vrouwen zo geil aan het dansen was". Nadat ze dat gezegd had greep ze me bij mijn inmiddels keiharde lul en vertelde ze me dat ze snel en hard geneukt wilde worden. Binnen no time had ze mijn gulp open gemaakt waarop ze razendsnel mijn lul eruit liet springen voordat ik iets kan zeggen zat ze gehurkt voor me en begon me ongeloofelijk lekker te likken en te zuigen. Gek maakte ze me. Terwijl de muziek beneden doorbeukte en een ieder nietsvermoedend onder ons aan het dansen was stond ik daar met deze geile onbekende dame boven hun hoofden en liet me heerlijk pijpen. Na verloop van tijd (het leek wel een uur, maar het was waarschijnlijk een kleine minuut) beet ze zachtjes in mijn eikel en keek me vervolgens aan. "OK genoeg voor nu, ik wil dat je me nu lekker snel en hard van achter neemt" beval ze me. Ze stond op en ging over de reling hangen, terwijl ze de hossende zaal beneden aan het bekijken was. Ze trok haar rokje over haar billen heen en ze zag er werkelijk fantastisch uit. Lange benen, een heerlijk rond gevuld kontje en lange donkere haren. Ik liep op haar toe terwijl ik mijn broek lieten zakken. Mijn lul gleed zonder problemen naar binnen in haar heerlijke hete liefdesgrotje. Jezus wat een heerlijk gevoel zeg, deze dames droop werkelijk van geiligheid en ik stond haar hier gewoon te penetreren. Terwijl ik mijn middelvinger in haar natte anus duwde, greep ik met mijn andere hand haar clitje beetje en begon echt gewoon in haar te stampen. "Kom op" zei ze "het hoeft geen uren te duren ik wil je de hele avond al gewoon effe lekker in me voelen" hoorde ik haar kreunen. Meer had ik niet nodig ik stampte en stampte er vrolijk op los terwijl ik in mijn ooghoeken mijn vrouw beneden een drankje zag halen. "Spuit me vol lekkere geile vent van me" hoorde ik haar nog roepen. Nou dat kreeg ze jezus zelden ben ik zo bruut klaar gekomen ik spoot en ik spoot ja ik spoot echt al mijn sappe in dit geile kreng. Bang de laatste druppels vlogen eruit met de lichtsnelheid. "Heerlijk" zei ze terwijl ze snel haar rokje omhoog trok en de trap weer afliep mij daar alleen achterlatend.

Toen ik later beneden was riep mijn vrouw me na een half uur bij me.
"Ik wil je even aan iemand voorstellen" zei ze "Tessa heeft ook wat mensen uitgenodigd en dat zijn hartstikke leuke mensen joh". Ja ja wie kwamen er vervolgens op de proppen?? Juist, mijn geile avontuur en haar man. "Zullen we even dansen" vroeg ik aan haar, mijn vrouw gaf me een vriendelijke knipoog zo van leuke spontane actie dat je deze dame gelijk even wegwijs maakt op het feest. Ja ja ze moest eens weten!!!!!!!!!!!!!


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners