Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De studente - 10072 keer gelezen
Ik was in 1992 een drietal dagen in het crest hotel in Antwerpen voor werkvergaderingen , aangezien deze altijd laat uitliepen en er daarna nog een etentje opvolgde begoten met de traditionele wijntjes ,werd het al vlug rond middernacht , daardoor besloot ik ter plaatse te overnachten gezien tot bij me thuis het toch een kleine 50km rijden was.
dus na het gebruikelijk etentje dronken de collega's en ik nog een slaapmutsje in de bar van het hotel , het viel mij op dat aan de bar een jonge vrouw zat van omstreeks 20/25 jaar niet vergezeld , knap en met stijl gekleed , toen mijn collega's huiswaarts togen zat de jonge dame in kwestie er nog altijd elegant te wezen , benen gekruist , rok tot net boven de knie , licht crème bloes , waarvan een drietal knopjes losgelaten zodat de aanhef van wat ik veronderstelde mooie borsten te zijn zichtbaar was.
ik besloot haar bij het weggaan goede avond te wensen en en passant een complimentje te maken over haar kledij.zogezegd zo gedaan "goeie nacht juffrouw u ziet er prachtig uit in dat mantelpakje " zei ik , ze schonk mij een stralende glimlach en vroeg "weet je dan iets af van damesmode " ik knikte bevestigend "ikzelf werk in de sport mode branche , er zijn dus wel raakpunten " van het een kwam het ander en ik stelde mezelf voor en bood haar een drink aan die ze niet afsloeg. Al vlug kwam ik te weten dat ze studente recht was en nog twee jaar voor de boeg had. ik vroeg me af wat een studente om 1.00 's nachts alleen aan een bar van een hotel deed en vroeg het haar ook , werken zij ze terwijl ze me met haar prachtige ogen peilde , ze zag de verbazing op mijn gezicht en zei " kijk om mijn studies te kunnen betalen verdien ik wat bij door heren gezelschap te houden ,indien ze dat wensen ten minste " oh je bent een beroeps vroeg ik ietwat ontgoocheld , nee zij ze af en toe maar als ik wat krap bij kas zit , zoals vandaag voegde ze er aan toe.
moet ik daaruit begrijpen dat je bereid bent mij naar mijn kamer te volgen vroeg ik , ze knikte en zij "ik doe het alleen met mannen die mij bevallen en niet gierig zijn "
ik informeerde naar haar financiële verzuchtingen en dat viel nog mee , gezien haar jeugd en mooie verschijning .
ok zij ik volg me binnen 5 minuten naar mijn kamer , ik gaf haar mijn kamer nr° en stapte op. ik deed dit uiteraard uit voorzorg want ik wou niet dat iemand mij samen zag met helen , zo was haar naam.
ik was net mij aan het omkleden toen helen haar opwachting maakte , ik liet haar binnen en vroeg " wat doet je zo allemaal voor het afgesproken bedrag ? alles wat een normale man van een vrouw kan verlangen zij ze , geen dieren , niet slaan en geen plassex. dan beginnen we met samen een douche te nemen zij ik , geen probleem voor haar en 5 min later stonden we elkaar lekker in te zepen , mijn libido was wakker geschoten bij het aanschouwen van haar prachtig lichaam , ze was overigens niet volledig blank wel lichtjes koffie met veel melk erin , haar borsten waren vol zonder uitzak ,haar tepels omringd door een donkerbruin tepelhof , gladde buik , gespierde dijen en benen kortom een sportief type. ze stelde voor mijn penis te wassen en daarna lekker af te zuigen , daar had ik wel oren naar en terwijl ze lekker pijpte streelde ik haar borsten en rolde ik haar tepels zachtjes tussen duim en wijs , dit alles terwijl het lauwe water onze lijven nat hield. na de pijp beurt gingen we de kamer in en zij ik "nu wil ik jou beffen helen " ze ging op haar rug liggen en spreidde haar gespierde dijen , ik nam rustig de tijd en genoot volop van de geur van haar poesje , ik likte , zoog haar knopje , vingerde en ging zo diep mogelijk met mijn tong tussen haar lipjes , helen begon mee te bewegen met haar onderlichaam , onderwijl lichtjes kreunend , uit ervaring wist ik dat dit soort dames heel goed konden faken , maar had toch de indruk dat helen haar kreuntjes oprecht klonken. ik ging nu met een hand achteraan haar billen en streelde haar anus , ik nam wat kutvocht en wreef dat zachtjes aan haar opening , mijn vinger gleed er vlot in , helen verstrakte even maar liet me begaan en toen ik haar anus begon te vingeren terwijl ik haar genotsknopje een likbeurt gaf begon ze te hijgen even later kwam ze met schokjes klaar , dit was geen cinema dit kon ze niet faken zoveel was duidelijk , ondertussen was mijn paal meer dan klaar voor de daad , ik schoof hem bij haar binnen en met draaiende heup bewegingen waarbij ik de zijkanten van haar kutje stimuleerde neukte ik haar naar een tweede hoogte punt , ik loste op mijn beurt mijn zaad dat gloeiend door mijn lul schoot en haar pracht kut vulde.
na te hebben uit gehijgd kusten we nog wat na en toen ze aanstalten maakte om te vertrekken , duwde ze mij een papiertje in de hand met haar gsm nummer , als je zin hebt mag je me nog eens bellen zij ze , ik heb het niet gedaan wetende dat ik het risico liep me aan haar te hechten en ik was getrouwd en vader van twee lieve schatten.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners