Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een dagje shoppen - 10460 keer gelezen

Een paar weken geleden waren mijn ouders op vakantie, mij alleen thuis latend. Ik had met mn vriendin afgesproken om een dagje te gaan shoppen, waarna ze s avonds bij mij thuis zou komen eten, en (vanzelfsprekend) zou blijven slapen. Vraag me niet waarom, maar we hadden haar nicht, Kelly, ook meegevraagd, ondanks dat we er geen van de twee echt goed mee kunnen opschieten. Kelly zei natuurlijk toe.

De dag zelf was aangebroken, maar mijn vriendin belde af. Dus daar stond ik dan, met in het vooruitzicht een dag met Kelly op te moeten trekken. En wat erger was, niet alleen de dag, maar ook de avond! Ik zuchtte eens diep, en besloot om er toch maar mee door te gaan. Uiteindelijk viel het enorm mee: Kelly was heel spraakzaam, ze babbelde honderduit. Heel anders dan ik van haar gewend was.

s Avonds kookte ik dan voor ons tween, en opende ik de fles wijn maar die ik eigenlijk voor mn vriendin had bewaard. We babbelden wat meer, dronken wat etc. Na een paar uur in de zetel gezeten te hebben, tv kijkend, besloten we om te gaan slapen. Ik toonde haar mijn kamer en zei dat ze daar mocht slapen, want dat ik mijn ouders hun bed die avond zou inpalmen. Ik toonde haar de badkamer nog, en kroop zelf onder de wol.

Nog geen half uur later ging de deur open, en daar stond Kelly, in een nogal kort, ietwat te klein t-shirt, dat maar weinig aan de fantasie overliet. Ze zei dat ze niet kon slapen in dat bed, en of ze niet even bij mij mocht komen liggen. Wie zou weigeren? Ze legde haar neer, en kwam direct redelijk dicht bij me liggen, op fluisterafstand. We praatten nog wat, en terwijl ze aan het uitleggen was, legde ze een been over het mijne. Ik reageerde niet, want ik wilde zien waar dit heen zou gaan.Vervolgens begon ze een beetje met mijn borsthaar te spelen, en over mn borstkas te strelen. Opnieuw reageerde ik niet, want ik begon het wel hl interessant te vinden. Ik besloot het spelletje mee te spelen, en legde mijn hand op haar been. Nu was het zij die niet reageerde. Ik begon haar been te strelen, me opwerkend naar haar kontje. Ik kneep zachtjes in haar billen, maar ze gaf geen kik, integendeel: ze bleef doorpraten en strelen. Ik werd stoutmoedig, en bewoog mn hand onder haar t-shirt. Ik zocht en vond haar navel, en verkende die met mn vinger. Daarna zette ik mijn verkenningstocht verder richting haar zware borsten. Ik voelde haar tepels stijf worden onder mijn aanraking. En terwijl dit alles zich afspeelde bleef ze doorpraten alsof er niets gebeurde.

Opeens verraste ze me door bovenop me te komen liggen. Ik voelde mijn stijve lid tegen haar schaambeen aandrukken, en merkte hoe ze haar bekken nog extra tegen me aandrukte. Ik legde een hand op haar kont, en een rond haar middel, en we begonnen te zoenen. Terwijl onze tongen verstrengelden in een van lust vervulde kus, bewogen we onze middens tegen elkaar, een vrijpartij simulerend. Dit ging even door, tot ze weer van me af ging, en haar t-shirt uitdeed. Ze ging op haar rug liggen, en mijn hand vond zijn weg naar haar broekje. Ik voelde haar natte poesje, en vingerde haar terwijl ik haar borsten kuste en haar tepels zachtjes beet. Ze fluisterde in mn oor dat ze het heerlijk vond, en dat ze best wel verder wilde gaan. Ik deed haar slipje uit, ontdeed me van mijn boxer, en ging bovenop haar liggen. Ze nam mn lul, en leidde me bij haar binnen. Man wat voelde ze lekker strak!!!

Ik stootte zachtjes, want ik wilde uitgebreid mijn tijd nemen, maar zij wilde meer. Komaan, harder, kreunde ze. Ze legde haar handen op mn kont en trok me naar haar toe, zodat ik diep bij haar binnendrong. Ik deed wat ze vroeg, en stootte harder en harder, dieper en dieper. Terwijl ze kreunde en allerlei onverstaanbare dingen mompelde, bleef ik haar maar neuken. Haar zware borsten wiegden mee op het ritme. Ze sloeg haar benen om me heen; haar ademhaling werd zwaarder, en ik voelde haar bekken meer en meer meebewegen.

Opeens duwde ze me van haar af, en zei dat ik op mn rug moest gaan liggen. Ik deed wat ze vroeg, en ze kwam op me zitten. Opnieuw leidde ze me bij haar naar binnen. Nu wil ik er even gewoon van genieten, zei ze met fluisterstem, en zachtjes begon ze met haar heupen te wiegen. Ik legde een hand op haar kont, en eentje op haar linkerborst. Ze was zichtbaar aan het genieten van het lichte op en neer wippen. Ik voelde haar aarsopening, en stak een vinger in haar kont. Niet diep, maar net diep genoeg dan dat ze het zou voelen. Ze kreunde goedkeurend. Terwijl ze mijn lul zat te berijden vingerde ik haar kontje Man, ik had nooit gedacht dat ze zo geil kon zijn!!! Ik voelde dat ik ging klaarkomen, dus ik trok haar naar me toe. Ze lag nu pal op me, en net als in het begin van de avond verstrengelden onze tongen in een van lust vervulde zoen. Maar deze keer was het echt, niks simulatie. Ik stootte diep bij haar binnen, harder en harder, en voelde hoe ze samentrok toen ik diep in haar klaarkwam.

We bleven nog even liggen, elkander strelend, pratend. We vielen in slaap met de belofte om alles de volgende ochtend nog eens over te doenCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners