Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De zakentrip - 13589 keer gelezen
De lobby van het hotel zag er schitterend uit. Een grote gouden kroonluchter versierde het marmeren plafond. Dit waren de momenten waarop ik het meest van mijn baan hield. Twee weken geleden verzocht mijn baas mij om voor de zaak drie dagen naar Istanbul af te reizen om een lucratief contract met een belangrijke klant af te ronden.
Dit deed ik maar wat graag. Terwijl in Nederland de zomer al lang en breed voorbij was en de eerste bladeren al van de bomen vielen, was de temperatuur in Turkije met zo'n 22 graden nog meer dan aangenaam. Daarbij werd ik, uiteraard op kosten van de zaak, ondergebracht in een vijfsterrenhotel, van alle gemakken voorzien.

Achter de balie stond een ietwat dikke, vriendelijk ogende man met een typische snor. Ik vermoed dat hij me verwelkomde, maar verstaan kon ik hem niet. Gelukkig had ik Jasmine bij me. Jasmine was een Turkse secretaresse die bij ons op de zaak werkte. Omdat onze klant slechts gebrekkig Engels sprak vond mijn baas het een goed idee haar mee te sturen zodat zij kon optreden als tolk. Jasmine zag er goed uit. Ze was, geloof ik, 24 jaar en ik schatte haar op zo'n 1 meter 75. Bovenop haar slanke lichaam met stevige ronde borsten (c-cup?) had ze een liefelijk gezicht, donkere diepbruine ogen en halflang zwart golvend haar. Ik snapte wel waarom mijn baas haar aangenomen had.

De onderhandelingen met de klant waren positief verlopen, en vermoeid maar tevreden stapte ik mijn hotelkamer binnen. Jasmine stelde voor wat te gaan drinken aan de bar en ik stemde toe. “Maar ik moet eerst nog wel even met mijn vriendin bellen hoor” riep ik haar nog na voordat ze in de badkamer verdween. Ik pakte mijn mobiel en toetste het nummer van mijn vriendin Anna in. Tweeënhalf jaar hadden we nou een relatie, en ik was erg gelukkig met haar. “Hee schatje, hoe is het” klonk het aan de andere kant van de lijn. “Heerlijk! Lekker warm ook.” antwoordde ik. “En daar?”. Terwijl Anna reageerde zag ik plots in de spiegel Jasmine vlak achter me staan. Ik meende een vreemde twinkeling in haar ogen te zien. “Met je meisje aan het bellen?” fluisterde ze in mijn oor. Ik voelde haar hand langs mijn rechterbeen omhoog kruipen. “Weet ze wel dat je met mij op een hotelkamer slaapt, stouterd”. Voor ik kon reageren maakte ze in een vloeiende beweging mijn gulp en knoop los. Mijn lul reageerde direct op de zachte aanraking van haar vingertoppen.

Toen pas drong het tot me door wat ze aan het doen was. Dit kon niet, ik was nota bene met Anna aan het telefoneren. Waar dacht ze wel niet dat ze mee bezig was?! Ik wilde er wat van zeggen maar bedacht me net op tijd dat ik de telefoon nog vast had. Ondertussen was mijn lul al een stuk gegroeid. Jasmine was op haar knieën voor me gaan zitten en begon me te pijpen. Ik schudde driftig met mijn hoofd en gebaarde dat ze onmiddellijk op moest houden, maar ze gehoorzaamde niet. In tegenstelling. Ze begon me steeds heftiger te pijpen. Een stem in mijn hoofd riep dat ik haar van me af moest duwen, maar iets hield me tegen. Ik stond aan de grond genageld terwijl de Turkse schone aan mijn voeten mijn lul diep in haar keel liet glijden. Ik kon geen woord meer uitbrengen en had geluk dat mijn vriendin bezig was een verhaal te vertellen en maar doorratelde over een tante die naar het ziekenhuis moest of iets dergelijks. Het kon me ook niet meer schelen.
Terwijl Jasmine me als een bezetene aan het pijpen was liet ik een zachte kreun ontsnappen. “Is er iets schat?” hoorde ik Anna zeggen. “N..nee niks liefje.” “Ik eh, ik krijg een wisselgesprek dus ik moet nu echt oph..ophangen”. Ik hield het bijna niet meer, zo goddelijk was het gevoel van mijn pik in de keel van deze hete slet. “Okee, doei liefje”, “Dag schat”. Net op het moment dat ik het gesprek wegklikte kwam ik brullend klaar. Ik voelde mijn zaad diep in haar keel spuiten. Ze had moeite alles binnen te houden en witte slierten dropen langs haar mondhoeken naar beneden op haar shirt.

Een paar seconden had ik nodig om weer bij zinnen te komen. Toen besefte ik wat ik zojuist gedaan had. Of liever gezegd, wat zij gedaan had! Ik besloot haar terug te pakken. “Wat ben je in godsnaam aan het doen!!” schreeuwde ik tegen haar terwijl ik haar ruw op de grond duwde. “Mij een beetje pijpen terwijl ik aan de telefoon ben!” “Met mijn vriendin nota bene!” Ik trok haar aan haar haren overeind en duwde haar tegen de muur. “Hier ga je spijt van krijgen, vuile hoer!” “Ik zorg dat de baas dit te weten komt, en dat je ontslagen wordt!” De geile blik in haar ogen was nu verdwenen en had plaatsgemaakt voor angst. Ik sloeg haar met de vlakke hand in haar gezicht en greep haar stevig vast bij haar keel. “Stoute sletjes als jij verdienen straf” gromde ik. “En ik weet precies wat” zei ik, terwijl ik haar t-shirt van haar bovenlijf scheurde en haar op bed smeet.

Ergens wist ik wel dat het fout was wat ik deed, maar god was was deze hoer lekker. En mijn lul helemaal in haar keel zonder te kokhalzen, dat was Anna nog nooit gelukt. Ik was ook te geil om nu nog te stoppen. Ik deed mijn riem uit en bond daarmee Jasmine's handen boven haar hoofd aan elkaar en aan het bed vast. Ze was van de schrik bekomen en had blijkbaar besloten het spel mee te spelen want de geile blik was terug en ze fluisterde “Neuk me. Neuk me hard!” Dit liet ik mij geen tweede keer zeggen, en ik trok de rest van mijn kleding uit. Voorzichtig schoof ik haar rok over haar gladde benen naar beneden. Ik wilde haar slipje uitdoen, maar tot mijn verbazing zag ik dat ze er geen droeg. Ik keek haar vragend aan waarop de me een veelbetekenende knipoog gaf.

Ik pakte haar stevig bij haar heupen en begon haar te neuken. Ik stootte mijn pik in een keer bij haar naar binnen, maar ondanks dat ze kleddernat was kostte dit toch enige moeite. Mijn hemel, wat was dit sletje nauw van binnen. Ik begon haar te neuken en daar lag ze. Vastgebonden op bed, helemaal aan mij overgeleverd. En de komende tijd zou ik daar eens goed gebruik van maken. Terwijl ik harder begon te stoten begon Jasmine heftig te hijgen. Ze had een glazige blik en even later draaiden haar ogen helemaal weg. Het werd haar teveel en ze begon over haar hele lichaam te trillen. Hevig schokkend kwam ze klaar.

“Wees niet bang schatje, dit is pas het begin” verzekerde ik haar. Ik kruiste haar armen over elkaar en draaide haar om. Ik was van plan haar achterlangs te nemen maar bij de aanblik van haar heerlijke kontje bedacht ik me. Ik stak twee vingers in haar kutje met met haar eigen kutsap maakte ik haar anus vochtig. “N... nee. Niet daar” hoorde ik haar zachtjes fluisteren. Maar ze had niks te willen. Zij was tenslotte begonnen, bedacht ik me. Langzaam duwde ik mijn lul in haar kontje. Ze probeerde tegen te stribbelen maar in deze houding kon ze weinig beginnen. Toen mijn harde pik er na een tijdje helemaal inzat vond ik het tijd om haar eens te laten voelen wat een vuile hoer ze was. Ik begon haar voorzichtig in haar kont te neuken, maar na een paar stoten kon ik me niet langer inhouden. “Auw, aaah” jammerde Jasmine, maar ik hoorde haar amper. Tranen biggelde over haar wangen, maar die aanblik maakte me alleen nog maar geiler. Maar na een paar minuten ging het jammeren over en kreunen, en langzaam maar zeker werden de tranen tranen van genot. Het duurde dan ook niet lang voordat we beiden heftig klaarkwamen. Ik spoot mijn zaad diep in haar darmen en zakte uitgeput in elkaar. Ik maakte haar los en besloot te gaan douchen, terwijl mijn slet voor me in slaap gevallen was.

Dit ging nog een leuke nacht worden, bedacht ik me toen ik onder de douche stond. Bij deze gedachte begon mijn lul weer te groeien, en op dat moment hoorde ik de badkamerdeur opengaan. “Schat, kan ik er nog bij?”....

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners