Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Druppeltjes - 5080 keer gelezen
Mijn vrouw Els en haar vriendin Corry zijn heel close ze zijn heel openhartig tegenover elkaar, zo ook wist ze dat Corry haar man Herman nooit geen zin meer had in sex en omdat hij vaak naar het buitenland was had ze al jaren een dildo.
Voor een tijd terug zei Corry tegen Els dat ze het niet meer fijn vond met haar dildo het was niet meer zo soepel, toen vertelde Els dat ze dat probleem had gehad al had zij geen dildo nodig.

Gelukkig heb ik daar druppels voor om alles goed te smeren zei Els.
Een paar weken later kwam Corry onverwachts op een morgen binnen, is Els er niet nee die is met haar zus een hele dag weg.
Corry is een knappe vrouw van begin veertig maatje 38 ze heeft mooie ronde borst en prachtige benen, ze was zomers gekleed in een bloesje met een rokje.
Gelijk vroeg ik haar of ze koffie wilde, nee doe me maar wat fris want ik ben helemaal droog, toen schoten mijn de druppeltjes in de gedachten.
Ik liep naar de keuken en deed de druppeltjes bij haar in het glas en vulde het met frisdrank.
Na een tijdje zag ik Corry wat onrustig heen en weer te schuiven op de bank, ik besloot haar de vakantiefoto's te laten zien zodat ik naast haar kon zitten.
We bekeken samen de foto's de beken foto's legde ik op haar schoot, toen ik weer een foto op haar schoot legde raakte ik haar bewust haar blote been ze reageerde daar met een schokje op.
Het was voor mij nu zeker dat de druppels werkten en dat het niet lang zou duren dat er iets ging gebeuren, onverwacht stond ze op en vroeg of ze even gebruik mocht maken van de badkamer ja natuurlijk zei ik.
Na een tijdje ben ik zachtjes naar de badkamer gegaan en deed voorzichtig de deur open, daar stond ze voor de spiegel over borsten te wrijven en met de andere hand ging ze onder haar rokje.
Zachtjes deed ik de deur weer dicht en opende vervolgens vragend de deur of ze bleef eten, ze schrok en kreeg een rood hoofd o sorry maar ik weet niet wat er met me is.
Volgens mij ben jij aardig opgewonden zo te zien, o sorry vertel dit niet tegen Els dat ik zo doe terwijl wij alleen thuis zijn.
Ik loop naar haar toe en neem haar in mijn armen en begin haar op het gemak te stellen en wrijf zachtjes over haar gezicht en de rest van haar lichaam waardoor haar verlangens steeds groter worden.
Ze drukt haar onderlichaam steviger tegen mijn kruis aan ze voelt nu ook wel dat ik opgewonden ben, ze kust me.
Intussen knoop ik haar bloesjes los en doe die uit maak vervolgens haar rokje los deze valt op de grond.
Corry staat alleen in haar bh en slipje voor me, lopen naar de slaapkamer voor de spiegeldeur doe ik haar bh af, mooie ronde borsten met grote tepels zie ik in de spiegel en trek dan haar natte slipje uit en leg haar op bed snel ontdoe ik mij van de kleren.
Heel intiem begin ik haar te masseren, ze kronkelt onder mijn handen van genot en zegt kreunend dat ik alles met haar mag doen.
Met mijn vinger ga ik over haar schaamlippen die goed nat zijn en dan raak ik zachtjes haar clitje heel voorzichtig speel ik ermee terwijl ik met mijn andere hand over haar tepel strijk die kei hard is.
Het was een mooi gezicht hoe ze onbeheerst lag te kronkelen van genot en zichzelf totaal liet gaan, ze begon steeds harder en sneller te kreunen even later kreeg ze een orgasme.
Naakt lagen we even tegen elkaar aan, ze verontschuldigde zich dat ze niet wist wat haar mankeerde en was verbaasd erover dat ze nu zo opgewonden gelijktijdig was mijn stijve penis aan het masseren die daardoor de maximale volume haalde.
Ze liet de penis los en keek er naar, hij is nog groter dan ik dacht want Els heeft mij wel verteld dat je fors geschapen bent.
Opnieuw pakte ze mijn penis en gaat verder met masseren dan brengt ze haar gezicht naar mijn penis en neemt hem in de mond en begint te zuigen en te likken het was een genot want Els wil nooit pijpen het duurde dan niet lang want ik was dicht bij mijn hoogtepunt.
Mijn ademhaling ging sneller en voelde alle spieren samentrekken van genot het was een onbeschrijflijk gevoel, ik hield het nog even tegen maar toen kwam mijn orgasme met een paar grote scheuten was Corry haar mond gevuld met mijn zaad en slikte het vervolgens door en likte mijn paal schoon en maakte haar mond schoon.
Ze begon me te zoen en mij over de borstkast te aaien, het was heerlijk je bent de eerst die mij gepijpt heeft ja dat wist ik van Els maar je bent ook de eerste die gepijpt heb.
Voorzichtig schuif ik naar onderen en begin met mijn tong haar glad geschoren vagina te likken steeds voel ik haar vocht vermengen met mijn speeksel af en toe ga ik met mijn tong over haar clitje wetende dat ik ook andere delen van haar lichaam aandacht moet geven anders heeft ze zo weer een orgasme.
Heel intensief lik haar hele lichaam haar tepels die hard zijn van genot dan haar oorleletje en masser tegelijk haar lichaam, dan kom ik weer bij haar grotje en lik haar schaamlippen en haar clitje maar dan houdt ze het haast niet meer.
Ze kreunt ahhh aahhhh ohhh bef me oh wat zalig ga door lik me clitje ohhhh sneller ik kom ik kommmm, met veel bewegingen en kreunen komt ze klaar
Een tijdje ligt ze in mijn armen en wrijft over mijn borstkast en verteld me over Herman dat die nooit geen zin heeft en de verbazing dat ze nu zo opgewonden is, natuurlijk weet ik het antwoord.
Dan begint ze weer met mijn staaf te spelen die recht omhoog staat, dan zegt ze ik wil die joekel wel in me voelen.
Ik schuif mijn eikel tegen haar schaamlippen en druk langzaam door ze begint te kreunen ohhh ohhh wat is hij groot ohh verder ohh verder tot dat de volledige 25 cm binnen is, telkens trek ik hem bijna helemaal terug en stoot hem er wil helemaal in.
Dan laat ik hem er helemaal uit en begin langzaam met mijn eikel over haar vagina te gaan waardoor ze nog meer opgewonden raakt en probeert met haar onderkant te bewegen hem weer in haar vagina te krijgen.
Hierdoor raakt ze zo opgewonden dat ze steeds sneller gaat bewegen en heftiger te kreunen ahhh ohh ohh ohhh steek hem er in toe ohhhh ohhh ik kom ik kommmm en had ze weer een orgasme maar ik ging gewoon door en stak mijn penis weer in haar grotje.
Ze pakte mijn billen en drukte mij zo stevig tegen haar aan dat ik het niet weer kon doen om haar zo te pesten want ze wou hem er nu inhouden en liet haar hem soms ook goed voelen wat ik aan haar zwaardere gekreun kon horen.
Ze kreunde en hijgde haar ademhaling ging weer sneller maar ook die van mij en had in de gaten dat ik haar zo zou volschieten, oh wat fijn ga door ga door diep erin dan spande ik extra aan waardoor er een extra zwelling kwam dan kreunde ze het uit van genot pijn.
Ze genoot intens en iedere kreeg vroeg ze harder harder en vond de extra zwelling geweldig, maar toen bereikte ze gelijk met mij het hoogtepunt hijgend en kreunend kwamen we klaar nog nooit had ik zo genoten.
Zo lagen we nog even te genieten van elkaar en bespraken elkaar dat de partners het niet hoefden te weten maar dit zeker niet de enige keer was, Corry gaf duidelijk aan te hebben genoten en weet haar gewonden gevoel volledig aan mij.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners