Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De hete lul van mijn schoonvader - deel 2 - 11335 keer gelezen
Na de harde neukbeurt met mijn schoonvader in de keuken, kon ik mijn ogen niet van zijn lekkere harde lijf houden. Ik zag dat hij het wist en dat maakte me nog meer opgewonden. Ik liep speciaal met een superkort rokje in het huis en een strak shirtje zonder BH. Op een dag zou hij me nog eens pakken. Het kon niet anders.

Op een avond kwamen we laat thuis en had mijn vriend goesting om aan mijn lijf te zitten. In de auto had hij al telkens mijn hand op zijn stijve lul gelegd en hem super hard gewreven. Zijn hand had al onder mijn rokje gezeten en me effetjes gevingerd.Ik was er klaar voor. Ik wilde geneukt worden.Thuis ploften we in de zetel en deed ik direct zijn broek open. Ik nam zijn springende lul in mijn mond en zoog hem te pletter. Diep en zacht. Al likkende met mijn tong, tot zijn ballen. Ik keek op en zag de livingdeur opengaan. Zijn vader stond in de opening, met zijn hand in zijn roek. Hij legde zijn vinger op zijn mond, een teken dat ik rustig moest voortdoen. Wat ik ook deed. Ik bleef aan de lekkere lul van zijn zoon likken, terwijl ik keek naar de machtige lul van zijn vader.Twintig centimeter in volle glorie. Ik had goesting op beide lullen.En in mijn kut en in mijn mond. Maar dat kon nu eenmaal niet.
Ik bleef zuigen en keek recht naar de lul van zijn vader. Mijn sap stroomde uit mijn kut.
Opeens ging de vader weg, maar liet de deur open en ik zag hem de douchekamer binnengaan.

Ik proefde wat voorvocht van mijn vriend en gaf hem een natte tongzoen met zijn eigen vocht. Dat wond hem zodanig op dat hij uitbarstte in mijn hand. Ik likte het sperma op en zei dat hij moest blijven liggen, omdat ik eerst vlug een douche zou nemen.

Ik deed mijn rokje en shirtje af en poedelnaakt liep ik de douche binnen. Zijn vader zat op het stoelje met zijn lul te spelen. Ik ging boven op hem zitten en duwde mijn tong die nog nat was van het sperma van zijn zoon, diep in zijn mond. Hij kreunde en begon te pompen. Op en neer. Zachtjes. Ondertussen likte hij aan mijn bortsten en masseerde hij mijn klitje. Zalig. Golven van genot dreven door mijn buik en ik kwam ongelooflijk lekker klaar. Zijn vader legde zijn hand op mijn mond want ik had het anders uitgeschreeuwd. Dan begon hij heviger te pompen, totdat ik zijn warme zaad diep in mijn pruim voelde stromen.

Morgen neuk ik je weer zei hij nog en ik verdween naar mijn vriend.

Mijn vriend lag op de zetel half aan het soezen en ik ging opgekeerd op hem zitten. Ik duwde mijn kut diep in zijn mond en beviel hem te likken. Het zaad van zijn vader druppelde in zijn mond en hij vroeg me wat dat was. Mijn sappen, mijn liefste, antwoordde ik, en bij het idee dat hij het sperma van zijn eigen vader donk, kwam ik voor de tweede keer klaar.

(wordt vervolgd)Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners