Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Die middag - 4266 keer gelezen
(ZIJ)
En… het was zover!
Die lang verwachte mogelijkheid had zich eindelijk aangeboden. Hij zou, op zijn terugweg van Amsterdam, even langskomen en…
Daar had ik nu al zo lang op gewacht, van gedroomd, naar verlangd. Het zou nu eindelijk eens gebeuren. We zouden tijd hebben. We zouden van elkaar kunnen genieten. We zouden alles kunnen doen waar we tot nu toe over gedroomd hadden en gewild hadden. Eindelijk… het was THE DAY.
Hij had mij een sms’je gestuurd. Hij kwam dus echt. Nog een sms’je dat hij onderweg was. Gauw keek ik hoe laat het was. Nog een klein half uur geduld en hij zou er zijn. Nee, het kon niet waar zijn.
(HIJ)
Ik moest die dag naar Amsterdam en wist dat ik die middag tijd over zou hebben om haar eventjes te kunnen bezoeken. Ik had er al zolang naar verlangd .. zij gaf mij alles waar ik al jaren van droomde. Zij was lief, bezorgd en bloedmooi, maar ook maakte zij mij de afgelopen jaren gekker en gekker. Het eerst zo voorzichtige gemail, voorzichtig en met ‘dubbele’ opmerkingen maakte we elkaar gek. Daarna die eerste keer dat ik je thuis bezocht .. zo spannend maar ook zo vertrouwd. En nu, vandaag na zo’n lange tijd zou het er misschien eens van gaan komen. Oké, ik twijfelde eerst nog wel of ik je een sms’je zou sturen en of ik wel zou gaan, want thuis was er een heftige ruzie die nu al een paar dagen duurde, maar mijn verlangen naar jou was vele malen groter ! Dus zodra de vergadering voorbij was, ‘vluchtte’ ik naar buiten, want ik moest en zou je zien die middag. En de afspraak die ik hierna nog zou hebben, had ik tijdens deze vergadering verzet onder het mom van te druk. Nog een half uurtje en dan zou ik er zijn .. nog eventjes gas geven.
(ZIJ)
Ik trilde, mijn hart klopte harder en harder. Van alles ging er door mijn hoofd. Wou ik hem wel zien? Jazeker, en of ik hem wilde zien. Hoe kwam ik daar nou bij. Moest ik er sexy uitzien. Moest ik, zoals de vorige keer toen ik zolang gehoopt had dat hij zou komen, mijn zachte crème negligé aantrekken met zwarte hold-up panty’s en naaldhakken. Moest ik mijn haar los en wild laten hangen. Nee, ik kon het niet. Ik wou het wel, maar nee, het ging niet. Ik was uiteindelijk geen speelgoed, geen seks- of lustobject. Ik was ik, en zo voelde ik me ook. Ooit zal hij mij zo zien maar niet die middag. Ik kon het niet. Ik had dubbele gevoelens. Enerzijds angst dat ik betrapt zou worden. Angst dat hij toch niet zou komen. Angst dat hij mij niet meer wilde. Angst dat hij mij alleen gebruikte om zijn fantasieën waar te maken. En anderzijds, dat verlangen. Verlangen naar zijn aanwezigheid, zijn lichaam, zijn warmte, zijn geur. Ik wou hem helemaal. Ik wou hem zo intens liefhebben maar dan op de manier waar wij allebei over gedroomd hadden. Relaxed, ongeremd, vol passie en liefde. Maar kon dit? Naarmate de tijd vorderde des te zenuwachtiger ik werd. Ik verlangde zo naar hem. Ik wou zijn warm lichaam voelen. Ik wou hem helemaal in mij, zo diep mogelijk. Oh ik wou zoveel. Geen woorden kunnen overbrengen wat ik toen voelde.
(HIJ)
Onderweg droomde ik af en toe eventjes weg. Hoe zou ze eruit zien .. zou ze me verrassen door een heerlijk negligé aan te trekken. Ze wist dat ik enorm geilde op haar in panty’s. Natuurlijk was ze geen lustobject voor me, ze was meer .. maar het mailen, de spannende toespelingen op het werk en onze kleine avontuurtjes deed me verlangen naar een heftige vrijpartij. Alleen wist ik niet of zij ook zou willen .. of zij ook mijn fantasieën wilde beleven. Ze wist dan wel waar ik allemaal naar verlangde en wist ook dat zij de enigste was met wie ik die fantasieën wilde beleven. Maar ook wist ik dat dit vandaag niet allemaal mogelijk was. ‘Thuis’ zat nog teveel in mijn hoofd, en ook had ik de viagra maar niet meegenomen, want zij had ook niet zoveel tijd vandaag .. het zou misschien maar één uurtje zijn .. maar mijn verlangen naar haar was enorm. Ik wilde haar op elk plekje verkennen en verwennen, ik wilde haar dicht tegen me aan voelen, ik wilde, ik wilde …. ik was er bijna en begon nu toch wel banger te worden. Alles spookte in mijn hoofd rond .. thuis, haar man, wilde ze mij eigenlijk wel ?? Zou ik nog wel gaan of gewoon doorrijden en zeggen dat er een ongeluk gebeurd was, waardoor ik in een file stond .. ik, ik .. voor ik het zelf wist reed ik al haar oprit op. Er was geen weg meer terug, ik moest en zou haar zien .. haar adem voelen, haar lichaam strelen, haar handen over mijn lichaam voelen strelen.
(ZIJ)
Toen was het zover. Hij stond voor de deur. Eerder dan ik verwacht had. Misschien had hij dezelfde verlangens gehad en daardoor wat sneller gereden.
Ik werd stil, ik wist niet meer wat te zeggen, ik wist me geen houding te geven.. Daar stond hij dan. Wat moest ik nu. Wat zag hij er heerlijk uit. Zo sexy, zo appetijtelijk, heerlijk! Ik wou hem ter plekke al ontdoen van zijn broek, shirt, alles. Ik wou hem zo snel mogelijk kunnen voelen maar… iets in mij hield me tegen. Ik werd verlegen, ik werd bang, ik besefte hoe diep mijn gevoelens geworden waren en hoe graag ik hem wilde beminnen. Ik kreeg het benauwd van mezelf. Nooit had ik gedacht dat het zover zou komen.
(HIJ)
Binnengekomen sloeg de bangheid even toe .. had ik er wel goed aan gedaan. Wilde ze eigenlijk wel dat ik kwam. Ik kon me goed voorstellen dat het voor haar nog moeilijker zou zijn dan voor mij, zo in haar huis. Ze zag er geweldig uit, al had ik toch stiekem gehoopt dat zij mij ook zou verrassen, net zoals ik dat een jaartje terug deed, toen ze voor het eerst bij mij op ziekenbezoek kwam. Ik had haar toen opgewacht in alleen maar mijn badjas. We waren toen niet verder gekomen dan een paar meters, totdat zij voor het eerst mijn penis voelde. Ik had langzaam haar hand onder mijn badjas gestopt, waarna zij zachtjes hem streelde totdat het voorvocht op mijn eikel begon te glimmen. Nu was het anders .. meer spanning, we waren beiden al verder gegaan en ik wist dat we misschien nu verder zouden gaan .. al wist ik nu niet zeker of zij ook wilde .. ze was zo behouden gekleed. Gelukkig pakte ze mijn hand en nam me mee.
(ZIJ)
Heel onwennig nam ik hem mee naar de slaapkamer. Daar stonden we dan weer. Wat nu. Ook hij zei niets of deed niets. Moest ik de eerste stap zetten, maar welke? Dus maar even gaan zitten op het randje van mijn bed. Eerste stap dus gezet, maar wel zo moeilijk. Ik wou hem, ik moest hem, maar hoe moest ik dit aanpakken zonder hem te kwetsen of voor gek te staan. Ik hield van hem. Ik wou hem naakt bij mij hebben en voelen, overal voelen. Ik wou hem naakt zien. Ik wou zien dat hij zich uitkleedde. Ik wou zoveel. Het liefste had ik hem zelf uitgekleed maar dat lef had ik (nog) niet. Volgende keer?! Wel had ik zelf al alles uitgetrokken. Gauw nog even de knip op de deur, en ja… terug in de slaapkamer had hij alles uit.
(HIJ)
Dit was de derde keer dat ik haar slaapkamer zag, maar nu wist ik dat er meer kon gebeuren. Eventjes stonden we dicht tegen elkaar, een vluchtige zoen, maar ik durfde niet .. ik dacht aan die ruzie thuis, zou ik dit nu wel doen, was dit nu meer omdat het thuis niet liep of verlangde ik naar haar en dan niet alleen om de seks ? Ik hoopte dat ze me er doorheen zou helpen, me langzaam zou ontkleden, me langzaam zou strelen en me hierna op bed trekken. Seconden leken minuten en minuten leken uren .. ze keek me aan en ze begon zich langzaam uit te kleden. Ik maakte voorzichtig mijn jas los en begon hierna aan mijn bloes. Toen zij al naakt was, had ik mijn bloes ook pas half open. Snel deed ze de deur nog even op de knip, zodat niemand ons zo zou kunnen verrassen. Snel ontdeed ik me nog van mijn laatste kledingstukken.
(ZIJ)
Daar stonden we dan naakt tegenover elkaar. Wat was hij mooi. Daar had ik nu al zolang van gedroomd, hem helemaal naakt voor me zien. Ik trok hem dicht tegen mij aan. Ik wilde zijn warmte op mijn naakt lichaam voelen. Ik wilde mijn tepels op zijn borst voelen. Het voelde zo ontzettend lekker. Langzaam voelde ik zijn penis harder en harder worden. Ik moest hem nu in mij voelen. Wij moesten neuken maar…hij had remmingen. Ik ook trouwens maar die probeerde ik weg te duwen. Bij hem lag het anders. Problemen hadden zich thuis voorgedaan. Voelde hij zich nu schuldig dat hij met mij was? Deed hij iets dat hij misschien niet wilde of niet mocht? Zou hij nu wel wat voor mij voelen terwijl hij dat niet wilde? Daar hoopte ik op, was het maar waar. Was ik inderdaad maar niet zijn lustobject. Kon hij mij inderdaad echt liefhebben. Omdat ik juist zo van hem hield begreep ik zijn houding ook wel, zijn remmingen.. Ik wou niets forceren. Ik wou dat het mooi was, dat we er een mooie en waardevolle herinnering aan over hielden. Dat vooral hij ervan genoot. Daar had(den) ik (we) te lang op gewacht.
(HIJ)
Daar stonden we dan, naakt en gespannen. Ook schoten de gedachte aan thuis weer door mijn hoofd, maar ze was zo mooi, haar borsten, haar lichaam, haar schaamstreek zo mooi en uitnodigend. Vreemd voelde ik me .. remmingen en spanningen tegelijk. Deed ik er wel goed aan, zou hierna de weg terug niet moeilijker worden, want beide wisten we dat onze relatie niet in de weg zou kunnen komen te staan met de relatie die we thuis al jaren hadden. Zowel ik als zij zouden onze partner nooit laten vallen. Maar hierdoor zou onze relatie wel veranderen, we zouden meer van elkaar gaan willen en eisen. Twijfels, angst en remmingen .. maar toch het verlangen naar haar nam alleen maar toe. Mijn penis werd harder en harder,
en toen zij hem in haar hand nam, wist ik dat alleen zij mijn verlangens kon uit laten komen, wist ik dat ik alleen met haar al mijn fantasieën wilde laten uitkomen. Het had lang geduurd, maar vandaag .. nu zou het eindelijk gaan gebeuren. Geen moeilijk standje op de toilet of achter een deur, maar heerlijk op bed, heerlijk en meer tijd om nog na te genieten. Ze moest dan wel een uurtje later weg, maar ook ik had nog een afspraak bij de garage.
(ZIJ)
Langzaam maar zeker gingen we op bed liggen. Eerst hij op mij. Ik voelde hem binnendringen. Oh hij was zo hard en oh zo warm. Om hem nog dieper te voelen trok ik beide knieën in en… ja hij zat zo diep en hij was zo hard in mij. Ik voelde zijn schokkende en warme ademhaling over mijn gezicht. Zijn zachte woorden zeiden “niet zo snel …even niet.. even wachten… Het was voor mij ook moeilijk om mijn bekken en heupen stil te houden. Ik wou zijn harde penis zo diep mogelijk voelen, zelfs tot het pijn deed. Hij was hemels. Zijn climax had hij nog niet bereikt en ik was ook nog niet zover. Wat en zelfbeheersing had hij.
(HIJ)
Ze trok me langzaam op bed. Wat zag ze er heerlijk uit. Mijn verlangen om haar te hebben, om haar warme schacht om me heen te voelen was enorm. De ideeën om te beginnen met een voorspel waren meteen verdwenen, ik wilde haar lichaam helemaal om me heen voelen, ik wilde in haar zijn .. op haar zijn .. met haar zijn. Langzaam drukte ik mijn penis tegen haar heerlijke warme en vochtige spleetje, en ik voelde hem langzaam en al zuigend in haar kutje verdwijnen. Kon ik maar dieper, was hij maar groter, zodat ik haar helemaal kon vullen .. zodat ze me goed kon voelen. Ik wist niet hoe het kwam, maar net als op het werk als ze me trok kwam ik sneller klaar dan thuis .. en nu, nu ik in haar lag kwam ik bijna al gelijk klaar. En dat wilde ik niet, ik wilde dat we beide zouden genieten, dat we meer zouden kunnen beleven. Had ik nu maar viagra meegenomen .. ooohhh heerlijk, wat doet ze allemaal met me, ik kom al bijna, niet zo snel, wacht nou even .. haar kutje knijpt en zuigt zo heerlijk, ik ken dit gevoel helemaal nog niet, wat doe ze toch met me .. mmhhh, even langzamer.
(ZIJ)
Ik wou samen klaarkomen dus draaide ik me om. Nu lag ik op hem. Mijn dijen op zijn dijen, zijn penis in mij, mijn hangende harde tepels schuivend over zijn borst. En zijn ogen, wat een uitdrukking. Genot. Hij genoot. Ik genoot. Wij genoten en …in met enkele heupbewegingen kwamen we allebei samen tot een climax. Mooier had het niet gekund. Wel snel maar oh zo mooi en heerlijk.. Dat was het dan.. dromen waren nu realiteit geworden. Dromen kunnen dus echt worden. Het bewijs hadden we zojuist geleverd.
(HIJ)
Ik kwam al bijna toen we samen omdraaiden. Zij zat nu boven op mij. Ik zag haar borsten, ik zag haar opgewonden blik .. ik wist dat het nu niet lang meer zou duren. Dit aangezicht alleen al zou me kunnen laten komen. Ik voelde mijn penis beginnen te kloppen, ik zou gaan komen. Maar zij dan? Ik zei het nog wel, maar haar inspanningen zorgde ervoor dat ik het niet meer kon inhouden .. ik kwam !!
Ooohh, heerlijk en zo mooi .. en terwijl mijn zaad in haar kutje spoot voel ik haar komen, haar kutje kneep extra in mijn lul en ik voelde ons vocht met elkaar vermengen. Toen liet ze haar borsten op mij vallen en ik voel haar tepels brandden op mijn borst. Zelfs in mijn fantasieën was het niet zo mooi. Hadden we nu maar meer tijd voor elkaar, was ik nu maar potenter geweest zodat ik haar nog meer kon verwennen… maar één ding wist ik zeker, zo heerlijk kon ik me absoluut niet meer herinneren !
(ZIJ)
Misschien hadden we meer kunnen doen. Misschien had ik hem weer kunnen pijpen of hadden we standjes uit kunnen proberen of had hij zich in mij anaal kunnen bevredigen. Dat komt allemaal nog wel. De eerste stap was alweer gezet. De volgende stappen komen heus wel! Daar heb ik alle vertrouwen in.
(HIJ)
Mijn penis verslapte in haar kutje en ik voelde hem er langzaam uitglijden .. ons vocht plakte nu op onze beider lichamen. Wat was dit heerlijk .. en ook al was ik gekomen en was mijn penis zo slap als wat, dit was ook de eerste keer dat ik naar meer verlangde. Ik wilde meer en niet meteen omdraaien om te gaan slapen of opstaan en weggaan. Ik wilde haar warmte nog tegen me aan voelen. Ik wilde nog dat ze me zou strelen, ik wilde meer en weer !! Maar dat ging nu niet meer, we moesten beide zo meteen nog weg. Maar ik begon al weer wel te hopen naar een volgende ontmoeting. En terwijl ze dicht tegen me aanlag kwamen de twijfels weer boven .. wat nu, was het niet verkeerd .. en als het zo verkeerd is, waarom voelde het dan zo goed en heerlijk, waarom verlang ik dan nu zo naar een volgend en uitgebreidere ontmoeting ? Alles gaat door mijn hoofd terwijl haar warmte me steeds doet verlangen naar meer!
(ZIJ)
Samen lagen we nu daar. Mijn hoofd op zijn borst, af en toe kuste ik hem hier en daar. Zijn penis was nu ook weer zo mooi, klein en zacht maar voldaan.
Hij ook straalde een voldaan gevoel maar toch kon ik merken dat hij zich niet erg op zijn gemak voelde. Had hij er spijt van? Nee dat dacht ik niet had ik iets verkeerd gedaan. Nee, dat kon niet. Wel was ik overtuigd dat hij iets voor mij voelde wat meer was dan alleen maar een lust of verlangen naar seks. Zoiets kon niet zonder liefde en vertrouwen voor elkaar.
(HIJ)
Daar lagen we dan .. haar hoofd op mijn borst, terwijl haar handen over mijn lichaam strelen. Mijn verlangen naar een volgende keer groeide met het moment .. en spijt, absoluut niet. Nee, het was mooier geweest dan ik had durven dromen. De enige spijt die ik nu voelde was dat ik haar niet meer kon verwennen. Mijn penis lag bewusteloos in mijn schaamstreek. In stilte hoopte ik dat ze me daar zou strelen, kussen, pijpen in de hoop dat we een tweede beleving zouden hebben. Maar in mijn achterhoofd speelde nog wel de gedachte of ik er wel goed aan had gedaan .. in hoeverre had ik nu mijn relatie op het spel gezet. Maar het voelde zo goed en heerlijk, zo’n ervaring had ik nog nooit gehad en ik wist ook dat zij me nog veel meer kon bieden. Dus wat was het dan .. niemand zou het ooit weten, het waren onze verlangens, onze intieme belevenissen die we samen deelden en die we volgens mij ook vaker , intiemer en uitgebreider wilden beleven. Dus spijt ‘NEE’, alleen aparte gevoelens of het schade van het vertrouwen naar mijn partner toe. Maar als zij hiervan nooit iets van zou weten, en wij die ervaringen alleen maar samen zouden delen .. nee, hoe langer ik hier lag, hoe heerlijker en relaxeter ik me voelde. Maar we moesten beide nog weg ..
(ZIJ)
Ik kon zo wel uren blijven liggen, luisterend naar zijn ademhaling, zijn penis vasthoudend, hem af en toe kussend, maar… hij moest weg, hij moest terug naar de realiteit van het alledaagse, zijn partner. Hij moest naar huis. Ik wou hem bij me houden. Het kon niet. Ik moest hem laten gaan niet wetend hoe lang het weer zou duren alvorens ik hem weer voor mij alleen kon hebben en van hem kon genieten. Hij was van mij, alleen van mij, hij hoorde bij mij. Ik wou hem niet loslaten, ik wilde meer, ik wilde verder dromen in de realiteit
Maar nee… hij kleedde zich al weer aan en…. hij moest gaan.
(HJ)
Het was tijd, ik kon niet langer blijven. De auto moest naar de garage en thuis zaten ze ook al op mij te wachten. Ik zou willen dat ik gewoon kon blijven liggen, zo heerlijk tegen elkaar aan, haar warmte, haar handen over mijn lijf. Het leek wel of ze precies begreep waar ik van genoot. Ik merkte dit ook aan haar toen ik aangaf dat ik moest gaan. Zij hield me nog eventjes tegen .. zou ze ook willen dat ik nog bleef .. maar het kon niet. Ook haar partner zou zo kunnen komen. Langzaam kleedde ik me aan, terwijl ik af en toe mijn ogen over haar lichaam liet gaan. Ze was dan misschien wel ietsjes ouder, maar haar lichaam was geweldig, haar borsten, haar lach, haar handen die hem elke keer weer tot een hoogt punt brachten. We zouden zoveel samen kunnen beleven als we de tijd ervoor hadden, maar ik moest gaan …
(ZIJ)
Daar stond hij dus weer bij de voordeur, net zoals een uur eerder. Maar dat uur…het was een magisch uur geweest. De deur ging open, hij kuste me en, in zijn zwarte anorak, liep hij weg….naar zijn auto.
(HIJ)
Ineens stond ik weer bij de voordeur, net als een uurtje geleden. Het enige waar ik aan kon denken was dat het veel te kort was, en dat ik nog zoveel meer met haar hadden willen beleven. Of dit ooit zou lukken was nog de vraag, want momenten als vandaag waren er maar zelden. Thuis kon ik niet zomaar weg, maar ook haar partner was vaak op de verkeerde momenten thuis. Och, als ik nu terugkijk op die middag denk ik niet meer of het ooit gaat lukken, maar eerder wanneer. Want deze middag heeft zoveel in mij losgemaakt, dat de wens om alles met haar te beleven zo is gegroeid. En waarschijnlijk zal dat eerder zijn dan dat ik toen verwachtte. En waarschijnlijk zal het dan ook heftiger, uitgebreider en intiemer zijn. Het was nu alleen nog maar wachten op dat moment.
Maar die middag toen ik richting mijn auto liep, speelde die vraag en twijfel nog door mijn hoofd, was het een éénmalige droom geweest, of zouden we toch nog ooit meer beleven? Zouden we ooit mijn fantasie, mijn droom kunnen beleven. Eén ding was zeker, als ik mijn droom ooit zou beleven, dan zou dat alleen maar met haar zijn…

(zie voor vervolg “het was eindelijk zover”)Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners