Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De tuinman - 1373 keer gelezen
Het volgende gebeurde een paar weken geleden. Het was spannend en geil. Het had eigenlijk nooit mogen gebeuren, maar ik had er geheel geen spijt van dat het was gebeurd. Totaal niet.

Ik ben Sylvie, een getrouwde vrouw en moeder van een zestien jarige zoon. Mijn man is vierenveertig en ik veertig. Net geworden. En al zeg ik het zelf, alles zit nog vrij strak. Mijn borsten nog vol en stevig, mijn buik misschien iets minder stevig en plat dan vroeger, maar mag nog gezien worden. Mijn kont nog altijd lekker en bol en mijn kutje nog steeds strak. Kaal geschoren. Mijn man houdt van een kale poes.

Mijn man was juist gaan werken, mijn zoon nam met een zoen afscheid van zijn moeder en fietste naar school. Ik was dus alleen thuis toen de telefoon over ging.

'Hallo?'

'Sylvie.' Ik herkende meteen de stem aan de andere kant van de lijn. Het was Margie, mijn beste vriendin en dit sinds onze kinderjaren. We waren beide veertig geworden, hadden beide een zoon van zestien. Het enige verschil was dat Margie gescheiden van haar man leefde en haar zoon alleen opvoedde.'Hoi, Margie. Hoe is het met mijn maatje?'

'Goed,' zei ze. 'Harstikke goed.'

'Dat hoor ik graag.'

'Waarvoor ik bel. Ik wou je uitnodigen om een glaasje te komen drinken. Ik ben alleen thuis en het is stralend weer.'

Ik grinnikte en schudde m'n hoofd. die Margie toch.

'Dat lijkt me een uitstekend idee,' merkte ik op.

'Dacht ik ook,' zei ze. 'Hoe laat kan je hier zijn?'

Ik keek naar de klok die tegen de muur hing.

'Geef me twintig minuten,' zei ik.'

'Oké,' lachte ze. 'Ik geef je twintig minuten. neem je bikini mee.'

'Bikini?'

'Het is heet buiten,' zei ze. 'Wat zou je anders aan moeten?'

'Badpak?'

'je bikini staat je beter,' zei ze. 'En trouwens, we zijn hier alleen.'

'Oké. Bikini dan,' antwoordde ik en we haakten tegelijkertijd in.

Ik snelde naar boven, trok de lade open en pakte mijn nieuw aangekochte groen veel te klein bikinietje. Hij was werkelijk veel te klein, maar ze had immers gezegd dat we alleen zouden zijn, dus wat zou het deren? We zouden gewoon wat zonnebaden en babbelen en misschien wat zwemmen in haar pas aangelegde zwembad. Terug beneden schreef ik een kort briefje voor Jonas, mijn zoon, met de boodschap dat ik bij Margie was en zeker tegen zes uur thuis zou zijn. We zullen zeker samen kunnen eten. Deze laatste zin onderstreepte ik tweemaal. Ik pakte mijn tas, liep via de achterdeur naar de garage, wees met de afstandsbediening naar de poort, zodat die openging en startte de auto. Langzaam reed ik achteruit en slot de poort weer. Het zou een ritje van een tiental minuten worden.

Het was drukker dan ik hoopte, de tien minuten werden er al gauw twintig. Om een uur precies, schakelde ik een versnelling lager en draaide rechtsaf de oprit op. automatisch ging het hek open. Nou ja, ze had me natuurlijk al gezien. Ik reed een kleine honderd meter over een grindpad, en parkeerde mijn auto netjes tussen een grijze pick-up en een blauwe Nissan. De blauwe Nissan herkende ik, maar de grijze pick-up had ik nog nooit gezien. en ze had nog wel gezegd dat we alleen zouden zijn. Margie toch!

Toen ik uitstapte ging de deur open en verscheen mijn beste vriendin in het deurgat. Ze zag er stralend uit. haar blonde haar viel losjes over haar schouders. De blauwe ogen keken me aan. ze droeg een wit topje dat bijna niets verborgen hield. Haar borsten waren duidelijk zichtbaar. ze had weer eens geen bh aan. Waarom droeg ze toch nooit een bh?'Hoihoi,' zei ze.

'Hoi, Margie. Hier zijn we dan.'

'Ja,' lachte ze. 'Hier zijn we dan. kom vlug binnen.'

Ik liep een viertal trappen, die naar het huis leidde op, en kuste mijn hartsvriendin op de mond.

'Mijn hemel wat is het warm, zeg,' zei ik.

'Warm is het zeker.' antwoordde ze. 'Waarom denk je dat ik er zo bijloop?'

Jij loopt altijd zo,' merkte ik op en grinnikte.

'Ja, dat is ook weer waar,' lachte ze en deed de deur achter zich dicht. 'Rechtdoor naar de keuken,' zei ze. 'Daar is het frisser.'

De ruime keuken was ultramodern ingericht en uitgerust met de modernste keukenhulpmiddelen. Sommige ervan kende ik niet eens. Nu was ik niet bepaald een keukenprinses, maar Margie ook niet wist ik. Een enorm kookeiland vulde bijna het midden van de keuken. Eromheen stonden vier hoge stoelen.

'Hier is het fris,' zei ik.

'Airco,' legde ze uit. Ze trok een dubbele koelkast open en haalde een fles champagne uit, die ze behendig en zonder de kurk te laten knallen, opende. Ze wees naar een van de stoelen, en schonk twee glazen vol. 'Op ons,' zei ze en we toostten.

'Op ons,' herhaalde ik en nam een enorme slok uit het glas. 'Van wie is die grijze pick-up?'

'De tuinman,' zei ze. 'Een leuke knul.'

'Sinds wanneer heb jij en tuinman?'

'Sinds vorige week,' zei ze en dronk haar glas halfleeg. 'De zoon van een vriendin van moeder. Een leuke knul,' zei ze weer. 'Hij zocht een job.'

'Ah. je het dan wel een grote tuin.'

'Vandaar,' knikte ze. 'En veel goedkoper dan die firma die ik elke maand inhuur.'

'En lekkerder?'

Margie keek me aan en grinnikte.

'Dat ook,' zei ze.

'Dacht ik al,' merkte ik plagend op.

'Je hebt je bikini toch bij?'

Ik rommelde in mijn tas en haalde het minuscule groene hebbedingetje tevoorschijn.

'Mooi,' zei ze. 'Dan gaan ons verkleden.'

Ik volgde haar een kleine gang door, draaide linksaf, ging een trap af naar beneden en liep een enorme kamer binnen, een ruim bed stond in het midden.Margie sloot de deur achter zich en trok meteen haar witte topje over haar hoofd heen uit. Met ontbloot bovenlijf stond ze voor me. Haar kleine borsten waren nog steeds stevig. Zoveel was te zien. Ik volgde haar voorbeeld en trok mijn beige T-shirt uit. Haakte mijn Bh los en gooide hem achteloos op de grond.

Margie keek me bewonderend aan, en stapte uit haar korte broek. Een slipje had ze ook al niet aan, zag ik. Een blonde driehoek kwam piepen tussen haar bruine slanke benen. Toen stapte ik uit mijn short en stroopte mijn slipje omlaag. Ze ging op het enorme bed zitten en opende haar benen een beetje. Haar beide handen gingen naar mijn borsten en begonnen te kneden, alsof het een deeg was dat moest gekneed worden. Ik strompelde naar haar toe en kwam schrijlings op haar te zitten. De blonde schaamharen haren prikkelden m'n kale kutje. Ik bracht mijn hand achter haar hoofd en trok haar naar me toe en duwde mijn tong in haar mond. Onze tongen begonnen meteen om elkaar heen te kronkelen. We kusten elkaar lang en diep. Margie's handen rustten nog steeds op mijn borsten, speelden met mijn ondertussen al stijve tepels. Ik duwde haar met mijn gewicht op het bed en voelde meteen hoe haar benen zich om me heen klemden.

'Leuk?'

'Lekker,' zei ze.

ik lachte en begon haar hals te kussen. Steeds langzaam omlaag, nam een tepel in mijn mond en zoog er zachtjes op. ik hoorde hoe ze zachtjes kreunde. Ik werkte me al kussend verder omlaag, om haar navel heen tot ik mijn lippen in het zachte donshaar drukte. Ik bevoelde met mijn tong haar schaamlippen en opende ze zachtjes. mijn tong zocht en vond haar clitje waar ik heftig aan begon te zuigen.

Nu kreunde Margie het uit van genot en duwde mijn hoofd dor middel van haar handen in haar steeds natter wordende behaarde kutje. Toen ze het nog een laatste keer uitschreeuwde rolde ik van haar af en ging naast haar op het bed liggen.

'Veel beter dan een man,' merkte ze op.

'Dacht ik ook.'

'Nu moeten we wel een douche nemen.'

Ik keek mijn vriendin aan en grinnikte.

'Doen we dat toch. We liepen hand in hand een grote wit betegelde badkamer in en stapte onder de douche. De douche zelf duurde nog niet eens vijf minuten.

Beide gekleed in ene bikini, ik in een minuscuul groen hebbedingentje en Margie in een even minuscuul rood hebbedingetje, liepen we een enorme tuin in naar het zwembad met ligstoelen en al. We lieten ons in een van de stoelen vallen en genoten van de zon en van het glas champagne dat Margie had ingeschonken.

'Hoe vind je het?'

'Leuk,' merkte ik op. 'Dat marmer. Duur zeker?'

'Dat is fake,' zei ze. 'Ziet eruit als marmer maar is gewoon steen.'

'Leuk gevonden,' antwoordde ik en zette mijn glas op een rond tafeltje dat rechts van mij onder een parasol stond.

'Niet mijn idee,' zei ze.

'Wie dan? Van je man?''Die! Hm.' Ze schudde van nee en gebaarde naar een gebruinde jongeman die naast het zwembad voorover gebogen stond terwijl hij onkruid wiedde. 'Van hem,' zei ze.

Ik keek naar hem en grinnikte.

'De tuinman?'

'De tuinman,' antwoordde ze.

'Is hij niet wat jong?'

'Om wat te doen?'

Ik keek Margie aan, schudde mijn hoofd en lachte luidop. Te luid want de jongeman keek onze richting uit. Hij zwaaide en Margie zwaaide terug.

'En ik geloofde je toen je zegde dat we hier alleen zouden zijn.'

'We zijn toch alleen,' zei ze.

'En hij dan?'

'Die hoort bij de tuin,' merkte Margie op en dronk haar glas leeg.

'Jah,' zei ik en sloot mijn ogen.

Toen ik een stem hoorde die ik niet herkende opende ik mijn ogen. Ik zag Margie met de tuinman staan praten. waarover kon ik niet verstaan omdat de aftand daarvoor te groot was, maar het leek er gezellig aan toe te gaan. Ze lachten beide en Margie wees naar me. Verdomme Margie! dacht ik boos. We zouden alleen zijn. maar het kwaad leek al geschied. Beide kwamen mijn richting uit.

'Dit is Sylvie,' zei ze. 'Sylvie dit is Thomas.'

'Hoi,' zei hij.

'Hoi, Thomas.' Ik merkte dat ik naar hem keek. Hij was door de zon gebruind, was gespierd op het redelijke af, en zag er wel uit. Dat laatste moest ik helaas toegeven. Ik schatte hem niet ouder dan twintig. De zoon van Margie's moeder vriendin. Hij keek me aan en lachte bijna verlegen.

'In de keuken staat de champagne,' zei Margie. 'Vul een glas voor je en breng ons de fles.'

Dat was Margie dacht ik.

Margie keek hem na toen hij in het huis verdween.

'Is het geen stuk?'

'Wel een jong stuk,' merkte ik op.

'Toch een stuk,' hield ze aan en pakte de fles aan die hij haar gaf. Ze vulde onze glazen bij en gooide de lege fles achteloos op het gazon. 'Ga zitten,' beval ze hem.

'Maar..'

'Straks kan het ook nog,' zei ze.

Thomas kwam naast mij zitten en nipte van zijn glas. Hij keek naar me en ik keek naar hem. Nee, eigenlijk niet naar hem, maar naar de bobbel in zijn broek die steeds groter leek te worden. Hij merkte het pas te laat en grinnikte. ik dronk mijn glas leeg en grinnikte terug. Die jonge knaap, dacht ik.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners