Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Debbie 2 - 8541 keer gelezen
Nadat ik weer bij zinnen ben gekomen, ben ik beschaamd. Wat heb ik gedaan? Me door twee Marokkaanse jongens laten bepotelen? Ik fatsoeneer mijn kleding terwijl beiden mij smalend opnemen. Ik durf ze niet aan te kijken, neem het glas aan wat me wordt voor gehouden en sla het in een keer achterover. Mo fluistert “Als iemand je genot schenkt, zonder aan zich zelf te denken, is dat een cadeautje. En moet je hem wel netjes bedanken.” En dus zeg ik zachtjes “Bedankt Achmed.” “Graag gedaan, sletje” antwoordt deze. Mo slaat zijn armen om me heen en zegt “Zie je wel dat je naar hier bent gekomen om bepoteld te worden. Want je bent gewoon een geile teef...” Als hij ziet dat ik me schaam, neemt hij mijn gezicht in zijn handen en pas als ik hem aankijk, gaat hij verder “maar dat maakt je juist aantrekkelijk, ik ben gek op een geile meid als jij...” En weer kust hij me hartstochtelijk. Zijn speeksel loopt in mijn mond en zijn hand kruipt weer tussen mijn dijen omhoog. Wat overkomt me toch, ik ben nog steeds geil. “Mo, ik wil liever naar huis...” zeg ik zachtjes. “Ik heb gezegd dat ik zou zorgen dat je veilig thuiskomt, dus ik zal een taxi bestellen...” antwoordt Mo en gelijk haalt hij zijn mobieltje boven.Als de clandestiene taxi (zonder bordje en meter), met ook een Marokkaanse chauffeur, komt voor rijden, stappen wij beiden achterin.
In de taxi wordt Mo meteen weer vrijpostig. Zijn ene hand die over mijn schouder ligt, streelt ongegeneerd mijn borsten, en als hij mij tegen zich aantrekt, verdwijnt zijn andere hand tussen mijn benen. Ik ben bang dat de chauffeur iets kan zien via de achteruitkijkspiegel, maar Mo lijkt zich er niets van aan te trekken. “Goh, je lekt nog steeds, sletje. Maar je komt zo nog aan je trekken, hoor” fluistert hij luid genoeg dat de chauffeur het ook kan horen. Ik schaam me dood en zeg “sstt” maar Mo gaat onverdroten verder onderwijl mijn schaamlippen strelend “Je hoeft je niet te schamen omdat je geil bent. Dat kan de beste overkomen. Nietwaar, chauffeur?” En deze antwoordt enthousiast: “Natuurlijk, na een avondje stappen is dat zelfs normaal!” “Zie je wel. Zo’n chauffeur heeft wel meer geile sletjes in zijn taxi, hoor” en dan trekt Mo zijn hand terug en in een beweging mijn rok helemaal omhoog. Ik wil mijn benen sluiten om mijn naaktheid te verbergen, maar razendsnel zijn Mo’s handen op mijn dijen en duwt hij ze uit elkaar. Ik ben niet gespierd genoeg om me te verweren, maar ook verlamd van schrik . Met gespreide benen lig ik half op Mo, met mijn blote kut in een taxi met een wildvreemde chauffeur. “Zie eens hoe nat en geil mijn teefje is?” zegt Mo tegen de chauffeur. De man draait zijn hoofd om en kijkt tussen de twee voorstoelen recht tegen mijn blote pruim. Ondanks de diepe schaamte die ik voel, windt het me ook op dat deze man ziet hoe nat ik ben. De chauffeur merkt droog op: “Zulke malse kutjes heb ik niet vaak in de taxi. Wat een prachtexemplaar!”. Ondanks deze vernederende opmerking en de vernederende manier waarop Ik word tentoon gesteld, kan ik niet verbergen hoe geil ik hier van word.

Ik ben zelfs licht teleurgesteld als de chauffeur zijn aandacht weer op het verkeer richt. Mo’s vingers strelen mijn trillende schaamlippen en hij toucheert ook mijn kittelaar. “Hoe vaak moet je zo’n sletje laten klaarkomen, chauffeur?” “Ik zou zeggen een paar keer” antwoordt deze en werpt weer een blik op mijn blote kut, waar Mo’s vingers nu ongegeneerd in glijden. Ik ben dan al zo geil, mede door die vreemde ogen die mijn ongeremde wellust gadeslaan, dat ik geen enkele poging meer doe om mijn benen te sluiten.“Wil je klaarkomen, sletje?” vraagt Mo als ik zachtjes begin te hijgen. “Jaaaaaa” breng ik kreunend uit. “Je vindt het toch niet erg dat de chauffeur toekijkt?” vraagt hij nog. “Nee, nee, dat is goed, laat hem kijken” breng ik met moeite uit. Op verzoek van Mo parkeert de chauffeur op een stil plekje, zet de motor uit en verschijnt zijn gezicht weer van tussen de voorstoelen. Op nog geen halve meter van mijn geslacht.
Ohhh, ik ben nu zo ontzettend geil. Door daar zo ongegeneerd te liggen. Met mijn geslacht open en bloot voor een wildvreemde. Daarvan word ik zo opgewonden en dan besef ik dat ik een exhibitioniste ben. De spanning in mijn buik is niet meer te harden. Mo heeft gelijk, ik wil alleen nog maar klaarkomen.
“Zo’n lekkere kut wil ik wel eens van nabij bekijken”, zegt de chauffeur en hij doet de binnenverlichting aan. Verschrikt door het licht sluit ik mijn ogen, maar houd wel mijn benen wijd gespreid. Ik wil dat hij kijkt, dat hij mijn geile spleet ziet.
Mo’s vingers glijden over mijn buik naar beneden. Ik doe mijn dijen verlangend nog verder vaneen. “Zie eens hoe geil mijn teef is,” zegt Mo en hij plooit mijn schaamlippen uiteen. “Kijk, ze lekt. De slet wil klaarkomen. Kijk, zelfs haar kittelaar trilt van verlangen...”Ik kijk door mijn oogharen en zie hoe tussen mijn gespreide schaamlippen mijn pretknopje zijn kopje opsteekt en het trilt waarachtig een beetje. Nog nooit heb ik mezelf zo gezien. Mijn kut staat open en tussen de donkere schaamlippen is mijn vochtige natte roze liefdestunnel zichtbaar, hunkerend naar penetratie. Het is onvoorstelbaar dat ik me zo door een vreemde Marokkaanse man laat bekijken. Ik weet niet wat me bezielt, maar ik ben zo geil, geiler dan ooit. Ik ken geen remmingen meer en ik wil niets liever dan dat Mo me klaar vingert. Dat iemand toekijkt maakt me nog geiler.
“Wil je door de chauffeur gevingerd worden, sletje?” vraagt Mo.
Ik ben verloren, verlang naar een bevrijdend orgasme. Of Mo of iemand anders daarvoor zorgt, maakt me niet meer uit. Ik duw mijn geslacht omhoog, de chauffeur duidelijk makend dat hij zijn gang kan gaan en ik fluister “Oh ja, vinger me chauffeur, laat me genieten. Raak me aan. Ik wil het zo graag...”
Als zijn hand me aanraakt gaat er een siddering door me heen. Dan duwt hij twee vingers in mijn kut en deze glijden soepel helemaal naar binnen tot zijn vingers tot aan zijn knokkels in me zitten. Ik zucht opgelucht, maar begin dan ongeduldig met mijn onderlichaam tegen zijn hand op te rijden. Als Mo, die nog steeds mijn schaamlippen gespreid houdt, met zijn middelvinger mijn kittelaar beroert, voel ik het orgasme komen opzetten. Ik begin luid te kreunen, en dan barst het los. Kreunend, nee haast schreeuwend, bereik ik mijn hoogtepunt. Mijn lijf begint te schokken en een langgerekte schreeuw begeleidt mijn intense orgasme.

Met gesloten ogen en gespreide benen blijf ik nagenietend liggen en zeg: “Dank je wel, chauffeur. Het was heerlijk...” De auto wordt gestart en begint te rijden.
Dan pas doe ik mijn ogen open en kijk Mo haast dankbaar aan. “Zie je wel dat je graag bepoteld wordt. Ik weet zeker dat wij goed bij elkaar passen. Heb je zojuist niet heel erg genoten en als je mijn slet bent, zul je heel vaak genieten. Ik zie het dan als mijn taak voor jouw genot te zorgen” zegt Mo en legt zijn hand op mijn pruim. Ondanks dat ik al 2 keer ben klaar gekomen, ben ik nog steeds geil. Onvoorstelbaar. Dit is me nooit eerder overkomen. Zijn hand speelt heel geraffineerd met mijn gevoelige spleet “Wil je mijn slet zijn?” “Jaaahh” antwoord ik hijgend. “Elk weekend?” Ik ben zo ontzettend geil, wil alles voor en met hem doen: “Oh ja, dat wil ik, elk weekend jouw slet zijn.... Ohhhh lekker, Mo, ga je me dan ook neuken...” “Misschien wel, maar dan moet jij wel een gewillige en gehoorzame slet zijn. Wil je dat?” Mijn kut staat weer in vuur en vlam en ik wil zo graag door hem geneukt worden, dus zeg ik “Ik zal doen wat jij wilt...” Als we bij mijn huis zijn aangekomen, overhandigt hij mij een kaartje met zijn gsm-nummer. “Bel me morgen om voor volgend weekend af te spreken”. En dan stap ik uit. Ik sluip zachtjes het huis in en vervolgens onze slaapkamer binnen. Gelukkig slaapt Jaap. Ik trek mijn kleren uit en kruip naakt in bed. Waar is mijn ondergoed gebleven?

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners