Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Facebook - 15193 keer gelezen
De "like" button op Facebook is makkelijk in gebruik. Op een eenvoudige manier kan je laten merken dat je een bepaald bericht, officieel op z'n Engels post genoemd, leuk vindt. Als alleen "Like" onvoldoende is kan je ook een reactie plaatsen. Zo kan je exacter aangeven wat je kwijt wil over het bericht. Niets bijzonders zover, maar zo begon het allemaal wel.

Ik plaats gemiddeld zo'n één tot twee berichten, posts dus, per week. De onderwerpen lopen uiteen; het moet net iets zijn dat ik met mijn circa 100 Facebookvrienden wil delen. Standaard zijn er altijd mensen die op "Like" drukken en er zijn 'vrienden' die een reactie plaatsen. Wie dat zijn wisselt eigenlijk per bericht, althans in mijn beleving. Bij een recente post kreeg ik ineens commentaar van Mirte, mijn vrouw.
"Ja, het zal zij weer eens niet zijn!"
Ik keek haar vragend aan terwijl ze geërgerd naar haar smartphone keek.
"Wat bedoel je?" vroeg ik haar oprecht verwonderd.
"Nou, die Joyce, die reageert echt op elke post van jou".
"Is dat zo?"
"Ja dat is zo!" en ze gooide haar telefoon ongeïnteresseerd van zich af en liep de keuken in om verder te gaan met het eten.Het was me nog nooit opgevallen maar na een korte zoektocht door mijn posts kon ik niet anders dan Mirte gelijk geven (wat ik natuurlijk niet deed). Bij iedere post stond wel een reactie van Joyce en allemaal even vriendelijk. "Wat aardig" dacht ik.
Joyce is een collega waar ik één dag in de week mee samenwerk. Door mijn baan, en de promotie, kom ik op meerdere locaties en standaard is de dinsdag de dag dat ik een kantoor deel met Joyce. Zo gaat dat al een klein jaartje, vanaf het moment dat ik van standaard werkplek meer mobiel werd en er dus meerdere werkplekken bij kreeg op verschillende locaties in het land. Ik werd door collega's soms al de bedrijfsnomaad genoemd en zo voelde ik dat ook wel. Voor de afwisseling is het echter heerlijk en je leert veel nieuwe mensen kennen waaronder Joyce. Omdat de promotie ook gepaard ging met een loonsverhoging klaagde Mirte niet (en ik ook niet).

Mijn band met Joyce is goed. Zo goed als de classificatie 'goede collega's'. Niets meer, niets minder. Joyce is een leuke verschijning. Niet iemand die je van de stoel doet vallen (geen 'vamp') maar gewoon een leuke, goed verzorgde vrouw van 36.
Ze heeft halflang roodbruin haar, bruine ogen en ze is mooi slank. Natuurlijk had ik al wel eens, en meer dan eens, naar haar billen gekeken en ook dat zag er prima uit. Gewoon een lekker kontje. In de zomermaanden had ze met regelmaat 'luchtige' topjes aan gehad, die een beetje inkijk boden. Ook dat zag er prima uit; een maatje C zou ik gokken. Joyce is gewoon goed in proporties en daarnaast is ze erg aardig. Eigenlijk heb ik wel een 'klik' met haar. Ik had tot het moment van Mirtes opmerking echter nooit verder gekeken dan mijn neus lang was. Niet eerder had ik Joyce met een erotische bril bekeken. Maar dat zou gaan veranderen en snel ook.

Onder het eten werd het onderwerp 'Joyce' niet meer vernoemd. Pas veel later op de avond bracht Mirte het onderwerp weer ter sprake.
"Jullie hebben het wel heel gezellig, denk ik"
"Nou, gewoon" zei ik.
"Hoe leuk vind je haar eigenlijk?"
"Nou, gewoon"
En zo ging het vragenuurtje nog een tijdje door. Mirte hing duidelijk de jaloerse echtgenote uit en op zich was dat best grappig. Mijn antwoorden waren oprecht en eerlijk, er was tenslotte ook niets. Daarnaast is Facebook een erg openbaar kanaal waardoor van enig stiekem gedoe geen sprake was. Na alle vragen van Mirte en na al mijn antwoorden werd ik 'vrij' gesproken. Nog niet wetende welk vuurtje Mirte op dat moment, onbedoeld, had aangestoken.

Mirte was duidelijk tevreden met mijn optreden tijdens haar ‘verhoor’. Ze vond Joyce maar een “raar wijf die om aandacht verlegen zit" zo luidde haar oordeel. Ik glimlachte, het was een tijd geleden dat ik Mirte zo jaloers had gezien en dat wond me op. Toen ze aan het aanrecht in de keuken stond om de kopjes en glazen af te spoelen, zoals ze dat altijd doet als we gaan slapen, kwam ik achter haar staan. Ik vouwde mijn handen om haar fraaie borsten en drukte mezelf tegen haar billen aan. "Je bent toch niet jaloers schatje?" zei ik plagerig en ik kneep zacht in haar beide tepels. Mirte had eerder op de avond haar huispak al aangedaan. Dat was zeker niet het charmantste dat ze in de kast had hangen maar het zat haar 'comfie' en ik wist dat ze het altijd zonder ondergoed droeg wat het dan voor mij ook weer dragelijk maakte.Ze keek me over haar schouder aan zonder iets te zeggen. Een antwoord was ook niet nodig, ik wist het wel. Mijn handen ritste het jasje van het huispak open zodat ik mijn handen nu op haar naakte borsten kon leggen. Ik kneep er zachtjes in en kuste haar zacht in haar hals terwijl ik de tepels tussen mijn duim en wijsvinger liet 'rollen'. Mirte bleef staan alsof ze nog een hele vaat te doen had en kreunde zacht als teken van genot. Als ik zin in sex had en Mirte nog niet in die 'mood’ verkeerde werkten haar tepels als een soort lichtschakelaar. Het was een onthulling die ze jaren geleden had gedaan, in de begintijd van onze relatie, toen ze in een aangeschoten toestand was na de nodige wijntjes. Ze verklapte dat, zelfs als ze totaal geen zin had, wat gefriemel aan haar tepels vrijwel altijd tot gevolg had dat ze overschakelde naar de modus “geil”. Dat was nieuw voor me want mijn ex (de relatie die ik voor Mirte had) was zo’n beetje het tegenovergestelde. Als ik aan haar tepels zat bekoelde de hete bui in een rap tempo. Maar goed; bij Mirte dus niet (juist niet). Na die onthulling heb ik er veel gebruik van gemaakt en zeker in de beginperiode was ik verbaasd van het effect. Het werkte echt bijna als een schakelaar, al klinkt dit natuurlijk verre van romantisch en is het ook niet iets wat ik ooit tegen Mirte zeg. De opmerking “zal ik even de schakelaar omzetten” terwijl ik in haar tepels knijp zou me waarschijnlijk heel veel minpunten kosten. Niet doen dus.

Mirte heeft prachtige borsten, een volle C-cup en ze neigen naar een bescheiden D-cup. Ik kneep zacht in haar tepels terwijl ik haar zwaarder hoorde gaan ademen. ‘Het werkt weer’ (als usual) dacht ik, en ik voelde me er niet schuldig over, waarom zou ik?
Ondertussen bleef ik kleine kusjes in haar hals geven en ik drukte mijn kruis steviger tegen haar billen aan. Ze zou nu moeten voelen dat mijn lul hard geworden was en dat deed ze door om te kijken en zacht ‘mmmh’ te kreunen. Zo bleven we een tijdje staan.
“Zullen we naar boven gaan schatje” fluisterde ik in haar oor.
“Nee”
En na dat korte antwoord trok ze de grijze broek van haar huispak behendig over haar naakte billen heen waardoor de broek tot een hoopje stof op de grond en over haar enkels kwam te liggen. “Doe het hier!” en ze verzette haar rechterbeen zodat ze meer gespreid stond en direct boog ze iets naar voren waardoor haar borsten meer boven het aanrechtblad kwamen te hangen.
Ik knoopte mijn spijkerbroek open en liet hem, net als Mirte met haar broek had gedaan, over mijn benen naar beneden glijden. Vervolgens trok ik mijn boxer naar beneden die ik niet verder dan halverwege mijn bovenbenen uit deed. Mijn keiharde lul was bevrijd uit de stof. Ik keek verlekkerd naar de mooie billen van Mirte. ‘God, wat een lekker kont heeft ze toch’ dacht ik geil en ik trok een paar keer aan mijn pik om hem klaar te maken voor wat komen ging.

Met mijn linkerhand duwde ik haar billen iets omhoog en uit elkaar en met mijn rechterhand stuurde ik mijn pik tussen haar benen. Ik drukte mijn onderlijf iets naar voren om te ontdekken of ik gevonden had wat ik zocht en direct voelde ik de warmte van haar kut door mijn eikel stromen. Met een korte ferme stoot raakte haar billen in één keer mijn onderbuik en begroef ik mijn pik diep in haar kut. Mirte kreunde zacht en kort om aan te geven dat ik het tot zover goed had gedaan. Met een langzame beweging trok in mijn pik terug, ik zag dat hij glinsterde van haar vocht en zonder er al te lang naar te kijken drukte ik hem weer terug de warmte in. “Heerlijk!” kreunde ik terwijl ik hetzelfde nog eens herhaalde en nog eens. “Toe maar lieverd, neuk me door…” zei Mirte zonder om te kijken en ze boog iets verder naar voren wat het voor mij makkelijker maakte om het tempo op te voeren. Ik legde mijn handen op haar heupen en voldeed met alle plezier aan haar verzoek. In een rustig en beheerst tempo begon ik Mirte zalig te neuken. Maar ik wist dat ze het al snel wat steviger zou willen, niet hard maar met meer tempo, gewoon wat sneller dus. Omdat ik niet direct wilde klaarkomen wachtte ik geduldig het moment af dat Mirte me hierom zou vragen en tot die tijd was het gewoon zalig om haar in kalme slagen diep te neuken. Bij iedere stoot sloegen haar mooie volle billen zacht tegen mijn buik om vervolgens rustig terug te veren en de volgende stoot weer met gemak op te vangen. Het zicht op de stotende billen maakte me bloedgeil waardoor ik me niet langer kon beheersen. Mijn voornemen om de aanmoediging van Mirte (om sneller te gaan) af te wachten verdween daarmee als sneeuw voor de zon.

Ik nam haar heupen steviger vast en veerde iets op waardoor ik wat op mijn tenen kwam te staan. In deze positie kon ik het tempo aanzienlijk op voeren en werden de stoten geüpgrade van kalm en beheerst naar stevig en intens. “Jaaa…mmh….zooo….ja…” kreunde Mirte geil en ik zag haar hand van het aanrechtblad richting haar kruis gegaan. ‘Ze gaat haar klit al verwennen’ dacht ik al neukende en daarmee legde ik een extra versnelling in de stoten. Mirte reageerde hier direct op “Goed…neuk…me…lekker….diep…mmmh….oooh….”. Ik kreeg wat kramp in mijn voeten maar het woog niet op tegen het genot. Ik voelde mijn orgasme naderen maar wilde, zoals altijd, eerst dat van Mirte afwachten. Ik kon Mirtes hand niet zien maar aan de bewegingen van haar arm was duidelijk af te lezen dat ze snelle korte bewegingen over haar klitje aan het maken was.
Ze werd natter en natter, het teken dat haar orgasme in ontwikkeling en in aantocht was. De keuken vulde zich met gekreun van Mirte, gekreun van mij en het soppende geluid van mijn pompende pik in Mirtes kut. “Wat ben je toch vreselijk lekker schat” kreunde ik hard en daarmee leek Mirte het laatste stapje te zetten. “Ja, ja, ja…oh..oooh…aaah…oh…ja…ik….ik…oh…ja…ik kom!!”. Haar lichaam schokte, haar billen stootte nu wild tegen mijn buik en haar gekreun werd zacht gegil wat kort daarna langzaam doofde als een kaars net als het orgasme dat ze beleefde. Nog voordat Mirte helemaal was uitgekreund had ik ook het ideale punt bereikt, mijn hoogtepunt. Ik trok mijn pik uit Mirtes kut, hij voelde hard, nat en glibberige aan. Omdat Mirte uit principe de pil niet wilde gebruiken en ik er bijna nooit toe kwam om een condoom om te doen (als we ze al in huis hadden, ik kan me de laatste keer niet heugen zelfs) kwam ik, zoals gewoonlijk, niet in haar kut klaar. Zo hielden we er, al jaren, de oudste vorm van anti-conceptie op na Ik trok twee of drie keer en ja “Oohh….JAA…ik kom….ik kom….”. Schokkend en kreunend kwam ik klaar. De eerste lading van mijn geil kwam tegen haar billen aan en de tweede en derde lading kwam terecht op haar bovenbeen. Ik trilde van de inspanning en waarschijnlijk ook van genot. Heerlijk was het! Een kwartier later lagen we in bed, opgefrist en wel. We knuffelden nog wat na en Joyce leek verder weg dan ooit, alsof de discussie over haar er nooit was geweest. Ik viel als een blok in slaap.In het weekend dat volgde verliepen de dingen volgens een normaal programma. Boodschappen doen, sporten, tv kijken en relaxen. Een weekend uit het ‘boekje’ waarbij geen woord meer over Joyce werd gezegd. Ik moest echter nog wel een paar keer aan haar denken en ik bekeek haar reacties op mijn Facebook posts aandachtig. Ik begreep wel dat Mirte er een beetje zat van werd want bij sommige reacties kon je vraagtekens zetten, als je dat zou willen. Vraagtekens bij de vraag ‘is dit vriendschappelijk of gaat dit verder?’. Al had het er toch de schijn van dat het vriendschappelijk was bedoeld. Wat me stoorde; waarom was het mij ontgaan? In ieder geval had ik in het contact met Joyce (iedere dinsdag) en het, zakelijke, mailverkeer op de andere dagen geen argwaan dat er meer belangstelling was dan er normaal zou moeten zijn.
Op maandag besloot ik mijn mailbox op het werk maar eens door te spitten, ik bekeek al het mailverkeer tussen Joyce en mij. Ik kwam tot de conclusie dat we veelvuldig contact hadden waarbij 60% van de mail een zakelijk karakter had. De overige 40% bestond uit mailtjes over niet-zakelijke dingen zoals ‘hoe was je weekend, sport en andere privé aangelegenheden’.
Langzaam maar zeker leken de puzzelstukjes op hun plek te vallen, als was het me compleet ontgaan dat er een puzzel gemaakt moest worden.

Ik kon niet wachten op de dinsdag, het moment dat Joyce en ik weer samen een kantoor zouden delen. De dinsdag kwam en om niet anders dan anders te zijn kwam ik geen minuut eerder dan gebruikelijk (maar dat kostte me wel de nodige moeite). Joyce zat er al, verdiept in haar computerscherm. Bij mijn “goedemorgen” leek ze uit de trance te ontwaken en begroette ze me vriendelijk terug, business-as-usual. Tijdens de werkdag hadden we dezelfde leuke gesprekken zoals we die wekelijks voerde. Ik kon aan niets merken dat het anders was dan andere dinsdagen, sterker nog; volgens mij was het ook niet anders. Toch is dat niet helemaal waar. Ik was anders want nog niet eerder had ik zo vaak naar haar gekeken. Hoewel ik nog niet echt een ‘erotische bril’ op had was er meer dan gemiddelde interesse voor haar. Ik probeerde intern een balans op te maken en antwoord te krijgen op de vraag ‘wat is er leuker aan Joyce dan aan Mirte?’. In mijn hoofd begon een voetbalwedstrijd, de wedstrijd Joyce tegen Mirte.

Joyce is een brunette, Mirte een blondine 1-0. Joyce bezit het ‘onbekende’, Mirte ken ik al heel wat jaren en eerlijk is eerlijk dan wordt alles minder spannend 2-0. Met beiden heb ik een ‘klik’ en ik voel me bij hen op me gemak, maar Mirte is mijn levenspartner, Joyce slechts een collega. Hier dus een doelpunt voor Mirte 2-1. Nu zou ik me meer op het fysieke vlak moet gaan richten en dat was best lastig want Joyce had ik nog nooit naakt gezien. Misschien zou ik het haar even voor kunnen leggen ‘zeg Joyce, kan je even naakt voor me gaan staan? Dan krijg ik een beter beeld van je’. Ik glimlachte bij de gedachte en het viel Joyce op.
“Wat zit jij te glimlachen?”
“Oh niets, een binnenpretje” en ik moest moeite doen om geen kleur te krijgen.
De strijd op het fysieke vlak leek me daardoor wel wat ongelijk, Mirte had hier duidelijk de beste kaarten in handen omdat ze geen enkel geheim onder haar kleding voor mij had. Ondanks dat deed ik toch een poging en ik begon met hetgeen wat wel zichtbaar is, de gezichten. Jeetje dat was lastig, ik keek Joyce aan en dacht ondertussen aan Mirte zodat het net was alsof ze naast elkaar en tegenover me zaten. Ze waren gewoon compleet verschillend. Dan maar op de losse elementen; haar 3-1, ogen 4-1, neus 4-2 en tot slot de mond 5-2. Joyce was aan de winnende hand en de uitslag leek nu al meer op een korfbaluitslag dan een voetbaluitslag. Ik was aangekomen bij de lastiger te beoordelen onderdelen (althans in het geval van Joyce). Algehele bouw 6-2, Joyce oogde veel sportiever, van Mirte wist is dat ze niet heel sportief was en van Joyce wist ik dat ze juist wel veel aan sport deed. Borsten 6-3, hier ging het punt zonder twijfel naar Mirte, die heeft gewoon prachtige borsten en tepels. Billen/kontje 7-3, Joyce droeg een lekkere strakke spijkerbroek van een model dat ze wel vaker aan had en haar kontje kwam daar heerlijk in naar voren. Moest ik nog verder gaan? Nee, ik besloot dat de wedstrijd ten einde was gekomen. Joyce had gewonnen, maar wat schoot ik ermee op.

De stand 7-3 (in het voordeel van Joyce) spookte nog dagen door mijn hoofd en ik besloot dat ik een nieuwe missie had. En dat was geen onbelangrijke missie; ik zou moeten ontdekken wat Joyce voor mij voelt. Intern voelde ik al wel een beetje aan dat ze me zag zitten, zeker na het analyseren van de Facebook-reacties en de e-mails. Maar iemand leuk vinden of iemand leuk vinden daar kon nogal een verschil in zitten. Joyce was ook getrouwd en had net als ik kinderen, die met regelmaat onderwerp van onze gesprekken waren. Daarnaast vroeg ik me af wat mijn doel nu eigenlijk was. Mijn relatie met Mirte is prima, wat moet ik met een ander? Het antwoord was simpel; als ik de kans zou krijgen vreemd te gaan dan liet ik hem niet liggen en ik rook hier een kans of eigenlijk kansje. Daarnaast was Joyce wel iemand die op mijn wensenlijst zou staan als ik er één zou hebben. De missie zou doorgaan, dat was zeker.

De dagen verstreken, de weken verstreken en mijn missie vorderde op geen enkel vlak. Als ik generaal was geweest had men mij al lang ontslagen, want ik boekte 'nul' vooruitgang. Natuurlijk was er het persoonlijke contact op de dinsdagen, de e-mails en haar reacties (tot grote ergenis van Mirte) op mijn Facebook posts. Maar dat was het. Ik voelde de 'klik' als ik met Joyce samen was maar ik kon het niet omzetten naar een bepaalde spanning tussen ons. Ik was een doodlopende weg ingeslagen en nog voordat ik het einde van die weg zou bereiken wilde ik al omkeren. Ik stond op een punt om de 'missie Joyce' te laten voor het was.

Een e-mail van de Personeelsvereniging was het eerste signaal dat er wellicht mogelijkheden waren om toch vooruitgang in mijn missie te boeken. In een vrolijke mail werden we uitgenodigd voor een gezellig samenzijn waarbij, zoals altijd, ook weer een zakelijk tintje aan de betreffende avond zou worden gegeven. De directeur wilde een nieuw plan presenteren, daarna zouden we dineren en aansluitend was het dan feest. Zo kon men er gemakkelijk onderuit om ook de partners uit te nodigen, 'die hebben toch niets aan de presentatie van onze directeur?'. Een slimme truc om de avond niet duurder te maken dan strikt noodzakelijk. Het zou plaatsvinden op een zaterdagavond en ik hoopte direct dat Joyce ook zou gaan. Op dat antwoord hoefde ik niet lang te wachten wat de eerstvolgende mail was van haar waarin ze zich af vroeg of ik ook zou komen. 'Natuurlijk' mailde ik haar terug waarop ze kort reageerde met 'gezellig'. Dat hoop ik wel dacht ik ondeugend, maar het was donderdag en ze zat dus niet tegenover om die gedachte van mijn gezicht af te lezen.Deze bedrijfsfeestjes hebben we zo'n drie keer per jaar en ik heb er over afgelopen jaren al aardig wat meegemaakt. Steevast boek ik dan een hotel zodat ik niet midden in de nacht nog ruim 100 kilometer naar huis hoef te rijden. Ik woon als enige ver van mijn werk vandaan. Mirte had al een kamer voor me geregeld, haar baan op een reisbureau was altijd erg handig voor dit soort gevallen. Maar ik wist dat ze me vragen zou gaan stellen. Nog dezelfde avond kwam die voorspelling uit.
"Gaat die muts ook?" Zo begon Mirte waarbij Joyce de muts was.
"Ik geloof het wel."
Nadat het gesprek zo'n beetje alle kanten was opgegaan besloot Mirte met:
"Zolang je maar alleen naar je hotelkamer gaat vind ik bijna alles goed!".
Een klein kwartier later kreunde ik het uit van intens genot "Aaah...zoooo...lekker". Dikke stralen sperma spoten de mond van Mirte in en nadat ze het laatste restje uit mijn lul had gezogen liet ze 'm voorzichtig uit haar mond glijden. "Lekker?" vroeg ze. Het was vragen naar de bekende weg. De pijpbeurt was hemels en daarmee kwam voor mij de stand direct op 7-4 te staan! Wat kan Mirte toch vreselijk goed pijpen. Maar misschien nog wel belangrijker (of minstens net zo belangrijk) ze genoot altijd zichtbaar als ze me pijpte. Ik had haar er ooit wel eens naar gevraagd "je geniet altijd zo als je me pijpt?". En daar had ze instemmend op geantwoord. Ze vond pijpen heerlijk om te doen en ze vond mijn lul zo mooi. Het was een antwoord waar ik erg trots op was. De pijpbeurt die ik zojuist had gehad was de beloning voor het geduld en mijn antwoorden tijdens haar vragenvuur.

Komende zaterdag zou het bedrijfsfeestje zijn en op de dinsdag ervoor bood ik (niet zonder bijbedoeling) aan om Joyce op te halen en na afloop weer thuis te brengen. Voor haar zou het anders dertig minuten fietsen zijn, niet heel ver maar wel lekker als je niet 's avonds laat en in je uppie naar huis hoeft te fietsen. Joyce moest er dan ook niet over na te denken en zei direct 'ja'.
Dat was dus geregeld. Mochten Joyce en ik die avond onze 'klik' verder willen versterken dan maakte ik gewoon een tussenstop bij mijn hotelkamer. Een prima plan dacht ik zo.

Ik was die zaterdag al vroeg op, maar dat is eigenlijk elke week wel zo. Eerst even lekker sporten en daarna uitgebreid douchen en scheren. Daarna mijn tas inpakken (voor één overnachting neem ik altijd te veel mee) en de uurtjes aftellen. Het feest zou beginnen om 17:00 uur, als ik om 15:00 zou vertrekken was dat prima. Dan kon ik even inchecken en daarna Joyce ophalen. Even voor 15:00 reed ik de straat uit, uitgezwaaid door Mirte en de kinderen. Ik realiseerde me dat ik 'vergeten' was te vertellen dat ik taxi voor Joyce zou zijn. Dat leek me beter, het zou weer tot allerlei vragen leiden en die had ik afgelopen tijd genoeg beantwoord. Klokslag drie uur stapte ik het hotel binnen. Een keurige, standaard, kamer met een tweepersoons bed. 'Gelukkig' dacht ik toen ik hed bed zag. Ik had ook wel eens een kamer met een 1-persoons bed gehad in het verleden en dat zou krapjes zijn (voor het geval Joyce en ik aan onze 'klik' wilde gaan werken). Ik gooide mijn tas neer, rookte nog een sigaret en vertrok naar Joyce.

Nummer 44, daar was het. Ik parkeerde de auto voor de deur en nog voordat ik kon aanbellen deed haar zoon de deur al open. Ik stelde me voor en zoals een jonge tiener dat betaamd vroeg hij me niet binnen. Pas toen zijn moeder riep "kom verder Jamie" zette hij een stap opzij en liep ik de gang in. Joyce was nog boven en in de huiskamer zat haar dochtertje tv te kijken. Ik gaf haar een hand en ging zitten. Na even hoorde ik wat gestommel op de trap en daar verscheen Ruud, de man van Joyce. We stelden elkaar voor en er ontstond een verplicht praatje over het weer, het verkeer en voetbal. Een paar minuten later verscheen Joyce op het ‘toneel’.

Ze droeg een strakke zwarte broek met een vrij wijde zwarte blouse waarop een paar kleine vlakken wit waren. Om het feestelijk te maken had ze er een zilverkleurige brede riem over gedaan, die vrij losjes om haar middel hing. Ze ging op de bank zitten en trok zwarte pumps (met vrij hoge hakken) aan. 'Van die schoenen waar je niet te lang op wandelen kan' hoorde ik Mirte in gedachte al zeggen als ze erbij was geweest. Joyce droeg verder mooie make-up, meer dan op een werkdag, maar zeker niet te veel. Ze sprong uit de bank en ging voor Ruud staan.
“En?” zei ze opgewekt.
Ruud bekeek haar kort van top tot teen en gaf met “goed hoor” zijn beknopte oordeel.
Naar mijn mening werd niet gevraagd en dat zou in deze setting ook ongepast zijn, maar als ze het wel had gevraagd was mijn antwoord 8-4 geweest. Al had niemand in de huiskamer dat dan begrepen.
“Zullen we?” vroeg ze en ik stond op. Ik zei de rest van de aanwezigen gedag en vertrok naar buiten. Zo gaf ik Joyce even de privacy om afscheid van haar gezin te nemen. Iets meer dan 20 minuten later liepen we samen de hal van de feestlocatie binnen.Zoals aangekondigd begon de avond met een presentatie van onze directeur die zijn belofte (“beste mensen, ik hou het kort”) voor het gevoel al na een kwartier brak. Zijn verhaal duurde net iets te lang en het aansluitende diner kwam dan ook als een zegen. Voor het diner stonden er gedekte ronde tafels voor 6 personen waar iedereen zelf een plekje mocht uitzoeken. Het lukte me niet om een plekje te bemachtigen aan de tafel die Joyce had uitgezocht, maar goed dat mocht de pret niet drukken. Het diner was goed verzorgd en aansluitend gingen de remmen los in het feest dat volgde. Zowel Joyce als ik werden de hele avond afgeleid door collega’s. Hiermee werd ons contact beperkt tot een aantal malen oogcontact en niet meer dan dat. Pas toen de directeur even na middernacht de microfoon had genomen om aan te kondigen dat het mooi was geweest en dat er voor iedereen nog een kopje koffie werd geschonken, kwam ik Joyce weer tegen. Een kwartier laten liepen we de parkeergarage in, het feest was afgelopen.

‘Wat nu?’ dacht ik toen we mijn auto instapte. De avond had absoluut geen aanleiding gegeven om nu te kunnen zeggen “Ga je mee naar mijn hotelkamer?”. Dat zou klinken als een heel ongepast oneerbaar voorstel, ik deed dat dan ook maar niet. Met een kwartier stonden we voor de deur van nummer 44 en daarmee kwam een eind aan de avond, dacht ik.
“Wil je nog wat drinken?” vroeg Joyce vlak voordat ze uitstapte en ik besloot daar geen ‘nee’ tegen te zeggen. Joyce liep alvast naar huis terwijl ik mijn auto parkeerde. Ze had de voordeur op een kier gezet zodat ik niet hoefde aan te bellen en de rest van het gezin daarmee uit hun slaap te wekken. Ik had van de hele avond één biertje genomen dus besloot dat het geen kwaad kon om met Joyce mee te doen en een glas rode wijn te nemen. Al vrij snel kwam er een gesprek op gang dat over drank ging.

“Drink jij veel?” vroeg Joyce. Ik vertelde haar dat ik wel een drankje lust maar dat ik het ook goed kan laten staan als dat moet of nodig is (zoals deze avond). Haar gezicht werd somber en er kwam een verhaal los over Ruud, haar man. Na dat verhaal liet Ruud zich het beste omschrijven als een ‘drankorgel’ of beter misschien een alcoholist. Ruud dronk iedere avond en in het weekend standaard veel te veel waardoor hij begin van de avond al, volgens Joyce: ‘zo lam als een balletje’ was. Ze had er duidelijk moeite mee maar op één of andere manier had ze zich er ook bij neergelegd, althans zo leek het. “Ligt hij nu laveloos op bed dan?” vroeg ik met gepaste interesse. Ik voelde me namelijk toch wat bezwaard als Ruud (al dan niet beschonken) naar beneden zou komen en mij daar zou aantreffen. Er gebeurde niets maar zelf zou ik dat ook niet zo fijn vinden als ik Mirte ’s nacht aantrof met een collega in de huiskamer. “Laveloos wel” zei ze “maar niet hier”. Waarna ze uitleg gaf dat het niet verantwoord was dat Ruud een zaterdagavond alleen doorbracht met de kinderen (gezien zijn liefde voor drank). Geheel in eigen belang van Ruud had hij dan ook voorgesteld naar zijn ouders te gaan om daar een nachtje met de kinderen te logeren. Zo kon hij ‘lekker aan de fles’ en konden opa en oma een oogje op de kinderen houden. Ik ging direct wat gemakkelijker zitten nu ik wist dat er verder niemand thuis was.

Joyce vertelde nog een tijdje over de problemen die zich in het gezin voordeden die allemaal veroorzaakt werden door het drankgebruik van Ruud. Het was een triest verhaal. Ruud en Joyce groeiden hierdoor uit elkaar “we hebben al maanden geen sex meer” zei ze tot besluit en eerlijk gezegd klonk dat nieuws mij als muziek in de oren. Nu was het moment daar voor mij om de bal, die inmiddels op ‘de stip’ lag, in te gaan trappen. Ik loste het schot: “met zo’n mooie vrouw kan ik me dat bijna niet voorstellen” en daarmee werd het gezicht van Joyce een stuk vrolijker. Ze schonk nog een wijntje in en ik bedankte vriendelijk “doe voor mij maar wat fris”.

Goed, ik had nu een eerste stap gezet maar dat was nog niet genoeg, ik moest er snel nog een schepje bovenop doen. Toen Joyce het glas cola voor me neer wilde zetten vervolgde ik met “als je mijn vrouw was geweest had ik het wel geweten” en voegde er aan toe “sterker nog; ik zou het nu al wel weten”. Die laatste opmerking liet ik zoveel mogelijk als een grapje klinken, al was dat het natuurlijk niet.
“Dat vind ik wel heel lief van je” zei Joyce zichtbaar gestreeld door mijn opmerkingen en in plaats van schuin tegenover me te komen zitten ging ze naast me zitten. Voor het eerst was er sprake van een bepaalde spanning, het hing in de lucht als een soort elektrische lading.
“Zou je het erg vinden als ik je een kus zou geven nu?” zei ik met een lichte aarzeling. Joyce zei niets maar aan haar blik kon ik afleiden dat ik de gok wel kon nemen en ik boog me naar links. Enkele tellen later voelde ik haar warme zachte lippen tegen de mijne, het was zalig. Het antwoord op mijn vraag was dus duidelijk ‘ja’.

Na de eerste kus volgde een tweede kus en de derde kus werd een langere kus. Toen onze lippen even van elkaar gingen drukte Joyce snel haar lippen weer op de mijne waarmee de vierde kus ook een feit was. Langzaam liet ik mijn tong over haar lippen gaan en ze openende haar mond. De tongzoen die volgde duurde lang, heel lang, zo lang dat ik daarna geen kussen meer ben gaan tellen. We zoenden afwisselend heel teder maar soms ook een beetje ‘heftiger’. Het voelde heerlijk, intens en warm. Na bijna drie kwartier zoenen fluisterde ze zacht “blijf je bij me vannacht” waarop ik maar één antwoord kon geven “heel graag”.

Nu ik besloten had te blijven slapen vroeg ik ook nog maar om een wijntje. Ze schonk het in en vulde haar eigen glas bij. "Kom je mee?" en ze wenkte met haar hoofd. Ik volgde Joyce de trap op naar boven, de slaapkamer in, waar ze op ieder nachtkastje een glas wijn neerzette. Ze gooide haar pumps uit en ik volgde met mijn schoenen. Daarna gingen we op bed zitten en kregen de kussen uit de huiskamer een vervolg. Ik streelde zacht over haar lichaam. Het was heerlijk tot het moment dat Joyce opstond en van bed af ging. Even dacht ik dat ze zich had bedacht en zou gaan vertellen dat het hier eindigde.

Gelukkig niet! Joyce deed haar blouse uit en liet het op de grond vallen daarna trok ze het topje uit over haar hoofd en liet het op de blouse landen. Ik keek verlekkerd naar de zwarte kanten bh terwijl Joyce me ondeugend of eerder nog, geil, aankeek. Ik nam nog maar een slokje wijn en ging rechtop zitten. ‘Wat een lekker lichaam’ schoot het door mijn hoofd. Joyce was mooi gebouwd, sportief maar toch heel vrouwelijk. Haar broek had een rits en een knoopje een de zijkant. Eerst deed ze het knoopje los, daarna trok ze de rits omlaag.
Met aan iedere zij een hand liet ze de broek van zich afglijden en stapte ze uit de broekspijpen. Met een blik van 'bevalt het je wat je ziet' bleef ze me diep in mijn ogen kijken. Heel even dacht ik aan Ruud die haar ook van top tot teen had bekeken en alleen maar "goed hoor" had gezegd. "Wauw" was nu meer op zijn plaats. Mooie benen en een prachtig zwart slipje waarvan ik, in deze positie, niet kon zien of het een string was. Het slipje had aan de zijkant 2 strookjes met zwarte bloempjes en het voorpand was gemaakt van doorzichtige gaasachtige stof waardoor duidelijk een dot zwart schaamhaar te zien was. Joyce deed haar handen op haar rug en liet de bh openspringen, daarna gooide ze hem van zich af. Ik kreeg uitzicht op twee heerlijke borsten. Niet te groot (kleiner dan die van Mirte) maar wel fraai van vorm. Haar tepels waren hard en vrij donker, wat was ze lekker!Ze kwam op mijn schoot zitten en drukte een tepel op mijn mond. Dat had ik niet verwacht maar ik ging zeker niet tegenstribbelen. Ik nam de tepel in mijn mond en begon zacht te sabbelen, Joyce kreunde direct "oeeh mmmh". Mijn handen legde ik op haar billen waarmee mijn vraag of ze een string droeg positief werd beantwoord. Ze trok de tepel uit mijn mond en schotelde me de andere tepel voor. Ze liet een zelfde kreun horen toen ik die tepel in mijn mond nam. Zo wisselde ze af en bepaalde zij wanneer welke tepel verwend moest worden. Ik werd er botergeil van. Toen haar borsten uitgebreid verwend waren gaf ze me een zoen en zei "nu is het jouw beurt wat uit te doen". Ze wipte van mijn schoot en ik ging op bed zitten, pakte haar glas wijn en bekeek wat ik ging doen.

Ik kwam van bed, knoopte mijn overhemd los en deed het uit. Daarna ging ook het T-shirt dat ik daaronder droeg uit. Joyce keek geïnteresseerd. Ik gooide mijn sokken in een hoek en knoopte mijn broek los die ik daarna in de richting van de sokken gooide. In mijn boxer tekende zich duidelijk een keiharde lul af. Ik besloot ook de boxer uit te trekken zodat mijn lul zich in vrijheid kon bewegen. Daarmee veraste ik Joyce weer die haar ogen even op mijn pik gericht hield. Ze zette haar glas weg zodat ik op haar schoot kon zitten en ik gaf haar een kus. Het liefst had ik mijn pik voor haar mond gehouden om haar aan te geven dat ze me wel mocht pijpen, maar dat durfde ik niet goed. Het was gelukkig niet nodig, ze duwde me iets van zich af boog naar voren en zoog mijn lul naar binnen. "Jezus" floepte ik eruit als teken dat het zalig was. Tergend langzaam begon ze te pijpen en 'goddelijk' zou de lading niet dekken. Ik sloot mijn ogen om te genieten van het hemelse gevoel.
Ze pijpte heel langzaam, bijna voorzichtig maar oh zo goed. Ik raakte zacht haar schouder aan en duwde haar wat naar achteren zodat ze mijn pik los moest laten. Ik liet haar op bed liggen en trok met twee handen haar slipje uit.

Ik kreeg uitzicht op haar prachtige volle poes. Op haar venusheuvel zat een mooie pluk zwart krullend schaamhaar. 'Wat een mooie kut' dacht ik geil en ik keek naar de mooie perzikvormige liefdestunnel. Ik duwde haar benen uit elkaar waardoor ze begreep dat ik haar wilde beffen. Gewillig spreidde ze haar benen zodat ik alle ruimte had om haar kut te likken. Ik snoof de geile lucht van haar kut op en daarna begon ik haar zacht te likken. "Ooh, Ooh" kreunde ze waardoor ik automatisch mijn tong sneller tussen haar lipjes bewoog. Joyce werd drijfnat en ik likte elke golf van haar sap met liefde op. "Nee, nee...nog niet..." en ze duwde mijn hoofd uit haar kut. "Ik wil nog niet komen" zei ze schuldig. Ik kwam overeind en kustte haar teder terwijl ik bovenop haar ging liggen.

Zo bleven we even liggen terwijl we elkaar een beetje plagerig zoenden. Ik voelde de hand van Joyce zich tussen onze lichamen wurmen op zoek ik naar mijn lul. Ik kwam iets overeind zodat ze er veel makkelijker bij kon. Ik voelde haar hand om mijn pik en ze trok zacht. "Neuk me Jamie, neuk me...ik ben er zo aan toe". Ze plaatse mijn eikel iets tussen haar schaamlippen. Haar andere hand lag in mijn zij en daarmee trok ze me naar voren om zo mijn lul bij haar naar binnen te werken. Met een korte beweging drong ik mezelf bij haar naar binnen. "Oh, zooo dik, zooo lekker" stamelde Joyce en centimeter voor centimeter penetreerde ik haar, heerlijk! Ik voelde dat ik het diepste punt bereikt had en keek haar aan "alsof 'ie voor je gemaakt is" glimlachte ik en Joyce kreeg een big smile.

Langzaam trok ik me terug en liet daarna mijn lul weer in haar glijden. Haar kut was drijfnat en ik kon me niet heugen dat ik Mirte ooit zo nat had gevoeld. Langzaam begon ik haar met lange halen te neuken en ze liet merken dat het lekker was "mmmh...ja...mmmh...ooooh...". Zelf kreunde ik ook bij elke stoot. Ineens verstijfde Joyce en met haar onderlijf begon ze wilde beweging te maken waardoor ze haar kut stevig tegen de schacht van mijn pik liet schuren. Ze hield haar adem in en...ze kwam "aaaaaaah...jaaaa...nnngh...mmmh" het orgasme leek uit haar tenen te komen. Het hield minuten lang aan en mijn pik bevond zich in een oase aan geil vocht. Dit was geweldig om mee te maken en ook als ik niet klaar zou komen was dit één van mijn lekkerste vrijpartijen ooit. Haar orgasme zakte langzaam af en ik voelde haar meer gaan ontspannen. Ze had haar ogen stijf dicht gehouden maar nu gingen ze langzaam open.

Nadat ze weer terug op aarde was ging ik verder waar ik was gebleven en mijn pik begon weer in haar heen en weer te glijden. Na enkele minuten herhaalde zich opnieuw een orgasme bij Joyce. Iets minder heftig dan het eerste maar zeker net zo lekker (aan het harde gekreun te horen). Opnieuw opende ze haar ogen en ze keek me een beetje opgelaten aan dat ze zo snel alweer was gekomen. Ik keek alleen maar trots en geil. "Nu jij!" zei ze. "Ga maar lekker liggen".
En ik ging op mijn rug liggen terwijl ik naar het mooie lijf van Joyce keek. We tongden en daarna masseerde ze zacht mijn borstkast. Haar handen omsloten mijn pik en ze maakte zachte trekkende bewegingen.
Met aan iedere kant een been kwam ze boven mijn kruis zitten. Het uitzicht was geweldig. Ze nam mijn lul vast, plaatste hem voor haar kut en liet zich langzaam zakken.
Ik zag mijn pik in z'n geheel in haar onderbuik verdwijnen en toen bleef ze even zitten. "Zo" zei ze alsof ze wilde laten weten dat ze mijn lul compleet had opgeslokt. Het was de eerste keer dat ik aan een condoom dacht. Daar was het wel wat laat voor en daarnaast zaten er 2 condooms in mijn tas die op mijn hotelkamer stond. Dat was zoiets als de slotontdooier in de auto laten liggen als je deur niet open wil. Ik besloot er niet over te beginnen.Joyce begon te rijden; eerst langzaam, daarna sneller en na even pompte ze zichzelf met vrij veel kracht over mijn pik. "Mmmh...lekker...lekker...Joyce."
"Ja, is het lekker?"
"Mmh...zalig!"
"Je pik voelt ook heerlijk"
"Mmmh...Aaah"
"Ga je me lekker volspuiten zo?"
Ik keek haar geil aan en wilde niets liever. Voor mij was het heel lang geleden dat ik mijn zaad in een kut had achtergelaten. Bij Mirte was het standaard altijd op haar buik of billen (afhankelijk van het standje). Joyce verlaagde het tempo iets zodat ik haar binnenste beter kon ervaren. Mijn pik werd harder, de aders zwollen op en Joyce voelde het. Bijna kwam ik op het moment waarop ik mijn lul uit haar zou trekken om vervolgens de laatste paar halen zelf af te maken en klaar te komen. Ik wachtte nog heel even, het voelde zo goed nu, te goed om te stoppen. Mijn pik blies zich nog verder op. "Oh, wat wordt je hard en groot" kreunde Joyce. "Volgens mij komt het bijna..." zei ze speels. "Ja...bijna...lieverd" stamelde ik genietend, waarop Joyce nog iets langzamer en met zo lang mogelijke halen begon te neuken. Ze was 'rood' van de inspanning.

Ik keek naar haar mooie volle kut en zag mijn glimmende pik steeds weer diep in haar schuiven. Ja, ik moest hem er nu gaan uithalen want mijn zaad was opgekropen en stond op het punt om gelanceerd te worden.
Met mijn hand ging ik naar mijn pik. "Neee" kreunde Joyce zacht "niet doen" en ze zakte zo diep over me heen dat er voor mij geen pik meer was om vast te houden. Ze legde mijn armen op bed, naast mijn hoofd. "Zo blijven liggen" zei ze zacht waarop ze direct weer een slag over mijn pik maakte. Ik was te geil om tegen te stribbelen. Te geil om nuchter te denken en ik liet haar gaan. Ze neukte rustig verder. "Oh...ik...ik...ga...bijna komen" kreunde ik hard. "Dat voel ik ja" was het enige dat ze zei en ze maakte geen aanstalte om mijn pik uit haar kut los te maken. In plaats daarvan maakte ze een paar korte sneller bewegingen waardoor ik het niet langer kon houden. "Ik...Kom!!!!" "Aaaah...aaaagh". Joyce keek me geil aan "Goed zo, kom maar, kom maar in me, spuit me vol, ik wil alles hebben van je". Het werd even zwart voor mijn ogen en toen bevrijdde mijn zaad zich uit mijn lul, direct diep de kut van Joyce in. Bij elke stoot die ze maakte volgde een nieuwe lading, ik kreunde alsof mijn pik werd leeggeperst. Na de zoveelste stoot was er niets meer, ik was leeg en mijn pik schokte alleen maar na van het hemelse orgasme. "Nou, jij kan goed spuiten" glimlachte Joyce en nu liet ze mijn pik wel langzaam uit haar glijden.

Een beetje als verdoofd lag ik nog na te genieten toen Joyce, na de verwenbeurt die ze me zojuist had gegeven, naast me kwam liggen. We keken elkaar diep in de ogen aan, beiden zichtbaar tevreden met de vrijpartij. Ik zag dat Joyce haar benen spreidde. Met haar linkerhand hield ze haar schaamlippen open terwijl ze met haar rechter wijs- en middelvinger over haar klit begon te wrijven. Het duurde slechts tellen voordat haar lichaam schokkende bewegingen maakte, ze kwam voor een derde keer klaar en zuchtte diep toen dit orgasme over het hoogtepunt heen was. Vervolgens kwam ze met haar hoofd op mijn schouder liggen en ik sloeg mijn arm om haar heen. We vielen heerlijk in slaap en wat was ik blij dat ik niet alleen op mijn hotelkamer lag.

Ik schrok wakker. Het duurde even voordat ik wist waar ik was maar toen ik rechts keek en daar Joyce zag liggen wist ik het weer precies. Bijna half zeven in de ochtend, op een normale zondag zou ik me direct omdraaien om weer in slaap te vallen. Joyce lag op haar zij met haar rug me toe gekeerd, het dekbed was van haar afgegleden en haar benen lagen gekruist waardoor ik prachtig uitzicht had op haar kut. Direct wipte mijn pik weer op en ik werd alweer bloedgeil alleen al door naar haar te kijken. Ik ging lepeltje, lepeltje tegen haar aan liggen. Ze kreunde zacht en draaide zich van haar zij op haar rug en we raakte verwikkeld in een lange tongzoen. Na een kwartier tongen fluisterde ze "neuk je me nog een keer?". Ik liet mijn hand via haar borst, over haar buik naar haar kut gaan. Mijn vingers raakte het zachte schaamhaar. Ik had de bedoeling haar wat nat te maken zodat ik aan haar verzoek kon voldoen, maar dat was niet nodig. Ze was door het tongen al drijfnat geworden en even moest ik aan Mirte denken. Zij werd ook altijd snel nat, maar hier zou zelfs zij nog 'een puntje aan kunnen zuigen'. Ik ging boven op Joyce liggen en ik hoefde mijn hand niet de gebruiken om mijn lul in haar te laten glijden. De kamer vulde zich, net als een aantal uren daarvoor, met neukgeluiden. We genoten opnieuw van elkaar en van mij mocht het uren duren.

"Oooh...jaaaa...jaaa...mmmmh" Joyce begon aan een nieuw orgasme "kom maar, kom maar klaar op mijn lul" kreunde ik. Ze schokte weer en beleefde een heerlijk hoogtepunt. Ik stopte geen moment met neuken, onverminderd bleef ik haar kut bewerken. Stoot na stoot wilde ook ik weer klaarkomen. Hoewel ik nu nuchterder kon nadenken dan gisteren wist ik, nog voordat ik zou komen, dat mijn nieuwe lading geil ook in haar buikje zou komen. "Ja...ik kom...aaagh" kreunde ik uit. "Doe het in me!" zei Joyce zacht en dat was inderdaad mijn bedoeling. Een stoot of 5 had ik nodig om mijn sperma haar kut in te pompen, daarna was er niets over en ik kustte haar zacht. "Wat ben je toch vreselijk lekker" zei ik haar recht uit het hart. Ze lachte er bijna verlegen om. Nog een tijdje bleven we elkaar teder en verliefd zoenen. Daarna stond ik op "Ik ga even douchen" zei ik.Heerlijk om even op te frissen na zo'n nacht en zo'n begin van de zondag. Naakt liep ik de slaapkamer in waar Joyce nog naakt op bed lag. Ik liep naar mijn hoopje kleding dat ik eerder van me af had afgegooid. "Krijg ik niet eerst nog een kus" zei Joyce plagerig. Ik liep naar haar kant van het bed, ging op de rand zitten en kuste haar. Ze wurmde haar tong weer bij me naar binnen en de kus die bedoeld was als een korte kus werd weer een lange tongzoen. Ik voelde haar hand richting mijn kruis gaan. Ze pakte mijn slappe pik vast en begon er aan te trekken. "Wat denk je?" zei ze "Kan 'ie nog een allerlaatste ronde?". Ik keek haar een beetje verschrikt aan en even later lagen we opnieuw te neuken. Mijn pik was gevoelig en nadat Joyce weer was klaargekomen trok ik mijn pik uit haar kut. Ik hoefde niet meer klaar te komen, ik vond het mooi zo en ging weer op de rand van het bed zitten. Ik was voldaan, ook zonder orgasme. Joyce keek me wat vragend aan "Lukt het niet meer?"
"Oh, vast wel maar zo is het mooi geweest, toch?"
Ze kroop uit bed en ging gehurkt voor me zitten, voordat ik nog iets kon zeggen verdween mijn pik in haar mond. Ze wilde me duidelijk niet laten gaan zonder nog een hoogtepunt. Ze pijpte zacht, alsof ze wel wist dat mijn pik erg gevoelig was. Met haar hand kneedde ze zacht mijn ballen waardoor ik wonder boven wonder opnieuw een orgasme voelde naderen. Joyce merkte het ook. Ze liet mijn lul even uit haar mond glijden "zie je nou wel dat je het kan!" en direct verdween ik weer in haar warme mond. Joyce pijpte rustig verder. "Oh...daar komt het..." kreunde ik en mijn lul maakte schokkende bewegingen. Ik kwam alweer klaar en nu in haar mond. Toen Joyce voelde dat mijn lul wat slapper werd liet ze hem gaan. "Het was niet veel" zei ze geil "Maar wel lekker". Ik was verbaast dat ik nog iets sperma had kunnen achterlaten in haar mond. Maar ik geloofde haar zonder twijfel dat het niet veel was geweest. Ik gaf haar een kus en ging opnieuw de badkamer in om me op te frissen. Voor de zekerheid nam ik mijn boxer mee waar Joyce een beetje om moest lachen.

Ik kwam, toch wat aarzelend, opnieuw de slaapkamer in. Nog een ronde zou me fataal worden. Joyce was er niet meer. Ik kleedde me snel aan en ging naar beneden. Ze kwam net de keuken uit lopen, in haar badjas en met in haar handen 2 mokken koffie die ze op de eettafel neerzette. We dronken koffie en praatte wat over het feestje. Het leek bijna alsof we weer collega's waren in plaats van lovers. "Ik ga mijn tas maar eens uit het hotel halen" zei ik en ik stond op. Joyce liep mee de gang in. Nog voordat ik mijn jas van de kapstok had gehaald omhelsden we elkaar en begonnen aan een laatste tongzoen (voorlopig in ieder geval). Alweer hoorde ik de adem van Joyce zwaarder worden. Ze werd alweer opgewonden of misschien was het helemaal niet over gegaan. Al zoenende trok ze het koord van haar badjas open waarna ze de jas van haar naakte lijf liet glijden. "Ik ben er weer klaar voor" zei ze ondeugend. "Ik ga het niet redden hoor" moest ik toegeven. Ze glimlachte alsof ze dat wel wist en ze pakte mijn middelvinger vast "maar deze redt het wel toch?" en ze gaf een kort rukje aan mijn middelvinger. Oké, ze had een aantal maanden geen sex met Ruud gehad maar ze leek nu onverzadigbaar. Daar stonden we, in de gang voor de deur (die geblindeerd was met melkachtig folie) als tieners in het fietsenhok. Al zou je in het fietsenhok niet helemaal naakt zijn. Mijn rechterhand gleed tussen haar benen terwijl we onafgebroken bleven tongen. Ze zakte heel iets door haar knieën om mijn hand ruimte te geven. Ik voelde haar vochtige schaamlippen en streelde ze met mijn vinger waarna ik mijn vinger haar kut in drukte. "Mmmh, jaa" kreunde Joyce en ze begon me direct weer verder te tongen. Ik begon haar te vingeren, eerst met één vinger maar al snel met afwisseld twee en drie vingers. Toen ik haar klitje begon te masseren had Joyce niet lang nodige om weer een orgasme te krijgen "oh...oh...mmmh...ja...ja...nngh..". Ze trilde licht en het orgasme zakte wat af. Toen ik me los kon maken uit de kus liep ik even het toilet in om mijn handen we wassen.

Joyce had haar badjas weer aangetrokken en nu gaf ik haar wel een korte kus terwijl ze de deur voor me open deed. Ik liep naar mijn auto, zwaaide kort, en reed naar mijn hotel. Het viel niet op (althans dat idee had ik) dat ik nu pas naar mijn kamer ging. Ik plofte neer in de grote stoel die er stond en stak een sigaret aan. 'Wat een nacht en ochtend!' dacht ik terwijl ik een stevige trek van mijn Caballero nam. Ik kleedde me uit om een uitgebreide douche te nemen, mijn eikel was vuurrood van de inspanningen die het had geleverd. Mijn hele pik was trouwens overgevoelig en ik zou echt een paar dagen nodig hebben voor 'herstel'. Na het douchen trok ik schone kleren aan. Ik ging op bed zitten en begin aan de lakens trekken alsof er een nacht op was geslapen. Daarna maakte ik gebruik van het ontbijtbuffet en een half uurtje later checkte ik uit. Het was rond 11 uur 's ochtends toen ik de deur van mijn eigen huis open deed. Mirte zat, in haar huispak, op de bank een boek te lezen.
Het werd een normale 'dertien in een dozijn' zondag, maar rond tien uur kroop ik mijn bed in. Het was een korte nacht geweest en ik kon wel wat slaap gebruiken. Terwijl ik in bed lag dacht ik aan Joyce, aan de 'hete' nacht en ochtend, daarna viel ik als een blok in slaap...

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners