Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Eten bij de buur - 26772 keer gelezen
Mijn vrouw was met onze kinderen op vakantie vertrokken. Ik heb een eigen bedrijf in de bouw en ik moest nog heel wat administratie wegwerken. Wat beter dan allen thuis en ongestoord doorwerken totdat alles aan kant is.

Het was ongeveer 12 uur toen ik het signaal hoorde dat er iemand achterom kwam. Wij wonen aan de rand van een dorp met nogal wat ruimte rondom. Ik vind het niet fijn als jan en alleman zomaar achterom komt zonder zich te melden.
Het was de buurvrouw die een oogje in het zeil houd en zorgt dat ik (qua eten) niks te kort kom. Ze had broodjes bij zich. Ik dankte haar en ging eigenlijk meteen door met mijn werk. Ze vroeg of ik vanavond mee kwam bbq-en. Ik kon elk moment binnenwippen vanaf 6 uur. Leuk zei ik. Ik was na 3 dagen wel toe aan op tijd stoppen en even lekker aan de wijn of bier.
Om half 7 stond ik bij haar op de stoep met een lekkere fles cave. Het was er echt weer voor. zwoele avond met zo'n fŲhn windje.
Lucy, de buurvrouw, had perfect gezorgd. Ze komt uit de horeca dat is goed te zien. Ik ging langs Peter, haar man, zitten en hadden het over koetjes en kalfjes. Tegen 10 begon het donker te worden en Lucy bracht hun kinderen naar bed. binnen 10 minuten was ze weer terug. Ik stond op, dankte haar hartelijk met 3 dikke zoenen en zei dat ik nog even een duik ging nemen in het zwembad en op tijd het nest in dook. Lucy keek mij aan en zei dat ze ook wel een keer zin had in een duik. Mag ik morgen met de kinderen komen vraagt ze? Tuurlijk, jullie zijn welkom vanaf 7 uur 's morgens. HAHA
Ik liep naar huis. Ik open het poolhuisje en kleed mij uit. Neem eerst een douche en duik dan naakt in het zwembad. Meestal zwem ik naakt. zeker als mijn kinderen al in bed liggen. dan maken mijn vrouw en ik er een feestje van. Dit keer trek ik lekker baantjes. als ik net de kilometer heb gehaald hoor ik de zoemer gaan. ik zwem naar de rand en ik zie Lucy aankomen. Je hebt je telefoon bij ons laten liggen en hij is al 2 keer overgegaan. ze komt dichterbij om hem af te geven.

Is het water warm vraagt ze. Ik hou niet zo van heel warm water dus ik antwoord 22 graden. zwem je een rondje mee? Ze had natuurlijk geen badpak meegenomen. Wat een rotsmoes. zei ik(dat was toch de drank bij de bbq) uitkleden en springen zei ik. ik ben ook naakt. en ik spring achteruit en zwem een baantje rugcrowl. dan begint ze te gibbelen. Ik zie dat dit idee je wel opwind!! en Lucy wijst naar mijn halve stijve. Ze kleed zich uit en springt erin. In die flits zag ik haar blootte lichaam. Waarom heeft ze dat altijd verborgen gehouden. Heerlijk lijf, zeker voor iemand die 3 kinderen heeft gehad. Alleen die bos haar op haar poes bevalt mij niet zo. Kaal hoeft niet van mij maar mooi bijgeschoren is niets mis mee.
Peter ligt al in bed fluistert ze, als ze over mij heen zwemt. Morgen vroege dienst. die maakt voor morgen avond niets meer mee. En ze graait naar mijn inmiddels stijve pik. Ze haalt het vel keer bij keer over mijn eikel. Dan duikt ze onder en begint mij heerlijk te pijpen. Jammer dat ze de adem niet langer dan 1 minuut kan inhouden. Langzaam dobber ik naar de trapjes waar ze op haar knieŽn kan zitten en mij ongelofelijk naar een hoogtepunt zuigt. alles wordt binnen gehouden en doorgeslikt. Dan gaat ze wijdbeens voor mij liggen om genomen te worden. Ik sta op neem lucy aan de arm en samen gaan we naar het poolhuisje. Ik pak mijn baardtrimmer en zet hem aan. Lucy schrikt en roept dat peter dit dan meteen merkt als ze geschoren is. Dan zeg je gewoon dat je dit geiler uit vindt zien. dan levert je dit thuis ook nog wat op.
In een flits zijn de lange haren eraf en zeep haar poesje in. Langzaam maar zeker komt daar een prachtige poes onderuit. Ik complimenteer haar met dit prachtstuk, zij begint te blozen. Ook zeep ik haar bilspleet in waar ook alle haren vanaf gaan. Ik spoel haar af en bekijk het resultaat. Perfect.
Ik til haar op, loop naar het zwembad en gooi haar erin. Zelf blijf ik op de kant. In heb ondertussen de zwembadverlichting aangezet. Daar zwemt een prachtwijf. Ik duik in het bad en zwem naar haar toe. Waarom heb je dit allemaal verstopt. Het blijkt dus dat Peter nogal jaloers is ingesteld en dus wil dat niemand haar ziet zoals ze is. Ik kus haar vol op de mond en zijn beantwoord dit met haar tong. we zwemmen weer naar de trapjes waar ik haar poesje bef. Met mijn handen bevoel ik haar helemaal. haar venusheuvel, buikje, borstjes en weer terug. Langzaam kneed ik haar billen en ga ook door haar bilspleet waarbij ik haar anus niet vergeet. ze slaakt een kreetje en komt meteen klaar. Ik duik iets verder en begin haar kontje te likken. Met mijn tong probeer ik haar binnen te dringen. Ze is veel te gespannen. Ik stop, tot Jucy's verbazing en draai haar op haar knieŽn, druk haar hoofd naar beneden. Ik ga achter haar zitten en tik met mijn lul tegen haar klitje. dat duik ik als een bezetenen en begin haar te beffen terwijl ze met haar kontje omhoog zit. na een tijdje lik ik naar boven en kom bij haar aarsje. met mijn tong maat ik haar sterretje helemaal week. langzaam kom ik omhoog en plaats mijn eikel tegen haar openstaand kutje en plof hem ik een keer erin. Na enkele minuten haal ik mijn gesmeerde pik uit haar en duw mijn eikel tegen haar ster. ze geeft nu pas aan dat dit haar eerste keer is maar dat ze geen beter moment weet om daar ontmaagd te worden. Ik plof mij eikel in het rozetje en wacht een poosje daarna duw ik mijn pik langzaam door in de nauwe uitgang. als mijn zak haar poesje raakt stop ik. Ik hoor Lucy zwaar ademen. Van de pijn of van genot. Ik vraag haar of het gaat. Het is heerlijk zegt ze. ze is tegelijkertijd haar klitje aan het bewerken. Dan neemt zij het initiatief. Lucy begint mijn pik te melken met haar darmen. Dan neem ik haar heupen vast en trek mijn pik er bijna helemaal uit en ram hem dan helemaal erin. dit doe ik 3 keer en Lucy komt klaar. Zij stort compleet in. Ik pomp nog een paar keer en loos mijn zaad diep in haar darmen.
na een tijdje komt ze bij en het lijkt of ze niet eens weet waar ze is. Ze schaamt zich in een keer voor haar bloot zijn. Ik vertel wat er allemaal is gebeurd en het verhaal komt haar gelukkig weer bekend voor. Wat een hevig orgasme.
Ze moet weet naar huis. Lucy kleed zich weer aan en vertrekt zonder veel woorden. Ik loop naar haar toe en zeg dat ze altijd welkom is om haar poes te scheren als het is bevallen. Lucy beantwoord met een kleffe tongzoen, draait zich om en verdwijnt in het donker.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners