Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De kapster - 8228 keer gelezen
Bij ons in de buurt ging de enige herenkapper op pensioen en dus wat nu. Mijn vrouw zei ga bij de kapster dat is toch even goed maar ik zag mijzelf niet zitten tussen al die dames, maar nood breekt wet en 14 dagen later zat ik na afspraak bij kapster Anita.
Anita was +- 30 jaar, ikzelf toen 26 , sportief gebouwd want fervent sportbeoefenaar.
Anita was ongeveer 1.65 groot, slank, naar schatting iets tussen b&c cup,gehuwd maar in het dorp deed het gerucht de ronde dat er tussen haar en haar vent een haar in de boter zat.
Al vanaf mijn eerste bezoek had ik de indruk dat het tussen ons wel boterde,goed gesprek,wat lol getapt en ik besloot in de toekomst nog van haar diensten gebruik te maken.
Een 6 tal weken later bij mijn tweede bezoek was Anita die tussen haakjes ook mijn ega kapte, nog vriendelijker en bood mij tussendoor een kopje koffie aan, ook had ik de indruk dat ze bij het kappen wat tegen mijn armen aanschurkte of was dat mijn verbeelding? Ik vond haar ook lekker ruiken en betrapte mezelf op onkuise gedachtengang.
Nog enkele weken later toen ik opnieuw een afspraak vroeg, zij ze dat ze alleen die avond nog vrijhad en ik haar laatste klant zou zijn. Van zodra ik had plaats genomen wist ik dat er electriciteit in de lucht hing, Anita zei me dat haar man die avond zijn biljart avond had en nogal graag bleef plakken, hij zou dus niet voor middernacht thuis zijn. Tijdens de kapbeurt merkte ik op dat ze er heel sexy bijliep iets te om normaal te zijn, toen ze tijdens het kappen duidelijk tegen mij aan kwam leunen kreeg ik het warm en koud en stijf maar datlaatste in mijn broek!!

Na enkele minuten besloot ik ook uit mijn kot te komen en terwijl ze weer aanleunde liet ik mijn hand over haar benen glijden , ze deed of haar neusje bloede en langzamerhand gleed ik naar boven tussen haar dijen , het was zomer dus had ze geen panty's aan, nog steeds liet Anita geen krimp en toen ik bij haar kruisje aanbelande hoorde ik haar wel zuchten van genot, Anita deed alsof ze verder kapte maar in werkelijkheid deed ze surplace.
Nu was ik niet meer te houden,mijn pik had proportie's aangenomen die mijn vrouw als onmogelijk zou bestempelen, ik liet mijn vingers nu in Anita's slip ronddwalen en af en toe penetreerde ik haar kutje met mijn middenvinger,anita deed geen moeite meer om haar geilheid te verstoppen legde kam en schaar neer en begon mijn broeksriem open te maken , waarna ze mijn prijsbeest er uit haalde en me mastuurbeerde terwijl ik haar vingerde alsof mijn toekomst er van afhing, na enkele minuten kwamen wij samen lekker klaar en nahijgend kwam ze bij mij opschoot zitten terwijl we verder gingen met tongzoenen , kwam ik algauw terug op temperatuur en in no time ging ze achterwaarts op mijn schoot zitten na haar van haar slip te hebben ontdaan , mijn paal schoot bij haar naar binnen alsof ik hem in de olie had gestopt,de kappersstoel piepte en kraakte in al zijn voegen maar hield uiteindelijk stand,de merknaam laat ik terzijde want opdat moment eiste anita mij voledig op, terwijl ik haar achterwaarts in de poes nam stimuleerde ik haar knobbeltje en na enkele ogenblikken hoorde ik aan haar gekreun dat ze lekker kwam ,de piepende stoel had mij afgeleid waardoor ikzelf nog niet klaar was,maar geen nood anita wist van wanten, draaide zich om, ging op de knieŽn en pijpte me leeg.

Toen ik s'avonds laat thuis kwam zij men vrouw "deze keer heeft ze het toch niet zo goed gedaan" Ik kon niet anders dan haar volmondig gelijk geven , toen ervaarde ik ook voor het eerst wat echte binnenpretjes zijn.
Anita is nog jaren mijn kapster gebleven, ook al neukten wij niet iedere keer.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners