Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een lekkere Nederlander - 4201 keer gelezen
24 september 2004; een lekker herfstzonnetje en een koude wind die dwars door je kleren heen blaast. Even krijg ik er kippenvel van en mijn tepeltjes krimpen samen. Bijna automatisch droom ik weg naar een mooie vakantieherinnering.

Dit jaar gingen we voor een week naar de Nederlandse kempen, waar we een bungalow huurden met sauna, zonnebank en jaccuzi.De jaccuzi was een uitvoering waar een ligbed en zitvormen in verwerkt waren. Hij lag naast het huisje, maar was niet volledig afgeschermd. Toch vond ik het maar niks om er in te zitten met zo'n plakkerige bikini en was ik dus steeds even naakt te zien.

Die hele week hadden we prachtig weer overdag, maar s' avonds koelt het wel serieus af zo eind augustus. Mijn huid was lekker warm door de sauna en ik liep naakt in onze bungalow, maar k geraakte slechts afgekoeld na een ijskoude douche waarop mijn tepeltjes hevig reageerden. Mijn man lag te lezen op bed en de kids sliepen al.

Ik genoot van de bubbels die mijn lichaam streelden en probeerde alle zitjes uit waar steeds andere sproeiers en stralen me zalig lieten wegdromen. De frisse buitenlucht, de geur van eucalyptus in het water en speelse gedachten in mijn hoofd; lekker ontspannend was dat.
Toen ik weer eens van plek veranderde, voelde ik plots een zeer harde straal ongeveer in 't midden van de rand van het ligbad in de jacuzzi. Mmmmm... zou mijn klitje dit kunnen verdragen?
Ik legde mijn benen op het ligbed zodat mijn klitje voor de juiste straal kwam te liggen. Wat ik toen voelde ... mmmm. Ik liet de straal mijn klitje, cutje en aarsje om beurten bespelen wat me enorm opwond en de straal was zo hevig dat ik ze diep in mijn cutje voelde. Het duurde niet lang voor ik zo klaar kwam. Ik rustte wat uit in het ligbed toen ik enorm schrok.

Een typische Nederlander, groot, iets zwaarder gebouwd maar passend bij zijn grootte, met kort, donker stekeltjeshaar en donkere ogen stond me glimlachend te observeren( leek op judoka Harry van Barneveld) '?Of ik altijd zo genoot van de bubbels' Ik bloosde meteen toen hij dichterbij kwam. Hij vond het een mooi zicht om mij zo te zien genieten terwijl mijn borsten op het water dansten. Ik apprecieerde zijn openheid maar wist niet meteen hoe reageren.
Hij hield echter zelf het woord, genoot duidelijk van zijn verrassende zet en vroeg of hij erbij mocht komen. Iemand met zo'n durf, een lieve tinteling in zijn ogen ... Natuurlijk zei ik; terwijl ik vroeg of hij altijd zo spontaan was. Hij verklapte dat het niet de eerste keer was dat hij mijn d-cup bewonderd had en bekende dat hij daardoor wel zin kreeg om die eens van dichterbij te zien en zelfs te voelen. Hij wou me wel geruststellen dat er niets verder hoefde te gebeuren als ik daar geen zin in had.

In zijn nakie en met de excuses voor zijn stijve heer, kroop hij tegenover me. Zijn lul was zoals zijn lichaam, hij straalde zelfzekerheid uit. Alsof we elkaar al jaren kenden, begonnen we met elkaar te praten. Tijdens het plaatsen wisselen raakten onze lichamen elkaar 'toevallig ' aan en mijn tepeltjes stonden deze keer niet stijf van de kou.
We zaten nu naast elkaar en ik streelde zijn benen, speelde met zijn beenhaar.Een lekkere tongkus volgde snel. Zijn grote handen verkenden mijn lichaam en maakten me steeds natter. Hij duwde zijn grote middenvinger speels in mijn mond en keek uitdagend naar zijn zeer stijve paal, die hij boven het water hield.
Met veel zin likte ik zijn eikel en duwde zijn heerlijke jongen tussen mijn borsten, terwijl ik zijn spuitgaatje bleef likken. Vrij snel spoot zijn witte vocht over mijn borsten. Hij nam me op zijn schoot en omarmde me lief en teder. Ondertussen kreeg ik zachte zoentjes op mijn oren en in mijn nek. Hij duwde mijn cutje voor de harde straal en liet mijn rug op zijn schoot rusten. Terwijl ik weer hevig kronkelde, kneep hij in mijn tepeltjes, streelde mijn lippen, hield mijn schaamlippen wijd open en verhinderde me steeds om klaar te komen. Ik stribbelde tegen want k wou echt komen maar hij was veel te sterk en had me prima onder controle. Bovendien verklikten mijn gekreun en ademhaling steeds wanneer ik bijna zo ver was.
Pas toen ik smeekte om te mogen komen, vroeg hij me of hij me mocht penetreren. Hij had een condoom bij, vroeg me op het trapje te gaan staan en rechtstaand voorovergebogen nam hij me op zijn hondjes terwijl hij met zijn hele lichaam dicht tegen me stond. zaaaalig gewoon om zo klaar te komen.

Na een heerlijke tongkus nam hij afscheid, de volgende morgen bij de bakker zei onze blik genoeg; we hadden allebei genoten van ons gemeenschappelijk geheim.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners