Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ex-schoonzus 1 - 42313 keer gelezen
Ik, Ronald, ben sinds enige tijd weer vrijgezel na een relatie van 5 jaar met een hele leuke en mooie vrouw. Ik heb haar leren kennen via haar zus Tanja. Tanja is een oud-collega van mij en we hebben altijd kontakt gehouden. Niet heel vaak, maar toch genoeg om elkaar niet uit het oog te verliezen. Zij heeft destijds haar zus en mij ook in kontakt gebracht. De twee zussen zijn mooie vrouwen met blond haar, blauwe kijkers, allebei een goed figuur met een goeie kont en benen tot in de hemel. Tanja was 5 jaar ouder dan haar zus, maar ze leken sprekend op elkaar met 1 verschil: haar zus heeft mooie stevige borsten cupmaat C en Tanja heeft een stel grote borsten, cupmaat DD.

Mijn relatie met haar zus liep stuk, omdat de afstand tussen ons letterlijk te groot bleek. Zij woonde in het midden van het land en ik in het zuiden. Ik werkte destijds bij een veiligheids-adviesbureau en op een dag vroeg mijn directeur of ik tijd had om een grote klus op te pakken. Ik vertelde hem dat ik de week erop wel tijd vrij kon maken en vroeg om de details. Het bleek om een 5-daagse klus te gaan in de buurt van Amsterdam. Aangezien ik in het zuiden van het land woon, had hij geregeld dat ik 1 week in een appartement kon verblijven, welke verhuurd werd door een vriend van hem. Alzo afgesproken vertrok ik de maandag erop richting Amsterdam.

De eerste dag bij het bedrijf waar ik de klus moest doen verliep zonder problemen en aan het eind van de middag ging ik op weg naar het appartement, dat slechts 15 minuten rijden van het bedrijf lag.

Aangekomen op het adres bleek het appartement in een complex te liggen met nog 9 andere appartementen. Ik haalde mijn slaapspullen uit de auto en ging naar het appartement. Binnen deed ik een verkenningsrondje en het beviel me meteen. Het appartement had een grote living met 2 grote lounchebanken, een half open keuken met alles erop en eraan, 2 slaapkamers en een ruime badkamer.

'Hmm', dacht ik, 'hier kan ik me best een week vermaken'. Moe van de lange dag kleedde ik me uit, nam nog snel even een douche en kroop in bed.

De volgende dag was het redelijk druk op het werk en tijdens de lunch bedacht ik me dat het toch wel wat saai zou zijn als ik elke avond alleen moest doorbrengen. Ik herrinnerde mij dat Tanja (mijn ex-schoonzus dus) vlakbij Amsterdam woonde en ik trok de stoute schoenen aan door haar een berichtje te sturen of ze soms zin had mij weer een keer te zien. (Tja, "nee heb je en ja kan je krijgen"). Nog geen 10 minuten nadat ik het bericht verstuurd had, kreeg ik een enthousiast berichtje van haar terug. 'Leuk en ja ik wil je graag weer eens zien!'. Na wat berichtjes heen en weer gestuurd te hebben, hadden we afgesproken dat zij die avond naar het appartement zou komen voor een kopje koffie en wellicht een glaasje wijn. De rest van de middag was ik toch een beetje gespannen, want hoe zou de avond gaan verlopen? Ik vind haar een mooie vrouw en als ik aan haar lekkere figuurtje met die grote borsten denk dan 'kriebelt' er iets in mijn kruis. Aan het eind van de dag reed ik naar het appartement, onderweg had ik ook nog wat boodschappen gedaan.

In het appartement aangekomen nam ik snel wat te eten en ging me daarna voorbereiden op de avond. Ik nam een lekkere warme douche en scheerde de kleine stoppeltjes in mij kruis met grote zorg weg. Ik hou van een 'haarvrij' kruis en natuurlijk ook kale, geschoren kutjes. Met het scheerschuim in mijn hand smeerde ik mijn schaamstreek, balzak en pik in en scheerde deze. Terwijl ik dat stond te doen fantaseerde ik wat over de avond en mijn lekker ex-schoonzus. Dit samen met het gevoel van het gladde scheerschuim begon mijn pik te reageren en werd langzaam hard en stijf. Even dacht ik om mezelf lekker af te trekken, maar bedacht me dat ik dat liever vanavond door Tanja wilde laten doen. Fris gedoucht en geschoren ging ik in de keuken koffie zetten en wachtte op de komst van Tanja.

Iets na achten ging de deurbel en mijn hartslag ging wat omhoog, dat zou ze zijn. Ik liep naar de deur en opende deze, Tanja stond voor de deur met een grote lieve glimlach en begroette me met een vrolijke 'Hallo ex-zwager!'. Ik liet haar binnen en ze gaf me drie zoenen terwijl ze haar armen om mijn middel sloeg. Ik voelde haar warme lippen op mijn wangen en haar lekkere lichaam met die grote borsten tegen me aanduwen. Mijn hart ging nog wat sneller kloppen en ik voelde mijn pik zich langzaam oprichten. Ze liet me los en terwijl ze haar jas uittrok grapte ze 'wat woon je hier leuk'. Ik had echter geen aandacht voor wat ze zei, want met het uittrekken van haar jas, kwam haar heerlijke lichaam te voorschijn. Ze had een licht doorschijnend wit bloesje aan dat strak om haar grote borsten zat gespannen en de contouren van een witte BH liet zien met halve cups. Verder had ze een donkergrijze kokerrokje aan dat tot net iets onder het midden van haar bovenbenen kwam en haar lekker kont strak omspande. Haar lange benen had ze in bruine laarzen gestoken, die tot net iets over haar kuiten reikten. Werkelijk een super lekker wijf om te zien en ik had moeite om mijn pik in bedwang te houden.'Zo', zei Tanja, 'eerst even een lekker bakkie koffie en dan moet je me dit mooie appartement eens laten zien'. Licht wiegend met haar heupen liep ze verder de kamer in en ik stond vastgenageld naar haar fantastische billen te kijken die soepel onder haar rokje heen en weer bewogen terwijl ze liep. Ze draaide zich om en keek lief lachend naar me en zei 'kom je nog of moet ik zelf de koffie inschenken?'. 'Euh, nee hoor' zei ik, terwijl ik naar de keuken liep en twee koffie inschonk. Tanja was inmiddels gaan zitten op een van de banken en vanuit de halfopen keuken zag ik dat ze haar best deed om zo te gaan zitten dat haar rokje niet te ver omhoog schoof. 'Pfff', dacht ik, 'dat wordt wat vanavond, ik heb het nu al warm'. Ik liep de kamer in met de koffie en hoopte dat ze de lichte bobbel in mijn broek niet zou zien.

Ik ging schuin tegenover haar zitten op de andere bank en we begonnen wat te kletsen over alledaagse dingen, zoals het werk, oud-collega's en onszelf. Ze vertelde me dat ze had naar haar zin had op haar werk, dat ze het prive goed had, maar dat haar man alleen vanwege zijn drukke werk vaak weg was. Op zich vond ze dat niet erg, want dan had ze de tijd voor haar zelf en kon ze leuke dingen doen zoals 'lekker bij jou op de koffie komen'. Ik keek haar aan en dacht of ze dat 'lekker' expres een beetje aandikte.

Na nog een kop koffie gedronken te hebben en wat gekletst, zei Tanja dat ze nu wel zin had in een glas wijn en of ze even kon plassen. Ik wees haar het toilet en ging zelf de keuken in om een glas wijn in te schenken en een pilsje voor mijzelf. Terwijl ik bezig was kwam ze de keuken in en zei 'even mijn handen afdrogen, want je heb geen handdoekje op het toilet'. Ze draaide zich om en bukte wat voorover om haar handen aan de handdoek te drogen. Mijn ogen gleden direkt naar haar stevige billen waarvan de vormen nu goed zichtbaar waren in het strakke rokje. Ik merkte dat ik opgewonden raakte door dit uitzicht en mijn pik begon zich weer te roeren in mijn broek. Ze ging weer rechtop staan en draaide zich om, terwijl ik haar het glas wite wijn aangaf voelde ik dat er wat veranderd was aan haar, maar wist nog niet precies wat. Ze nam een slok van haar wijn, liep de kamer in en zette zich weer op de bank. Haar benen schuin opzij, zodat haar rokje niet te ver omhoog schoof, maar bij het gaan zitten schoof haar rokje zover op dat ik het randje van kousen kon zien en een clipje van een jarrretel. Ik voelde het bloed naar mijn hoofd en pik stromen en ging snel zitten om de groeiende bobbel in mijn broek niet te laten zien. Ze kletste honderduit en had snel haar glas leeg. Ik vroeg of ze nog wat wijn wilde. 'Graag' zei ze en ik vulde in de keuken snel haar glas, ondertussen denkend dat als ik haar nog wat 'losser' kreeg er wellicht een hele lekkere avond zou aankomen.

Ik gaf haar het glas en ging zitten, na een slok boog ze voorover om het glas op de tafel te zetten en ineens zag ik wat er veranderd was aan haar: de bovenste twee knoopjes van haar bloesje waren nu los EN ze had geen BH meer aan! Zo voorovergebogen had ik een prachtig uitzicht op haar los hangende tieten in dat strakke witte bloesje dat nu wel heel erg openviel. Blijkbaar had ze op het toilet meer gedaan dan alleen plassen. Ik had het gevoel dat ze me zat uit te dagen en het initiatief aan mij liet. Ik stond op en zei tegen haar; 'je wilde het appartement toch zien?' 'Oh ja, natuurlijk wil ik je nieuwe liefdesnestje zien' zei ze lachend en stond op. Haar rokje was opgeschoven tot aan de rand van haar kousen en ze deed geen enkele moeite dit recht te trekken. 'Ga maar voor' zei ik en wees haar naar de gang van de slaapkamers. Terwijl ze voor me liep werd ik bijna gek van haar wiegende billen in dat strakke rokje en ze liep volgens mij expres met haar kont te draaien. In de eerste slaapkamer stonden 2 eenpersoonsbedden en wat kasten. 'Hmm, best aardig' zei ze toen ze de kamer binnenstapte, ik bleef in de deuropening naar haar kijken. Ze draaide zich om en zei mij strak aankijkend 'niet echt interressant. Wat is er in de andere kamer?'. Ze stapte de kamer uit en omdat ik nog in de deuropening stond, schoof ze haar lichaam tussen mij en de deur, ik voelde haar borsten over mijn borst schuren en toen ze voorbij was gleed haar hand heel even over mijn kruis. Ik voelde mijn pik nu helemaal strak in mijn broek zitten en lichte zweetdruppeltjes kwamen op mijn voorhoofd. Tanja was inmiddels de andere kamer binnengelopen waar een 2persoonsbed stond en liep naar het voeteinde. Ik liep vlak achter haar naar binnen en toen ze zei 'kijk dit lijkt er meer op' ging ik achter haar staan en drukte mijn lichaam tegen haar aan. Ik sloeg mijn armen om haar middel en fluisterde in haar oor 'wat lijkt er meer op?' 'Dit!', zei Tanja en wurmde haar arm tussen ons in en greep me in mijn kruis. Haar hand omvatte mijn keiharde pik en wreef daarna stevig over mijn broek. Ik greep met beide handen haar grote volle borsten en kneedde deze door de stof van haar bloesje heen. Ze liet haar hoofd achterover vallen tegen mijn schouder en ik voelde haar tepels hard worden onder mijn handen. 'Hmpff' kreunde ze 'dit is lekker' en ze duwde nu haar kont tegen mijn kruis en draaide rondjes tegen mijn, bijna uit mijn broek knallende, pik.Ik liet haar borsten even los om alle knoopjes van haar bloesje los te maken en deze daarna over haar armen uit te trekken. Ze stond nog steeds met haar rug tegen me aan en ik keek over haar schouder naar beneden en zag daar haar heerlijke borsten, licht hangend maar met hele harde tepels. Ik omvatte haar borsten weer en kneedde ze met mijn handen. Ik wreef met mijn handpalmen over haar stijve tepels en deze worden nog harder. 'Hmm ja lekker ga door' zuchtte ze en ik nam haar tepels tussen duim en wijsvinger en draaide deze licht en kneep er zachtjes in. 'Ooohhhh' gromde ze van ver achteruit haar keel en ik draaide haar om, boog licht voorover en nam haar tepels een voor een in mijn mond. Ik likte om en om aan haar tepels, zoog ze diep in mijn mond om dan met mijn tong flitsend over de tepel te gaan. Tanja had haar handen op mijn achterhoofd gelegd en duwde mijn hoofd nog harder tegen haar borsten. Ik hoorde haar zuchten en kreunen en haar borsten gingen sneller op en neer vanwege haar ademhaling. Na enkele minuten trok ze mijn hoofd naar achteren en begon me te zoenen. Ze duwde haar tong tussen mijn lippen en we begonnen heftig te tongzoenen. Ze liet haar handen over mijn rug glijden en kneep in mijn billen. Ze duwde met haar handen mijn kont naar voren zodat onze onderlichamen stevig tegen elkaar gedrukt werden en zijn mijn snoeiharde pik wel moest voelen. Ik liet mij niet onbetuigd en keedde haar stevige billen en liet mijn hand tussen haar billen doorglijden. Gesmoord kreunde ze in mijn mond en haar tong maakte nog meer rondjes in mijn mond. Ik ging met mijn handen op zoek naar de ritssluting van haar rokje en maakte deze los. Langzaam trok ik haar rokje naar beneden en eenmaal over haar heupen heen viel het langs haar benen op de grond. Ik ontworstelde mij van haar zoen en deed een klein stapje achteruit. Mijn ogen gleden over haar fantastische lichaam. Ik keek in haar blauwe ogen die geiligheid uitstraalde en via haar grote borsten met daarop de harde tepels met mooi kleine lichtbruine tepelhoven, langs haar strakke buikje naar haar blote, gladgeschoren kutje (!! Blijkbaar had ze haar slip ook al uitgedaan). Ik bekeek haar nog verder en zag een heel mooi jarretelletje dat haar kousen ophield die om haar lange benen zaten. 'Pfoei' zuchtte ik, 'wat ben je mooi'. Ik pakte haar nu bij haar armen en duwde haar zachtjes achterover op het bed. Het was een hoog bed, waardoor haar benen naar beneden hingen nu ze zo op haar rug lag. Ik bukte voorover en kuste haar zacht op haar buik. Met mijn tong kleine cirkeltjes maken trok ik van links naar rechts over haar buik en langzaam naar beneden naar haar inmiddels nat geworden kut. Ik zakte op mijn knieen en begon langzaam de binnenkant van haar dijen te kussen. 'Oohh, wat lekker! Je maakt me gek!', kreunde Tanja en hierdoor aangemoedigd begon ik met mijn tong lange halen te maken over de binnenkant van haar dijen. Van net boven haar kousen naar schaambeen zonder haar kutje aan te raken. Ze begon met haar onderlichaam te draaien en te kronkelen en telkens als ik bijna bij haar kutje was duwde ze haar onderlichaam omhoog, maar ik was nog niet van plan haar kutje te likken. Ik plaatste mijn mond op haar gladgeschoren schaambeen net boven haar clitje en begon zachtjes te zuigen en te likken. 'Aaah', kreunde ze 'plaag me niet zo en lik me!', Ik verplaatste me iets en likte heel lichtjes van onder naar boven over haar gladde natte kutlippen. 'Hhmmppff' hoorde ik en dit herhaalde ik een aantal keer tot ik bemerkte dat ze erg nat was en haar lipjes al een beetje uit elkaar stonden. Ik likte nu weer van beneden naar boven maar duwde mijn tong tussen haar kutlippen en bij haar clitje draaide ik met mijn tong een rondje om vervolgens weer naar beneden te zakken. Ik duwde mijn tong nu stevig tussen haar lippen en een klein beetje in haar kut. 'Oooh jaah!!', riep Tanja, 'ga door wat doe je dat 'fucking' lekker!' Ik voerde het tempo nu wat op en liet mijn tong sneller over haar clitje gaan en dieper haar kut in. Ik maakte een vinger nat in mijn mond en terwijl mijn tong over haar clit flitste, duwde ik langzaam mijn vinger in haar kut. Het voelde erg warm, nat en strak. 'Ooohhh' kreunde ze en ik bewoog mijn vinger heen en weer in haar vagina. Ik draaide mijn vinger iets en ging op zoek naar dat ene speciale plekje. Ik duwde mijn vingertop tegen het, inmiddels opgezwollen, ribbelige plekje voorin haar kut en zoog mijn lippen vast op haar clit. Tanja draaide en kronkelde onder me en maakte neukbewegingen met haar onderlichaam. Ik bewoog mijn vinger nog steviger over het ribbelige stukje en liet mijn tong rondjes draaien over haar clit. 'Oohh ja, ja, niet stoppen nu! Ik ga zo komen!', riep Tanja en ik voerde de druk en het tempo nog wat op. Enkele ogenblikken later voelde ik haar benen spannen en haar kut verkrampen. 'Oohh, ik kom!', gilde ze en ik voelde haar orgasme door haar lichaam heen trekken tot in haar kut die hevig verkrampte. Haar dijbenen drukte ze stevig tegen mijn hoofd en ik bleef haar rustig likken en vingeren om het orgasme zo lang mogelijk aan te houden. Ze kromde haar rug, kneep zichzelf hard in haar borsten en met een diepe zucht liet ze zich terugvallen op bed en ik voelde haar lichaam ontspannen. Ik richtte mij op en keek over haar lichaam naar haar gezicht dat rood zag van de inspanning, maar wel met een heel tevreden glimlach. Ze opende haar ogen en keek me aan. 'Pfff wat was dat lekker zeg, mijn zus heeft niet gelogen over je!'...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners