Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een Warm Klusje - 12760 keer gelezen
Het was erg warm, en Rita had eigenlijk geen zin om de heg te snoeien. Maar ja, Jan haar vriend was een weekje weg, en het moest toch gebeuren, want het zag er niet uit. Ze had Jan al een aantal malen gevraagd, maar zoals gebruikelijk had hij het altijd te druk met het een of ander.

Omdat het zo warm was, besloot ze haar bikini aan te trekken om zo toch nog maar de nodige zon te pakken.Ze liep naar boven, en trok haar zomerjurkje over haar hoofd uit. Ze vergat de gordijnen dicht te trekken, en besefte niet dat ze in het zicht stond. Peter, de buurman, die net boven bezig was om de kozijnen te schilderen, zag het wel en stopte met zijn werk om eens goed te kijken.

Rita had een prachtig lijf, waar hij tijdens allerlei feestjes al eens verlekkerd naar gekeken had, en nu had hij vrij zicht!

Rita stond voor de spiegel en liet haar handen over haar lijf gaan. Ze was tevreden met wat ze zag: een mooie platte, strakke buik, cup C borsten met keiharde tepels en mooie billen. De draaide wat rond, en trok haar slip uit. Ze zag haar mooie kale kutje, en kon niet nalaten even met haar vingers te voelen. Dat had ze beter niet kunnen doen, want ze raakte meteen opgewonden. Ze ging op de bedrand zitten met haar benen wijd voor de spiegel, zich er niet van bewust zijnde dat Peter inmiddels met zijn pik in zijn hand naar haar stond te kijken. Met haar rechter hand spreidde ze haar kut lippen, die al begonnen te glanzen van het vocht, en met haar linker hand begon ze haar klit te bewerken. Als een klein pikje stak haar klit zijn kop op, en kwam naar buiten. Haar ademhaling werd sneller, terwijl ze steeds sneller haar klit bewerkte. Ze stopte even, om een grote dildo uit het nachtkastje te pakken. Ze bevochtigde de top even met haar speeksel, en stak het gevaarte in haar kut. Dat ging erg gemakkelijk, omdat ze inmiddels behoorlijk nat was geworden. Langzaam haalde ze de dildo heen en weer in haar kut, terwijl ze met haar andere hand haar klit bewerkte. Ze raakte steeds meer opgewonden. Opnieuw stopte ze, om een fikse anaal dildo uit het nachtkastje te halen. Jan vond het altijd heerlijk, als hij haar neukte, om een trillende dildo in haar kont te voelen. Ze bracht wat glijmiddel op de top aan, en de dildo gleed gemakkelijk haar kont in. Het was altijd even wennen aan dat opgevulde gevoel. Ze spreidde haar benen weer en bracht de andere dildo weer in haar kut, zodat ze beide trillende toppen tegen elkaar voelde. Met de ene hand bewoog ze de anaal dildo op en neer en met de andere de vaginale dildo. Ze voelde haar orgasme opkomen, en kwam schreeuwend klaar terwijl er vocht uit haar kut spoot. Ze squirtte niet zo vaak, maar was nu zo opgewonden dat het weer gebeurde. Ze trilde over haar hele lijf en liet zich achterover op het bed vallen.Peter, die de hele zaak goed had kunnen bekijken, was inmiddels met zijn keiharde pik ook aan een hoogtepunt toe, en zijn sperma spoot naar buiten, waardoor hij niet meer goed oplette.

Rita zag in haar ooghoek een beweging, en zag Peter spuitend met zijn stijve pik in zijn handen staan, en realiseerde zich dat ze wel een hele geile show had gegeven, zonder dat ze het door had. Met een rood hoofd van schaamte, maar ook van geile opwinding want bekeken worden was wel een geheime droom, kroop ze op handen en voeten naar het raam, en trok snel de gordijnen dicht.

Ze nam een snelle douche, en koos een bikini uit. Omdat ze het idee had dat Peter haar wel zou bespieden bij het snoeien van de heg, koos een een minuscule bikini uit die weinig tot de verbeelding overliet. Het bovenstukje bedekte ter nauwernood haar borsten, en het broekje was en klein en met twee eenvoudige strikjes aan de zijkanten zo los te trekken.

Ze bekeek zich nog even snel in de spiegel, en wat ze zag beviel haar. Niet langer kijken, dacht ze, anders ben ik zo weer geil.

Ze liep naar de schuur om de elektrische heggenscharen te pakken. Onopvallend keek ze even schuin naar boven, en zag Peter verdekt opgesteld staan, kijkend naar haar.

Ze stak de verlengsnoer in het stopcontact, en ging aan het werk. Het was zwaar werk, en al snel liepen er kleine straaltjes zweet langs haar lijf naar beneden. Zowel in haar BH als in haar broekje ontstonden hierdoor natte plekken. Maar omdat ze wist dat ze bekeken werd, was in het kruisje van haar broekje ook al snel een donkere plek zichtbaar, omdat ze begon te soppen.

Hierdoor lette ze minder goed op, en opeens was er een lichtflits en een knal: ze had met de heggenschaar het verlengsnoer doorgeknipt. en nu was de stroom uitgevallen. Ze wist niet was ze moest doen, want dat soort zaken regelde Jan altijd. Ze liep het huis binnen, maar ook de lampen e.d. deden het niet. Stik!, dacht ze, net nu ik zoveel plezier had.

Ze besloot de stoute schoenen aan te trekken, en liep naar het huis van Peter en Ingrid, en belde aan. Ze hoorde gerommel boven en hoorde Peter de trap aflopen. Toen hij de deur opendeed zag ze hoe hij goedkeurend naar haar lijf keek en naar de natte plekken in haar bikini.

Onschuldig zei ze: ik was de heg aan het snoeien, misschien had je dat wel gehoord of gezien, maar nu heb ik het snoer geraakt en is de stroom uitgevallen. Kun jij me even helpen? Toen ze het woord "helpen" zei trok ze er een wat dubbelzinnige blik bij, die meteen door Peter werd begrepen.Ik loop even met je mee, zei hij, en trok de deur achter zich dicht. Door de warmte en door het zweten was het broekje inmiddels flink tussen haar billen gekropen, zodat het leek alsof ze een string aanhad; Peter vond het een uitermate aangenaam gezicht, hetgeen aan zijn jongeheer behoorlijk te merken was. In zijn korte broek ontstond al snel een behoorlijk zwelling.

Toen Rita hem de meterkast wees, zag ze die bobbel ook, en ze voelde dat ze nog geiler werd dan ze al was. Het natte plekje in het kruis van haar broekje was inmiddels geen plekje meer, maar een behoorlijke plek. Peter had het euvel al gauw gevonden, en herstelde de zekeringen in de meterkast.

Kan ik je wat te drinken aanbieden vroeg Rita? Het je zin in een koud biertje, je kunt wel wat afkoeling gebruiken, geloof ik, zei ze terwijl ze veel betekenend naar het kruis van Peter keek. Hij kreeg een rood hoofd en zei dat hij inderdaad wel een koud biertje zou lusten.

Ze gingen in de tuin zitten, en Rita zakte wat onderuit, en spreidde haar benen was. Omdat ze zo nat was, zag je de kut lippen in de stof van haar broekje staan. Peter voelde zich wat ongemakkelijk, en wist zich geen houding te geven.

Rita besloot het initiatief te nemen. Vond je mijn show boven leuk, zei ze, heb je genoten. Peter begon wat te stamelen, maar Rita zei: ik vond het heel geil hoor dat je hebt staan kijken. En ik zie je nu ook wel kijken naar mijn kleddernatte kut. En omdat je het toch al life gezien hebt, is mijn broekje niet meer nodig. En met twee snelle gebaren trok ze de strikjes van haar broekje los en liet haar kut zien in volle pracht. Door de opwinding waren haar lippen gezwollen en kleine straaltjes kut geil liepen langs haar benen langzaam naar beneden.

Peter slikte, en wist niet goed wat hij moest zeggen. Terwijl ze zich vooroverboog trok Rita ook haar bovenstukje uit, en bracht haar mond meteen naar het kruis van Peter. Met een ruk bevrijdde ze de inmiddels keiharde pik van Peter uit zijn benarde positie. De pik veerde als een spijker rechtop. Rita pakte de schacht vast, trok te voorhuid tergend langzaam naar beneden en sloot haar mond over de eikel. Ze proefde dat Peter al was klaargekomen, en proefde nu ook geen grote hoeveelheid voorvocht. Langzaam begon ze hem te pijpen. Ze hield van pijpen, en liet haar mond langs de schacht naar beneden glijden, de hele pik in haar mond nemend. Peter was fors gebouwd, dus het kostte haar wel enige moeite. Peter's ademhaling werd sneller, en hij begon langzaam mee te bewegen, terwijl hij haar achterhoofd beet pakte. Hij bewoog haar hoofd op en neer, en duwde daarmee zijn pik steeds verder haar keel in. Rita kokhalsde wel een beetje, maar vond het zo opwindend dat ze niet tegensputterde. Ze voelde zijn eikel tegen haar keel stoten, terwijl haar mond bijna zijn ballen naar binnen kon zuigen.

Ze voelde dat Peter versnelde, en voelde dat zijn pik nog dikker werd en met een oerschreeuw spoot hij zijn hete sperma in haar keel. Het was een dusdanige lading, dat ze het niet weg kon slikken en grote slierten kwamen haar mond uit. Peter trok zijn pik terug en spoot het laatste restje over haar borsten. Verlekkerd likte Rita haar lippen af en smeerde het sperma over haar tepels.

Ze kwam omhoog en met haar mond vol van zijn sperma gaf ze Peter een diepe tongzoen.

Mijn God, zei Peter, dat heb ik nog nooit meegemaakt. Wat was dat lekker. Met Ingrid heb ik nog nooit zo'n orgasme gehad. En ook wel lekker, nu ze een weekje weg is, dat ik toch aan mijn trekken kan komen.

Rita lachte: Jan is ook een week weg, dan kunnen we nog een hoop plezier hebben met zijn tweeŽn!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners