Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De ervaren loodgieter - 19345 keer gelezen
Weer zo saaie regenachtige dag zag ik toen ik mijn man kuste bij de deur,hij ging zoals gewoonlijk elke dag om 6.00 uur naar zijn werk in de bouw, hij is stukadoor. Wij wonen sinds ons trouwen 5 jaar geleden in een mooie gerenoveerde woonboerderij in Zeeland die wij heel gunstig hadden kunnen kopen van de familie van mijn man toen zijn opa was overleden. Na ruim twee jaar te hebben verbouwd trouwde wij in 2003, dol gelukkig met ons mooie stulpje. Beide werkte wij 5 dagen per week om alles te kunnen blijven betalen,wat de eerste 4.5 jaar ook goed ging tot ik werd ontslagen wegens een reorganisatie en ik werkeloos gedwongen hierdoor thuis kwam te zitten. Ik solliciteerde mij gek,maar in de provincie Zeeland was er voor mijn geen baan te vinden,steeds kreeg ik weer een lullig briefje,”als ik al antwoord kreeg” terug,met helaas…Depri werd ik ervan,de rekeningen en de hypotheek moeten wel betaald worden. Mijn man kluste er ook steeds vaker 's avonds bij en op de zaterdagen, wat nou ook niet ideaal was. De dagen voor mij werden lang,stil en saai in onze rustige plattelandsomgeving,met onze eerste directe buren 800 meter verder.

Bel 0906-9505

Ik voelde mij een gevangen worden in ons eigen huis,mijn leven bestond uit het huishouden doen,met als enigste dagelijkse uitje het in huis halen van mijn boodschappen. 's Avonds zat ik alleen aan de eettafel en wachten dat mijn man meestal ergens tussen 21.00 en 22 uur doodmoe thuiskwam. Mijn man Peter is een grote sterke stoere vent,boomlang 1.96 m, maar dit kon hij ook geen jaren volhouden. De financiële druk is het laatste halfjaar alleen maar zwaarder geworden en van een relax gezinsleven was even geen spraken. Vrijen doen wij bijna alleen nog maar op een vrije zondag,ik heb natuurlijk volledig begrip dat als mijn man doodmoe thuis kom hij lichamelijk zijn energie op wil laden met slapen en niet met neuken. Ik begon dit te missen,ik had energie over en mijn dagen waren heel anders geworden,ik troosten mij maar met de gedachte dat alles wel weer snel goed zou komen als ik weer werk had gevonden. Ik ben 29 jaar moest gewoon werk kunnen vinden.

Ik had Peet uitgezwaaid bij de deur,stond te rillen van de kou in mijn badjas bij de deur waar de regendruppels op mijn gezicht spatte,bah ik ging nog even terug mijn warme bed in. Ik werd wakker van de deurbel,keek op de klok en zag dat het 8.30 uur was,welke idioot staat er nu te bellen? Ik deed snel mijn badjas aan en liep naar de voordeur,goedemorgen morgen mevrouw kreeg ik een vriendelijk woord van een middelbare man in een blauw overal,de loodgieter. Shit dat was waar ook,daar had ik vandaag een afspraak mee voor het schoonmaken van onze badgeiser, die sloeg steeds af als je onder de douche stond,o ja kom verder zei ik. Eerst maar een kopje koffie zette zei ik en ging met Henk zoals hij zich voorstelde aan de keukentafel zitten.
Henk bleek een aardige man te zijn,vertelde dat hij tien jaar geleden ook zijn bedrijf uit Rotterdam had verhuist naar Zeeland waar hij ook een leuk huis had gekocht met daarbij een grote bedrijfsruimte. Hier is nog veel ruimte en rust en de mentaliteit van de mensen is ook heel anders zei hij, ja soms te rustig zei ik. Onder de koffie vertelde ik een beetje onze situatie, dat ik werkeloos was sinds een halfjaar en de muren soms op mijn afkwamen,ja ik herken daar wel wat in van mijn vrouw,die moest eerst ook heel erg wennen aan de stilde zij Henk. Voor mij is het anders ,ik heb mijn werk en kon veel meer onder de mensen,ik doe uitsluitend burgerwerk en kom nog steeds soms tijd te kort glimlachte hij. Ik zag een frisse uitstraling in zijn gezicht en vond hem mooie ogen hebben. Ik schatte hem rond de vijftig maar hij zag er krachtig uit in zijn overal met een mooi volle bos grijs haar. Hebben jullie nog geen kinderen vroeg hij terwijl hij rond keek, nee halaas zei ik,wij wilde wel kinderen maar eerst moesten de omstandigheden hiervoor weer beter zijn,ja dat kan ik begrijpen zei hij na wat je net heb verteld. Kom ik ga eens aan de slag zei hij,wijs mij even de weg naar de geiser. Ik ging hem voor,liep voor hem zonder hier over na te denken onze smalle zoldertrap op naar de geiser. Bij de geiser zag ik een andere blik in zijn ogen, ik kan gerust zeggen een opwindende blik,hij bekeek mij ook in mijn badjas.

Henk begon de mantel van de geiser los te maken,je vind het verder wel zei ik en ging weer naar onze woonkeuken. Toen ik ging zitten viel mijn badjas een stukje open, shit daar had hij naar gekeken toen ik voor hem de trap op ging,naar alle waarschijnlijkheid had hij zelfs kunnen zien dat ik niets onder mijn badjas aanhad,jeetje ik kreeg het ineens heel warm. Ik raakte opgewonden in deze gedachte,wat moet hij wel niet van mij denken,misschien wel dat ik dit bewust voor hem had gedaan. Ik kon mij nog niet douchen zolang Henk aan de geiser bezig was,maar besloot wel mij maar even normaal aan te kleden. Ik hoorde dat Henk bezig was op zonder en ik liep mijn slaapkamer in, deed mijn badjas uit en stond voor mijn kleding te kijken wat ik aan ging doen. Ik schrok mij te pletter toen ik ineens de stem van Henk achter mijn hoorde, sorry zei hij maar ik wilde even aan je vragen of je de warm waterkraan open wilde doen.

Shit daar stond ik poedelnaakt met de loodgieter in de deuropening van mijn slaapkamer,die mij net zo aanbleef staren zoals ik hem deed. Sorry zei hij, maar ik wist niet dat je….Ik kon toch niet anders meer dan op hem toelopen om in de badkamer de warm waterkraan voor hem open te doen. Henk bleef naast mij staan en voelde met zijn hand aan de warm water straal,een slap straaltje en niet echt heet glimlachte hij. Ik zei het natuurlijk niet maar ik stond zowat te koken van opwinding naast deze voor mijn volstrekt onbekenden man. Nu weet ik wat andere vrouwen voelen als zij in een dergelijke situatie onbewust met een vreemde man zijn terecht gekomen,vooral “alleen” met zo man in je eigen huis maakt je zeer kwetsbaar. Henk bleef uiterlijk heel kalm, je ben een mooie vrouw zei hij op een rustige toon. Echter ter hoogte van zijn kruis in zijn overal zag ik zijn mannelijke opwinding voor mij. Henk raakte ineens een borst van mij aan,ik keek hem aan en gaf hem zonder enige terughoudendheid een kus op zijn wang. Met mijn slaapkamer en een ruim bed een deur verder, leek het de gewoonste zaak van de wereld dat wij een minuut later in elkaar's armen daar terecht waren gekomen.

Henk zoende mij,onze tongen speelde met elkaar en al snel stond ik in vuur en vlam voor deze man. Hij deed het allemaal ook heel rustig, streelde en raakte mijn lichaam precies zo aan zoals ik het graag voelde. Ik was het dan ook zelf die zijn overal knoopje voor knoopje open begon te maken,hij bleek daar een wit traditioneel katoenen onderhemd en onderbroek onder aan te hebben wat schoon was en proper rook, zijn douche gel vond ik opwindend. Alleen aan zijn ondergoed, rijpe mannelijke kop en grijze borsthaar kon je zien dat er een generatie tussen ons zat. Zijn lichaam was slank,hij was pezig en net iets langer dan ik zelf ben ( 1.76). Ik kreeg een halfstijve lul onder ogen die ik heel erg dik vond, niet eens zo lang en vrij van enig schaamhaartje,heel opwindend was dit voor mij. Henk streelde mijn tepels,gaf mij telkens vlijende complimentjes over mijn lichaam en beminden mijn echt met kleine kusjes.

Mijn hals, borsten,tepels,platte buikje en geschoren venusheuvel.,hij voelde heel goed aan,bleef teder en wist mij precies zo voor hem op te winden dat ik met zijn inmiddels stijve lul wilde spelen. Henk zat voor mij tussen mijn benen,zijn lul maakte mij helemaal week voor hem. Zijn lul was niet langer dan die van mijn man,maar wel bijna een keer zo dik waar ik super geil van werd,deze wilde ik graag in mijn kutje voelen. Henk begon mij heel opwindend en ervaren te likken,ik moest mijn ongeduld om met hen te neuken nog even uitstellen. Onderwijl ik zijn tong mijn kutje in voelde komen besefte ik mij heel goed dat ik mijn lieve hardwerkende man hiermee aan het beduvelen was. Ik kreeg bij deze gedachte een kort beeld terug van twee jaar geleden toen ik mijn man betrapte toen hij gepijpt werd in zijn auto door een vijftigjarige getrouwde tante van hem,ik had hem dit vergeven omdat zij beide erg dronken waren en dit een eenmalig incident bleek te zijn,maar vreemd genoeg moest ik hier even aan denken toen Henk bezig was mijn kutje te likken.

Ik kronkelde als een paling over mijn bed!
Alles in mijn lichaam begon te reageren,mijn tepels kon ik niet vanaf blijven en begon er hard in te knijpen,deed mezelf pijn maar vond het zeer geil. Henk kon beffen,speelde met het puntje van zijn tong afwisselend met mijn klit en ik begon het bijna uit te janken op het moment dat ik een orgasme kreeg op de tong van een man die ik een uur geleden nog nooit had gezien,laat staan verder kenden. Hij liet mij niet gaan,bleef rustig om mijn kutje heen door likken,ik wil je pijpen Henk,ik wil je lul zei ik. Gelukkig wilde Henk hier zelf graag aan meewerken en kwam oven mijn zitten,duwde zijn dikke eikel richting mijn mond,die ik snel naar binnen zoog. Ik voelde het verschil,voor zijn lul moest ik mijn mond tot het uiterste openen,Henk had een super dikke lul. Ik kreeg de smaak goed te pakken,zoog en likte zijn lul zo goed ik kon,zijn voorvocht smeerde mijn keel waardoor ik zelfs probeerde zijn eikel een stukje in mijn keel te nemen,maar hij was hier echt te dik voor.

Zijn grote balzak sloeg tegen mijn kin aan zo wild pijpte ik hem!

Tot mijn teleurstelling trok hij zich terug uit mijn mond,even rustig lachte hij. Natuurlijk begreep ik hem en Henk kwam naast mij liggen,zoende elkaar lekker en konden maar niet van elkaar afblijven. Hoe heet je eigenlijk vroeg hij, ik schoot ervan in de lach en gaf hem netjes een hand, Brenda zei ik. Dit gaf ons even een onderbreking,ik wilde wat drinken en Henk vroeg of hij een sigaret mocht roken,niet gebruikelijk in mijn slaapkamer maar zei dat hij dit wel mocht,zelf rook ik niet. Henk lag rustig zijn sigaret te roken toen ik met fris voor ons de slaapkamer weer in kwam. Meer uit bezorgdheid voor hem,vroeg ik of hij nog andere klanten had,twee die middag zei hij,maar die verzet ik voor jouw graag Alice lachte hij. Ik wilde graag dat hij bij mij bleef,nu ik deze stap had gezet wilde ik hier ook van genieten met deze aantrekkelijk minnaar,al zou het misschien maar eenmalig zijn. Ik wilde graag met hem neuken, zijn dikke lul intrigeerde mij zeer en hield mij bloedgeil.

Wij babbelde wat,ik lag lekker tegen zijn gespierde warme lichaam aan en zag tot mijn vreugde zijn lul weer met schokjes omhoog komen. Ik ben zo geil vandaag Henk zei ik,je moet mij zo stevig nemen. Henk glimlachte, als ik het mis heb moet je het maar zeggen zei hij,maar volgens mij ben jij altijd geil. Nou zo erg is het ook niet hoor lachte ik,maar ik hou wel van goede en stevige seks,ik mis het de laatste tijd best wel door alle zorgen die wij momenteel hebben zei ik eerlijk. Henk begon mijn tepels te zuigen,heb je massage olie in huis vroeg hij,ja dat heb ik zei ik verbaasd door deze vraag. Pak het maar zei hij lief,dan zal ik jouw eens een goede massage geven,nou dat wilde ik wel. Ik zal dit niet al te uitvoerig beschrijven nu,maar Henk bleek ook hierin een vakman te zijn. Hij maakte al mijn spieren los,zelfs een voeten massage gaf hij mij waar ik bijna zonder dat hij mijn kutje aanraakte van klaar kwam. Mijn tepels lekte vocht en ik was echt nog niet zwanger geweest.

Eenmaal plat op mijn buik op bed kwam Henk aan het laatste stukje van de massage toe,mijn billen, anus en kutje. Mijn anus neukte hij mij een geoliede vinger,masseerde mijn keiharde klit en vermeet waarschijnlijk bewust mijn overgevoelige kutje,daar was ook geen olie voor nodig,ik had nog nooit zoveel vocht verloren uit mijn kutje zoals nu tijdens deze gehele massage. Met een vinger van Henk diep in mijn anus en de stimulatie over mijn klit kwam ik klaar,geen ingetogen orgasme ik ,was blij dat ik geen directe buren had. Mijn lichaam was glad en glom van de massage olie,ik moest toch echt even het heft in eigen hand nemen,ik wilde gewoon stevig geneukt. Nou ben ik zei ik tegen Henk,die mij met zijn lachende ondeugende bijna jongensachtige aan keek. Ik vroeg hem plat op zijn rug te gaan liggen,besprong hem zowat en in mijn eerste actie en probeerde zijn dikke paal in mijn kutje te krijgen. Dit viel even tegen,mijn brein was er klaar voor,mijn geile natte kutje zeker ook,maar deze dikke lul was te dik om zomaar mijn kleine gelukkig nog altijd strakke kutje in te schieten. Dit moest rustig gebeuren. Gelukkig kan je als vrouw daar best wel wat hebben,na een beetje voorzichtig te hebben gestoeid met de lul van Henk ,lukte het en zat ik bijna vastgezogen met mijn kleine meisje op deze dikke jongen.

Ik wilde graag en veel,maar dit moest ik rustig aan doen. Henk geilde mij nog meer op door met mijn tieten te gaan spelen en tegen mij te gaan praten. Je heb een lekker strak kutje Brenda grijnsde hij,maar die wijkt zo vanzelf hoor!. Henk had er ervaring mee,want na minuten lang heel voorzichtig mij op hem te hebben bewogen,voelde ik hem daarna lekker op en neer gaan in mijn kutje. Mijn spiegel gladde lichaam wreef ik lekker over Henk heen,hij begon stevig in mijn kutje te neuken waardoor ik heel snel klaar kwam,te snel maar mijn eigen zin maar gelukkig verslapte Henk geen moment en neukte mij daarna nog harder op zijn sabel. Ik neukte goed mee,dit was overweldigend zo dikke lul in mijn kutje. Ik had al geschreven dat hij niet eens zo heel lang was, ik schat ongeveer 17 a 18 centimeter, maar om zo opgevuld te worden is toch wel een heel geil gevoel. Henk wist precies te stoppen op het moment dat zijn hoogtepunt eraan kwam,hij is een geile man die graag meer gaf dan nam. Ik ging onder Henk liggen,ook in dit standje kwam ik twee keer klaar!

Hij maakte mij gek met die dikke lul van hem!

Verrassend dat hij zelf nog steeds niet voor zijn orgasme ging. Ik vroeg hem uit mijn kutje,waarom vroeg hij,doe ik je pijn? Nee je ben heel lief voor mij zei ik,maar ik wil je graag even pijpen. Henk trok zich uit mijn terug, ik kon het maar moeilijk bevatten dat ik zo dikke lul in mijn kutje kon ontvangen,mijn kutje bleef ook heel gevoelig, 's avonds toen mijn man om 21.30 uur thuis kwam voelde ik zijn lul nog steeds in mijn kutje. Henk ging er goed voor liggen,ik speelde als een krolse kater met zijn lul,het zal er ook wel mee te maken hebben dat ik seks had met een volstrekt vreemde man puur uit geile lust wat ik altijd wel in mij had,maar al maanden bij mij op een laag pitje stond. Ik wilde hem nu heel graag verwennen en klaar laten komen. Dat hij geen enkel schaamhaartje had vond ik extra geil,Henk probeerde zich uit alle macht nog in te houden,maar ik pijpte hem met al mijn passie die hij in mijn los had gemaakt,dat hij wel moest klaarkomen. Het voelde voor mij dan ook aan als een overwinning toen ik zijn sperma mijn keel in voelde spuiten,ik slikte alles van hem in.

Wij hadden uren seks gehad,het was 13.00 uur toen Henk en ik uit mijn bed gingen. Hij stelde in zijn blootje de geiser nog af op de zolder en testen het warme water door een douche te nemen,waarna hij weer in zijn overal ging. Ik zette nog een vers kopje koffie en Henk nam een paar boterhammen uit zijn broodtrommeltje. Ik was volkomen bevredigt toen Henk weer op weg ging naar andere klanten,hij gaf mij bij de deur nog een heerlijke tongzoen en zei,je heb mijn nummer hé Brenda. De rekening hoefde in niet te betalen. Mijn man was blij dat de geiser weer in order was en ik voelde mij de dagen daarna super,ik had veel energie en kreeg ook een idee om wat aan onze financiën te gaan doen. Door dit avontuurtje met Henk de loodgieter heb ik mijn eigen seksleven weer een nieuwe impuls gegeven en er feitelijk nog geld ook mee verdiend. Sinds ik alleen thuis zit is de computer een onderdeel van mijn sociale familie contacten geworden en surf in elke dag op internet. Ik fantaseer er nu over om wat contacten te leggen op het internet. Ik heb iets in mezelf ontdekt wat ik echt niet voor mogelijk heb gehouden.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners