Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een halve snipperdag - 5422 keer gelezen
Het was weer eens zo,n dag dat het echt niet druk was op het werk , en ik dacht laat ik maar eens een vrije middag nemen .
De kinderen zitten lekker op school en die zouden door mijn schoonmoeder worden opgehaald , dus daar had ik geen omkijken naar .
Toen ik thuis kwam zag ik dat er iemand onder de zonnebank lag omdat er licht door de lamellen scheen , ik dacht eigenlijk dat mijn vriendin ook een halve snipperdag had genomen en gelijk had ik een geile gedachten in m,n hoofd zitten en liep naar boven ( terwijl ik mezelf uitkleede )
Ik opende de slaapkamer deur en had m,n pik in de hand , en zei VERRASSING !!!
Tot mijn verbazing kwam niet mijn vriendin maar m,n schoonmoeder onder de zonnebank vandaan en zei ook verrassing !!!
Ze vertelde me dat ze zich verveelde en dat ze wel eens onder de zonnebank wilde en dat mijn vriendin dat wel goed vond , dus zodoende .
ik had mijn handen nog voor mijn stijve leuter toen ze zei dat ze ,m al had gezien .
Nu ze op de rand van het bed zat kon ik haar ook even snel bekijken en dacht even aan het idee van sex met m,n schoonmoeder toe ze opeens op stond en zei ( NEEM ME ...) TERWIJL ZE ME VAST PAKTE
Ik stond perplex en zei zonder het in de gaten te hebben , eerst zul je moeten pijpen slet !!!
Ik schrok er zelf van maar het antwoord luide als volgt ( oke )
Ze trok me op het bed knielde op de vloer tussen mijn benen en begon als een bezetene te pijpen ( het deed zelfs een beetje pijn ) .
Ik duwde de zonne hemel omhoog en ging languit op bed liggen toen ik haar hoorde zeggen dat ze dit al heel lang in haar gedachten had maar het nooit durvde te vertellen .
Ik lied haar weten dat ik op deze manier nog nooit zo naar haar had gekeken , maar dat het toch eigenlijk wel de moeite waard was , en drukte haar hoofd verder naar beneden zodat mijn harde pik diep in haar keel priemde .
Toen ik bijna klaar begon te komen dacht ik aan de vibrator van mijn vriendin die in het nachtkastje lag , ik graaide in het laadje en pakte het verwen staafje van zo,n 25 cm lan en 6 cm dik en nam hem een paar keer goed door mijn speeksel in mijn mond , om hem maar een beetje op temperatuur te krijgen , stopte ,m onder het kussen en trok het hoofd omhoog ( ik voelde mijn kostbare sperma opkomen )
ik vertelde haar nog even dat ze wel naar me moest blijven kijken als ik in haar mondje klaar zou komen en dat ze ook wel iets door moest slikken .
Ze keek me aan of haar leven er van af hing en zie ( kom maar geile schoonzoon van me spuit maar lekker in het mondje van je schoonmoeder .
Ik werd gek van die praat en begon spontaan te spuiten ,
de eerste straal ging nog in haar mond , maar de daarop volgende stralen gingen over haar gezicht en haar borsten die er erg mooi uit zagen voor een schoonmoedertje van 47 jaar .
Ik trok haar op bed en zei dat ik bleod geil was en dat ik haar nu wilde neuken , ze zei niets maar keek me alleen maar aan als of het de normaalste zaak van de wereld was dat ik haar ging neuken .
Ze viel even voorover met d,r gezicht in de kussens toen ik weer moest denken aan die vibrator , terwijl ze nog even lag bij tekomen von de zuig daad , pakte ik de vibrator en legde deze achter me weg trok haar strakke kontje omhoog duwde haar knieen uit elkaar en pakte mijn in volle glorie taande paal in de hand haalde de kop van mijn paal even door de kut van m,n schoonmoeder en propte hen voorzichtig naar binnen
en ging langzame neuk bewegingen te maken .
even later pakte ik die vibrator en trok voorzichtig m,n paal uit haar en stopte er zonder ,m aan te zetten de vibrator in ,
heel langzaam duwde ik dat ding er helemaal in en haalde hem met draaiende bewegingen op en neer tot ze begon te kermen van genot .
ik pakte haar hoofd vast en ging een beetje langst haar zitten op m,n knieen toen ze merkte dat ik niet in haar zat maar iets anders , ze keek me raar aan enzei niets .
Ik bood haar mijn lul aan en liet me nog maar eens lekker pijpen .
Terwijl ik met dei vibrator nog steeds in haar kut aan het porren was liet ze me weten dat ze klaar ging komen , ik draaide me als een gek om en ging onder haar natte kutje liggen en begon haar te beffen terwijl ik nog steeds met dat ding in haar aan het porren was .
Ze gilde het ui en kwam al snel klaar met een fikse straal geil lag ik toen onder haar , ik trok de vibrator uit haar kut en de rest van haar kut sappen gutste over m,n gezicht .
ik ging weer achter haar zitten , trok haar kondje weer naar me toe en begon haar weer te neuken als of ik net was begonnen .
Ze vroeg me of ik ze van voren wilde nemen omdat ze me dan kon zien tijdens het neuken , van deze gedachte werd ik zo geil dat ik met m,n pik nog in haar kut haar omdraaide en gewoon bleef door neuken .
Ik zag dat ze er van genoot , en zei haar dat ik haar wel een goed vol zou spuiten .
Ze trok haar benen omhoog tot tegen haar borsten en zei ...
zo nu heb je nog meer ruimte ( als of ze zeggen wilde ) ram hem er maar lekker diep in .
We kwamen samen klaar en rolde van elkaar af ,en vielen even in slaap .
Toen we wakker werden hebben we nog samen een douche genomen en is ze de kinderen gaan halen .
Van af die tijd is mijn schoonmoeder zo leif en behulpzaam dat ze zelfs af en toe in de schuur komt helpen terwijl ze me een biertje brengt .
In de toekomst zal ik hierover nog wel een stukje schrijven , maar eerst heb ik belangrijkere zaken aan m,n hoofd .

Groetjes van Corky ( xxx-jes aan alle schoonmoeders van Nederland .


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners