Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De vriend van mijn dochter - 30500 keer gelezen
Mijn naam is Monique en ik ben 42 jaar oud. Ik woon bijna 30 jaar in Nederland maar kom oorspronkelijk uit Suriname. Samen met mijn man hebben we vijf kinderen, drie dochters van 17, 15, en 4 jaar, twee zonen van 11 en 7. We zijn allemaal donkergetint . Zoals veel Surinaamse vrouwen ben ik ook erg fors gebouwd. Ik ben 1,73 lang, zwart haar, bruine ogen en grote borsten 85F. In mijn hele leven heb ik met twee mannen seks gehad, een vriendje toen ik 13 was en mijn man sinds mijn 16e. Beiden zijn heerlijke donkere mannen. De afgelopen maanden heb ik gemerkt dat ik blanke mannen steeds interessanter vind. Dat kan komen doordat mijn oudste dochter, Romy, een blanke vriend heeft. Hij heet Peter, 23 jaar oud, slank postuur, bruine ogen, bruin haar en dus blank.

Ik heb Romy en Peter al meerdere keren betrapt met de seks. Zijn heerlijke blanke pik gleed soepel het bruine lichaam van mijn dochter binnen. Dat beeld had mij zo geil gemaakt dat ik er maanden later nog regelmatig aandacht. Het was voor mij duidelijk dat ik seks met hem moest hebben voor ik verder kon gaan zonder hem. Uiteindelijk kreeg ik mijn kans, het was een woensdagochtend en Peter was blijven slapen. Mijn kinderen moesten naar school en mijn man moest werken. Om negen uur sliep hij nog steeds dus ik besloot hem wakker te maken. Voorzichtig sloop ik de kamer van mijn dochter binnen en ging op mijn knieŽn naast het bed zitten. Ik probeerde hem wakker te schudden maar hij draaide zich om. In het draaien nam hij het dekbed mee en kwam zijn ochtend stijve vlak voor mij te liggen.
Peter was inderdaad gezegend met een heerlijke grote lul, het zaakje was mooi kaal geschoren zoals het hoort. Ik kon mijn gevoelens niet onder bedwang houden, langzaam begon ik hem af te trekken. Na een paar minuten was er nog niet wakker van geworden en durfde ik een stap verder te gaan. Ik bracht mijn mond naar zijn stijve en begon hem langzaam te pijpen. Mijn tong gleed over zijn eikel en ik proefde al snel zijn voorvocht opkomen. Zijn pik gleed verder mijn mond in en ik begon op en neer te gaan. Peter werd langzaam wakker en ik hoorde hem de naam van mijn dochter kreunen. Hij moest eens weten door wie hij werd gepijpt! Ik begon het tempo op te voeren want ik wou zijn zaad wel proeven. Hij gleed met zijn handen door mijn haar en begon zich te realiseren dat ik niet zijn vriendin was. Peter keek op en vroeg me verschrikt wat ik deed. Ik gebaarde hem stil te gaan en ging verder met pijpen. Gelaten onderging hij mijn pijpbeurt, hij begon steeds harder te kreunen. Hij kon het niet langer meer houden en spoot zijn zaad diep in mijn mond. Ik deed mijn best alles door te slikken, hij spoot best veel.

Ik legde Peter uit dat ik al maanden over hem fantaseerde en dolgraag seks met hem wou. Lang bleef het niet stil, hij wou mij dolgraag verwennen. Voor het een echte rijpe getinte vrouw verwennen was voor hem ook een droom. Ik liet hem op de rand van het bed zitten en begon voor hem te strippen. Snel vlogen mijn kleren uit en kroop ik bij hem in bed. Peter zijn handen gleden al snel over mijn borsten naar mijn poes. Het was er al volledig nat door mijn geil, zijn vingers gleden mijn lijf in. Ik greep zijn blanke pik vast en begon hem af te trekken. Lang duurde het niet voordat hij zijn zaad eruit spoot. Hij trok mij boven op zich en gleed met zijn lichaam tussen mijn benen door. Zijn hoofd eindigde bij mijn poesje, zijn tong gleed langzaam over mijn geschoren schaamlipjes. Terwijl hij mij steeds sneller begon te beffen gleden zijn handen naar mijn borsten die hij begon te strelen. Steeds sneller voelde ik zijn tong over mijn clitoris flitsen. Ik kreeg een warm gevoel in mijn onderbuik zoals ik die al jaren niet meer had gevoeld. Kreunend kwam ik klaar en drukte ik mijn bekken vol op Peters gezicht, wat was ik heerlijk klaargekomen!

De seks met Peter was betere seks dan ik al jaren had met mijn man. Sinds mijn eerste zwangerschap was hij minder bereid om dingen te proberen. De seks was sowieso vooral de daad, voor en naspel kenden we niet echt meer. Peter wist me gelukkig te overtuigen dat ik het nog steeds in me had en dat ik nog steeds aantrekkelijk was. Ik draaide me om en Peter kwam naast me liggen, direct liet ik een hand naar zijn lekkere pik glijden want ik wou geneukt worden. Zijn pik was al snel weer stijf, ik ging boven hem zitten. Ik leidde zijn pik in mijn vagina en begon te rijden. Heerlijk werd mijn poes gevuld door die heerlijke jonge blanke pik. Ik liet me achterover vallen zodat zijn stijve tegen de wand van mijn vagina schuurde. Zijn blanke pik gleed steeds sneller mijn donkere lichaam in, steeds sneller en ongecontroleerder. Peter kwam klaar en ik voelde zijn zaad diep mijn lichaam inschieten, dit was voor mij ook het laatste beetje. Mijn lichaam begon te schrokken en met een zware kreun kwam ik klaar.

We kwamen weer naast elkaar liggen en hij begon me opnieuw te zoenen terwijl zijn handen over mijn lichaam gleden. Wat wist Peter goed wat ik lekker vond! Ik zei hem dat mijn dochter erg bofte met zoín vriend. Peter reageerde dat hij bofte met een schoonmoeder die net zo heerlijk was als zijn vriendin. Romy en ik vonden precies dezelfde dingen heerlijk om te doen. We gaven elkaar nog een tongzoen en daarna ging ik weer aan het werk. Regelmatig kwamen we elkaar erna tegen en gingen de knipogen over en weer. Een anderhalve maand later moest ik Peter bellen wat er was gebeurd. Hij had me zwanger gemaakt tijdens ons heerlijke avontuur. Vervolgens hebben we het mijn man en kinderen verteld wat er was gebeurd. Gelukkig hebben we alles kunnen uitpraten en zijn beide relaties nog in takt.

Lekker gelezen? Reageer jongondeugend@hotmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners