Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De wintersport - 4883 keer gelezen
Afgelopen winter zouden mijn vriendin ( marja )en ik, samen met een goede vriend (Marco) en vriendin (Isa) op wintersport gaan.
Vertrekkend vanuit Rotterdam stapte we rond 21.00 uur in de Skitrein richting Oostenrijk.

Nadat wij onze spullen in de coupe gedropt hadden zijn we wat gaan drinken in het barretje. Na een aantal uren zijn we toch wel wat aangeschoten richting coupe terug gegaan. We hadden een ruime zes persoons coupe waar we met z'n vieren in konden vertoeven. Isa en ik hadden al een bij vetrek een douche genomen. Marja en Marco moesten dat nog doen voordat we van onze nachtrust zouden genieten. De douchecabines bleken 6 wagons verder te zitten. We vertelden Marja en Marco dat wij alvast de coupe op slot zouden doen en van onze nachtrust zouden genieten omdat we morgen vroeg al op de piste zouden staan. Isa trok haar nachthemd aan en ik lag al in mijn slaapbank. Ze vroeg of ik even om wilde kijken omdat zij altijd zonder slipje slaapt. Ze sliep een bank boven mij en anders kon ik haar kutje bewonderen. Op het moment dat ze het bed op wilde kruipen viel ze naar beneden op mijn bed. Ik schrok en draaide me om, om te kijken hoe het met haar was. Doordat ze ongelukkig viel keek ik nu recht op haar kale spleet. Ze had zich niet bezeert, maar schaamde zich een beetje voor hoe ze erbij lag. Ik stelde haar op haar gemak en vertelde haar dat ze zich met zo'n mooi spleetje niet hoefde te schamen. Pardoes kuste ze me vol op mijn mond en bedankte mij voor het compliment. Ik beantwoorde dit met een heftige tongzoen. Ze vroeg of ik over haar kutje wilde wrijven. Dit hoefde ze geen twee keer te vragen. We lagen nu heerlijk bij elkaar en ik was haar heerlijk aan het vingeren. Na een kleine minuut vertelde ze dat ze klaar ging komen. Nadat ze was gekomen gaf ze me een zoen en stapte opnieuw in haar bed. Marja en Marco kwamen enkele minuten later binnen. Marja stapte bij mij in bed en Marco bij Isa. Ik heb Isa daarna ook nog tot een hoogtepunt gevingerd en zijn toen in slaap gevallen.

De dag daarna waren we al in Oostenrijk gearriveerd. Rond 11.00 uur stonden we bovenop de piste en klaar voor de eerste afdaling van onze vakantie. Na deze vermoeiende dag zijn we met de pendelbus naar het appartement gegaan. Na een heerlijk diner had niemand meer energie om nog eens te gaan apreskien. We besloten in de sauna te gaan.
Na een kleine tien minuten waren Marja en Marco al helmaal uitgeput en gingen nog even naar de bar om wat te drinken. Isa en ik zouden nog even de kuur afmaken en zouden dan aanschuiven. We zaten nu nog met z'n tweeen in de sauna. Isa kroop langzaam naar mij toe. Ze vroeg of ze haar hoofd op mijn schoot mocht liggen zodat ze goed kon uitrusten. Ik zag daar geen probleem in en stemde toe. Nadat we een tijdje rustig zaten draaide Isa zich om en begon over mijn bovenbeen te wrijven. Ze kwam steeds iets hoger en nam vaker de binnenkant van mijn dijen mee. Onder de handdoek die ik om mijn middel had, kon ik mijn inmiddels hard geworden lul niet meer vebergen. Isa moest eventjes lachen, maar ging rustig door. Ik hield het niet meer en gooide de handdoek weg. Mijn paal stond stijf de lucht in en was paraat om eens flink onder handen genomen te worden. Isa begon rustig mijn lul te verwennen daar zachtjes te trekken. Na een aantal minuten begon ze met kleine likjes mijn eikel te bewerken. Steeds verder verdween mijn lul in haar vochtige mond. Isa begon zichzelf te vingeren en werd al snel drijfnat. Ze stond op en gooide haar benen over mij heen. Mijn lul schoof in een keer helemaal in haar kale natte spleet. Ze begon zachtjes op en neer te bewegen. Dit wisselde ze af met flinke harde diepe stoten. Ik stond op ontploffen. Isa vertelde me dat ik haar klaar moeste laten komen en dat ik nog niet klaar kon komen omdat ze mijn zaad in haar mond wilden hebben. Ik begon haar hard te neuken en al snel kwam ze schokkend en met een flinke kreet klaar. Haar vocht stroomde langst mijn lul naar buiten.
Isa stapte van me af en nam mijn lul met haar kutsappen in haar mond en begon met flinke halen te pijpen. Ze heeft hem diverse keren achter in haar keelgat laten verdwijnen. Ik vroeg haar of ik in haar mond mocht klaarkomen." dat moet je" vertelde ze me. Gelijk spoot ik mijn zaad achter in haar keel. Vier flinke stralen vulde haar mond. Ze had wat moeite om het door te slikken ,maar het was toch gelukt. Isa gaf me een tongzoen en zijn de sauna uitgegaan. Marja en Marco zaten aan de bar met nog een stelletje uit Nederland te praten toen wij zonder argwaan aanschoven. Die week hebben Isa en ik nog diverse malen elkaar vocht mogen proeven.

De vakantie voor volgend jaar hebben we al weer geboekt

EH


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners