Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een heet uitstapje - 15782 keer gelezen
Alweer meer dan 10 jaar samen en nog altijd gelukkig. Daar moet je soms wel wat voor doen. Gaat niet altijd vanzelf. Ik Kimberly, ben nu 32 jaar oud. Al wordt er soms nog altijd om mijn id gevraagd als ik drank haal in de supermarkt, ben niet groot en zie er dus jonger uit. Waar het vroeger wel eens een probleem was is dit nu natuurlijk mooi. Mijn kanjer is 10 jaar ouder dan ikzelf en dat heeft zijn voordelen. Ik ben voor hem echt zijn prinses en ik wat ik ook wil ik kan en mag echt altijd alles.

Dat ik net met hem ging was ik best wel groen op het sex gebied. Ja beetje, met mezelf spelen dat was er natuurlijk wel. Alex is iemand die altijd opzoek is naar de grens van sex. Hij leerde me veel dingen waarvan ik niet eens wist dat ik ze lekker vond. Sex op spannende plekken, diverse speeltjes, leuke films maken en fotoís. Uitdagen als we weg waren tot soms kinky kleden. Voor hem had je lust en liefde op sex gebied. Voor mij was de lust iets wat erg spannend was en ik eigenlijk nooit dorst.

Toch had ik een keer een behoorlijk lust sex toen ik best wel dronken was. We waren op vakantie en de drank zat er al vroeg in. Lekker in Kreta waren we. We gingen die avond uit en ik droeg een jurkje zonder string en bh. Dat was al mega spannend. Die avond had ik sjans van een griek. Mijn vriend moest er om lachen en zei, tja die zou wel meer willen, puur en gewoon sex met je willen hebben. Door de drank begon ik deze Griek meer te pesten. Tja dat was er om vragen. Terwijl mijn vriend aan de bar wat drinken bestelde kwam hij bij me staan. We kletsten wat en voor dat ik het door had stond ik te tongen met deze Griek. Mijn vriend kwam erbij en niet veel later zat ik samen met mijn vriend en die griek in ons appartement. Daar liet ik me gaan en heeft die griek voor de neus van mijn vriend me heerlijk liggen neuken. Damn, ik vond het zo geil dat ik het bijna eng vond. Ik liet elk gaatje door die onbekende griek neuken door ons hele appartement.

Dat was voor mij eenmalig. Vond het geweldig maar ook best wel eng. Alex vond het geweldig maar had ook zoiets van als jij niet meer wilt dan niet.

Zo gingen er weer wat jaren voorbij en toch lag ik af en toe heerlijk te vingeren en mezelf te bespelen met het idee van die onbekende man in me. Ik sport heel veel en kwam dan ook in een bekende sport school. Het is jammer dat er dan vaak van die spierbundels rond lopen die je lastig vallen. Tja een meid alleen met slank sport figuur is blijkbaar iets om het bij te proberen. Ze probeerde altijd tips te geven of je aan te raken.Wie me ook wel eens hielp was Piet, hij was een oudere man van 59 jaar oud. Sporten ook altijd alleen en moest altijd wel lachen als ik weer eens een spierbundel weg stuurde. Naar hem luisterde ik wel altijd als hij met een tip kwam. Hij was dan ook niet vervellend en liet me altijd mijn ding doen. Voor zijn leeftijd zag hij er goed uit. Mooi afgetraind. Piet gaf me nuttige tips. Ik merkte ook dat mijn lichaam veranderden. Gespierder. Lette op mijn voeding en kreeg er meer lol in. Piet vertelde dat hij naar een andere sportschool ging rustiger en netter.

Ik twijfelde of ik misschien ook daar heen moest gaan. Na twee weken zonder Piet besloot ik daar ook heen te gaan. Okť een stuk duurder maar inderdaad een stuk rustiger en geen opdringerige mannen. We wisselde zelfs nummer uit zodat we konden afspreken om te sporten. Alex vond het allemaal prima. Waar ik normaal altijd trainde in een jogging broek kreeg ik van Alex nu toch echt een strakke outfit. Strakke sportbroek met een strakke korte broek en sport halter. Wauw hij zat als een soort tweede huid over me heen. Sporten heerlijk. Al zag je wel alles erin qua figuur. Die broek zat echt tussen mijn kut lippen in en mijn kontje was heel duidelijk te zien. De halter viel dan nog wel mee, ach had maar een 75c cup kleine ronde borsten en kleine tepels. Kreeg wel eens complimenten over mijn outfit van Piet maar zocht er eigenlijk niks achter. Al had ik soms wel het idee dat ie me verlekkert stond aan te kijken. Ach daar moest ik wel om lachen.

Ik had dit Alex verteld en terwijl we wel vaker op vrijdag aan de eettafel zaten te kletsen en te borrelen vertelde hij dat het er best wel geil uit zag ik in mijn sport outfit. Alex begreep wel als Piet me bekeek. Hij was toch een stuk ouder en tja sporten met een jong strak ding wekt wel eens lust op.

Ik lachte en zei, nee zo is Piet niet. Hij lachte en zei, elke man is zo. Ook Piet. Probeer maar lachte hij. De volgende ochtend waren we op de sportschool Nog altijd met het idee dat Piet niet zo zou zijn. Toch ging ik het testen. We waren bezig en ik deed met opzet een ding fout met mijn benen. Piet lachte en legde uit dat ik het niet goed deed. Het was een opdracht met de benen. Legde het uit en deed het nog steeds fout. Hij pakte mijn knieŽn en stond tussen mijn benen en maakte de beweging terwijl hij mijn knieŽn vast hield. Ik opende mijn benen en sloot ze weer. Ik wist dat mijn broek strak zat zitten tussen mijn benen. Hij legde zijn hand op mijn dijen aan de binnen kant en zei, hier moet je spanning voelen. Hij kneep een paar keer zachtjes in mijn dijen. Oke die spanning voelde ik wel. Het was duidelijk dat Piet inderdaad ook zo was. Toch vond ik het niet erg. Alex lachte en zei, zei ik toch. Trek maar een keer alleen je korte broek aan. Dat vond ik te ver gaan lachte ik. Het was Woensdag avond, dan is het altijd heel rustig. Ik had alleen mijn korte broek mee, tja met opzet was toch wel benieuwd. Expres alleen mijn korte broek mee anders had ik mijn lange toch weer aangetrokken. We begonnen en te zien was dat Piet het leuk vond mijn korte broek. Deed weer wat oefeningen en lag op de grond mijn buikspieren te doen. Piet Pakte mijn benen en zei, deze omhoog en dan nog eens. Ik voelde dat die korte broek heel strak zat tussen mijn benen en dat Piet bleef staan met mijn benen vast. Oke het was duidelijk dat ie ergens naar keek en ik wist wel wat. Shit ik voelde zelfs een bepaalde spanning daar beneden. Wat weer terug was te zien aan mijn stijve tepels. Shit werd ik nou gewoon geil hiervan. Ook bij Piet was nu te zien dat ie ergens last van had. Zijn trainingsbroek had een bolling. Daar wist Piet even niet hoe te gaan staan of iets te doen.De avond was klaar en we stonden te kletsen. Of ik vaker in dit broekje ging sporten. Ik lachte en zei hoezo. Nou was een leuk gezicht. Ik moest toegeven aan mijn vriend dat ik inderdaad bloedgeil was geworden. Hij vertelde me weer over het lust moment in Griekenland. Tja dit was het zelfde gevoel maar Piet was echt een flink stuk ouder. Alex lachte en zei, ach wat is leeftijd, zolang de sex lekker is maakt leeftijd niet uit. Ik merkte dat ik hierop toch steeds vaker mezelf lag te vingeren. Zou ik het dan echt willen? Het was weer zaterdagochtend en we waren weer druk aan het sporten. Ik had inderdaad mijn broekje weer aan alleen dit keer geen boxer eronder zoals normaal. Ik vond het zo spannend dat ik al rond liep met een geil gevoel en natte kut. Blijkbaar straalde ik het uit. Want Piet raakte me vaker aan dan normaal. En al die aanrakingen zorgde voor extra spanning. We waren in een hoek waar echt niemand was bezig, al was er al bijna niemand. Duidelijk was dat Piet geen moeite deed om zijn bolling in zijn broek weg te poetsen.

Hij stond naast me terwijl ik met dumbels bezig was. Ik keek naar zijn kruis en zei, ergens last van? Hij lachte en zei, tja komt door jou. Onschuldig zei ik hoezo? Hij keek even om zich heen en zei, mag ik? Ik lachte en zei, mag ik wat? Hij gleed met zijn hand over mijn blote dijbeen en kwam bij mijn kruis. Trok het broek iets opzij en zei, kijk hierdoor dus. Mijn broekje zat scheef en daardoor een stukje van mijn kleine schaamlip was te zien, Piet was brutaal en gleed met zijn vinger verder en tja daar was mijn kletsnatte kut. Aangespoord omdat ik niks zei, gleed zijn vinger mijn klets natte kale kutje in. Mijn mond viel open en ik zei, wat doe je nu? terwijl ik met mijn benen wijd bleef zitten en niks deed. Wauw wat was dit geil zeg, mega heet en geil gewoon. Wauw twee vingers gleden in en uit me klets natte kut. Er was geluid en hij stond weer naast me. Ik bleef zitten met mijn broekje scheef. Ik zag dat die bolling een flinke bolling was geworden. Ik keek en zag niemand. Maakte zijn touwtje los van zijn boek en schoof mijn hand erin. Gelijk voelde ik zijn natte eikel. Die stak uit zijn boxer. Damn daar was toch wel een grote oude harde pik. Ik schoof zijn broek wat omlaag en daar was zijn grote oude pik. Damn, wat een ding. Ik boog iets voorover en likte zijn natte eikel. Piet duwde nu zijn oude pik in mijn mond en even was ik hem daar aan het pijpen. Shit die plek en met hem dat was echt mega spannend en die lust gevoel die ik kreeg mega gewoon. We hoorden stemmen en we stopte, maar duidelijk was dat dit nog niet over was. We liepen naar een gedeelte wat afgeschermd is door een paal. Daar ging ik staan en Piet zitten. Ik trok een been op en zetten deze op zijn been. Hij boog voor over en trok mijn broekje opzij en begon mijn kut te likken. Damn, leek wel een sloerie maar was zo geil. Twee vingers gleden erin mijn kut en zijn tong er door heen. Jezus ik kwam nog klaar ook daar en moest het doen zonder geluid.

We stapten weg en keken elkaar aan. Ik lachte en zei, ik wil neuken. Hij lachte en zei, tja ik ook. Kleedkamer te druk, sportzaal werd drukker. Mhmhmhh we moesten dus creatief zijn. Saunaís misschien? We keken en daar was niemand. Stapten naar binnen en stonden gelijk te tongen. Kleding ging uit en werd opgehangen. Benen wijd op het bankje en daar gleed die heerlijk oude pik van Piet in me. Wauw, wat lekker en wat geil. 10 uur in de ochtend en ik kreeg een vreemde pik in me geschoven. Ik wilde het ook gewoon. Zijn handen kneedde mijn borsten en zijn heerlijke oude grote pik gleed diep in me. Wauw ik zweefde helemaal weg en diverse standje naaide Piet me heerlijk. Zo hebben we een kleine 30 min heerlijk liggen neuken in de sauna. Totdat hij zijn oude zaad over mijn kut en borsten heen spoot.

Thuis moest mijn vriend lachen en zei, tja wist wel dat je een klein sletje was.

Nou geloof me, ik voel me dan wel een slet, ik wil dit zeker vaker. En gelukkig mag ik dit ook en ga ik Piet zeker vaker naaien. Waar maakt me niet uit.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners