Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een beetje te jong voor ons - 35023 keer gelezen
In een zwak moment heb ik mij ook laten gaan, ik ben vreemd gegaan in ons huwelijk. Een goed huwelijk wel te verstaan! Dit is een maand geleden gebeurt toen ik Barbara (37) samen met mijn vriendin Eefje (39) een middag ging shoppen in Amsterdam. Onze mannen gingen zeevissen, de kinderen konden wij bij hun opa s en oma s droppen, dus goed gemutst liepen gezellig door de winkelstraten van Amsterdam. Het was heerlijk weer, overal zaten de terrassen vol, op de Dam in het centrum vonden wij nog een tafeltje. Lekker ontspannen, er even tussen uit zonder de kinderen dronken wij gezellig een glaasje wijn, toen wij bemerkten dat er twee jongens constant naar ons zaten kijken. Leuke gasten lachte Eefje vrolijk tegen mij, maar ook richting die jongens, die wij rond de 20 jaar schatten. Ja ze zien er goed uit, maar een beetje te jong voor ons grapte ik relax.

Waar is onze jeugd gebleven zei Eefje, pffff zuchten ik, later wij het daar maar niet over hebben! In onze meiden tijd, hadden Eefje en ik een leuke tijd gehad, wij deden samen alles, stappen, drinken, af en toe stiekem een blowtje roken met de jongens, en stiekem seks bij ons of bij jongens thuis als onze ouders er niet waren. Inmiddels zijn wij al weer jaren getrouwd, hebben allebei twee kinderen gekregen, maar zijn altijd goede vriendinnen gebleven. Zo zaten wij een beetje te dagdromen over vroeger, toen ineens n van die jongens aan ons tafeltje verscheen. Een lange mooie jongen, met strak geschoren zwart haar, vroeg of wij iets wilde drinken van hem en zijn vriend. Gezellig lachte Eefje spontaan, wij namen het drankje aan en even laten zaten zij bij ons aan het tafeltje. De jongens stelde zich voor als Jordy (19) en Bas (20), twee ras Amsterdammers aan hun spraak te horen. Jullie komen zeker uit Rotterdam vroegen zij, wat wij konden beamen.

Een paar glaasje wijn en bier verder, hadden wij een leuk gesprek gehad, over van alles en nog wat, o.a. over ons dagje uit, onze gezinnen et cetera. Ik vroeg op een gegeven moment of zij ons een goed eettentje konden aanbevelen, ik had trek gekregen en wij moesten toch ook iets gaan eten. Bas zei een prima restaurantje te weten, bij mij thuis lachte hij daarbij. Ik keek Eefje veel betekenend, zonder woorden aan, kunnen wij meestal elkaars gedachte lezen, lijk mij gezellig lachte zij. Op een loopafstand van een kwartiertje, kwamen wij in een gezellig, maar klein appartement terecht. Hier bleek Bas te wonen. Ik ga macaroni voor jullie maken dames zei Bas, alleen moest hij nog wel even gehakt halen bij de supermarkt. Ik zei wel even met hem mee te lopen, Eefje en Jordy gingen samen de voorbereidingen treffen in de keuken. Toen wij weer in het appartement aankwamen zagen wij Eefje en Jordy niet in de keuken, maar hoorde hun wel in de slaapkamer van Bas.

Samen gingen wij kijken wat zij daar aan het doen waren, mijn mond viel open toen ik Eefje op het bed zag liggen met haar rokje omhoog, en Jordy met zijn hoofd tussen haar wijd gespreide benen, hij lag haar daar te beffen. Eefje keek mij lachend aan, Jordy ging onverstoord door. Bas en ik liepen gelijk weer terug naar de woonkamer, daar vroeg Bas mij ook om een zoen. Ik was nog een beetje in de war van mijn vriendin, en Bas wachten mijn reactie niet af, hij gaf mij een zoen. Ineens zat ik daar ook te tongzoenen met hem op de bank, het ging allemaal zo snel, dat ik er ook niet over nadacht en het steeds verder ging. Bas begon mijn blouse op te knopen, schoof mijn Bh omhoog, toen hij mijn stijve tepels zag, had ik ineens een geile 20 jarige zuigeling aan mijn tepels hangen. Wij hoorde Eefje steeds harder kreunen in de slaapkamer, oh ja ik ga klaarkomen gilde zij. Ik kon mijn opwinding ook niet meer tegenhouden, ik werd heel geil en liet Bas verder gaan toen hij zijn hand onder mijn rokje deed. Langs het randje van mijn slipje voel ik zijn vingers tussen mijn schaamlippen komen.

Ik ga je slipje ook uitdoen!

Hij lachte ondeugend, en daar ging mijn slipje. Hij liet zich voor de bank neerdalen, spreiden mijn benen en begon mij ook te likken. Dit deed hij goed, in no time lag ik ook te kreunen en liet mij zonder weerstand likken. Als n of andere slet lag ik daar te kreunen en te hijgen toen ik lekker klaar begon te komen, Bas had mij goed gelikt en ook mijn klitje daarbij niet overgeslagen. Hij verlangde wel wat van mij terug, ik lag nog onderuit gezakt na te genieten van mijn orgasme, toen hij opstond en zijn broek en onderbroekje naar beneden deed. Wat ik te zien kreeg was een stijve, niet al te grote lul, die wel heel dik was. Bas kwam naast mij zitten en even later lag ik hem te pijpen. Best wel even vreemd om na 18 jaar weer een andere lul in mijn mond te voelen, want zolang zijn mijn man en ik al bij elkaar. Ik vond het wel heel spannend en geil om hem te pijpen. Zijn lul was echt een stuk dikker, maar toch wel 5 a 6 cm kleiner dan die van mijn man.

Bas smaakte goed, had kort geschoren schaamhaar en grote warme ballen die ik ook kuste en likten. Al snel werd hij ook onrustig, als ik ga klaarkomen slik jij het dan lekker in Barbara vroeg hij kreunend? Ik had mijn mond vol dus kon niets terug zeggen, van mijn man slik ik meestal wel zijn sperma in, maar nu deed ik het niet. Op het moment dat ik aan hem voelde dat hij ging komen, haalde ik zijn keiharde lul snel uit mijn mond en liet hem over zijn eigen shirt spuiten. Shit riep hij, toen wij samen zijn sperma op zijn shirt zagen terecht komen. Ik bleef er heel geil van, het wond mij dermate op dat ik even nergens aan dacht. Ik deed zijn natte shirt uit, zijn schoenen, broek en onder broekje. Daarna kleden ik mezelf helemaal uit, zijn geile grote ogen en nog steeds zijn stijve aanwezige lul, kon ik niet weerstand. Ik ging bovenop Bas zitten en leiden zijn lul mijn natte kutje in.In plaats dat hij mij begon te neuken, begon ik hem te berijden toen ik zijn dikke lul helemaal in mijn kutje voelde. Hij begon op mijn keiharde tepels te zuigen en toen ook terug te stoten in mijn kutje.Dit was zo lekker...

Hij vulde mijn heel goed op, mijn kutje zat strak om zijn lul, wij begonnen elkaar steeds sneller te neuken, aan de geluiden uit de slaapkamer te houden werd Eefje op dat moment ook goed geneukt. Wij hoorde haar hijgen, neuk me gilde zij het uit, hetzelfde begon ik ook uit te kreunen tegen Bas. Neuk mij zo hard je kan, jongen smeekte ik, want ik was vreselijk geil geworden, de extra spanning in mijn kutje en in mijn hoofd , werden mij al snel weer te veel. Binnen een kwartier kwam ik voor de tweede keer heerlijk klaar, en gilde ik het ook uit. Eefje mocht het horen dat ik ook goed geneukt werd. Ik kon gewoon niet stoppen, ging vol door en wipte heel snel over zijn lul. Stop, stop Barbara riep Bas, anders spuit ik je geile neuk kut vol. Spuit maar zei ik totaal opgewonden, maar dat liet hij niet gebeuren en trok mij omhoog over zijn lichaam. Enigszins tot mijn teleurstelling schoot zijn lul uit mijn kutje en was ons feestje even voorbij, van mij had hij door mogen gaan. Bas nam even zijn rust, wij gingen elkaar lekker tongen, wat ik ook heerlijk vond.

Bas en ik zaten te zoenen, toen Eefje met haar verwarde lange blonde haren de kamer in kwam, ik schoot ontzetten in de lach toen ik nog een grote kwak sperma op haar buikje en schaamheuvel zag. Wat zie jij eruit gierde ik, nee jij zie er lekker uit lachte zij ook tegen mij. Eefje kwam naast mij zitten, belangstellend zag ik haar ook naar Bas zijn dikke lul kijken, niet verkeerd, lekker dik, fluisterde zij in mijn oor. Bas hoorde het ook, nee ik vind jou ook niet verkeerd zei hij op plat Amsterdams, ik wil jou ook zo wel even een stift geven lachte hij. Ik verstond eerst lift, maar toen ik Eefje hoorde zeggen, dat hij dan eerst wel weer helemaal stijf moest worden, begreep ik het. Eefje wilde zijn lul er ook wel even in hebben, maar ging eerst even douchen zei zij, goed idee lachte ik, en samen gingen wij naar de super kleine badkamer, waar je maar net met zijn tween in kon staan. Bas reikte ons schone handdoeken aan en washandjes, bekeek ons allebei nog even goed en zei, veel plezier dames. Ik voel mezelf even geen dame lachte ik het uit tegen Eefje toen wij samen onder de douche stonden.

Nee je bent een stoute meid gierde zij het ook weer uit, wij waren echt melig en leken wel twee loopse teven. Wij kenden onze blote lichamen van elkaar wel, van o.a. de sauna waar wij regelmatig samen naar toe gaan, maar zoals wij er op dat moment uitzagen, zo hadden wij elkaar ook nog nooit gezien. Allebei seksueel opgewonden geraakt van twee van die jonge gasten stonden wij daar als tiener tegen elkaar te giechelen, met allebei stijve tepels, en Eefje zelfs helemaal onder de sperma gespoten, wat zij er af stond te wassen. Pas op dat mijn haar niet nat wordt zei Eefje, wij moeten er nog wel een beetje uitzien als wij weer naar huis gaan. Op dat moment werd ik ook weer even bewust , waar wij waren. Hoe is die Bas vroeg Eefje op fluistertoon aan mij? Lekker geil lachte ik, maar ze zijn wel een beetje jong h zei ik. Daar voel je niets van bij die Jordy lachte zij, die heb een grote lul hoor, en kan goed neuken voor zo jonge gast. Hij had haar goed gepakt zei zij ordinair.

Volgens mij staat ons nog een rondje te wachten zei ik tegen haar. Geil toch, wij zijn er nou toch zei ze met een vette knipoog. Eefje zei toen nog wel even iets verstandigs onder de douche, zorg dat ze geen sporen achterlaten, en laat zelf hier ook geen spoor achter, geef geen adres of mobielnummer zei ze. Ik begreep haar natuurlijk, wij waren weer (even) fris en liepen naakt terug naar de woonkamer, waar de jongens een sigaretje zaten te roken, allebei nog naakt op de bank. Bas ging daarna douche, gevolg door Jordy. Toen hij ook als laatste onder de douche vandaan was gekomen had Bas inmiddels al vier pizza ,s telefonische besteld, wand een pan macaroni maken, ging niet meer gebeuren. In afwachting van de pizza bezorger lagen wij met zijn vieren op Bas zijn bed. Jordy begon mij te zoenen, Eefje deed dat met Bas, wij waren al weer volop aan het geile en onze lichamen lagen zowat over elkaar heen. Het was wel een tweepersoonsbed, maar toch iets te krap voor ons vieren.

Die Jordy had inderdaad een grote lul!

Ik voelde het toen hij in mijn mond weer helemaal stijf werd, hij zag er slap ook wel indrukwekkend en geil uit, maar in volle erectie kon ik daar nog weleens eens moeite mee krijgen dacht ik. Eefje lag ook Bas geil te pijpen, je gaat toch een beetje tegen elkaar op, althans zo zag ik het. Als zij hem kan hebben, kan ik het ook, zoiets dacht ik aan. Eefje is fysiek ook anders gebouwd dan ik, zij is zeg maar volslank, 1.74 m en 80 kg, met een volle cup D, en lang blond haar. Ik ben een stukje kleiner, 1.65 m en weeg 63 kg, mijn cup maat is 65C, en ik heb kort zwart haar. Bas zag er fysiek ook anders uit dan Jordy, hij is ook niet zo groot, ongeveer 1. 76m, 75 kg, zijn lul schatte ik op 14 a 15 cm, maar had wel een dikke lul, verder is hij goed gespierd. Jordy schatte ik 1.88 a 1.90m en 90 kg, ook donker harig en gespierd. Zijn lul is zeker boven de 20 cm, maar niet zo dik als die van zijn vriend. Eefje begon zich echt ordinair geil te gedragen, tussen door kwam zij ook even bij mij en Jordy, en pijpten hem dan even met mij samen, zo tongen mij daar ook even bij!Eefje keek daarbij heel geil uit haar ogen, lekker h schat lachte zij tegen mij, en ging dan weer verder met Bas. Plotseling voelde ik een hand tussen mijn benen, ik dacht eerst dat het Bas was, maar ten ik keek zag ik dat het Eefje was. Die geile slet begon mij gewoon geil te vingeren, ik wist eigenlijk niet goed wat ik daarvan moest denken en hoe ik er op moest reageren. Tering wat zijn jullie geil zei Bas weer op plat Amsterdams, ze liggen elkaar gewoon te vingeren Jordy riep hij tegen zijn maatje. Ik zei maar niets, ik lag Eefje in ieder geval niet te vingeren, maar even laten lag Jordy, Eefje wel te vingeren, het werd steeds gekker en geiler. Eefje begon al weer hard te kreunen, ze zat ook diep met haar vinger in mijn kutje, waar ik toch wel heel geil en nat van werd. Op een gegeven moment stopte Jordy ermee om haar te vingeren, en zei tegen Eefje dat zij haar vinger uit mijn kut moest halen. Toen zij dat had gedaan kwam hij bovenop op mij liggen en kreeg ik zij lul erin.

Het deed geen pijn, ik was gelukkig al weer lekker nat geworden, maar ik voelde hem wel heel diep in mij komen. Toen hij mij stevige begon te neuken, ging ik automatisch met hem mee. Ik letten even niet op Eefje en Bas, ik had mijn kutje vol van Jordy, en concentreerde mij daar volledig op. Pas toen hij mij helemaal door lag te raggen en ik een super orgasme kreeg op zijn op, keek ik om ons heen en zag ik dat Eefje keihard achterlangs door Bas geneukt werd. Ons oogcontact contact was voor Eefje aanleiding om het uit te gaan schreeuwen dat Bas haar in haar kont neukte, ik en Jordy keken elkaar aan. Dat wil ik ook lachte hij tegen mij, ik was net klaar gekomen en lag daar nog even van bij te komen, toen hij mij ook vroeg, om net zoals Eefje op het bed te gaan zitten. No way zei ik, je gaat niet in mijn kont . Dat zag ik echt niet zitten, mijn man neukt mij ook weleens anaal, maar die van Jordy was nog een stukje groter, en dat zag ik toch echt niet zitten. Gelukkig werd ik daarbij ook nog eens gered door de deurbel, dat zal vast de pizza bezorger zijn zei Bas, pak jij het even aan vroeg hij aan Jordy. Ja ik heb niks aan zei hij, pak mijn badjas man, ik zit vast in een strak kontje lachte hij.

Met lichte tegenzin trok Jordy de veel te korte badjas van Bas aan en ging naar de deur, het was even een korte onderbreking, maar Bas neukte Eefje als snel weer vol door in haar kont. Ga liggen, hijgde Eefje tegen mij, ik moest voor haar gaan liggen, Eefje wilde mijn geile kut likken zei zij. Die Bas werd gek toen hij haar hoofd tussen mijn benen zag verdwijnen, Eefje was super geil, anders had zij dit volgens niet echt niet gedaan. Ze begon mij onwijs geil te likken, vrat mijn kutje zowat op, beet zachtjes in mijn klitje, en likte Jordy s voorvocht en mij sappen gulzig op. Ondertussen werd zij zelf keihard in haar kont geneukt, tering wat een geile wijven zijn jullie riep Bas, ik wist zelf ook niet meer waar wij het allemaal vandaan haalde. Wij zagen Jordy ook weer met de pizza dozen in zijn handen in de slaapkamer verschijnen, zo jullie zijn lekker bezig zei hij. Ik ga komen riep Bas, maar ik kwam nog net iets eerder klaar. Ik zag hem overeind komen, hij trok snel en hard aan zijn lul en spoot zijn sperma over de rug van Eefje uit. Die lag alleen nog maar te hijgen en te kreunen, en viel voorover.

Bas liep gelijk daarna weg naar de badkamer, Eefje lag in het kussen uit te blazen en Jordy ging in de keuken een paar messen voor de pizza halen. Even later zaten wij met zijn vieren, naakt bij elkaar, pizza te eten op bed, een aparte ervaring was dit. De jongens een biertje erbij, ik fris want moest nog wel terug naar Rotterdam rijden, maar Eefje gooide er nog snel twee glazen wijn bij achterover. De sfeer werd ook een beetje balorig, de pizza gingen niet helemaal op, en op een gegeven moment vonden de jongens het grappig om bij ons allebei een punt pizza over onze tieten uit te wrijven. Eefje deed net zo hard mee, zij begon ook terug te gooien en het werd echt een zooitje op het bed. Toen Jordy Eefje goed vastpakte en Bas een stuk pizza in haar gezicht duwde, begon het echt helemaal uit de hand te lopen. Ik wil ook je geile kont neuken zei Jordy tegen Eefje, ja en dan neem ik je tegelijk in je geile kut lachte Bas. Eefje zat er niet mee, toch wel inmiddels een beetje dronken, duwde zij Bas op zijn rug op het bed, de jongens waren allebei alweer stijf, toen zij bovenop op Bas ging zitten.

Ik schoof maar een stukje op, en wilde dit weleens zien hoe zij dit gingen doen. Eefje liet zich met haar natte gleuf over de dikke paal van Bas zakken, zij neukte even met elkaar en Jordy vroeg aan mij om zijn lul goed nat te maken. Ik heb hem even lekker gepijpt en op zijn lul gespuugd, hij is achter Eefje gaan zitten en die kreeg het toen toch echt wel even te voortduren. Zij gilde het uit toen Jordy zijn grote lul stukje voor stukje in haar kont neukte, o, auw, wat geil kreunde zij. Ik vond het aanblik ook heel geil om te zien hoe zij door de twee jongens in allebei haar gaatjes geneukt werd, maar was blij dat ik het niet was. Eefje hield zich zeker in het begin groot, toen zij er een beetje aan begon te wennen keek zij mij weer aan, zo lekker Barbara kreunde zij. Geniet er van meid glimlachte ik ook tegen haar, maar ik zag dat de jongens haar steeds harder begonnen te neuken, en Eefje volgens mij aan de lopende band lag klaar te komen. Zij kon alleen nog maar hijgen en schreeuwen, Bas kneden ook goed haar tieten, en achter elkaar neukte zij Eefje helemaal gek. O, ja, nee, ja geil kwam er uit.

Op een gegeven moment kon Eefje het toch niet meer volhouden, ze gilde dat haar kont zeer ging doen en dat zij niet meer verder kon. Dat was voor Bas en Jordy de aanleiding om zich uit haar terug te trekken, jij heb nog een toetje tegoed zei Jordy tegen mij. Zij gingen allebei bovenop het bed staan en begonnen zich snel af te trekken boven mijn lichaam, bijna tegelijk kwamen zij toen klaar en gaven mijn een spermadouche. Ik zat helemaal onder, het kwam zelfs in mijn haren terecht en in mijn gezicht. Dikke pret voor die gasten, Eefje en ik zijn daarna snel weer gaan douchen. Toen wij weer schoon gewassen onder de douche vandaan kwamen, stonden wij een kwartier daarna weer buiten en liepen naar de parkeergarage waar mijn auto stond. Bas had gezegd dat zij nog een andere afspraak hadden met vrienden in de stad, het was duidelijk voor ons, zij hadden een paar uur (bijna) gratis, alleen voor een pizza een paar uur seks met ons gehad en zich een paar keer leeggespoten. Wij hadden er zelf ook goed van genoten, en ja wat zouden zij verder nog moeten doen met twee van die ouwe wijven uit Rotterdam? Wel vroegen zij om onze mobiele nummer voor een vervolg!!

Wij hebben hun uiteraard zo maar een verzonnen 06 nummer opgegeven, ik moet er niet aan denken dat zij ons echte nummer en adres hadden. Voor ons was dit een spannend avontuur geweest, het kwam zo maar uit de lucht vallen (op ons pad) zei Eefje, en daar hebben wij goed van genoten. Inmiddels zijn wij een maand verder en vonden Eefje en ik heb geil om ons verhaal nu ook eens op deze site te plaatsen, en met jullie te delen. Wij hebben het er steeds weer over als wij samen zijn en denken er allebei met plezier aan terug. Of het in de toekomst nog eens gebeurt weten wij nu nog niet, je weet nooit wat er op je pad komt is inmiddels onze lijfspreuk geworden...

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners