Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De parachutesprong - 4944 keer gelezen
Mijn man had voor mijn vijftigste verjaardag een parachute spronggeregeld, hoewel hij wist dat ik niets moest hebben van dat soort waaghalzerij. Ik denk als wraak op de ballonvaart die ik hem met zijn hoogtevrees had gegeven. Het geeft aan hoe we er voor staan in onze doodgebloede huwelijk. Om hem te pesten (hij dacht dat ik nooit zou gaan) heb ik die dag vrij van werk genomen en de uitdaging aangenomen.

Ik ging alleen met de auto naar het vliegveldje waar de sprong zou gebeuren.

Eerst kreeg ik met nog twee andere vrouwen een theoretische ondergrond.

Toen ik aangegeven had dat ik het allemaal best wel eng vond, kreeg ik te horen dat het een duo sprong zou worden. Aangezien ik nog nooit iets over parachutespringen had gelezen, wist ik dus ook niet wat zon sprong inhield.

Eenmaal in het vliegtuig kreeg ik al gauw te zien wie mijn persoonlijke medespringer zou zijn. Het was een knappe jonge vent en dat stond mij wel aan. Sterker nog aangezien ik al in geen maanden seks had gehad, werd ik al nat in mijn slipje bij het zien van de knul.

Hij kon hooguit twintig zijn. Toen het vliegtuig net vetrokken was, ging de knul achter me staan en knoopte ons aan elkaar vast, hij droeg een parachute sterk genoeg voor twee.

Daarbij duwde ik mijn kont verder tegen zijn kruis dan noodzakelijk. En met effect want ik voelde in zijn kruis de dikke bult groeien. En tenslotte duwde hij zijn harde dikke penis tegen mijn kont. En dat was beslist niet een klein ding wat ik voelde. We gingen apart zo goed en zo kwaad als ging enigszins apart van de rest. Daarbij zogenaamd om de riemen te controleren wreef hij vanaf dat moment regelmatig over mijn inmiddels knetterharde tepels. En ik vond het zalig. Dus wreef ik met mijn hand over zijn enorme pik. Er bleek een gaatje te zitten in mijn pak. En hoe toevallig ter hoogte van mijn kontje. Ik merkte dat hij achter mij zijn twintig centimeter harde pik uit zijn gulp ritste. We gingen staan en het kon me niets schelen dat er anderen bij waren ik leidde zijn pik in mijn natte kut en we bonkten er op los. Een mede instructeur zag dat en uit jaloezie duwden ze ons nog steeds neukend uit het vliegtuig. Zalig we neukten al springend gewoon door. Ik had niets in de gaten van de vrije val, maar toen hij aan het koord voor openen van de parachute trok werden we omhoog getrokken. Ik kwam klaar toen ik omhoog tegen zijn pik werd gedrukt. Hij spoot al vallend zijn sperma in mijn lekkende poesje.

Eenmaal op de grond met de parachute over ons heen gevallen, neukten we als beesten waarbij terwijl hij zijn laatste sperma in mijn kut spoot kwam ik voor de derde keer klaar.


Mijn ex-man en ik zijn uit elkaar, ik woon nu met mijn vijftig jaar samen met een twintig jarige bloed geile knul. We neuken elke dag wel twee keer. Het houd mij jong en hem tevreden.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners